Kødhakker test 2022 → Se de 8 bedst i test kødhakkere

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

Bosch MFW45020 kødhakker
TESTVINDER

Bosch MFW45020 kødhakker

Kødhakkeren fra Bosch er en kraftig maskine, der kan gøre glæde i dit køkken mange år fremover. Den hakker med lethed både kød fisk og grøntsager. Den har integreret ledningsoprul og opbevaring til hulskiveopbevaring, så…

Bosch MFW45020 kødhakker 1
Bedst i test

Bosch MFW45020 kødhakker

Phillips Daily Collection kødhakker 3
Den kompakte

Phillips Daily Collection kødhakker

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En kødhakker kan bruges til mange ting i din hverdag, den kan være med til at hæve niveauet i din madlavning betragteligt og gøre flere ting nemmere. En kødhakker kan ikke kun bruges til kød, selvom det ligger i navnet. Den kan fx også bruges til småkagedej, blandt andet juleklassikeren over dem alle vaniljekranse. Med en kødhakker får man på ingen tid helt autentisk udseende vaniljekranse, til stor glæde for hele familien. Når man først har fået en kødhakker ind i sin husholdning, kan den hurtigt vise sig at være et uundværligt køkkenredskab.

Kort resultat af testen

Hvis du ikke har tid til at læse hele artiklen lige nu, så kommer her en kort opsummering af de maskiner vi synes er de bedste. Den Bedste kødhakker, mener vi, at er Bosch MFW45020. Det er en kraftig kødhakker, som kan klare store mængder kød, fisk og grøntsager. En robust maskine der kan holde i mange år fremover. Bedste kødhakker til prisen er Nr. 8 kødhakker fra Day, som er en manuel kødhakker, der hakker kød ved hjælp af håndkraft. Den fylder mindre end automatiske kødhakkere og så er den yderst prisvenlig.

Premium kødhakker er Kenwood MG700 kødhakker, da det er en kraftig maskine, som kan hakke op til 3 kg kød i minuttet, det er altså ingen sag at hakke kød, fisk, fjerkræ eller grøntsager med denne maskine.

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Kraftig maskine der kan hakke op til 2,7 kg kød i minuttet
 • pros-icon.svg Integreret ledningsoprul og hulskiveopbevaring gør den lettere at opbevare
 • pros-icon.svg Automatisk kødhakker som hakker kød helt uden besvær

Detaljeret gennemgang

Kødhakkeren fra Bosch er en kraftig maskine, der kan gøre glæde i dit køkken mange år fremover. Den hakker med lethed både kød fisk og grøntsager. Den har integreret ledningsoprul og opbevaring til hulskiveopbevaring, så den er nem at opbevare. Den er stilren og kompakt i designet så den fylder ikke alt for meget i skabet.

Derfor skal du vælge Bosch MFW45020 kødhakker

Denne kødhakker hakker kød, fisk og grøntsager på ingen tid. Den automatiske og kraftige maskine er bygget til at holde mange år fremover, og kan trylle nærmest hvad som helst om til fars, helt uden anstrengelse eller besvær. Bosch MFW45020 kødhakker har integreret lednings og hulskiveopbevaring, hvilket gør det nemt at holde samling på det hele. Kødhakkeren fra Bosch kommer med to forskellige hulskiver og pølsehorn, hvis du gerne vil lave hjemmelavede pølser. Kødhakkeren har gummifødder, så maskinen står ekstra godt fast på køkkenbordet og har indbygget sikkerhedsstop, så du aldrig skal være bekymret. Bosch MFW45020 kødhakker

Produktdetaljer for Bosch MFW45020 kødhakker:

 • 1600 watt
 • 2 hulskiver og pølsehorn medfølger
 • Kan hakke op til 2,7 kg kød i minuttet
 • Automatisk maskine
 • Integreret lednings og hulskiveopbevaring

Day nr. 8 kødhakker

Den alsidige

Fordele
 • pros-icon.svg Kan sættes fast på køkkenbordet for ekstra stabilitet
 • pros-icon.svg Yderst overkommelig i pris, selvom den ikke skal bruges så ofte
 • pros-icon.svg Fylder lidt i skabet i forhold til mange andre modeller

Detaljeret gennemgang

Kødhakkeren fra Day er den helt oldschool udgave af en kødhakker, den sættes fast på bordet og hakker kød ved håndkraft. Den er yderst overkommelig i pris – også selvom den primært skal bruges til at lave vaniljekranse til jul, eller bare skal bruges en gang i mellem. Den er nem at opbevare da den ikke fylder så meget.

