Fuldautomatisk Espressomaskine – 13 bedste maskiner i test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M 3
Bedste premium fuldautomatisk espressomaskine

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Siemens EQ.3 series 100 5
Få altid friskkværnet kaffe

Melitta Caffeo Passione One Touch

DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M 7
Kaffemaskine med termo-mælkekande, så mælken holder i længere tid

DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M

Melitta Caffeo CI 8
Perfekt til det lille køkken med store kaffedrømme

Melitta Caffeo CI

DeLonghi ECAM 44.660.B 9
Fuldautomatisk espressomaskine med kopvarmer

DeLonghi ECAM 44.660.B

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Danskerne elsker kaffe. Faktisk elsker vi kaffe så meget, at mange ikke længere kun vil have have instant kaffe, når der skal nydes både morgen-, eftermiddags- og aftenkaffe. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at de fuldautomatiske espressomaskiner har fået en helt ny fremgang på det danske marked. Med sådan en maskine i køkkenet er der virkelig lækker kaffe at hente, og du vil kunne nyde hver eneste kop kaffe du får i dit eget hjem. Samtidig kan du fryde dig ved, at den ikke har kostet halvtreds kroner på en café.

Markedet for fuldautomatiske espressomaskiner er dog stort og forvirrende, da du kan vælge mange forskellige styrker, størrelser og gørelser. Derfor har vi også gjort vores yderste for at give dig den mest grundige gennemgang af de fuldautomatiske espressomaskiner, der er at få på markedet lige nu. Det har vi gjort, for at du kan være allerbedst klædt på, når du skal ud og vælge din fuldautomatiske espressomaskine til dit eget hjem.

Denne fuldautomatisk espressomaskine test 2021 skal således være en guide til at finde frem til lige præcis den espressomaskine, der passer til dig og dit køkken.

PHILIPS EP2224/10 Espressomaskine

Den bedste fuldautomatiske espressomaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Automatisk rensningsprogram
 • pros-icon.svg Mulighed for justering af kaffestyrke og -mængde
 • pros-icon.svg Klassisk mælkeskummer

Detaljeret gennemgang

Lækker fuldautomatisk espressomaskine i et flot og stilrent design. Espressomaskinen EP2224/10 er perfekt til dig der elsker godt gedigent håndværk og rigtig god kaffe. Den er udstyret med gode funktioner, der kan glæde enhver kaffeelsker i en hverdag, hvor man ønsker at kaffen skal være lækker og velsmagende hver gang.

Derfor skal du vælge PHILIPS EP2224/10 , Espressomaskine

Denne kvalitets espressomaskine fra Philips har et flot og elegant design og kan uden problemer stå og pynte i køkkenet med en fast plads på køkkenbordet. Den er fremstillet i holdbare materialer og kan sikre dig, at du som minimum kan nyde 20.000 kopper frisk aromatisk kaffe fra maskinen.

Keramisk kværn gør kaffen bedre

Den fuldautomatiske espressomaskine har keramisk kværn, som sørger for at dine kaffebønner bliver malet lige præcis som de skal, til den type af kaffe som du gerne vil nyde. Den keramiske og fuldautomatiske kværn sørger for, at bønnerne aldrig bliver udsat for mere varme, end de kan holde til, så smagen og aromaen fra dine kaffebønner aldrig bliver sat over styr.

Mælkeskummer gør livet nemmere for latte-elskeren

Med den klassiske mælkeskummer i Philips espressomaskine, vil du altid få perfekt skummet mælk til din kaffe. Kaffeskummeren skaber en næsten fløjlsagtig skum, som du ellers kun kan få leveret af de bedste baristaer på markedet. Mælkeskummeren har et godt design, som giver et konstant tryk af mælk i kaffen, som hverken sprøjter eller sviner. Derudover kan der også skabes et lækkert og glat mælkeskum på toppen af kaffen for den helt optimale nydelse. Mælken skummes op af to omgange således, at skummen holder den perfekte konsistens, og dermed bliver der simpelthen ikke et bedre resultat.

