Fuldautomatisk Espressomaskine – 13 bedste maskiner i test

1
PHILIPS EP2224/10 Espressomaskine

Lækker fuldautomatisk espressomaskine i et flot og stilrent design. Espressomaskinen EP2224/10 er perfekt til dig der elsker godt gedigent håndværk og rigtig god kaffe. Den er udstyret med gode funktioner, der kan glæde enhver kaffeelsker i en hverdag, hvor man ønsker at kaffen skal være lækker og velsmagende hver gang. Derfor skal du vælge PHILIPS EP2224/10 , Espressomaskine Denne kvalitets espressomaskine fra Philips har et flot og elegant design og kan uden problemer stå og…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
PHILIPS EP2224/10 Espressomaskine 2.359 DKK Komplett.dk
DeLonghi Ecam 21.117.B 2.423 DKK happii.dk
Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk
DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M 6.670 DKK happii.dk
Siemens EQ.9 Connect 9.996 DKK RigtigKaffe.dk
Melitta Caffeo Passione One Touch 5.995 DKK Lomax
Siemens EQ.3 series 100 4.999 DKK RigtigKaffe.dk
DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B 4.282 DKK Merlin
DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M
Melitta Caffeo CI 10.990 DKK Lomax
DeLonghi ECAM 44.660.B
Miele CM 6350

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Danskerne elsker kaffe. Faktisk elsker vi kaffe så meget, at mange ikke længere kun vil have have instant kaffe, når der skal nydes både morgen-, eftermiddags- og aftenkaffe. Derfor er det heller ikke mærkeligt, at de fuldautomatiske espressomaskiner har fået en helt ny fremgang på det danske marked. Med sådan en maskine i køkkenet er der virkelig lækker kaffe at hente, og du vil kunne nyde hver eneste kop kaffe du får i dit eget hjem. Samtidig kan du fryde dig ved, at den ikke har kostet halvtreds kroner på en café.

Markedet for fuldautomatiske espressomaskiner er dog stort og forvirrende, da du kan vælge mange forskellige styrker, størrelser og gørelser. Derfor har vi også gjort vores yderste for at give dig den mest grundige gennemgang af de fuldautomatiske espressomaskiner, der er at få på markedet lige nu. Det har vi gjort, for at du kan være allerbedst klædt på, når du skal ud og vælge din fuldautomatiske espressomaskine til dit eget hjem.

Denne fuldautomatisk espressomaskine test 2021 skal således være en guide til at finde frem til lige præcis den espressomaskine, der passer til dig og dit køkken.

PHILIPS EP2224/10 Espressomaskine – Den bedste fuldautomatiske espressomaskine

Lækker fuldautomatisk espressomaskine i et flot og stilrent design. Espressomaskinen EP2224/10 er perfekt til dig der elsker godt gedigent håndværk og rigtig god kaffe. Den er udstyret med gode funktioner, der kan glæde enhver kaffeelsker i en hverdag, hvor man ønsker at kaffen skal være lækker og velsmagende hver gang.

Derfor skal du vælge PHILIPS EP2224/10 , Espressomaskine

Denne kvalitets espressomaskine fra Philips har et flot og elegant design og kan uden problemer stå og pynte i køkkenet med en fast plads på køkkenbordet. Den er fremstillet i holdbare materialer og kan sikre dig, at du som minimum kan nyde 20.000 kopper frisk aromatisk kaffe fra maskinen.

Keramisk kværn gør kaffen bedre

Den fuldautomatiske espressomaskine har keramisk kværn, som sørger for at dine kaffebønner bliver malet lige præcis som de skal, til den type af kaffe som du gerne vil nyde. Den keramiske og fuldautomatiske kværn sørger for, at bønnerne aldrig bliver udsat for mere varme, end de kan holde til, så smagen og aromaen fra dine kaffebønner aldrig bliver sat over styr.

Mælkeskummer gør livet nemmere for latte-elskeren

Med den klassiske mælkeskummer i Philips espressomaskine, vil du altid få perfekt skummet mælk til din kaffe. Kaffeskummeren skaber en næsten fløjlsagtig skum, som du ellers kun kan få leveret af de bedste baristaer på markedet. Mælkeskummeren har et godt design, som giver et konstant tryk af mælk i kaffen, som hverken sprøjter eller sviner. Derudover kan der også skabes et lækkert og glat mælkeskum på toppen af kaffen for den helt optimale nydelse. Mælken skummes op af to omgange således, at skummen holder den perfekte konsistens, og dermed bliver der simpelthen ikke et bedre resultat.

Nem at rengøre

Espressomaskinen EP2224/10 fra Philips er nem at rengøre. Det er utrolig vigtigt at holde en god hygiejne i en kaffemaskine grundet bakterier, men også fordi det forlænger kaffemaskinens levetid. Derfor er denne espressomaskine udviklet med fuldt aftagelig bryggeenhed, så den nemt og ubesværet kan rengøres og tørres af. Rengøring af bryggeenheden på en espressomaskine er hele kernen i kaffemaskinen, og derfor er det også vigtigt, at man rengører den hyppigt, da det er denne del af kaffemaskinen, som yder en stor arbejdsindsats for dine lækre kop kaffe. Det automatiske rengøringsprogram, vil give besked, når det er tid til, at maskinen skal afkalkes.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 1500 watt
 • Vandbeholdning: 1,8 liter
 • Bønnebeholder kapacitet: 275 gram
 • Mælkeskummer: ja
 • Vægt: 9,0 kg
Det kan vi lide:
 • Automatisk rensningsprogram
 • Mulighed for justering af kaffestyrke og -mængde
 • Klassisk mælkeskummer

DeLonghi Ecam 21.117.B – Stilsikkert valg til god kaffe hver dag

Denne fuldautomatiske espressomaskine fra DeLonghi er belønnet med hele 4,7 stjerner i brugerbedømmelse, og sikrer dig lækker og god kaffe hver eneste dag. Derudover kommer espressomaskinen i et stilsikkert design, som er en fryd for øjet, og som med garanti vil tilfredsstille langt de fleste kaffeelskere.

