Bedste Juicer Test 2022 → Her er de 4 bedste Juicere på markedet

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

2
Bedste juicer til prisen

Philips HR1836

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Frisk presset juice selv en stresset morgen? Ja, tak! Det har ikke været nemmere, at presse frisk presset juice om morgen. Leverandørerne af de forskellige juicer kæmper næsten om at lave maskinerne så nemme som mulige – både nemme i brug, men også nemme at rengøre. Der findes nemlig ikke noget bedre end frisk presset juice om morgen; du ved præcis hvad der er i den og du kan selv vælge hvilke skønne frugter, der skal være i din juice.

I denne artikel kan du læse om forskellige juicere på markedet, og længere nede i artikel er der nogle forskellige faktorer, som du skal tænke over før du køber en juicer. Uanset om du ønsker at bruge din juicer hver dag, i weekenderne eller kun en gang i mellem, så burde der være en juicer i denne test, som passer til dit behov. Der findes nemlig forskellige typer af juicere; centrifugal juicere og slow juicere. Disse to juicere fungere på hver sin måde, da frugterne bliver slynget hurtigt rundt i den første, og i slowjuicere bliver frugterne langsomt kværnet. I denne artikel har vi primært taget udgangspunkt i centrifugal juicere, men der er dog en slowjuicer med.

Et lille tip til en skønt morgenjuice er appelsiner, æbler, gulerødder og en stor klump ingefær!

Kort resultat af testen

Den bedste Juicer i denne artikel om juicere er Bosch MES 25A0, da det er en god all-around juicer og har fået gode karakterer af Forbrugerrådet Tænk. Prisen er fornuftigt og det samme er kvaliteten, og specielt til dig, som ikke har haft en juicer før, men gerne vil investere i en og afprøve det.

Den bedste juicer til prisen i denne artikel er Philips HR1836, fordi det er både en fornuftig juicer samtidig med at prisen er lav. Med denne juicer kan du nemlig presse 1,5 liter juice af gangen før du må tomme frugtkødsbeholderen. Den er både nem at rengøre og har en drypstop-funktion.

Jeg bliver også nød til kort at nævne denne tests slow juicer, da den er til dig, som har en travel hverdag, men stadig ønsker friskpresset juice. Juicen kan nemlig holde sig i køleskabet, hvis den bliver opbevaret ordenligt – i op til 3 dage, så du ikke behøver at presse juice hver dag, men stadig få vitaminerne fra juicen. Derudover er den nem at rengøre og så udnytter den grøntsagerne og frugterne utroligt meget – og en del mere andre andre maskiner på markedet.

Dette var kun en kort introduktion til nogle af juicerne i denne test, så jeg anbefaler dig at læse videre, så du kan finde den juicer, som passer bedst til dig.

Bosch MES25A0

Bedst i test juicer

Fordele
 • pros-icon.svg Ekstra stort rør til hele frugter
 • pros-icon.svg Medfølgende filterkurv i rustfrit stål
 • pros-icon.svg Skridsikre gummifødder, så den forbliver hvor den skal

Detaljeret gennemgang

Testens bedste saftpresser kommer fra Bosch og er en af de bedre på markedet, da det er en god all-round saftpresser, som leverer et godt resultat hver gang. Forbrugerrådet Tænk har testet denne juicer og givet den karakteren “Godt køb”, og den har scoret højt på alle de parametre, som Tænk testede.

Derudover er den altså en rigtig fornuftig pris og leverer et rigtig fornuftigt resultat. Dette er specielt et godt køb til dig, som ikke har haft en juicer før og som ønsker at bruge den rimelig tit!

Derfor skal du vælge Bosch MES25A0 Centrifugal juicer

Denne juicer er super effektiv, og har en tilhørende kraftig motor på 700 watt. Den har et stort rør med en diameter på 73 mm til hele frugter, så man slipper for at findele frugterne før man kommer dem ned i maskinen. Presseren har gummifødder, som er en stor fordel, da den står bedre fast på bordet og ikke glider rund under brug.

