Bedste Gryde Test 2022 → Her finder du de 6 allerbedste gryder

1
WMF PROVENCE PLUS GRYDESÆT 9 DELE

WMF Provence plus grydesæt med 9 dele scorer, med deres praktiske og slidstærke design, fem ud af fem stjerner hos KitchenOne og fem ud af fem stjerner på Skousen.dk. Grydesættet er både elegant og så er materialerne af højeste kvalitet, så du er sikker på at få et grydesæt, som virkelig har fortjent sin placering som testvinder. Her er du altså sikker på at få en bedst i test gryde. Derfor skal du vælge WMF…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
WMF PROVENCE PLUS GRYDESÆT 9 DELE 979,95 DKK GrydeGuru.dk
OBH CHOICE SS GRYDESÆT
G.R.Y.M KOBBER GRYDESÆT 4 DELE
Mareld Professional gryde
ZWILLING HVIDALITY GRYDESÆT 7 DELE
Fusion 5 Grydesæt 3 dele 1.999 DKK KitchenOne.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Det fleste mennesker, som enten har været i et køkken eller har sit eget køkken, ved at gryden er et uundværligt inventar. Der findes rigtig mange forskellige typer af grydesæt, og det kan være svært at finde den bedste gryde, som passer til dine behov. En gryde er ikke bare en gryde. Der findes et kæmpe marked for gryder, og der findes mange forskellige typer, modeller, størrelser og funktioner, som hver henvender sig til forskellige behov.

Nu spørger du nok dig selv, hvad er en god gryde? Her på siden har vi samlet et udvalg af nogle af de bedste grydesæt, som kan finde på markedet. På siden her får du en grundig gennemgang af de forskellige grydesæt med fordele og specifikationer, så du kan vælge netop det sæt, som opfylder dine behov.

Opsummering af vores test

Her kommer en kort oversigt over hhv. Bedst i test, bedst til prisen og premium grydesættet.

Bedst i test er WMF Provence Plus grydesæt med 9 dele. Det er den suveræne vinder i vores test. Med deres praktiske og slidstærke design, samt høje kvalitet, scorer grydesættet 5 ud af 5 stjerner hos KitchenOne. På Skousen.dk er grydesættet anmeldt til fire ud af fem stjerner.

Bedst til prisen er OBH Choice SS grydesæt, da grydesættet er elegant, virker til alle varmekilder og det er prisvenligt. Hvis du gerne vil have et grydesæt, som ikke vælter budgettet, er det dette grydesæt du skal vælge.

Premium grydesættet er G.R.Y.M kobber grydesæt med 4 dele, da det har et lækkert og stilrent design, og en god effektivitet, som gør G.R.Y.M kobber grydesæt til en værdig vinder af premium prisen i testen.

Læs videre i artiklen og find det grydesæt, der passer til dig. Du får en gennemgang af fordele ved de forskellige grydesæt og et bud på, hvorfor du skal vælge de enkelte gryder.

WMF PROVENCE PLUS GRYDESÆT 9 DELE – Bedste gryde i test

WMF Provence plus grydesæt med 9 dele scorer, med deres praktiske og slidstærke design, fem ud af fem stjerner hos KitchenOne og fem ud af fem stjerner på Skousen.dk. Grydesættet er både elegant og så er materialerne af højeste kvalitet, så du er sikker på at få et grydesæt, som virkelig har fortjent sin placering som testvinder. Her er du altså sikker på at få en bedst i test gryde.

Derfor skal du vælge WMF Provence plus grydesæt med ni dele

Dette grydesæt lever virkelig op til prisen for bedst i test. Det er et grydesæt, som er uhyr modstandsdygtigt, også ved intensiv madlavning, og så er det super elegant samtidig. Det er altså den perfekte kombination af elegant udseende, slidstærkt design og så er det til at betale for.