Nem at rengøre

Espressomaskinen EP2224/10 fra Philips er nem at rengøre. Det er utrolig vigtigt at holde en god hygiejne i en kaffemaskine grundet bakterier, men også fordi det forlænger kaffemaskinens levetid. Derfor er denne espressomaskine udviklet med fuldt aftagelig bryggeenhed, så den nemt og ubesværet kan rengøres og tørres af. Rengøring af bryggeenheden på en espressomaskine er hele kernen i kaffemaskinen, og derfor er det også vigtigt, at man rengører den hyppigt, da det er denne del af kaffemaskinen, som yder en stor arbejdsindsats for dine lækre kop kaffe. Det automatiske rengøringsprogram, vil give besked, når det er tid til, at maskinen skal afkalkes.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 1500 watt
 • Vandbeholdning: 1,8 liter
 • Bønnebeholder kapacitet: 275 gram
 • Mælkeskummer: ja
 • Vægt: 9,0 kg

DeLonghi Ecam 21.117.B

Fuldautomatisk espressomaskine der fokuserer på kaffens smag og aroma

Fordele
 • pros-icon.svg Espressomaskinen kommer med en tolv trins justerbar møllekværn
 • pros-icon.svg Latte Perfecto teknologien skaber perfekt tyknet og kraftigt mælkeskum
 • pros-icon.svg CSA-mærket

Detaljeret gennemgang

Denne fuldautomatiske espressomaskine fra DeLonghi er belønnet med hele 4,7 stjerner i brugerbedømmelse, og sikrer dig lækker og god kaffe hver eneste dag. Derudover kommer espressomaskinen i et stilsikkert design, som er en fryd for øjet, og som med garanti vil tilfredsstille langt de fleste kaffeelskere.

Derfor skal du vælge DeLonghi Ecam 21.117.B

Med DeLonghi Ecam 21.117.B får du en espressomaskine i verdensklasse, som virkelig vil kunne glæde enhver husstand, og som uden tvivl vil være en fryd for øjet at have stående hjemme i køkkenet.

Italiensk familieejet virksomhed med kærlighed til kaffe

Som de fleste nok ved kommer ordet ‘espresso’ fra Italien, og med et italiensk mærke som DeLonghi er der heller ikke nogen tvivl om, at de har en kærlighed til kaffe, som kun ærke italienere og baristaer kan leve op til. Derfor er det med sikkerhed også et af de helt sikre mærker at binde sig til, hvis man elsker god og vellavet kaffe, hvor kaffen har den helt rigtige aroma og smag. Det er nemlig , der har den stor tradition for god ‘espresso’ og som derfor også har en historie og tradition for at lave rigtige gode og gedigne espresso maskiner, som laver kaffe, der lever op til en rigtig høj standard.

Er i flere i husstanden, som skal have en kop kaffe om morgen, kan denne kaffemaskine tilberede to kopper kaffe på én gang.

Lækkert og stilrent design der glæder

Hvis man er glad for flot design, så er denne espressomaskine et godt bud på en stilren espressomaskine, da den er designet i sort plast og rustfrit stål. Det er simpelthen en køkkenmaskine, som man aldrig vil blive træt af at kigge på, og som man bestemt ikke vil have lyst til at gemme væk. Design er vigtigt for de fleste mennesker, især fordi man bruger en espressomaskine hver dag, og den står derfor fremme enten på en hylde eller på køkkenbordet. Derfor er designet også værd at have med i bedømmelsen af kaffemaskinen.

Det kan ikke være nemmere at gøre espressomaskinen ren

Espressomaskinen fra DeLonghi kommer med et rengøringsprogram indbygget i maskinen, som derfor automatisk rengør maskinen. Derudover er der et automatisk afkalkningsprogram som derefter afkalker maskinen. Selve bryggeenheden er fuldt aftagelig og kræver kun at blive skyllet under varmt vand. Dermed tager det altså ikke mere en fem minutter at få din espressomaskine rengjort og klar igen til brug.

Produktdetaljer:

 • Vandbeholdning: 1,8 liter
 • Kaffebeholderens kapacitet:250 gram
 • Materiale: rustfrit stål
 • Manuel mælkeskummer: ja
 • Vægt: 9,0 kg

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Bedste premium fuldautomatisk espressomaskine

DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M
Fordele
 • pros-icon.svg Espressomaskinen har dobbelt kop funktion
 • pros-icon.svg Præ-bryg funktion indbygget i espressomaskinen
 • pros-icon.svg Udstyret med rengøringsindikator

Detaljeret gennemgang

Denne lækre espressomaskine fra Melitta, skaber den skønneste kaffe til dig, der elsker at prøve nye kaffetyper, og som nyder at få god kaffe hjemme i eget køkken. Kaffemaskinen lever også op til sin gode beskrivelse, da kunderne giver hele fem ud af fem stjerner i brugeroplevelse hos Skousen.