Denne model har en filterkurv i rustfrit stål, som giver en bedre juiceekstrakt og en stor aftagelig beholder til frugtkød. Den sikrer også, at der ikke kommer kerne osv ned i juicen.

Maskinen har to hastigheder og Sammen med den store motor, så skulle der være god mulighed for, at den kan klare at juice de fleste slags frugt og grønt til UG.

Du skal ikke bekymre dig om rengøringen, da den er hurtigt overstået. Alle delene tåler nemlig maskinvask og der følger en separat børste med til rengøring af juiceren, hvilket er en fordel, da de ellers godt kan være lidt svære at rengøre. Denne maskine er altså perfekt til dig, som ønsker at presse friskpresset juice selv en stresset morgen.

Denne model er testet af Forbrugerrådet Tænk og scorer højt på stort set alle parametre. Tænk har givet den anmærkningen ”et godt køb”, da den er billigere end flere af de andre juicere på markedet og på trods af at denne model ikke har ligeså stor motorkraft som mange af de andre maskiner er den rigtig effektiv og godt bygget. Saftpresseren klare sig rigtig god på stort set alt frugt og grønt den er testet på og er super nem at rengøre.

En virkelig god saftpresser, til en virkelig god pris.

Produktdetaljer

 • Effekt: 700 watt
 • To hastigheder
 • Aluminiums lukning som forhindrer lækage
 • Aftagelig beholder til frugtkød
 • Drypstop
 • Rum til ledningsopbevaring
 • Lydniveau: DB 75,4
 • Ledningslængde 97 cm
 • Vægt: 4140 kg
 • Farve: Hvid

Philips HR1836

Bedste juicer til prisen

Fordele
 • pros-icon.svg Du kan presse 1,5 l juice af gangen uden at skulle tømme beholderen med frugtkød
 • pros-icon.svg Nem at rengøre
 • pros-icon.svg Drypstop-funktion

Detaljeret gennemgang

Dette er en centrifugal juicer fra Philips, som har en ganske udmærket pris, så hvis du er på jagt efter din første juicer og du er i tvivl om hvor meget du kommer til at bruge den, så kunne dette være en juicer for dig. Den har også fået ganske gode anmeldelser fra Forbrugerrådet Tænk, da den har scoret 69% ud af 100%.

Derfor skal du vælge Philips HR1836

Prisen på denne juicer er rigtig god, og den får også ros på de fleste parametre i Forbrugerrådets Tænks test. De har primært testet, hvordan den presser forskellige typer af juice, brugervenligheden, hvor nem den er at rengøre, støj og energiforbrug.

Philips HR1836 har et enkelt design og vejer ca. 2 kg. Den er sort, og har et påfyldningsrør på ca 55 mm, hvilket gør, at selv mellems tore fugtiger kan kome ned i røret uden, at du skal skære dem over mange gange. Større frugter skal dog skæres over. Selve hanen på maskine sidder så højt, at du kan tage dit eget glas indenunder eller du kan bruge den medfølgende juicebeholder.

Juiceren har et innovativt QuickClean-udtrækningssystem, hvilket gør, at du kan presse 1,5 liter juice inden du skal tømme beholderen! Det gør processen meget nemmere end hvis du har en maskine, hvor du hele tiden er tvunget til at tømme frugtkødsbeholderen, da det så tager en del mere tid. Du kan holde øje med frugtkødsbeholderen, da beholderen er gennemsigtig, så du har altid styr på, hvor meget frugtkød der er i beholderen og hvornår den skal tømmes.

Denne QuickClean-teknologi er også lavet med det formål at gøre rengøringen enkel, og den kan faktisk gøres inden for ét minut – ifølge Philips. Derudover, så kan alle aftagelige dele gå i opvaskemaskinen, så rengøringen er altså let!

Denne juicer har også en drypstop-funktion, som forhindrer at juiceren drypper, hvis du altså aktiverer den. Den kan også tages af og er nem at rengøre, da den bl.a. tåler opvaskemaskine. Det er en meget praktisk funktion, så du ikke får juice ud over hele dit køkkenbord.