Modstandsdygtigt grydesæt

De fleste som har prøvet kræfter i et køkken ved, at gryder skal være lidt modstandsdygtige nogle gange. Med et WMF Provence plus får du et grydesæt, som virkelig lever op til forventningerne. Faktisk, er der en helt masse fordele ved dette grydesæt, som også er med til at placere det på toppen som testvinder. Grydesættet er lavet af cromargan rustfrit stål som sikre, at gryden har et højt niveau af holdbarhed og er modstandsdygtig  overfor ridser. Grydesættet har en TransTherm bund, hvilket er en kraftig bund på gryden, som giver en optimal varmefordeling over hele grydens flade. Med sådan en bund er man altså sikret den perfekte madlavning. Men ikke nok med det, så tåler grydesættet både at komme i opvaskemaskinen og ovnen i op til 260 grader. Der er altså skabt et slidstærkt grydesæt.

Flere forskellige størrelser 

For at få et komplet og godt grydesæt, så skal man have et grydesæt i mange forskellige størrelser, så der er noget til ethvert behov. I dette testvindende grydesæt får du hele fem størrelser af slagsen til en overkommelig pris. Ved dette grydesæt får du både en kasserolle på 1,5 L., en lav gryde på 3 L.  og tre høje gryder på henholdsvis 2, 3.5 og 6 L. På den måde får du altså mulighed for at lave lige den type og mængde af mad, som du har lyst til, uden du kommer til at gå ned på gryder.

Produktdetaljer: 

 • Materiale: 18/10 Cromargan rustfrit stål 
 • TransTherm universal bund 
 • Tåler både opvaskemaskine og ovn
Det kan vi lide:
 • Slidstærkt design lavet i cromargan rustfrit stål
 • Blank overflade, som følge af det rustfrie stål
 • Fem forskellige grydestørrelse, 1,5 L., 2 L., 3 L., 3.5 og 6 L.

OBH CHOICE SS GRYDESÆT – Bedste grydesæt til prisen

OBH Choice SS grydesæt er kåret til det bedste til prisen i vores test, og det er der en god grund til.  Det er et rigtig velfungerende grydesæt, som indeholder syv dele, og som kan fås til en overkommelig pris. Du får altså et grydesæt som har vundet bedst til prisen, fordi du får et godt grydesæt der kan det nødvendige, og som ikke gør dig fattig.

Derfor skal du vælge OBH Choice SS grydesæt

Selvom dette grydesæt er lidt billigere end de andre, så er det altså ikke til at tage fejl af. OBH Choice SS grydesæt lever nemlig hundrede procent op til vinderen som bedst til prisen. For selvom OBH Choice SS koster langt under, hvad nogle af de andre grydesæt i testen koster, så får man virkelig kvalitet for pengene.

Alt hvad du behøver til en god pris

Når man skal lave mad i hverdagen, så kan det være rart, at have lidt forskellige størrelser af gryder. Og selvom OBH Choice SS grydesæt ikke koster en halv bondegård, så får du stadig meget til prisen. Du får faktisk fire gryder i fire forskellige størrelser, hvor der følger et låg med til tre af gryderne. Det vil sige, at du får tre gryder i henholdsvis 16, 20 og 24 cm med tilhørende glaslåg, og så får du en kasserolle på 16 cm, hvor der intet låg medfølger. Og hvis man ønsker det, så kan man også tilkøbe stegepander, som passer til grydesættet. På den måde får du altså alt hvad du behøver, men til en god og overkommelig pris, som de fleste kan betale sig fra. Så hvis du er på udkig efter et godt, men billigt, grydesæt, så er det OBH Choice SS du skal vælge.

Slidstærkt design 

Men ikke nok med, at du får alt hvad du behøver til en god pris, så er der altså også en række designmæssige fordele ved OBH Choice SS. Grydesættet er af rustfrit stål, og er derfor designet til at kunne bruges til alt slags madlavning i hverdagen. Udover grydesættes gode materiale, er bunden på grydesættet også konstrueret efter et tre-lags princip, som giver en jævn og hurtig varmefordeling i gryden, så du kan varme alverdens mad op. Når du så er i gang med at varme maden op, så kan du tilpas bruge de smarte glaslåg, som følger med til grydesættet, da de gør det nemmere at holde øje med maden uden at skulle tage låget af hele tiden. Grydesættet er i sin enkelthed både det bedste til prisen og praktisk.