Derfor skal du vælge DeLonghi Ecam 21.117.B

Med DeLonghi Ecam 21.117.B får du en espressomaskine i verdensklasse, som virkelig vil kunne glæde enhver husstand, og som uden tvivl vil være en fryd for øjet at have stående hjemme i køkkenet.

Italiensk familieejet virksomhed med kærlighed til kaffe

Som de fleste nok ved kommer ordet ‘espresso’ fra Italien, og med et italiensk mærke som DeLonghi er der heller ikke nogen tvivl om, at de har en kærlighed til kaffe, som kun ærke italienere og baristaer kan leve op til. Derfor er det med sikkerhed også et af de helt sikre mærker at binde sig til, hvis man elsker god og vellavet kaffe, hvor kaffen har den helt rigtige aroma og smag. Det er nemlig , der har den stor tradition for god ‘espresso’ og som derfor også har en historie og tradition for at lave rigtige gode og gedigne espresso maskiner, som laver kaffe, der lever op til en rigtig høj standard.

Er i flere i husstanden, som skal have en kop kaffe om morgen, kan denne kaffemaskine tilberede to kopper kaffe på én gang.

Lækkert og stilrent design der glæder

Hvis man er glad for flot design, så er denne espressomaskine et godt bud på en stilren espressomaskine, da den er designet i sort plast og rustfrit stål. Det er simpelthen en køkkenmaskine, som man aldrig vil blive træt af at kigge på, og som man bestemt ikke vil have lyst til at gemme væk. Design er vigtigt for de fleste mennesker, især fordi man bruger en espressomaskine hver dag, og den står derfor fremme enten på en hylde eller på køkkenbordet. Derfor er designet også værd at have med i bedømmelsen af kaffemaskinen.

Det kan ikke være nemmere at gøre espressomaskinen ren

Espressomaskinen fra DeLonghi kommer med et rengøringsprogram indbygget i maskinen, som derfor automatisk rengør maskinen. Derudover er der et automatisk afkalkningsprogram som derefter afkalker maskinen. Selve bryggeenheden er fuldt aftagelig og kræver kun at blive skyllet under varmt vand. Dermed tager det altså ikke mere en fem minutter at få din espressomaskine rengjort og klar igen til brug.

Produktdetaljer:

 • Vandbeholdning: 1,8 liter
 • Kaffebeholderens kapacitet:250 gram
 • Materiale: rustfrit stål
 • Manuel mælkeskummer: ja
 • Vægt: 9,0 kg
Det kan vi lide:
 • Personlig indstilling af både smag, aroma og temperatur
 • Espressomaskinen har integreret kværn og mælkeskummer

Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570 – Fuldautomatisk espressomaskine der fokuserer på kaffens smag og aroma

Den fuldautomatiske espressomaskine fra Saeco har af brugerne fået en vurdering på hele fire stjerner, hvilket er en yderst udmærket brugerbedømmelse. Derudover er espressomaskinen CSA-mærket, hvilket er en yderst vigtig mærkning for de kaffekendere, der virkelig elsker der kaffe. CSA-mærket giver lovning om, at Saeco maskinen trækker den bedste smag ud af dine kaffebønner, så du står tilbage med den ypperste smag og aroma, som er muligt at trække ud af dine kaffebønner.

Derfor skal du vælge Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570

Saeco er et mærke, som mange kaffeelskere allerede kender i forvejen. Hvis du virkelig gerne vil have god kaffe, og du ikke tilfredsstilles af det næstbedste, så er Saeco et mærke lige for dig. Med Saeco PicoBaristo Deluxe SM5570 skal du nemlig aldrig frygte, at du ikke bliver utilfreds med din kaffe. Denne espressomaskine er nemlig specialdesignet til dig, som elsker mange forskellige kaffetyper, og som ikke har nok i en almindelig sort kaffe dag efter dag. Kaffemaskinen er også udstyret med en højtydende vandkoger.

Italiensk visdom sikrer dig den bedste kaffeoplevelse

Mærket Saeco er et italiensk mærke med hovedsæde i Bologna, Italien , og så er Saeco specialiserede i espressomaskiner. Det er derfor også denne type maskine, som de er allermest anerkendte for at producere. Italienerne elsker kaffe, og har en stor tradition for at lave mange forskellige typer af kaffe. Denne espressomaskine kan være med til at udfordre og udvide din kaffehorisont og give dig helt nye smags og aroma oplevelser, som du aldrig før har haft med din kaffe.

Tolv forskellige kaffetyper, så du aldrig kommer til at kede dig

Espressomaskinen fra Saeco giver dig hele tolv forskellige indstillinger, og dermed valg til, hvilken kaffe du kunne tænke dig. Du vil altid kunne glæde dine gæster, lige meget hvilken type kaffe de er til, for denne Saeco kaffemaskine vil med sikkerhed kunne lave en kaffe, der passer til alles smag.

