Isterningemaskine test (2022) → Se og sammenlign priser her

1
Wilfa ICE-12S

Isterningemaskinen fra Wilfa, sørger for at du aldrig mere løber tør for is. Den kan producere op til 70 isterninger i timen og hele 12 kg i døgnet. Der er altså ikke længere nogen undskyldning for varme drinks med denne i huset, som ekstra bonus kan du selv vælge imellem to størrelser is. Derfor skal du vælge Wilfa ICE-12S Denne isterningemaskine er med stor sandsynlighed din nye bedste ven, hvadenten du tit holder fest eller…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Wilfa ICE-12S 1.148,95 DKK BageBixen.dk
Icebreaker Urban 216 DKK KitchenOne.dk
Caso IceMaster Pro 1.189 DKK Korsør Hvidevarecenter
Caso IceMaster Comfort
Emerio IM-111502 Isterningmaskine 1.443 DKK KitchenOne.dk
Gastroback 41127 isterningeknuser
Champion CHIM210 999 DKK Av-Cables

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En god isterningemaskine er en der opfylder de behov som du har, som kan lave den mængde du har brug for, og på den tid du er villig til at vente. Hvad de ting er, kan til gengæld være ret individuelt. Vi har gennemgået en lang række isterningemaskiner herunder, som alle er gode til forskellige ting og opfylder forskellige behov. En isterningemaskine kan måske virke som en fjollet og unødvendig maskine, og det vil den måske også være for nogle. Men hvem kender ikke til udfordringen med at få gæster og have glemt at lave isterninger, og man så må leve med lunkne drikkevarer, fordi isterningerne ikke kan nå at fryse. Eller måske er fryseren simpelthen så fyldt til randen, at det er en overskuelig omgang Tetris, bare at få plads til en enkelt pose.

Med en isterningemaskine er det en saga blot, at stå og fedte med en isterningepose, eller en isterningebakke, hvor halvdelen af vandet er røget ud i fryseren og hvor resten har taget smag af de rødspætter der også ligger dernede. Med en isterningemaskine kan du nemt lave isterninger igennem hele aftenen, og flere af maskinerne, kan tilmed præstere at lave en portion isterninger på helt ned til 6 minutter. 

Findes der forskellige typer isterningemaskiner?

Der findes flere forkellige typer isterningemaskiner, i denne test har vi primært fokuseret på isterningemaskiner med kompressorer, som klarer hele arbejdet selv. Her skal du bare sætte maskinen i stikkontakten, fylde vand på og trykke på en knap, og så kvitterer maskinen efter få minutter med perfekte isterninger, nogle tilmed i forskellige størrelser, så du kan tilpasse maskinen til forskellige drinks eller præferencer.

Der findes også den manuelle slags, som man vel bedst kan sammenligne med en form for udvidet isterningebakke. Her fylder du vand i og lægger boksen i fryseren, og når du så skal bruge en isterning eller to, så drejer du på låget og den spytter isterninger ud. Denne model kan være fin, hvis man ikke har det helt store behov for isterninger, men at man er træt af almindelige isterningeposer eller bakker, eller hvis man gerne vil have isterninger med sig på picnic fx. Der er den noget nemmere at håndtere end en fuldautomatisk, som også skal bruge strøm. 

Kort opsummering af testen

Herunder følger en grundig test af en række forskellige isterningemaskiner, som alle har hver deres styrker, og som er gode til behov. Der er altså rigtig meget god information at hente. Men har du ikke tid til at gennemgå hele testen, kommer her et kort resultat af hvad vi har vurderet til at være den bedste isterningemaskine på markedet. I slutningen af testen gennemgår vi hvad du skal være opmærksom på når du køber en isterningemaskine.

Vi har udråbt Wilfa ICE-12S til at være vores testvinder og til at være bedste isterningemaskine, det har vi da den kan klare langt de fleste husholdningers behov, kan producere rimelig store mængder is og samtidig er nem at håndtere. Den er altså et virkelig godt køb som vil passe ind i de fleste hjem.