Derfor skal du vælge Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Espressomaskinen fra Melitta er lavet i et lækkert sort design som er både tiltalende, klassisk og veltillavet til dig, der godt kan lide lækkert design, men som stadig synes, at det er vigtigt, at din maskine leverer et ordentligt produkt. Maskinen er også lavet i et lækkert kompakt design, der gør, at den ikke overtager hele køkkenbordet, og dermed også kan placeres på en hylde som en pæn del af køkkenets indretning og udstyr.

Kaffemaskinen er både udstyret med en vandbeholder på 1,22 liter, en integreret kaffekværn og en automatisk mælkeskummer.

Lav kaffe effektivt og sjovt

Den lækre kaffemaskine fra Melitta gør det nemmere at lave kaffe, især når man er flere. De fleste mennesker er vant til, at når der skal laves kaffe til flere, så er det nødt til at være instant kaffe eller kaffe brygget på en gammeldags kaffe maskine. Det er ikke nødvendigt med denne espressomaskine, da den tilbereder to kopper kaffe ad gangen, og det gør den både hurtigt og effektivt, uden nogensinde at gå på kompromis med smag, aroma eller temperatur.

Få det meste ud af dine kaffebønner med præ-bryg funktionen

Espressomaskinen fra Melitta har indbygget præ-bryg funktion i maskinen. Præ-bryg funktionen vil glæde de allerstørste kaffeelskere, som virkelig nyder, at der bliver kælet for kaffen, og at der ydes en vis form respekt overfor de dyrebare og velsmagende bønner. Præ-bryg funktionen går ud på, at kaffebønnerne, før brug, vædes i maskinen, således at kaffebønnerne bliver våde lige før brug. På denne måde, og med denne teknik, sørger man for, at al smag fra kaffebønnen, trækkes ud og kommes ned i den lækre bryggede kaffe.

Rengøringsindikator – så du ikke behøver at huske på det

Med den indbyggede rengøringsindikator behøver du ikke længere at huske på, hvornår din kaffemaskine skal rengøres. Når det er tid til rengøring, så viser indikatoren, at maskinen trænger til at blive rengjort.

Det smarte stopper ikke her, da espressomaskinen også kommer med integreret rengøringsprogram. Du skal derfor kun trykke på en knap på maskinens display, og så gør maskinen det automatisk. Nemmere bliver det simpelthen ikke have at få god kaffe hver evig eneste dag.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1400
 • Vandbeholderens kapacitet: 1,2 liter
 • Vægt: 8,10 kilo

Siemens EQ.9 Connect

Få altid friskkværnet kaffe

Fordele
 • pros-icon.svg Kophøjden er justerbar, så du kan få de fleste kopper til at passe under maskinen
 • pros-icon.svg Indbygget aroma system
 • pros-icon.svg Ti forskellige kaffevarianter at vælge mellem

Detaljeret gennemgang

Det italienske mærke DeLonghi har med dette produkt skabt en kaffemaskine med ægte italiensk syn for design og den helt rigtige velsmag, når det kommer til god kaffe. Designet er både lækkert og stilrent, og som skiller sig ud fra flere andre kaffemaskiner med sit mere industrielle og professionelle look.

Derfor skal du vælge DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M

DeLonghi er på markedet med endnu en kaffemaskine i høj kvalitet, som bestemt ikke vil skuffe, når det kommer til hverken smag, aroma, effektivitet eller design. Der er nemlig altid en sikkerhed i det anerkendte mærkes godt producerede og designede køkkenmaskiner. Kaffemaskinen har en tilhørende app, hvor du kan finde opskrifter og dermed justere din kaffe indtil du finde din favorit.

Designet til at du kan føle dig professionel

Denne kaffemaskine fra DeLonghi bringer design til nye højder, og skaber nye muligheder, for dem der elsker kaffe og køkkenmaskiner i god kvalitet. Espressomaskinen er nemlig designet i rustfrit stål, som giver et klassisk og professionelt look til maskinen, som giver en følelse af, at man benytter sig af en professionel maskine hver gang man laver kaffe i sit eget hjem. Det er derfor en lækker måde at skaffe sig noget udstyr til sit køkken, som giver et rustik og stilrent design til køkkenet, og som forsikrer om, at der er tale om god kvalitet.

Helt speciel kværn-teknologi for kaffenørder

Maskinen har en helt ny kværn teknologi, og er indbygget i maskinen og sørger for, at der altid benyttes hundrede procent friskkværnet kaffe, når du brygger en ny kop. Kværnniveauet på maskinen kan tilmed indstilles alt efter, hvor fint man ønsker sine bønner kværnet. Kværnene er koniske, og de er kalibrerede til altid at male din kaffebønner med hundrede procent præcision.