Avanceret display til din fordel

Gennem det avancerede display får du adgang til dine egne gemte yndlingsopskrifter og sammensætninger af din kaffe, og herunder kan du gemme dine favorit sammensætninger. Dermed kan du bestemme både aroma, temperatur, smag, mængde og styrke på dine kaffe, så du får det lige præcis, som du elsker det. Du kan også prøve mange forskellige sammensætninger, indtil du finder din favorit. Displayet lader dig gemme hele syv forskellige sammensætninger, så du kan gemme kærestens, venindens eller din fars yndlings kombination, så den også altid er klar til, når du har gæster på besøg.

Kaffemaskinen er også nem at rengøre grundet den aftagelige bryggeenhed, og den har et AquaClean-filter.

Med i pakken kommer følgende;  måleske, strip til test af vandets hårdhed, rensebørste, Smørefedt til bryggeenhed medfølger.

Produktdetaljer:

 • Ydeevne: minimum 20.000 kopper kaffe
 • Vægt: 8,7 kg
 • Kophøjde: 16 cm.
Det kan vi lide:
 • Espressomaskinen kommer med en tolv trins justerbar møllekværn
 • Latte Perfecto teknologien skaber perfekt tyknet og kraftigt mælkeskum
 • CSA-mærket

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk – Smart espressomaskine med rengøringsindikator- og program

Denne lækre espressomaskine fra Melitta, skaber den skønneste kaffe til dig, der elsker at prøve nye kaffetyper, og som nyder at få god kaffe hjemme i eget køkken. Kaffemaskinen lever også op til sin gode beskrivelse, da kunderne giver hele fem ud af fem stjerner i brugeroplevelse hos Skousen.

Derfor skal du vælge Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Espressomaskinen fra Melitta er lavet i et lækkert sort design som er både tiltalende, klassisk og veltillavet til dig, der godt kan lide lækkert design, men som stadig synes, at det er vigtigt, at din maskine leverer et ordentligt produkt. Maskinen er også lavet i et lækkert kompakt design, der gør, at den ikke overtager hele køkkenbordet, og dermed også kan placeres på en hylde som en pæn del af køkkenets indretning og udstyr.

Kaffemaskinen er både udstyret med en vandbeholder på 1,22 liter, en integreret kaffekværn og en automatisk mælkeskummer.

Lav kaffe effektivt og sjovt

Den lækre kaffemaskine fra Melitta gør det nemmere at lave kaffe, især når man er flere. De fleste mennesker er vant til, at når der skal laves kaffe til flere, så er det nødt til at være instant kaffe eller kaffe brygget på en gammeldags kaffe maskine. Det er ikke nødvendigt med denne espressomaskine, da den tilbereder to kopper kaffe ad gangen, og det gør den både hurtigt og effektivt, uden nogensinde at gå på kompromis med smag, aroma eller temperatur.

Få det meste ud af dine kaffebønner med præ-bryg funktionen

Espressomaskinen fra Melitta har indbygget præ-bryg funktion i maskinen. Præ-bryg funktionen vil glæde de allerstørste kaffeelskere, som virkelig nyder, at der bliver kælet for kaffen, og at der ydes en vis form respekt overfor de dyrebare og velsmagende bønner. Præ-bryg funktionen går ud på, at kaffebønnerne, før brug, vædes i maskinen, således at kaffebønnerne bliver våde lige før brug. På denne måde, og med denne teknik, sørger man for, at al smag fra kaffebønnen, trækkes ud og kommes ned i den lækre bryggede kaffe.

Rengøringsindikator – så du ikke behøver at huske på det

Med den indbyggede rengøringsindikator behøver du ikke længere at huske på, hvornår din kaffemaskine skal rengøres. Når det er tid til rengøring, så viser indikatoren, at maskinen trænger til at blive rengjort.

Det smarte stopper ikke her, da espressomaskinen også kommer med integreret rengøringsprogram. Du skal derfor kun trykke på en knap på maskinens display, og så gør maskinen det automatisk. Nemmere bliver det simpelthen ikke have at få god kaffe hver evig eneste dag.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1400
 • Vandbeholderens kapacitet: 1,2 liter
 • Vægt: 8,10 kilo
Det kan vi lide:
 • Espressomaskinen har dobbelt kop funktion
 • Præ-bryg funktion indbygget i espressomaskinen
 • Udstyret med rengøringsindikator

DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M – Bedste premium fuldautomatisk espressomaskine

Det italienske mærke DeLonghi har med dette produkt skabt en kaffemaskine med ægte italiensk syn for design og den helt rigtige velsmag, når det kommer til god kaffe. Designet er både lækkert og stilrent, og som skiller sig ud fra flere andre kaffemaskiner med sit mere industrielle og professionelle look.

Derfor skal du vælge DeLonghi PrimaDonna S Evo ECAM 510.55.M

DeLonghi er på markedet med endnu en kaffemaskine i høj kvalitet, som bestemt ikke vil skuffe, når det kommer til hverken smag, aroma, effektivitet eller design. Der er nemlig altid en sikkerhed i det anerkendte mærkes godt producerede og designede køkkenmaskiner. Kaffemaskinen har en tilhørende app, hvor du kan finde opskrifter og dermed justere din kaffe indtil du finde din favorit.

Designet til at du kan føle dig professionel

Denne kaffemaskine fra DeLonghi bringer design til nye højder, og skaber nye muligheder, for dem der elsker kaffe og køkkenmaskiner i god kvalitet. Espressomaskinen er nemlig designet i rustfrit stål, som giver et klassisk og professionelt look til maskinen, som giver en følelse af, at man benytter sig af en professionel maskine hver gang man laver kaffe i sit eget hjem. Det er derfor en lækker måde at skaffe sig noget udstyr til sit køkken, som giver et rustik og stilrent design til køkkenet, og som forsikrer om, at der er tale om god kvalitet.