Produktdetaljer

 • Materiale: Rustfrit stål
 • 3 lags konstruktion for god varmefordeling
 • 5.5 mm tykkelse på bund
Det kan vi lide:
 • Måleskala på indersiden af gryden, så du kan se hvor mange liter der er i gryden
 • Tåler opvaskemaskine og ovn
 • Glaslåg til nem madlavning, da man ikke behøver fjerne låget for at se til madlavningen

G.R.Y.M KOBBER GRYDESÆT 4 DELE – Premium grydesæt

G.R.Y.M kobber grydesættet med fire dele vinder prisen for premium grydesæt, særligt på grund af dets lækre udseende og kvalitet. G.R.Y.M er et svensk design, som skaber stilrent køkkenudstyr, herunder deres kobber kollektion, hvor grydesættet med fire dele kommer fra. Udover det stilrene design er kobber grydesættet også utrolig effektivt til madlavning. Du får altså den bedste gryde til en premium madlavning.

Derfor skal du vælge G.R.Y.M Kobber grydesæt med fire dele

Der er god grund til at vælge et G.R.Y.M kobber grydesæt. For ikke nok med at grydesættet har vundet prisen for premium design, så er det også utrolig effektivt med kobbergryder i køkkenet. Prisen for et kobber grydesæt kan være lidt høj, men til gengæld så følger der også en række fordele med ved at vælge et kobber grydesæt.

Med et kobber grydesæt får man nemlig gryder, som er utrolig effektive i forhold til opvarmning. Det gode ved kobber er nemlig, at det varmer hurtigere op end eksempelvis aluminium og rustfrit stål. På den måde kan man altså spare en masse tid på opvarmning af med ved at vælge kobber gryder. En anden ting er, at man sikre en jævn varmefordeling i gryden, så man undgår at maden skulle brande på. Et kobber grydesæt er altså et effektivt udstyr at have i køkkenet.

Premium design 

Som prikken over i’et, så er G.R.Y.M kobber grydesæt skabt med i et utrolig stilrent design, som sørger for at grydesættet skriger af premium kvalitet. Men ikke nok med det, så er grydesættet skabt efter en tre lags funktion med rustfrit stål på indersiden, som sikre at gryden er nemt at holde ren. Aluminium kerne, som sørger for en let vægt, og et kobber ydre, som sikre den effektive varme. Du får altså alt i et design med denne her type gryde.  Når du køber grydesættet får du en kasserolle på 2.2 liter, to gryder på 3.6 og 6 liter samt en stegepande på 24 cm. På den måde er du altså dækket godt ind til hverdagens premium madlavning.

Produktdetaljer

 • Materiale: Kobber, aluminium, rustfrit stål
 • Kan bruges på alle komfurtyper
Det kan vi lide:
 • Et stilren kobber design, som giver et flot udseende
 • Fremstillet efter 3-lags princip – Kobber, rustfrit stål og aluminium, som giver god varmefordeling
 • Kan bruges på induktionskomfur samt andre varmekilder

Mareld Professional gryde – og pandesæt 3 dele

Skal du lidt væk fra hverdags madlavningen, og ønsker et mere professionelt grydesæt, så er det Mareld’s Professional gryde- og pandesæt med 3 dele, som man skal vælge. Det svenske mærke Mareld, som står bag grydesættet, er kendt for design og kvalitet på højeste niveau. Med sit nordiske og slidstærke design har grydesættet vundet prisen for sættet til det professionelle køkken.

Derfor skal du vælge MARELD PROFESSIONAL Gryde- og pandesæt 3 dele

Udover at grydesættet passer perfekt til det professionelle køkken, så er det også et grydesæt, som udstråler professionalisme ned til mindste detalje. Med et Mareld professional gryde- og pandesæt med fem dele er du sikker på, at dit køkkenudstyr har et stilrent og professionelt design hele vejen igennem.