Wilfa ICE-12S – Bedste isterningemaskine

Isterningemaskinen fra Wilfa, sørger for at du aldrig mere løber tør for is. Den kan producere op til 70 isterninger i timen og hele 12 kg i døgnet. Der er altså ikke længere nogen undskyldning for varme drinks med denne i huset, som ekstra bonus kan du selv vælge imellem to størrelser is.

Derfor skal du vælge Wilfa ICE-12S

Denne isterningemaskine er med stor sandsynlighed din nye bedste ven, hvadenten du tit holder fest eller bare hader når det du drikker er lunkent, så iler isterningemaskinen til din redning. Isterningemaskinen fra Wilfa kan producere en portion isterninger på helt ned til seks minutter, så det er altså nemt at producere isterninger løbende og dermed spare plads i fryseren. Denne isterningemaskine giver mulighed for at lave to forskellige størrelser isterninger, så du altid kan vælge din foretrukne størrelse, hvilket gør det ekstra festligt med sådan en maskine.

Maskinen kan producere op til 70 isterninger i timen og helt op til 12 kg i døgnet, du burde altså ikke løbe tør for is foreløbig. Isterningemaskinen har indbyggede indikatorer for tømning af is kurven og for påfyldning af vand, så hvis du bare gør hvad maskinen siger, så klarer den resten af arbejdet for dig. 

Produktdetaljer for Wilfa ICE-12S

 • 100 watt
 • Laver op til 70 isterninger i timen
 • Kan lave 12 kg is i døgnet
 • Kan lave to forskellige størrelser
Det kan vi lide:
 • Kan lave to forskellige størrelser isterninger
 • Laver op til 12 kg is i døgnet
 • Nem at håndtere

Icebreaker Urban – Bedst til prisen

Isterningemaskinen fra Urban, er en yderst praktisk lille sag, hvis dit behov for isterninger ikke er kæmpestort, men at du samtidig ikke er fan af de almindelige åbne isterningebakker der følger med alle frysere. Den kan lave lave 12 isterninger ad gangen og optager i modsætning til isterningebakker, ikke lugt fra fryseren.

Derfor skal du vælge Icebreaker Urban

Denne lille og kompakte isterningemaskine, er en manuel isterningemaskine, som er oplagt til dig der ikke har det helt store behov for isterninger, men som ikke er stor fan af hverken almindelige isterningebakker, eller isterningeposerne i plastik, som altid går i stykker og misformer isterningerne. Icebreaker Urban kan lave 12 isterninger ad gangen. Du fylder bare vand i den, lægger den i fryseren og når du skal bruge isterninger, så drejer du bare på låget, indtil du har de isterninger du skal bruge.

Den medfølgende drypbakke, opsamler både smeltet vand og kondens så det hverken ryger ud i fryseren eller på bordet ved brug, og som ekstra bonus, kan den rengøres i opvaskemaskinen. En praktisk lille sag som både er god i hjemmet og til at tage med på tur.

Produktdetaljer for Icebreaker Urban

 • Manuel model
 • Kan lave 12 isterninger ad gangen
 • Kan komme i opvaskemaskinen når den skal rengøres
 • Medfølgende drypbakke
Det kan vi lide:
 • Fylder ingenting
 • Godt alternativ til almindelige isterningebakker
 • Optager ikke lugt fra fryseren

Caso IceMaster Pro – Premium isterningemaskine

Denne isterningemaskine er ideel til dig som elsker at holde fest eller bare at have gæster, eller hvis du simpelthen altid løber tør for is og ikke har tålmodighed til at vente timevis på at nye er klar. Her er din nye ven i nøden, denne isterningemaskine kan nemlig producere en omgang isterninger på helt ned til 6 minutter. Helt perfekt til den utålmodige sjæl.

Derfor skal du vælge Caso IceMaster Pro 

Isterningemaskinen fra Tyske Caso, er god til dig der nægter at gå på kompromis og som bare vil have det bedste. Har du det sådan, vil denne isterningemaskine helt sikkert ikke skuffe. Denne maskine kan producere en portion isterninger på så lidt som 6 minutter, og kan tilmed lave dem i to forskellige størrelser – for en type er ikke nok.