Helt speciel kværn-teknologi for kaffenørder

Maskinen har en helt ny kværn teknologi, og er indbygget i maskinen og sørger for, at der altid benyttes hundrede procent friskkværnet kaffe, når du brygger en ny kop. Kværnniveauet på maskinen kan tilmed indstilles alt efter, hvor fint man ønsker sine bønner kværnet. Kværnene er koniske, og de er kalibrerede til altid at male din kaffebønner med hundrede procent præcision.

Styr kaffens temperatur for det bedste resultat

For at sikre at temperaturen er helt korrekt, så har den en indbygget temperaturkontrol for at sikre dig, at din kaffe altid er helt perfekt tilberedt. De kalder systemet for Latte-crema, og det fungerer således, at der er to forskellige varmekamre, et til vand og et til mælk. Disse to kamre fungerer og varmer samtidig, således at mælken og kaffen er klar samtidig, selvom de tilberedes ved to forskellige varmebelastninger. Med denne teknologi får du lækker kaffe, hver evig eneste gang du brygger kaffe med din DeLonghi maskine.

Nem og hygiejnisk rengøring uden at du skal røre en finger

Maskinen har en den prisværdige funktion, at den selv indikerer, når det er tid, at den skal gøres ren. Derudover er der indbygget rengøringsfunktion, som skyller og damper alle dele af espressomaskinen, som har været i kontakt med mælk, hver eneste gang der er blevet brygget en kop kaffe. Sådan er maskinen sikret den bedst mulige hygiejne. Maskinen har også en aftagelig vandbeholder, infuser og drypbakke med niveauindikator.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1450
 • Bønnebeholderens kapacitet: 250 gram
 • Vægt: 11,5 kg
Det kan vi lide:
 • Latte-crema system
 • Tilhørende app og “min menu” i displayet

Siemens EQ.9 Connect – Mest avancerede fuldautomatiske espressomaskine

Med denne Siemens espressomaskine får du alt, hvad du kunne drømme om i en kaffemaskine og mere til. Den er nemlig en af de mest avancerede og fuldkomne espressomaskiner på markedet. Siemens tilbyder, med denne espressomaskine, at deres kunder kan lave kaffe, som i et professionelt køkken.

Derfor skal du vælge Siemens EQ.9 Connect

Espressomaskinen fra Siemens er en af de mest opdaterede maskiner på markedet, og dens mange features og fordele vil helt sikkert få de fleste kaffe connoisseurs til at falde i svimer, eller i hvert fald begejstre de fleste.

Keramisk kværn med flere fordele

Den keramiske og fuldautomatiske kaffekværn er helt specielt udviklet i forbindelse med denne espressomaskine. Dermed passer den til kaffemaskinen på mere end bare én måde. Det er nemlig sådan, at denne espressomaskine er udviklet med funktionen superSilent, hvilket vil sige, at maskinen er lyddæmpet, og dermed udsender espressomaskinen meget lavere decibel, end er vant til fra en espressomaskine. Det skyldes bl.a. at den keramiske kværn er lavet med silentCeram Drive, hvilket gør kværnen meget eksklusiv og lyddæmpet for en behagelig kaffe-oplevelse på alle tider af døgnet.

Homeconnect – styr maskinen med en app

En helt speciel funktion ved espressomaskinen fra Siemens er dens Homeconnect funktion, som virkelig skaber en vis distance mellem denne maskinen og andre maskiner på markedet. Med Homeconnect er det nemlig muligt at styre espressomaskinen ligegyldigt, hvor du befinder dig. Så er du på vej hjem, kan du sætte maskinen til at have kaffe klar. Sidder du i et møde derhjemme, og ikke har tid til at gennemføre hele kaffe processen, beder du bare maskinen om at lave kaffen klar, så du kun skal ud at hente din friske nymalede kop kaffe. Alt dette foregår gennem appen, som gør det hele meget nemmere

DualBean system

Med dualBean systemet i denne espressomaskine er det muligt at have to forskellige typer bønner i maskinen altid. Der er i maskinen to forskellige kamre til bønner, og disse har hver deres kværn, således at bønnerne aldrig blandes. På denne måde er det muligt at lave mange flere forskellige typer kaffe med forskellige aromer, smage og styrker, på en og samme tid.

Individual coffee system

Med individual coffee systemet giver maskinen dig lov til at gemme hele 11 kaffekombinationer og opskrifter, på 10 forskellige profiler. Det vil sige, at du altid vil kunne gemme dine yndlings kaffe sammensætninger på din profil, og dermed altid vil kunne finde frem til den kaffe, som du bedst kan lide. Samtidig er det også muligt at have ni andre profiler, hvor på din familie, venner og kæreste kan gemme deres yndlingsopskrifter, så alle altid får lige præcis den kop kaffe, som de elsker, og som de gerne vil have.