Et grydesæt, hvor intet mangler 

Med et professionelt gryde- og pandesæt fra Mareld Professional får du et grydesæt, hvor der helt klart ikke mangler noget. Ikke nok med, at du får fem forskellige dele, hvor der medfølger låg til fire af dem, så får du altså også kvalitet på højeste niveau. Sættet består af 1 pande, 1 gryde og 1 kasserolle, som alle er lavet af et slidstærkt materiale. Grydesættet er lavet af et 5-lags rustfrit stål, som er med til at sørge for, at grydesættet kan stå imod det meste. En anden ting, som det rustfrie stål gør, er at det er med til at give en passende varmefordeling, så du får skabt et perfekt resultat hver gang. Og apropos perfekt, så får du også et grydesæt af flot design, som passer til alle typer af hjem. Så hvis du gerne vil have et professionelt sæt gryder til dit hjem, så er det et gryde- og pandesæt fra Mareld Professional, som du skal vælge.

Det kan vi lide:
 • Slidstærkt design, så de holder i mange år
 • Perfekt til det professionelle køkken på grund af design og kvalitet
 • Kan bruges på alle typer af varmekilder, hvilket også inkluderer induktionskomfur

ZWILLING HVIDALITY GRYDESÆT 7 DELE – Perfekt til hverdagen

Når det hele går lidt stærkt i hverdagen, så kan det være rart, at have noget køkkenudstyr, som gør madlavningen lidt nemmere. Zwilling Hvidality grydesæt med syv dele er et eksempel på køkkenudstyr, som er designet til at gøre hverdagen lidt nemmere for folk. Du får den bedste gryde til hverdagens tryllerier i køkkenet.

Derfor skal du vælge ZWILLING Hvidality Grydesæt med syv dele

Zwilling hvidality grydesæt med syv dele er skabt til at være praktisk i hverdagen, og derfor lever det virkelig op til ideen om at gøre madlavningen lidt nemmere på de travle dage. Grydesættet har mange elementer, som forstærker brugbarheden og praktikken i hverdagen. Men ikke nok med det, så indeholder grydesættet lige præcis de gryder med de perfekte størrelser og funktioner, som der er behov for i de fleste køkkener.

Alt hvad du behøver 

Når man skal lave mad i et køkken, så er det altid rart at have et grydesæt, hvor man har lidt forskellige størrelser alt efter, hvad man skal lave. Med et grydesæt fra Zwilling Hvidality med syv dele får du et af de bedste grydesæt til hverdagen, som oven i købet indeholder præcis de størrelser du skal bruge til madlavning i hverdagen. Når du køber grydesættet, så får du en kasserolle uden låg samt tre gryder med låg, hvilket gør det praktisk, når du eksempelvis skal koge ting. Pakken indeholder en stegegryde på 3 liter, to gryder på henholdsvis 2 og 3.5 liter og en kasserolle på 1.5 liter. Det er altså tydeligt, at med et grydesæt med syv dele fra Zwilling Hvidality har du alt hvad du behøver i hverdagen.

Praktisk design 

Men ikke nok med at du får alt hvad du har behov for i størrelse af gryder, så får du også et grydesæt, som er utrolig praktisk i designet. Først og fremmest, får du et grydesæt med et tætomsluttende låg, som er lavet af glas, hvilket gør at det er nemt at kigge til din mad uden den mister varme.  Du får også et grydesæt, som er skabt med en Sigmabond-bund med en kerne af aluminuium, hvilket sikre at der kommer en jævn varmefordeling i gryderne og at gryderne holder på varmen. Som prikken over i’et, så er gryderne lavet i rustfrit stål og et tidløst design, så de passer ind i alle hverdagshjem.

Produktdetaljer

 • Materiale: Rustfrit stål 
 • tætomsluttende låg af glas 
 • Indvendig måleskala
Det kan vi lide:
 • Holder på varmen og har en god varmefordeling under madlavning
 • Kan bruges på alle typer af komfur inklusiv induktionskomfur
 • Alle syv dele tåler opvaskemaskine, så de er nemme at gøre rene

Fusion 5 Grydesæt 3 dele – Et godt starter sæt

Når man står og skal have sit eget køkken, så er der mange ting man skal anskaffe. En af de ting er et grydesæt, så man har mulighed for at lave mad i køkkenet. Fusion 5 grydesæt med tre dele fra Scanpan er vurderet til at være et rigtig godt startersæt, da det indeholder de allervigtigste gryder.