Styr kaffens temperatur for det bedste resultat

For at sikre at temperaturen er helt korrekt, så har den en indbygget temperaturkontrol for at sikre dig, at din kaffe altid er helt perfekt tilberedt. De kalder systemet for Latte-crema, og det fungerer således, at der er to forskellige varmekamre, et til vand og et til mælk. Disse to kamre fungerer og varmer samtidig, således at mælken og kaffen er klar samtidig, selvom de tilberedes ved to forskellige varmebelastninger. Med denne teknologi får du lækker kaffe, hver evig eneste gang du brygger kaffe med din DeLonghi maskine.

Nem og hygiejnisk rengøring uden at du skal røre en finger

Maskinen har en den prisværdige funktion, at den selv indikerer, når det er tid, at den skal gøres ren. Derudover er der indbygget rengøringsfunktion, som skyller og damper alle dele af espressomaskinen, som har været i kontakt med mælk, hver eneste gang der er blevet brygget en kop kaffe. Sådan er maskinen sikret den bedst mulige hygiejne. Maskinen har også en aftagelig vandbeholder, infuser og drypbakke med niveauindikator.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1450
 • Bønnebeholderens kapacitet: 250 gram
 • Vægt: 11,5 kg

Melitta Caffeo Passione One Touch

Få altid friskkværnet kaffe

Siemens EQ.3 series 100
Fordele
 • pros-icon.svg Kophøjden er justerbar, så du kan få de fleste kopper til at passe under maskinen
 • pros-icon.svg Indbygget aroma system
 • pros-icon.svg Ti forskellige kaffevarianter at vælge mellem

Detaljeret gennemgang

Denne klassisk designede fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens er en lækker maskine, der står skarpt, og holder hvad den lover. Brugerne belønner også espressomaskinen fra Siemens med 3.9 stjerner ud af fem, og dermed er brugerne langt hen ad vejen meget tilfredse med deres brug af espressomaskinen.

Derfor skal du vælge Siemens EQ.3 series 100

Med denne kaffemaskine kan du nemt lave Cafe creme, cappuccino, espresso, latte macchiato og mælkeskum, da den har en automatisk mælkefunktion. Vandbeholderen har en kapacitet på 1,4 liter, og kaffebeholder har en kapacitet på 250 gram, hvilket minder om den samme kapacitet i nogle af den andre maskiner i denne test. Maskinen har et tryk i bar på 15.

Denne espressomaskine har et lækkert design, som både er smal, stilrent og kompakt, og dermed er den passende til de, der ikke har så meget plads i køkkenet, men som stadig ikke vil gå på kompromis med smagen på deres kaffe. Selvom maskinen er mindre, er man ikke tvivl om, at man har med et professionelt maskineri at gøre.

Lavere decibel for en meget mere behagelig tilberedning af kaffen

Det er ikke kun designet af kaffemaskinen, der er vigtigt, når man er ude efter en ny maskine. Der er mange andre teknologiske udfoldelser, som er vigtige, når man skal finde den helt perfekte maskine. En af de funktioner som Siemens espressomaskinen især kan bryde sig med, er den lydløse keramiske kværn, som gør oplevelsen af at lave kaffe på en espressomaskine helt anderledes, end hvad den normalt er. Det er nemlig de færreste kaffemaskiner, der er lydløse eller bare tæt på at være det. Samtidig er kværnen fremstillet af slidstærkt keramik, hvilket sikrer en langvarig holdbarhed for kværnen, og som også sikrer, at bønnerne kværnes på den helt perfekte og professionelle måde. Maskinen har fem forskellige kværn indstillinger, så du kan tilpasse den, som du ønsker.

Rengøringen har ikke været nemmere

Det er meget essentielt for din espressomaskines holdbarhed, at du regelmæssigt gør din maskine ren. Kaffens smag kan også påvirkes, hvis ikke kaffemaskinen gøres ren. Maskinen har indbygget rengøringsindikator, og den har også indbygget både afkalknings- og rengøringsprogram, som sikrer dig nem og grundig rengøring af espressomaskinen, uden at det tager tid for dig.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1300
 • Vægt: 7,10 kilo

DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B

Kaffemaskinen til hele familien

Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med en funktion, der varmer kaffen op
 • pros-icon.svg LatteCrema system
 • pros-icon.svg Kan også lave kakao og te

Detaljeret gennemgang

Skøn og troværdig espressomaskine fra italienske DeLonghi, som i mange år har leveret espressomaskiner i stor stil til hele verden. Maskinen har et skønt design, og har af brugerne også fået en vurdering på hele 4,6 stjerner, hvilket giver maskinen en af højeste vurderinger på markedet.