Lav kaffe til mange – ved et tryk

En helt uvurderlig funktion ved Siemens espressomaskine er kande-funktionen. Som navnet afslører gør maskinen det simpelthen muligt at lave op til seks kopper kaffe på samme tid kun ved ét tryk. Således kan du lave en kande kaffehurtigt og nemt, men meget mere velsmagende end instant kaffe eller på gammeldags kaffemaskine. Så skal du ikke bekymre dig om, at det tager for lang tid, men derimod kan du byde venner og familie på den lækreste kande kaffe de nogensinde har fået. Maskinen er også udstyret med aftagelig vandtank med kapacitet på 2,3 liter, og den giver i øvrigt forvarsel omkring lav bønnebeholdning eller vandskift.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1500
 • Vægt: 12,7 kg
 • Kophøjde: max 15 cm
Det kan vi lide:
 • Homeconnect – en app hvor igennem du kan styre kaffemaskinen, både hjemme og ude
 • DualBean system gør det muligt at have flere kaffebønner i maskinen samtidig

Melitta Caffeo Passione One Touch – Få altid friskkværnet kaffe

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Forrygende espressomaskine fra mærket Melitta, der har skabt en espressomaskine i verdensklasse. Espressomaskinen er kendetegnet ved sit lækre og stilsikre design, som er både overdådigt og luksuriøst. Samtidig er der fokuseret meget grundigt på at skabe en kaffemaskine, hvor der er fuld fokus på god aroma og smag, så du får den bedste kaffeoplevelse muligt, med en espressomaskine i hjemmet.

Derfor skal du vælge Melitta Caffeo Passione One Touch

Den lækre espressomaskine fra Melitta er et perfekt valg for dig, der ønsker en handy og smukt designet kaffemaskine, som er kompakt, men som stadig kan levere avanceret teknologi og lækre kaffetyper, som du hver dag kan nyde, lige når du har lyst hjemme i køkkenet. Ud over de maskinens gode funktioner, som du kan læse om om lidt, så har den også en energibesparende funktion indbygget i maskinen, og den kan lave to kopper kaffe på samme tid med to udløb. En anden fordel ved denne maskine er, at kophøjden er justerbar. Det er ikke sikkert, at alle dine kopper passer under, men der er i hvert fald en større chance for det.

Kaffen tilberedes efter originalt forbillede

Denne funktion er helt optimal for kaffeelskeren, som går meget op i at få den helt perfekte kaffeoplevelse, og som ikke vil nøjes med nymodens tilfældige kaffeblandinger, som viger langt fra de originale opskrifter og tilberedningsmetoder. Med denne kaffemaskine følger funktionen Original Preparation Process, som sørger for, at din kaffe uanset type, tilberedes efter det forbillede, som den originale opskrift foreskriver det. Eksempelvis skal en Latte Macchiato først tilsættes espresso efter både mælk og mælkeskum er tilberedt og tilført i koppen. Dette giver den helt perfekte blanding i kaffen, og det giver skummen den perfekte konsistens. Derfor vil der således ikke blive gået på kompromis med kaffens sjæl, og med de traditioner som tilhører, hvis man virkelig er en ægte kaffe fanatiker.

Lækkert display sikrer høj funktionsevne og brugervenlighed

Espressomaskinen fra Melitta er udstyret med et TFT-farvedisplay, hvilket er et display med høj opløsning. Dette sikrer en nem betjening af espressomaskinen, og brugervenligheden er høj, da displayet er udstyret med en selvforklarende trinvis instruktion, som leder brugeren gennem menuen og dermed sikrer, at du ikke misser noget i forbindels med tilberedelsen af kaffen.

Du sikres perfekt aroma og balance i hver en kop

Melittas espressomaskine byder på endnu en herlig funktion som kaffeelskeren vil sætte stor pris på. Espressomaskinen er indbygget Best Aroma System, som betyder, at hver en type kaffe kværnes og tilberedes frisk, hvilket sikrer dig den helt perfekte smag og aroma i enhver kop kaffe, som du ønsker at lave på din espressomaskine. Funktion sørger for at præcis den rigtige mængde kaffebønner kværnes og kanaliseres direkte til bryggeenheden uden at tage omveje. Dermed er kaffe ren og upåvirket, når den kommer til bryggehovedet. Derudover er bønnebeholderen på maskinen udstyret med det såkaldte Aroma Safe, hvilket betyder, at bønnebeholderen er forseglet, så kaffens aroma og smag holdes tæt og tryg i beholderen. Sidst men ikke mindst sikres du, at kværnen i maskinen tømmes fuldstændigt efter hver kaffebrygning, således at kaffebønnerne aldrig blandes og skaber forvirring i smag og aroma. Du ved dermed, at din kaffe altid er hundrede procent frisk, og at den lever op til den originale kaffekvalitet.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1450
 • Vægt: 11,5 kg
 • Kophøjde: Justerbar
Det kan vi lide:
 • Kophøjden er justerbar, så du kan få de fleste kopper til at passe under maskinen
 • Indbygget aroma system
 • Ti forskellige kaffevarianter at vælge mellem

Siemens EQ.3 series 100 – Den perfekte kaffemaskine til cappuccino

Denne klassisk designede fuldautomatiske espressomaskine fra Siemens er en lækker maskine, der står skarpt, og holder hvad den lover. Brugerne belønner også espressomaskinen fra Siemens med 3.9 stjerner ud af fem, og dermed er brugerne langt hen ad vejen meget tilfredse med deres brug af espressomaskinen.

Derfor skal du vælge Siemens EQ.3 series 100

Med denne kaffemaskine kan du nemt lave Cafe creme, cappuccino, espresso, latte macchiato og mælkeskum, da den har en automatisk mælkefunktion. Vandbeholderen har en kapacitet på 1,4 liter, og kaffebeholder har en kapacitet på 250 gram, hvilket minder om den samme kapacitet i nogle af den andre maskiner i denne test. Maskinen har et tryk i bar på 15.