Derfor skal du vælge Fusion 5 grydesæt med tre dele 

Når du lige er flyttet hjemmefra, eller måske er flyttet for dig selv af en eller anden grund, så er det ikke sikkert, at du har brug for det helt store udstyr. Med et Fusion 5 grydesæt kan du få de aller vigtigste gryder i en samlet pakke, hvilket også gør grydesættet perfekt som et godt startersæt i dit nye hjem. Du får en gryde, som absolut kan tåle madlavning i hverdagen. Gryden er lave af rustfrit stål og er skabt ud fra et fem-lags princip, som gør at varmefordelingen ved madlavningen sidder i skabet hver gang. Men ikke nok med det, så sørger de mange lag også for, at både koge- og madlavningstid bliver reduceret væsentligt. Med lækkert holdbart design og alt det vigtigste i en pakke, så gør Fusion 5 grydesættet sig som en værdig kandidat til det perfekte startersæt.

Produktdetaljer

 • Materiale: Rustfrit stål 
 • Tåler opvaskemaskine
Det kan vi lide:
 • Stilrent design, som gør det pænt at have i køkkenet
 • Fungerer på alle varmetyper inklusiv induktion
 • Kvalitet for alle pengene

Hvilken gryde skal jeg vælge?

Der findes mange forskellige grydesæt på markedet, som alle har forskellige design og funktioner. Selvom man ikke tænker over det i hverdagen, så kan gryder bruges til forskellige ting. Derfor er der også en række ting, som man bør overveje, når man skal købe et nyt grydesæt.

Helt grundlæggende bør du finde ud af, om gryderne passer til dit komfur. Du bør altså være opmærksom på om gryderne kan bruges til alle typer af komfure inklusiv induktion, hvis der er behov for det. Dernæst skal du overveje, hvilke eller hvor mange størrelser du skal have gryderne i, så du får de gyder der passer til din madlavning.

Kilder

Søndagsavisen.dk 

Søndagsavisen.dk giver en veludført guide til hvordan kan finder den bedste type gryde til sit køkken. Artiklen er brugt som baggrundsinformation til beskrivelser og udvælgelse  af de forskellige grydesæt, som er med i testen.

G.R.Y.M 

Dette er G.R.Y.M’s officielle hjemmeside, som er brugt til at finde informationer omkring G.R.Y.M grydesættet.

OBH Nordica 

Dette er OBH Nordica’s officielle hjemmeside, som er brugt til at finde information omkring OBH Choice SS grydesættet, som vandt prisen for at være bedst i pris.

Business Insider 

Business insider har lavet en artikel, hvor de tester de bedste grydesæt lavet af kobber. Udover test, så giver artiklen også en gennemgående beskrivelse af, hvordan kobber er effektivt i køkkenet og hvad der gør kobber til et lækkert materiale. Artiklen er brugt til at finde information omkring kobbers effektivitet i køkkenet.

Konklusion

I denne gryde test har vi vurderet seks forskellige grydesæt, og det grydesæt, som løb med prisen for bedst i test er grydesættet fra WMF Provence Plus, som indeholder 9 dele. Grydesættet har fået gode anmeldelser fra brugere på KitchenOne og Skousen, da de i skrivende stund, har fået fem ud af fem stjerner hos KitchenOne og fire ud af fem stjerne hos Skousen. Det er et grydesæt, som indeholder alt hvad man behøver, samtidig med at det har et utrolig elegant og slidstærkt design.

OBH Choise SS grydesæt løb med prisen for bedst til prisen, da det er et grydesæt, hvor man både får kvalitet, brugbart design og alt hvad man har brug for til en overkommelig pris.

Zwilling Hvidality Grydesæt med 7 dele er skabt til familien, hvor det går lidt stærkt og der laves flere ting på en gang. Alle dele kan komme i opvaskemaskinen og fungerer til alle konfurtyper.

Er du derimod lige flyttet hjemmefra eller har brug for et lille grydesæt, skal du tage et kig på Fusion 5 Grydesæt, da både prisen er god og der er det som man har brug for.

Jeg håber, at du blev klogere på hvilket grydesæt, du skal vælge.