Derfor skal du vælge DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B

DeLonghis maskiner er kendt for at være godt håndværk, der giver professionelle oplevelser hjemme i eget køkken, og denne espressomaskine er bestemt ikke en undtagelse. Maskinen kommer i et lækkert og meget populært design, og samtidig tilbereder den fantastisk kaffe. Vandbeholder har en kapacitet på 1,8 liter, og kaffebeholder har en kapacitet på 300 gram. Den er let og nem at bruge med det smarte og brugervenlige touch kontrolpanel.

Du kan både bruge formalet kaffe og kaffebønner i denne maskine.

Giv din kaffe et personligt præg

Med DeLonghi espressomaskine kan du få lov til at personliggøre dit kaffevalg med de 13 forskellige kværn indstillinger. Foruden de forudindstillede kaffefavoritter, som du sagtens altid vil kunne vælge, som typerne Macchiato eller Latte, så er det også muligt helt selv at sammensætte din yndlingskaffe. Her kan du indstillede på både styrke, bønne valg, smag, temperatur og aroma.

Latte Crema funktion for den lækreste kaffeskum

Espressomaskinen kommer med Latte Crema funktion, som sikrer dig den lækreste, tykke og fløjsbløde mælkeskum, som man ellers kun kan få lov at drømme om, når man står hjemme i sit eget køkken. Mælkeskum kan være noget af det vigtigste for en god kop kaffe, og mange kaffetyper kræver i deres originale opskrifter.  Nyd derfor med stor glæde denne lækre funktion, som kan gøre enhver lækker kop kaffe endnu bedre. Maskinen har altså en automatisk mælkeskummer og mælkebeholderen er aftagelig.

Hold kaffen varm længere

En rigtig smart og næsten unik funktion for denne espressomaskine fra DeLonghi er at maskinen, kan forvarme dine kopper før brug. På denne måde undgår man, at ens lækre kop kaffe bliver koldt efter få minutter, fordi kaffen kommes i en helt kold kop. Med kopvarmer-funktionen undgår man, at kaffen chokes på samme måde, og dermed holdes indholdet i koppen varmt i længere tid.

Nyd ikke kun frisk kaffe

For de fleste espressomaskiner er dette ikke en mulighed, og derfor er denne funktion også ekstra lækker at få med i din espressomaskine. DeLonghis espressomaskine kan nemlig også tilberede te og kakao til perfektion. Derfor kan du have glæde af dine espressomaskine, når alle behov skal stilles. Kakao til børn, regnvejrsdage og nybagte boller. Te til sygedage eller hygge med et varmt tæppe i sofaen. Lige meget hvad du har lyst til af varme drikke, så er det altså næsten muligt at tilberede på denne lækre espressomaskine fra DeLonghi.

Produktdetaljer:

 • Vandbeholder: 1,8 liter
 • Watt: 1450
 • Vægt: 9,50 kilo

DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M

Kaffemaskine med termo-mælkekande, så mælken holder i længere tid

DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M
Fordele
 • pros-icon.svg Flere profiler med opskrifter tilgængelig
 • pros-icon.svg Termo mælkekande
 • pros-icon.svg Også god til kakao

Detaljeret gennemgang

Delonghi Primadonna Exclusive ESAM 6900.M er lavet i professionelt design, som passer til de større køkkener eller til den helt store kaffeelsker, som ikke vil nøjes med en mindre espressomaskine. Maskinen er i et lækkert design, som er fyldigt, og som giver en sikkerhed om godt håndværk og god kvalitet.

Derfor skal du vælge DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M

DeLonghis esporessomaskine er det optimale valg for dig, der ønsker en større kaffemaskine, og som elsker godt gedigent håndværk. Med andre ord er denne kaffemaskine en af de større og mere avancerede modeller, som giver mulighed for mange forskellige indstiller og sjove features.

Vandbeholderens kapacitet er på 1,4 liter, og der kan være 250 gram i  kaffebeholderen.

Den har  indbygget mælkeskummer og kværn – altså alt den skal bruge for at lave en ordentlig kop kaffe.