Maskinen her kan producere op til 500 gram isterninger i timen, så du behøver altså aldrig at løbe tør for is igen. Nogle vil måske føle at en maskine som denne, vil være lidt overkill til hverdag, det er trods alt nok de færreste der bruger SÅ meget is på en helt almindelig tirsdag, men fx til fest, når der kommer gæster, eller på en varm sommerdag, der vil denne maskine være en kærkommen ven i nøden der sørger for at en lunken drink, smoothie eller iskaffe forlader området uden et par isterninger.

Vi kender alle det med at skulle have gæster og dermed at skulle finde plads til enorme mængder isterninger, i vores allerede proppede fryser. På disse tidspunkter er en isterningemaskine en genial opfindelse, da man kan lave isterningerne undervejs, og derfor ikke behøver at opbevare dem i fryseren. Denne isterningemaskine kan indeholde 3 liter vand og fortæller selv når der skal fyldes nyt på, eller når isterningekurven skal tømmes. 

Produktdetaljer for Caso IceMaster Pro 

 • 140 watt
 • Kan producere 500 g is i timen
 • Kan indeholde 3 liter vand
 • Vandstandsindikator
 • Udtagelig iskurv
Det kan vi lide:
 • Kan lave to størrelser isterninger
 • Fremstiller isterninger på imellem 6 og 13 minutter
 • Auto off funktion

Caso IceMaster Comfort – Den ukomplicerede

Isterningemaskinen fra Caso er oplagt til dig der gerne vil have en yderst effektiv isterningemaskine med høj ydeevne, men ikke har behov for en maskine der kan lave forskellige størrelser, og lignende. Denne isterningemaskine er genial til alle fester eller sammenkomster, og vil sørge for at ingen skal drikke lunkne drikke.

Derfor skal du vælge Caso IceMaster Comfort

Caso IceMaster Comfort er oplagt til dig der vil have en isterningemaskine, som er super effektiv, men samtidig rimelig ukompliceret. Denne maskine kan producere store mængder is, helt op til 13 kg i døgnet, og laver en portion isterninger på kun 10 minutter, så du aldrig behøver at drikke en lunken drink, smoothie eller iskaffe igen, fordi du endnu engang har glemt at lave nye isterninger.

Denne isterningemaskine er oplagt til alle fester og sammenkomster, da den løbende producerer nye isterninger og du derfor ikke behøver at tænke på at få plads til enorme mængder is, i din allerede prop stoppede fryser, og i øvrigt også slipper for at have dine gæster til at rode i fryseren, og måske endda glemme at lukke den igen, med det til resultat, at alle dine frostvarer er optøede dagen efter, og efterlader dig med en kæmpe ballade. Alt dette undgår du med en isterningemaskine, da den kan stå på køkkenbordet, og der kan tages is direkte fra maskinen. 

Produktdetaljer for Caso IceMaster Comfort

 • 105 watt
 • 13 kg i døgnet
 • Laver isterninger på 10 minutter
 • Indikator til vandpåfyldning og når isterninger er klar
Det kan vi lide:
 • Stor kapacitet på 13 kg pr døgn
 • Stilrent design
 • Vindue i låget så du kan holde øje med isterningerne

Emerio IM-111502 Isterningmaskine – Til de store fester

Denne isterningmaskine fra mærket Emerio er en af testens mest funktionelle og effektive maskiner, da den kan producere op til 12 kg is i døgnet. Disse kan endda laves i tre forskellige størrelser alt efter dit behov. Med denne maskine i huset kommer du aldrig til at løbe tør for is igen, ej heller til større fester. Den er desuden brugervenlig i opbygningen.

Derfor skal du vælge en Emerio IM-111502 Isterningmaskine

Du kommer aldrig til at mangle is igen, hvis du investerer i denne isterningmaskine fra Emerio. Modellen har en kapacitet på 2,2 liter og en høj ydeevne, der gør, at den kan producere op til 12 kg isterninger i døgnet. Iskurven er desuden aftagelig, hvorfor du nemt kan tømme den for sit indhold og lave endnu en portion is. Maskinen giver lyd fra sig, når kurven er fyldt op, så du behøver ikke selv at holde øje med den hele tiden.