Som nævnt, så har Tænk testet, hvordan den presser forskellige typer af juice, og her får den altså karakteren “God” på appelsinjuice, æblejuice, blandet juice, rødbedejuice og jordbærd-granatæblejuice. Så du får altså en gedigen saftpresser, som laver en god juice til dig uanset hvilke frugter eller grøntsager, du ønsker at presse.

Da maskinen er på 500 watt, så få den karakteren “Meget god” ang. energiforbrug. Et minus ved denne maskine er ifølge Forbrugerrådet Tænk, at den larmer en del, selvom den har en forholdsvis lille motor

Alt i alt er det en super nem juicer, som speciel er til dig, som ikke har haft en juicer før.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 500 watt
 • Vægt: ca 2 kg
 • Inkl en juicekande på 500 ml 
 • Frugtkødsbeholder: 1 l

Sage The Nutri Juicer

Bedste "premium" juicer

Fordele
 • pros-icon.svg Stort påfyldningsrør
 • pros-icon.svg Bevarer størstedelen af næringsstofferne i det den presser
 • pros-icon.svg Har en forstærket titanium kniv, så den kan presse hårde grøntsager og frugter

Detaljeret gennemgang

Sage har lavet en række elektriske køkkenapparater, som har det med at skille sig ud fra de andre, der findes på markedet. De producerer og designer produkter i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, og så har maskinerne typisk nogle funktioner, som er smarte. Deres produkter er typisk en smule dyrer en andre produkter på markedet. Denne juicer er lavet med det formål at bevare størstedelen af næringsstofferne i de frugter eller grøntsager, som den presser.

Derfor skal du vælge Sage The Nutri Juicer

Denne juicer er lidt anderledes end andre juicere på markedet, hvor der er tænkt over små detaljer. For det første har den en kraftfuld motor på 1200 watt, hvilket giver en høj ydeevne, så maskinen arbejder hurtigt og effektivt. Maskinen har faktisk også 2 forskellige hastighedsindstillinger.

Ser vi på designet, så er dette en relativ elegant, men stor juicer. Den er enkel at se på, og der følger en juicebeholder og frugtkødsbeholder med, som er nem og enkel at tømme og som kan indeholde 3 liter med frugtkød. Derudover, så har den et stort påfyldningsrør, som er 84 mm i bredden, hvilket typisk er stort nok til selv et æble, så du ikke skal bruge tid på at skære frugterne over. Den er også udstyret med 4 skridsikre gummifødder, så maskinen bliver hvor den skal.

Derudover har Sage fokuseret på, at den skal bevare størstedelen af de næringsstoffer, som er i de grøntsager og frugter, som den presser. Det gør den ved, at varmeoverførslen ligger under 1,5 grad, hvilket gør, at den kan bevare over 70% af vitaminerne og mineralerne, som er i de forskellige frugter og grøntsager. Dette tal er 20% mere end mange andre juicere på markedet – det kommer dog an på hvilke juicere, da andre producenter også arbejder for at bevare så mange mineraler og vitaminer som muligt.

Sage har også sat en stærk titanium kniv ind i maskinen, som kan trække juicen bedre ud af dine hårde grøntsager og frugter, hvilket også er med til at give en mere velsmagende og fyldig juice.

Dette er altså alt i alt en god juicer, som er lidt anderledes end de andre på markedet, hvorfor prisen også er højere. Derfor er dette en juicer, som er til dig, som ved at du vil bruge den ofte og elsker at eksperimentere med forskellige juicer til weekend bordet.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 1200 watt
 • Frugtkødsbeholder: 3 liter
 • Vægt: 6 kg

Guide

Hvilken juicer skal jeg vælge?

Slowjuicer vs centrifugal juicere

Centrifugal juicer er den som vi typisk bare kalder for juicere eller saftpressere. De har været på markedet i mange år, og fungerer rigtig godt. I en centrifugal juicer, bliver frugterne drejet hurtigt rundt, så det bliver til saft og så bliver typiskf fx kerner fanget i et filter inden saften kommer ud til dig.