Hele familiens eller vennernes yndlings kaffe gemmes

Du kan gemme mange profiler på maskinen, så både familien og vennerne kan indtaste deres favorit kombinationer af kaffe. Her kan man helt personligt sætte sit præg på både den ønskede smag, styrke, aroma og temperatur. På denne måde sikrer man sig, at alle, både gæster og familiemedlemmer, altid får den kaffe, som de elsker.

Hold mælken frisk meget længere

Den lækre espressomaskine fra DeLonghi kommer med en af de smarteste funktioner på de nyere espressomaskiner. Det er termo-mælkekande. Med en termo-mælkekande holdes mælken i en bestemt temperatur, og kan derfor holde meget længere end de normale mælkebeholdere, hvor mælken skal skiftes ud efter hvert brug, da mælken ikke kan holde til at stå ude i stuetemperatur. Derfor er denne feature meget ideel både for miljøet og pengepungen, men også for dig, der gerne vil passe godt på din mælk og nyder, at mælken i kaffen er frisk, lækker og altid klar til brug.

Lav andet end kaffe

Med den lækre espressomaskine fra DeLonghi behøver du ikke kun at holde dig til kaffetyper af forskellig slags. Børn eller barnlige sjæle i husstande kan nyde en  varm chokolade, der bliver lavet på maskinen. På denne måde bliver din espressomaskine også mere funktionel, og kan klare flere behov end mange af de andre espressomaskiner, som er ude på markedet lige nu.

I forhold til rengøring, har maskinen både kalk og rengøringsindikator samt et rengøringsprogram.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1350
 • Materiale: stål
 • Vægt: 13,80 kilo

Melitta Caffeo CI

Perfekt til det lille køkken med store kaffedrømme

Melitta Caffeo CI
Fordele
 • pros-icon.svg Original tilberedningsproces
 • pros-icon.svg Featuren “min kaffe hukommelse”

Detaljeret gennemgang

Kompakt og lækkert design er det, der kendetegner den lækre espressomaskine fra Melitta, som giver dig en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige, og så kan den lave to kopper på én gang. Dette er en brugervenlig fuldautomatisk espressomaskine med mælkekande ved siden af maskinen, så du nemt kan hælde mælk og rengøre den efter brug.

Derfor skal du vælge Melitta Caffeo CI

Denne lækre maskine fra Melitta er en klar vinder for de, der både elsker flot design, og som stadig går meget op i at få kaffen i lige så høj kvalitet, som baristaen vil kunne lave den på en italiensk restaurant. Espressomaskinen kommer i to forskellige designs nemlig sort eller sølv. Den udstråler god kvalitet, og giver et indtryk af at befinde sig i et professionelt køkken med professionelt grej. Du kan brygge to kopper på en gang, og den er desuden ganske nem at rengøre. Maskinen har en aftagelig og let flyttelig bryggeenhed og det samme gælder mælkebeholderen.

Min kaffehukommelse

Hvis man ikke gider at stå og indstille kaffemaskinen efter sine præferencer hver eneste gang, man skal lave en kop kaffe, kan du gemme bestemte kaffe-klassikere. Det er muligt at gemme for fire forskellige personer, således at du altid får din espresso på den måde, som du kan lide den, og kæresten får sin kaffe, som han eller hun elsker den mest.

Maskinen er nem at bruge med det smart LCD-display, da menuen er ganske overskuelig.  I forhold til hvor stærk kaffen skal være, kan du vælge imellem 3 forskellige niveauer.

Original forberedelse

Hvis man virkelig elsker kaffe, så er en vigtig del af kaffen, at den er tilberedt som traditionerne foreskriver det. Og i Italien er der helt bestemte opskrifter og rækkefølger, der skal efterfølges for at kaffen bliver præcis, som den skal være. Derfor er det en af de vigtige features for Melittas espressomaskine, at alle kaffespecialteterne tilberedes præcis efter original opskrift, så der aldrig gås på kompromis med hverken smag, aroma eller tradition.

Produktdetaljer:

 • Vandbeholderens kapacitet: 1,8 liter
 • Kaffebeholderens kapacitet: 270 g
 • 9,3 kg

DeLonghi ECAM 44.660.B

Fuldautomatisk espressomaskine med kopvarmer

DeLonghi ECAM 44.660.B
Fordele
 • pros-icon.svg Lydløs kværn med 13 indstillinger
 • pros-icon.svg Ny og lydløs kværnteknologi
 • pros-icon.svg Udstyret med to forskellige isoleret kamre til vand og mælk

Detaljeret gennemgang

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×