Derfor skal du vælge Day nr. 8 kødhakker

Kødhakkeren fra Day er til dig der godt kan lide at gøre arbejdet selv og som foretrækker at lave mad på den gammeldags måde med håndkraft. Day nr. 8 kødhakker er også god hvis du gerne vil have en kødhakker, men godt ved at den ikke kommer i brug så tit og måske primært skal bruges til at lave vaniljekranse til jul og ikke har lyst til at smide en masse penge efter en maskine der står og samler støv i skabet. Den er også god hvis der er begrænset plads i køkkenet og den derfor gerne må fylde så lidt som muligt. 

Til kødhakkeren medfølger der både hulskive og kageplade til at lave fx vaniljekranse.

Produktdetaljer for Day nr. 8 kødhakker:

 • Manuel kødhakker
 • Kompakt maskine
 • Hulskive og kageplade medfølger

Phillips Daily Collection kødhakker

Den kompakte

Phillips Daily Collection kødhakker
Fordele
 • pros-icon.svg Der medfølger to hakkeplader og to størrelser pølsehorn
 • pros-icon.svg Det medfølgende rengøringsværktøj gør maskinen ekstra nem at rengøre
 • pros-icon.svg Det kompakte design sørger for at maskinen ikke fylder for meget i skabet, uden at gå på kompromis med kræfterne

Detaljeret gennemgang

Kødhakkeren fra Tefal er din ven, stort set uanset hvad du gerne vil lave. Tefal HV8 kødhakker kommer med tre forskellige hulskiver, pølsestopper, kebbeformer og kageplade. Der er altså mulighed for lidt af hvert med denne kraftige maskine på 1800 watt fra Tefal.

Derfor skal du vælge Tefal HV8 kødhakker

Kødhakkeren fra Tefal er oplagt til dig der gerne vil bruge din kødhakker til mange forskellige ting. Med de tre forskellige hulskiver, kageplade, pølsestopper og kebberedskabet, så er der lagt op til stor alsidighed. Du kan lege og eksperimentere så tosset du vil med alt fra hakket kød, fisk og grøntsager i forskellig grovhed, til hjemmelavede pølser og selvfølgelig de klassiske vaniljekranse til jul. Tefal HV8 kødhakker er en kraftig maskine på 1800 watt, der kan hakke op til 2,3 kg kød i minuttet. Kødhakkeren har indbygget lednings og hulskiveopbevaring, så man sparer plads i køkkenskabet og har det hele samlet ét sted, fremfor at skulle lede efter de forskellige dele hver gang maskinen skal i brug. Alle aftagelige dele er lavet af rustfrit stål, så det er en maskine du kan have i mange år fremover. 

Produktdetaljer for Tefal HV8 kødhakker:

 • 1800 watt
 • 3 hulskiver, pølsestopper, kebberedskab og kageplade medfølger
 • Kan hakke op til 2,3 kg kød i minutter
 • Automatisk maskine
 • Indbygget lednings og tilbehørsopbevaring

Kenwood MG700 kødhakker

Når kun det bedste er godt nok

Fordele
 • pros-icon.svg Ekstra kraftig maskine der hakker op til 3 kg kød i minuttet
 • pros-icon.svg De 3 hakkeplader, pølsehorn og kebbemaker gør maskinen yderst alsidig
 • pros-icon.svg Reversefunktionen sørger for nem rengøring af maskinen efter brug

Detaljeret gennemgang

Kødhakkeren fra Kenwood er til dig der nægter at gå på kompromis, og hvor kun det bedste er godt nok. Det er en ultra lækker maskine som både er lækker at se på og at arbejde med. Den kraftfulde maskine kan hakke helt op til 3 kg kød i minuttet, og med tre forskellige hakkeskiver, pølsehorn og kebbemaker er der lagt op til mange timer i køkkenet.