Denne espressomaskine har et lækkert design, som både er smal, stilrent og kompakt, og dermed er den passende til de, der ikke har så meget plads i køkkenet, men som stadig ikke vil gå på kompromis med smagen på deres kaffe. Selvom maskinen er mindre, er man ikke tvivl om, at man har med et professionelt maskineri at gøre.

Lavere decibel for en meget mere behagelig tilberedning af kaffen

Det er ikke kun designet af kaffemaskinen, der er vigtigt, når man er ude efter en ny maskine. Der er mange andre teknologiske udfoldelser, som er vigtige, når man skal finde den helt perfekte maskine. En af de funktioner som Siemens espressomaskinen især kan bryde sig med, er den lydløse keramiske kværn, som gør oplevelsen af at lave kaffe på en espressomaskine helt anderledes, end hvad den normalt er. Det er nemlig de færreste kaffemaskiner, der er lydløse eller bare tæt på at være det. Samtidig er kværnen fremstillet af slidstærkt keramik, hvilket sikrer en langvarig holdbarhed for kværnen, og som også sikrer, at bønnerne kværnes på den helt perfekte og professionelle måde. Maskinen har fem forskellige kværn indstillinger, så du kan tilpasse den, som du ønsker.

Rengøringen har ikke været nemmere

Det er meget essentielt for din espressomaskines holdbarhed, at du regelmæssigt gør din maskine ren. Kaffens smag kan også påvirkes, hvis ikke kaffemaskinen gøres ren. Maskinen har indbygget rengøringsindikator, og den har også indbygget både afkalknings- og rengøringsprogram, som sikrer dig nem og grundig rengøring af espressomaskinen, uden at det tager tid for dig.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1300
 • Vægt: 7,10 kilo
Det kan vi lide:
 • Kommer med Milk Perfect Pro mælkeskummer
 • Lydsvag keramisk kværn

DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B – Kaffemaskinen til hele familien – også de kakakoelskende

Skøn og troværdig espressomaskine fra italienske DeLonghi, som i mange år har leveret espressomaskiner i stor stil til hele verden. Maskinen har et skønt design, og har af brugerne også fået en vurdering på hele 4,6 stjerner, hvilket giver maskinen en af højeste vurderinger på markedet.

Derfor skal du vælge DeLonghi Dinamica ECAM 350.55.B

DeLonghis maskiner er kendt for at være godt håndværk, der giver professionelle oplevelser hjemme i eget køkken, og denne espressomaskine er bestemt ikke en undtagelse. Maskinen kommer i et lækkert og meget populært design, og samtidig tilbereder den fantastisk kaffe. Vandbeholder har en kapacitet på 1,8 liter, og kaffebeholder har en kapacitet på 300 gram. Den er let og nem at bruge med det smarte og brugervenlige touch kontrolpanel.

Du kan både bruge formalet kaffe og kaffebønner i denne maskine.

Giv din kaffe et personligt præg

Med DeLonghi espressomaskine kan du få lov til at personliggøre dit kaffevalg med de 13 forskellige kværn indstillinger. Foruden de forudindstillede kaffefavoritter, som du sagtens altid vil kunne vælge, som typerne Macchiato eller Latte, så er det også muligt helt selv at sammensætte din yndlingskaffe. Her kan du indstillede på både styrke, bønne valg, smag, temperatur og aroma.

Latte Crema funktion for den lækreste kaffeskum

Espressomaskinen kommer med Latte Crema funktion, som sikrer dig den lækreste, tykke og fløjsbløde mælkeskum, som man ellers kun kan få lov at drømme om, når man står hjemme i sit eget køkken. Mælkeskum kan være noget af det vigtigste for en god kop kaffe, og mange kaffetyper kræver i deres originale opskrifter.  Nyd derfor med stor glæde denne lækre funktion, som kan gøre enhver lækker kop kaffe endnu bedre. Maskinen har altså en automatisk mælkeskummer og mælkebeholderen er aftagelig.

Hold kaffen varm længere

En rigtig smart og næsten unik funktion for denne espressomaskine fra DeLonghi er at maskinen, kan forvarme dine kopper før brug. På denne måde undgår man, at ens lækre kop kaffe bliver koldt efter få minutter, fordi kaffen kommes i en helt kold kop. Med kopvarmer-funktionen undgår man, at kaffen chokes på samme måde, og dermed holdes indholdet i koppen varmt i længere tid.

Nyd ikke kun frisk kaffe

For de fleste espressomaskiner er dette ikke en mulighed, og derfor er denne funktion også ekstra lækker at få med i din espressomaskine. DeLonghis espressomaskine kan nemlig også tilberede te og kakao til perfektion. Derfor kan du have glæde af dine espressomaskine, når alle behov skal stilles. Kakao til børn, regnvejrsdage og nybagte boller. Te til sygedage eller hygge med et varmt tæppe i sofaen. Lige meget hvad du har lyst til af varme drikke, så er det altså næsten muligt at tilberede på denne lækre espressomaskine fra DeLonghi.

Produktdetaljer:

 • Vandbeholder: 1,8 liter
 • Watt: 1450
 • Vægt: 9,50 kilo
Det kan vi lide:
 • Udstyret med en funktion, der varmer kaffen op
 • LatteCrema system
 • Kan også lave kakao og te

DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M – Kaffemaskine med termo-mælkekande, så mælken holder i længere tid

Delonghi Primadonna Exclusive ESAM 6900.M er lavet i professionelt design, som passer til de større køkkener eller til den helt store kaffeelsker, som ikke vil nøjes med en mindre espressomaskine. Maskinen er i et lækkert design, som er fyldigt, og som giver en sikkerhed om godt håndværk og god kvalitet.