For nogle år siden begyndte nogle firmaer at producere slowjuciere, som er en helt anden teknik. Her bliver frugterne kværnet langsomt, og det siges, at denne måde er bedre til at beholde alle vitaminerne i saften end centrifugal juicere – det kommer dog an på hvilke, da nogle producenter har gjort meget ud af at producere en centrifugal juicer, som beholder de fleste af vitaminerne i din juice.

Hvor meget fylder den?

Hvor stort er dit køkken og er der plads til en ny maskine? Bruger du juiceren hver dag, så er det en fordel, at den har plads på køkkenbordet, så du nemt kan komme til den og ikke skal bruge tid på at finde alle delene.

Ønsker du derimod kun at bruge den en gang imellem, så er det en fordel, at den kan blive pakket væk for en stund fx ned i et skab eller i en skuffe.

En juicer er ikke nogen helt lille maskine og den har typisk flere dele, så det er rart, at kunne have det hele samlet.

Hvor tit vil du bruge den?

Dette er bestemt en vigtig faktor, som du skal gøre op med dig selv inden du køber en juicer. Vil du bruge den hver dag, så er det en god idé at købe en af de bedre modeller på markedet, som kan klare at blive brugt hver dag uden problemer. Det betyder dog også, at prisen højst sandsynligt er en del højere end andre modeller på markedet. Dog fungerer det typisk sådan, at hvis du ønsker kvalitet, så er det også en smule dyrere.

Ønsker du derimod at bruge juiceren en gang imellem og har du aldrig ejet en juicer før, så er det en god idé at starte ud med en lidt billigere model, og så kan du altid opgradere efter noget tid, hvis du formår at komme ind i en god rutine, hvor du presser juice en gang om ugen – eller måske mere!

Testkilder 

Forbrugerrådet tænk 

Forbrugerrådet Tænk har testet 30 forskellige saftpressere, og derfor har vi brugt deres test til at læse deres anmeldelser af nogle af de juicere, der er med i denne test.

Konklusion

I denne artikel har du nu læst om 4 forskellige juicere på markedet – der var både normale juicere og en enkel god slow juicere. Du har også læst om, hvilke parametre, som du skal kigge efter inden du investerer i en juicer.

Den første juicer, som vi gennemgik i testen var  Bosch MES 25A0, som vi kårede til den bedste juicer, da det er en god all-around juicer og den har fået gode karakterer af Forbrugerrådet Tænk. Prisen er fornuftigt og det samme er kvaliteten, og specielt til dig, som ikke har haft en juicer før, men gerne vil investere i en og afprøve det.

Premium juiceren i denne artikel er en smule anderledes end andre juicere på markedet og skilller sig bl.a. Ud en smule designmæssigt.

Den har også et stort påfyldningsrør, så du ikke skal bruge tid på at skære dine grøntsager over, men Stage har specielt fokuseret på en ting. Nemlig at bevare størstedelen af næringsstofferne i det den presser, selvom det ikke er en slowjuicer. Den har også en forstærket titanium kniv, så den kan presse hårde grøntsager og frugter,  og dermed udnytter den også saften af disse grøntsagerne mere. Altså en god juicer, men den har også en pris derefter, hvorfor den er til dig, som vil lave friskpresset juice ofte.

Jeg bliver også nød til kort at nævne denne tests slow juicer, da den er til dig, som har en travel hverdag, men stadig ønsker friskpresset juice. Juicen kan nemlig holde sig i køleskabet, hvis den bliver opbevaret ordenligt – i op til 3 dage, så du ikke behøver at presse juice hver dag, men stadig få vitaminerne fra juicen. Derudover er den nem at rengøre og så udnytter den grøntsagerne og frugterne utroligt meget – og en del mere andre andre maskiner på markedet.

Jeg håber, at du er blevet klogere på, hvilken juicer du skal vælge, så du kan komme i gang med at lave friskpresset juice om morgen – det er nemlig utrolig skønt og giver et energiboost.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×