Derfor skal du vælge Kenwood MG700 kødhakker

Kenwood MG700 kødhakker er til dig der nægter at gå på kompromis med kvalitet og design, kødhakkeren er en ekstra kraftig sag der kan hakke helt op til 3 kg kød i minuttet, hvilket er langt mere end de fleste andre kødhakkere. Så skal det gå stærkt, så er denne kødhakker det rette valg. Kødhakkeren fra Kenwood kommer med en del ekstra tilbehør, der medfølger 3 forskellige hakkeplader, pølsehorn og kebbemaker, så der skulle være rig mulighed for mange timers eksperimentering i køkkenet. Kødhakkeren har en indbygget reversefunktion, som får hakkeren til at køre modsat, for at sikre at alt kød er kommet med ud og for at gøre rengøringen lettere. Kødhakkeren er lavet i ultra robust og holdbart aluminium som sikrer at du kan have glæde af maskinen i mange år fremover. 

Produktdetaljer for Kenwood MG700 kødhakker:

 • 2000 watt
 • Hakker op til 3 kg kød i minuttet
 • 3 hakkeplader, pølsehorn og kebbemaker medfølger
 • To hastigheder
 • Reversefunktion

Westmark kødhakker

Bedste manuelle kødhakker

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Det kompakte design gør den nem at opbevare, selvom køkkenskabene er fyldte
 • pros-icon.svg Kødhakkeren er ultra nem at bruge, da den kun har en funktion, den er derfor klar til brug med det samme
 • pros-icon.svg Det medfølgende beskyttelseselement til bordet, sørger både for at maskinen bliver hvor den er og beskytter samtidig køkkenbordet

Detaljeret gennemgang

Kødhakkeren fra Westmark er til dig der foretrækker at gøre arbejdet selv, ved hjælp af håndkraft og ikke har brug for en automatisk maskine med flere funktioner. Denne kødhakker kommer med en enkelt hakkeskive, så det er en kødhakker helt uden dikkedarer, og som grundet det kompakte design, nemt kan gemmes væk efter brug.

Derfor skal du vælge Westmark kødhakker

Denne kødhakker fra Westmark er til dig der ønsker en kødhakker uden for mange dikkedarer. Den skal være nem at bruge og skal bare kunne det helt basale. Måske kødhakkeren ikke engang skal bruges til kød, men primært til fx vaniljekranse eller måske pasta og nemt skal kunne pakkes væk efterfølgende. Kødhakkeren sættes fast til bordet og virker ved hjælp af håndkraft.

Produktdetaljer for Westmark kødhakker:

 • Manuel model
 • Nem at bruge
 • Kompakt design
 • 5 års garanti

KitchenAid kødhakker

Til dig der har en KichenAid maskine

Fordele
 • pros-icon.svg Kan sættes på din røremaskine, så du sparer plads i skabet
 • pros-icon.svg Virker på alle KichenAid modeller
 • pros-icon.svg Giver mulighed for ekstra alsidighed

Detaljeret gennemgang

Denne kødhakker fra KitchenAid er praktisk hvis du allerede har en KichenAid røremaskine og gerne vil undgå endnu en maskine i køkkenskabet. Kødhakkeren findes både i en metal og i en plastik udgave, så der er rig mulighed for at vælge den der passer til dit behov.

Derfor skal du vælge KitchenAid kødhakker

Hvis du allerede har en KichenAid røremaskine, så er det oplagt at købe kødhakkeren som tilbehør der kan sættes på den, fremfor at købe endnu en separat maskine. På den måde sparer du både plads i skabet og sandsynligvis også penge på dit køb. Der findes to udgaver at kødhakkere til KichenAid, en i metal og en i plastik. Hvilken en du vælger, afhænger helt af hvor meget du har tænkt dig at bruge din kødhakker og hvor meget den skal kunne. Der medfølger to forskellige hakkeskiver til kødhakkeren i plastik, og tre skiver og to pølsehorn til den i metal. Kødhakkeren i metal kommer samtidig i en praktisk taske, så du nemt kan opbevare de forskellige dele og med renseudstyr for nemmere rengøring. 