Produktet er brugervenligt i sin opbygning, hvorfor det er nemt at indstille den til dine egne behov. F.eks. kan du indstille størrelsens på isterningerne direkte på displayet. Der kan vælges mellem små, mellem og store isterninger. Grundet det lave energiforbrug kan du fp glæde af isterninger, hvornår du end vil, uden at skulle bekymre dig om din elregning.

Du kan også være sikker på, at denne model står sikkert under brug, da den er udstyret med gummifødder på underdelen. 

Produktdetaljer for Emerio IM-111502:

 • 120 watt
 • 12 kg is i døgnet
 • Digital skærm
 • Rustfrit stål
 • Forskellige isterning-størrelser
Det kan vi lide:
 • Høj ydeevne sikrer hurtig produktion af meget is – og endda i forskellige størrelser
 • Brugervenlig opbygning og et indbygget digitalt display sikrer optimal styring
 • Udstyret med gummifødder, hvilket sikrer, at produktet står fast under brug
 • Giver en lyd fra sig, når iskurven er fyldt op – denne er desuden udtagelig

Gastroback 41127 isterningeknuser

Næste maskine i testen, producerer ikke isterninger, men knuser is til drinks, cocktails og hvor man ellers kan have brug for knust is, for nogle gange er isterninger bare ikke festligt nok, og knust is giver både en anden fornemmelse og en anden præsentation af drinks og lignende.

Derfor skal du vælge Gastroback 41127

Denne maskine er noget anderledes end de foregående, da den ikke laver isterninger, men knuser dem der allerede er lavet. Nogle foretrækker knust is fremfor isterninger, da det både gør noget for fornemmelsen af det man drikker og for måden det tager sig ud på. Knust is kan være en noget bøvlet affære, hvis ikke man har en maskine til det. Men med denne isterningeknuser fra Gastroback får man knust is, så nemt som at klø sig i nakken. Den kan naturligvis bruges sammen med isterninger fra almindelige isterningeposer eller bakker, eller fra en af de foregående maskiner. 

Produktdetaljer for Gastroback 41127

 • 100 watt
 • Knuser is på 15 sekunder
 • Design med krom belægning
Det kan vi lide:
 • Kompakt design
 • Høj ydeevne
 • Nem at betjene

Champion CHIM210 – God til det meste

Vi er nået til rosinen i pølseenden, med denne isterningemaskine fra Champion som er en god allround isterningemaskine, som kan bruges til langt det meste og som fint kan opfylde langt de fleste husholdningers behov for isterninger. Maskinen er yderst brugervenlig og med kun et tryk på én knap, sætter du gang i en ny portion isterninger. 

Derfor skal du vælge Champion CHIM210

Denne isterningemaskine er oplagt til dig, der gerne vil have en isterningemaskine, men ikke har behov for uendelige mængder is, som ikke har behov for forskellige funktioner og indstillinger og som bare gerne vil have en isterningemaskine der er så nem at håndtere og betjene som muligt. Champion CHIM210 er sådan en maskine, yderst brugervenlig, men har stadig en høj ydeevne, hvor den kan producere op til 10 kg is pr døgn, hvilket vil være rigeligt til langt de fleste husholdninger. Isterningebakken kan opbevare op til 600 g færdig is, og vandtanken 1,7 liter.

Maskinen fortæller selv når isterningebakken er skal tømmes eller når vandtanken skal fyldes. Du skal altså bare sætte maskinen i stikkontakten og derefter gøre hvad den siger, og den vil holde dig forsynet med is i mange år fremover. 

Produktdetaljer for Champion CHIM210

 • 150 watt
 • 10 kg pr døgn
 • Kan indeholde 600 g is
 • Vandtank på 1,7 l
 • Rustfrit stål
Det kan vi lide:
 • Nem at betjene
 • Design i rustfrit stål
 • Rude i låget så du kan følge med i produktionen

Hvilken isterningemaskine skal jeg vælge?