Derfor skal du vælge DeLonghi PrimaDonna Exclusive ESAM 6900.M

DeLonghis esporessomaskine er det optimale valg for dig, der ønsker en større kaffemaskine, og som elsker godt gedigent håndværk. Med andre ord er denne kaffemaskine en af de større og mere avancerede modeller, som giver mulighed for mange forskellige indstiller og sjove features.

Vandbeholderens kapacitet er på 1,4 liter, og der kan være 250 gram i  kaffebeholderen.

Den har  indbygget mælkeskummer og kværn – altså alt den skal bruge for at lave en ordentlig kop kaffe.

Hele familiens eller vennernes yndlings kaffe gemmes

Du kan gemme mange profiler på maskinen, så både familien og vennerne kan indtaste deres favorit kombinationer af kaffe. Her kan man helt personligt sætte sit præg på både den ønskede smag, styrke, aroma og temperatur. På denne måde sikrer man sig, at alle, både gæster og familiemedlemmer, altid får den kaffe, som de elsker.

Hold mælken frisk meget længere

Den lækre espressomaskine fra DeLonghi kommer med en af de smarteste funktioner på de nyere espressomaskiner. Det er termo-mælkekande. Med en termo-mælkekande holdes mælken i en bestemt temperatur, og kan derfor holde meget længere end de normale mælkebeholdere, hvor mælken skal skiftes ud efter hvert brug, da mælken ikke kan holde til at stå ude i stuetemperatur. Derfor er denne feature meget ideel både for miljøet og pengepungen, men også for dig, der gerne vil passe godt på din mælk og nyder, at mælken i kaffen er frisk, lækker og altid klar til brug.

Lav andet end kaffe

Med den lækre espressomaskine fra DeLonghi behøver du ikke kun at holde dig til kaffetyper af forskellig slags. Børn eller barnlige sjæle i husstande kan nyde en  varm chokolade, der bliver lavet på maskinen. På denne måde bliver din espressomaskine også mere funktionel, og kan klare flere behov end mange af de andre espressomaskiner, som er ude på markedet lige nu.

I forhold til rengøring, har maskinen både kalk og rengøringsindikator samt et rengøringsprogram.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1350
 • Materiale: stål
 • Vægt: 13,80 kilo
Det kan vi lide:
 • Flere profiler med opskrifter tilgængelig
 • Termo mælkekande
 • Også god til kakao

Melitta Caffeo CI – Perfekt til det lille køkken med store kaffedrømme

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Kompakt og lækkert design er det, der kendetegner den lækre espressomaskine fra Melitta, som giver dig en kaffeoplevelse ud over det sædvanlige, og så kan den lave to kopper på én gang. Dette er en brugervenlig fuldautomatisk espressomaskine med mælkekande ved siden af maskinen, så du nemt kan hælde mælk og rengøre den efter brug.

Derfor skal du vælge Melitta Caffeo CI

Denne lækre maskine fra Melitta er en klar vinder for de, der både elsker flot design, og som stadig går meget op i at få kaffen i lige så høj kvalitet, som baristaen vil kunne lave den på en italiensk restaurant. Espressomaskinen kommer i to forskellige designs nemlig sort eller sølv. Den udstråler god kvalitet, og giver et indtryk af at befinde sig i et professionelt køkken med professionelt grej. Du kan brygge to kopper på en gang, og den er desuden ganske nem at rengøre. Maskinen har en aftagelig og let flyttelig bryggeenhed og det samme gælder mælkebeholderen.

Min kaffehukommelse

Hvis man ikke gider at stå og indstille kaffemaskinen efter sine præferencer hver eneste gang, man skal lave en kop kaffe, kan du gemme bestemte kaffe-klassikere. Det er muligt at gemme for fire forskellige personer, således at du altid får din espresso på den måde, som du kan lide den, og kæresten får sin kaffe, som han eller hun elsker den mest.

Maskinen er nem at bruge med det smart LCD-display, da menuen er ganske overskuelig.  I forhold til hvor stærk kaffen skal være, kan du vælge imellem 3 forskellige niveauer.

Original forberedelse

Hvis man virkelig elsker kaffe, så er en vigtig del af kaffen, at den er tilberedt som traditionerne foreskriver det. Og i Italien er der helt bestemte opskrifter og rækkefølger, der skal efterfølges for at kaffen bliver præcis, som den skal være. Derfor er det en af de vigtige features for Melittas espressomaskine, at alle kaffespecialteterne tilberedes præcis efter original opskrift, så der aldrig gås på kompromis med hverken smag, aroma eller tradition.

Produktdetaljer:

 • Vandbeholderens kapacitet: 1,8 liter
 • Kaffebeholderens kapacitet: 270 g
 • 9,3 kg
Det kan vi lide:
 • Original tilberedningsproces
 • Featuren “min kaffe hukommelse”

DeLonghi ECAM 44.660.B – Fuldautomatisk espressomaskine med kopvarmer

Super god espressomaskine som lever op til bedst i test fuldautomatisk espressomaskine i 2021, og dermed er denne espressomaskine en meget efterspurgt og yderst lækker maskine at få fat i til, til at pryde hjemme i køkkenet.