Produktdetaljer for KitchenAid kødhakker:

 • Kan sættes på alle KitchenAid modeller
 • Findes både i en plastikudgave og en i metal
 • Der medfølger 3 hakkeskiver og to pølsehorn til den i metal og to hakkeskiver til den i plastik
 • Til metalhakkeren medfølger der en opbevaringstaske og rengøringsudstyr

Guide

Hvilken kødhakker skal jeg vælge?

Som med de fleste andre ting til hjemmet, så kan det være svært at gennemskue hvilken kødhakker der er den rette til netop dit behov. Der findes virkelig mange forskellige forskellige kødhakkere på markedet, i mange forskellige prislejer og i mange forskellige kvaliteter. Der kan selvsagt være meget stor forskel på de forskellige, og hvilken en der er det rette køb, afhænger i høj grad af netop dine behov. Kødhakkere findes som både manuelle maskiner hvor maskinen sættes fast til køkkenbordet, og hvor kødet bliver hakket ved håndkraft og som automatisk maskine hvor du bare kommer kødet i maskinen lidt ad gangen og maskinen så selv hakker kødet som ønsket. Der findes også kødhakkere som tilbehør til den køkkenmaskine du allerede har, hvilket kan være en fordel fordi du så ikke skal have en til stor maskine i køkkenskabet, men bare kan nøjes med selve hakkedelen. Denne løsning kan være smart hvis du fx allerede har en KitchenAid eller Kenwood røremaskine. Har du ikke en røremaskine i forvejen, er det naturligvis ikke en mulighed. 

En kødhakker gør det nemt, at få hakket kød af langt højere kvalitet end det kød du kan finde i supermarkedes køledisk, og gør det tilmed billigere, da du har mulighed for at købe hele stykker kød, af de billigere udskæringer og hakke det selv. Ved at hakke dit kød selv, får du både kød af højere kvalitet, til billigere pris og samtidig ved du nøjagtig hvad der er i. Så du slipper også for brusk og andet du ikke har lyst til skal være i dit kød. Der er altså mange fordele ved at anskaffe sig en kødhakker.

Hvor stor forskel er der på de forskellige maskiner?

Hvis du har læst hele artiklen, er det nok blevet klart for dig at der kan være stor forskel på de forskellige kødhakkere. Både i forhold til ydeevne, medfølgende tilbehør, pris og design. Hvilken kødhakker der er den rigtige for dig, afhænger blandt andet af hvor ofte du har tænkt dig at bruge den, og hvad du har tænkt dig at bruge den til. Hvis du primært skal bruge din kødhakker til vaniljekranse til jul, så er det måske helt fint med en manuel model, hvor du skal bruge håndkraft. Hvis du gerne vil bruge din kødhakker ofte og til at hakke kød, lave hjemmelavede pølser eller måske endda Kebbe, så er det måske værd at gå efter en automatisk model, som klarer langt det meste af arbejdet for dig, og som har en større alsidighed og kraft til at køre langt det meste igennem med et godt resultat. 

Som du har set varierer tilbehøret fra en enkelt hakkeplade til flere forskellige hakkeplader, pølsehorn, kebbemaker og kageplader. Ligesom der også er en væsentlig forskel på hvor meget de forskellige maskiner kan yde. Bare på de automatiske varierer det fra 1,6 kg kød i minuttet og til 3 kg, så skal du bruge den meget og er en utålmodig sjæl, så er den del måske også værd at kigge efter.

Hvad kan du bruge en kødhakker til?

En kødhakker kan bruges til en lang række forskellige ting. Foruden at hakke kød, fisk, fjerkræ og grøntsager i forskellig grovhed, kan den også bruges til at lave hjemmelavede pølser, kebbe og endda forskellige kager. Så der er altså masser af muligheder for at få brugt din kødhakker. For mange kan det måske virke fjollet med en kødhakker, men har man først prøvet at bruge friskhakket kød til sin burger, frem for det man køber nede i supermarkedet, så er jeg sikker på at man er overbevist om en kødhakkers berretigelse. Foruden at det smager langt bedre, så ved du præcis hvad der er i, og det er samtidig muligt at spare penge, ved at købe de billigere udskæringer og hakke det selv. Der kan altså være mange fordele ved en kødhakker.