Hvilken isterningemaskine du skal vælge, afhænger i høj grad af hvad dine behov og ønsker er. Holder du tit større fester og sammenkomster, og føler aldrig at du kan få is nok, eller skal det gå så hurtigt som muligt, så du aldrig risikerer at løbe tør. Eller er det vigtigt for dig at maskinen kan producere flere størrelser is. Hvis du synes at disse ting er vigtige, så skal du nok gå efter en af de automatiske maskiner med høj ydeevne. Visse maskiner kan producere helt op til 15 kg is i døgnet, og et par af dem kan også lave is i forskellige størrelser.

Måske du gerne vil have en isterningemaskine, men ikke har et kæmpestort behov, og bare gerne vil have en maskine uden dikkedarer. Det er meget individuelt, hvilken maskine der passer til hvilke behov. Så inden du køber din nye isterningemaskine, er det godt at overveje hvad netop dit behov er, hvad den skal bruges til, hvor ofte og hvor meget den skal kunne klare.

I denne isterningemaskine test har vi gennemgået alt fra en manuel model der kan lave 12 isterninger, og som vil være velegnet til det meget beskedne behov, og maskiner der kan producere op til 15 kg i døgnet, og som nok vil være bedst til dem der holder mange fester eller andre større arrangementer. Det er også værd at overveje, hvor meget en isterningemaskine må fylde i dit hjem. Har du oceaner af plads, er det måske intet problem med en af de større maskiner, hvor imod hvis du bor småt eller bare har mange ting i forvejen, så er det måske værd at gå efter en af de mere kompakte modeller. Du kan også overveje om du har behov for at kunne følge med under produktionen af isterningerne, ved hjælp af fx en rude i toppen, eller om et display hvor du kan se hvor lang tid der er tilbage er en funktion du sætter pris på.

Skal isterningemaskinen kunne producere mere end en størrelse is, eller er det fuldstændig unødvendigt. Og hvad med prisen, er den vigtig eller skal den bare være så god og så effektiv som overhovedet muligt. Alle disse ting er helt sikkert værd at tage med i dine overvejelser, inden du køber en isterningemaskine. På den måde er du stort set garanteret en maskine som både opfylder dine behov og ønsker, og som du kan få glæde af i mange år fremover. Hvilket jo altid vil være at foretrække, fremfor kun at være halv tilfreds, og så gå og drømme om en ny efter kort tid. I denne isterningemaskine test, har vi gennemgået en lang række isterningemaskiner på markedet, for at hjælpe dig så godt på vej med dit køb som overhovedet muligt.

Vi har altså gjort langt det meste af arbejdet for dig, så du kun behøver at tage stilling til dine egne behov og så vælge derefter.  

Testkilder

I testen her har vi brugt en masse forskellige kilder for at klæde dig bedst muligt på til dit køb. Vi har kigget på producenternes hjemmesider, ligesom vi har kigget på forskellige tests og brugeranmeldelser fra ind og udland, på den måde er vi sikre på at du får købt en isterningemaskine som passer til netop dit behov, som vil gøre lykke til din næste fest eller bare i din hverdag og som du vil have glæde af mange år fremover. 

Konklusion

Herover har vi gennemgået en lang række forskellige isterningemaskiner. Det har vi gjort for at klæde dig så godt på som muligt til dit køb. Hvis du har læst hele artiklen, så står det nok klart for dig at der kan være stor forskel på de forskellige isterningemaskiner, og hviken der er den rigtige for dig, i høj grad afhænger af netop dit behov. 

Vi har valgt at kåre en vinder af vores isterningemaskine test.

Bedste isterningemaskine: Wilfa ICE-12S 

Bedst i test isterningemaskine blev Wilfa ICE-12S og denne har vi valgt, da det er en yderst produktiv maskine, der kan bruges til det meste og som vil opfylde langt de flestes behov. Den kan producere en portion isterninger på helt ned til 6 minutter, og kan lave to forskellige størrelser for ekstra variation. Det er altså et virkelig godt køb, som de fleste vil få stor glæde af.