Derfor skal du vælge DeLonghi ECAM 44.660.B

En lækker espressomaskine med enormt mange fordele og features er ikke til at blive træt af. Denne maskine er lækker i et flot design med gode kaffeopskrifter, som lever op til den gode originale italienske standard, og som bestemt ikke vil skuffe, hverken kaffe connoisseurs eller hverdagens kaffeelskere, som nyder kaffen derhjemme både morgen, middag og aften. Du kan også lave to kopper på samme tid med denne maskine. Vandbeholderen er selvfølgelig aftagelig og det samme gælder mælkebeholderen. Endnu en smart funktion ved denne kaffemaskine, er at den kan varme din kop op, så kaffen ikke får et chok, når den kommer ned i en kold kop. Det gør, at din kaffe smagere bedre, men også at den holder sig varm i længere tid.

Mindre lyd mere nydelse

Maskinen er udstyret med en lydløs kværn med 13 indstillinger. Det er sjældent, at det er lydløst, når man hører en kaffemaskine kværne bønner, og derfor er det også næsten som en drøm at opleve denne lækre maskine kværne bønner i 13 forskellige indstillinger, alt efter hvor fint eller groft malet man ønsker sin kaffe.

Perfekte temperaturer giver god kaffe

En vigtig ting i forbindelse med god kaffe, er at der er kontrol over temperaturene i maskinen, som skal brygge kaffen. Bliver vandet eksempelvis for koldt vil kaffen ikke trække nok smag, og bliver mælken derimod for varm, vil den blive dårlig, og ikke kunne skumme på original vis. Derfor er det smart at indbygge to forskellige isolerede kamre i maskinen, sådan at mælk og vand aldrig blandes, eller forstyrrer hinandens temperaturer, og ødelægger kaffens originale smage og aromaer.

Rengøring med damp

Kaffemaskinens dele, som har været i kontakt med blandt andet mælk, bliver efter hvert brug dampet af med brændende varm damp, som rengør alle dele, så der ikke sidder laktoserester i maskinen, som kan gøre kaffen dårlig. Derudover har espressomaskinen indbygget rengøringsfunktion, som sørger for, at maskinen rengøres grundigt og effektivt, når der er behov for det uden, at du hverken rører en finger eller skal bekymre dig om at gøre maskinen ren. Den har også et afkalkningsprogram

Produktdetaljer:

 • Vægt:11 kilo
 • Kaffebeholderens kapacitet: 400 gram
Det kan vi lide:
 • Lydløs kværn med 13 indstillinger
 • Ny og lydløs kværnteknologi
 • Udstyret med to forskellige isoleret kamre til vand og mælk

Miele CM 6350 – Kvalitet kaffemaskine med mulighed for at lave en hel kande kaffe

Fantastisk lækker espressomaskine fra Miele, som lever op til Mieles ry om at være et kvalitetsmærke, som skaber gode maskiner i høj kvalitet, som leverer gang på gang, og som aldrig skuffer. Både i design og udførelse af arbejdsopgaver scorer denne espressomaskine topkarakter.

Derfor skal du vælge Miele CM 6350

Denne maskine er en af de flotteste modeller på markedet ift design. Designet er lavet i nordisk stil, og der er virkelig ingen tvivl om, at der er kælet for detaljen, og for den indretnings bevidste, som kun ønsker det bedste af det bedste i sit køkken. Det er også en espressomaskine i verdensklasse, når det kommer til tilberedelse af god kaffe efter alle kunstens regler. Samtidig er den nem at benytte, og derfor er der ikke andet at sige, end at du må nyde din nye lækre espressomaskine, hvis du ender med at tage anskaffe denne til dit hjem. Vandbeholder har en kapacitet på 1,8 liter, og kaffebeholderen kan have 300 gram mens mælkebeholder har en kapacitet 0,5 liter.

Nem rengøring

En af de super lækre features som mange leder efter i deres køkkenmaskiner generelt, er nem rengøring. Du ikke skal bekymre dig om rengøring med denne espressomaskine fra Miele, da der er indbygget automatiske rengøringsprocesser. Den er altså altid klar til brug. Med den aftagelig drypbakke, kan du nemt sørge for at maskinen ser ren og pæn ud hele tiden.

Cappuccinatore

Cappuccinatore hentyder til den måde, som man behandler mælken på til forskellige kaffespecialiteter på helt traditionel vis. Her kalder nogle kaffespecialiteter på skummet og tykt mælkeskum, som er lækkert og fløjlsblød, som ligger oven på kaffen. Andre specialiteter kalder på mælk i en bestemt temperatur, som skal ned og blandes med kaffen, som den er, uden at være skummet eller andet. Funktionen i denne maskine sørger for, at du altid kan få din mælk præcis, som du vil have det, eller præcis som traditionerne foreskriver det, så du ikke skal bekymre dig om det.

Hold kaffen varm i optimal tid

En meget smart feature for espressomaskinen fra Miele er kopvarmer funktionen, som sørger for, at du altid har varme kopper ved hånden, så du kan nå at nyde kaffen før den bliver kold. Derudover har den lækre espressomaskine fra Miele også kandefunktion. Det betyder, at du også kan glæde dine gæster med din yndlingskaffe og lave en hel kande af den bedste kaffe på en og samme tid. Denne funktion er sjældent set i espressomaskiner, og gør dermed også Mieles espressomaskine til noget helt specielt.

Produktdetaljer:

 • Watt: 1500
 • Vandbeholderens kapacitet: 1,8 liter
 • Kaffe beholderens kapacitet:300 gram
Det kan vi lide:
 • Kopvarmer, så du altid har en varm kop til din kaffe
 • Kaffekande-funktion
 • Flot og enkelt design samt brugervenlig display