Testkilder

Under tilblivelsen af denne test har vi brugt en række forskellige kilder, for at sørge for at vi kan rådgive dig så godt som muligt i dit køb. Vi har brugt kilder som fx producenternes egne hjemmesider, ligesom vi har kigget på forskellige tests fra ind og udland og i det hele taget har vi læst hvad der er blevet skrevet om de forskellige maskiner rundt omkring. På den måde er vi sikre på at vi rådgiver dig korrekt i dit køb.

Konklusion

Hvis du har mistet overblikket over de forskellige kødhakkere i testen, kommer her en kort konklusion og opsummering. Hvilken kødhakker der er den rette for dig, er det kun dig der ved, men med disse maskiner går du ikke helt galt i byen.

Bosch MFW45020 kødhakker – Den kraftige

Kødhakkeren fra Bosch er en kraftig maskine, der kan gøre glæde i dit køkken mange år fremover. Den hakker med lethed både kød fisk og grøntsager. Den har integreret ledningsoprul og opbevaring til hulskiveopbevaring, så den er nem at opbevare. Den er stilren og kompakt i designet så den fylder ikke alt for meget i skabet.

Day nr. 8 kødhakker – Den retro

Kødhakkeren fra Day er den helt oldschool udgave af en kødhakker, den sættes fast på bordet og hakker kød ved håndkraft. Den er yderst overkommelig i pris – også selvom den primært skal bruges til at lave vaniljekranse til jul, eller bare skal bruges en gang i mellem. Den er nem at opbevare da den ikke fylder så meget.

Tefal HV8 kødhakker – Den alsidige

Kødhakkeren fra Tefal er din ven, stort set uanset hvad du gerne vil lave. Tefal HV8 kødhakker kommer med tre forskellige hulskiver, pølsestopper, kebbeformer og kageplade. Der er altså mulighed for lidt af hvert med denne kraftige maskine på 1800 watt fra Tefal.

Phillips Daily Collection kødhakker – Den kompakte

Kødhakkeren fra Phillips er på trods af at det er en automatisk kødhakker, kompakt i størrelsen, hvilket er ekstra praktisk hvis du er udfordret på skabspladsen. Den er ekstra nem at rengøre, grundet det medfølgende rengøringsværktøj og så er det samtidig en kraftig maskine der kan holde i mange år fremover. 

Kenwood MG700 kødhakker – Når kun det bedste er godt nok

Kødhakkeren fra Kenwood er til dig der nægter at gå på kompromis, og hvor kun det bedste er godt nok. Det er en ultra lækker maskine som både er lækker at se på og at arbejde med. Den kraftfulde maskine kan hakke helt op til 3 kg kød i minuttet, og med tre forskellige hakkeskiver, pølsehorn og kebbemaker er der lagt op til mange timer i køkkenet.

Westmark kødhakker – Den manuelle

Kødhakkeren fra Westmark er til dig der foretrækker at gøre arbejdet selv, ved hjælp af håndkraft og ikke har brug for en automatisk maskine med flere funktioner. Denne kødhakker kommer med en enkelt hakkeskive, så det er en kødhakker helt uden dikkedarer, og som grundet det kompakte design, nemt kan gemmes væk efter brug.

KitchenAid kødhakker – Til dig der har en KichenAid maskine

Denne kødhakker fra KitchenAid er praktisk hvis du allerede har en KichenAid røremaskine og gerne vil undgå endnu en maskine i køkkenskabet. Kødhakkeren findes både i en metal og i en plastik udgave, så der er rig mulighed for at vælge den der passer til dit behov.

Kenwood KAX 950 kødhakker – Til Kenwood køkkenmaskine

Kødhakkeren fra Kenwood er praktisk hvis du allerede har en røremaskine derhjemme og foretrækker en kødhakker der kan sættes på den, fremfor at købe endnu en separat maskine. Der medfølger tre forskellige skiver og en pølsehorn, så der er rig mulighed for mange timers køkkensysler.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×