Bedste Minihakker Test (2020)

En minihakker er en uundværlig ven og allieret i ethvert køkken. Den får overstået alt det kedelige hakke arbejde på få sekunder, og sørger for at råvarerne bliver hakket præcis som du ønsker. En minihakker har som oftest flere forskellige funktioner, og kan foruden at hakke løg og andre grøntsager, også hakke nødder, kværne kaffe, krydderier og flere kan tilmed purere og piske flødeskum. En minihakker er altså en alsidig lille størrelse, og en kæmpe hjælp i køkkenet. Som med alle andre produkter til køkkenet, findes der et hav af forskellige varianter, hvilket kan gøre det vanskeligt, at finde frem til hvilken minihakker der er den rigtige til netop dit behov. 

En minihakker er som oftest et meget simpelt stykke værktøj, og kommer generelt ikke med den store udstyrspakke. Der er dog flere der har ekstra knive, eller andre former for tilbehør. 

Herunder vil vi gennemgå en række minihakkere, så du forhåbentlig bliver klogere på netop dit behov.

Hvis du ikke orker at læse hele analysen, kommer her et kort overblik over de minihakkere, som vi mener er de bedste køb. 

1

Phillips HR1393/90 minihakker

Minihakkeren fra Phillips, er en trofast hjælp i køkkenet og har tilmed vundet titlen Bedst i test i Tænks minihakker test blandt mange andre minihakkere. Der er altså tale om et virkelig godt køb. Minihakkeren rummer hele 0,7 liter og de forskellige dele fra maskinen, tåler tilmed at komme i opvaskemaskinen.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
Phillips HR1393/90 minihakker 254,00 Kitchenone.dk
Bosch MMR08A1 minihakker 171,00 Computersalg.dk
KitchenAid 3516EOB minihakker 576,00 Kitchenone.dk
Kenwood CH250 minihakker (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
OBH 6720 minihakker (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)

Kort opsummering 

Bedste minihakker i test er Phillips HR1393/90, fordi den bl.a. har fundet Forbrugerrådet Tænks test om minihakkere og klarer sig rigtigt godt på alle parametre. Den kan rumme en del, og er kraftig. Bedst til prisen er Bosch MMR08A1 minihakker, fordi det er et alsidigt og prisvenligt køb. Premium minihakkeren er  KitchenAid 3516E0B, og er til dig der vil have det bedste af det bedste. Der er fokuseret på design, kvalitet og størrelsen af maskinen.  

#1 Phillips HR1393/90 minihakker – Bedste minihakker

Minihakkeren fra Phillips, er en trofast hjælp i køkkenet og har tilmed vundet titlen Bedst i test i Tænks minihakker test blandt mange andre minihakkere. Der er altså tale om et virkelig godt køb. Minihakkeren rummer hele 0,7 liter og de forskellige dele fra maskinen, tåler tilmed at komme i opvaskemaskinen.

Fordele ved Phillips HR1393/90 minihakker: 

 1. Tåler opvaskemaskine, så selv rengøringen kan overstås på et øjeblik
 2. Maskinen kan rumme hele 0,7 liter, så du behøver ikke at hakke over flere gange
 3. Bedst i test vinder hos Tænk, hvilket er garanti for et godt køb

Forhandler Totalpris Læs mere
254,00 Se produkt
264,74 Se produkt

Derfor skal du købe Phillips HR1393/90 minihakker 

Phillips HR1393/90 minihakker er en uundværlig ven i køkkenet, den gør hakke arbejdet til en leg og kan rumme hele 0,7 liter. Du behøver altså ikke at hakke dine grøntsager over flere omgange, hvilket sparer dig for både tid og ekstra besvær. De forskellige maskindele kan tåle at komme i opvaskemaskinen, så opvasken er overstået lige så hurtigt som hakke arbejdet. Maskinen kommer altså til at spare dig rigtig meget tid i køkkenet fremover. Knivene er fremstillet i rustfrit stål, der sikrer at de ikke bliver sløve over tid, hvilket betyder at du kan have glæde af maskinen mange år fremover. Phillips HR1393/90 minihakker kan hakke grøntsager og nødder ved bare at trykke ned på låget og blenderfunktionen kan bruges til at lave fx grøntsagsmos eller pure, så du ikke behøver at gøre det ved håndkraft eller med større maskiner. Minihakkeren er udstyret med en motor på 450 watt, så den kan selv hakke de hårde ingredienser som hårde oste og kaffe. Phillips HR1393/90 minihakker har vundet titlen bedst i test i Tænks store minihakker test, så der er ingen tvivl om at det er et virkelig godt køb, især til prisen som gør at langt de fleste kan være med.

Produktdetaljer for Phillips HR1393/90 minihakker:

 • Knive i rustfrit stål
 • Kan tåle opvaskemaskine
 • 450 watt
 • 0,7 liter beholder
 • Hakker grøntsager og nødder ved at trykke låget ned

#2 Bosch MMR08A1 minihakker – Bedst til prisen

Minihakkeren fra Bosch er et alsidigt og prisvenligt køb. Minihakkeren klarer både at hakke nødder, grøntsager og kød, og piske æg eller flødeskum på et øjeblik. Beholderen rummer hele 800 ml og kan både tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Der er altså tale om en virkelig alsidig maskine til en virkelig god pris. 

Fordele ved Bosch MMR08A1 minihakker:

 1. Rummer 800 ml så du behøver ikke at hakke eller piske over flere omgange
 2. Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn hvilket gør den nem at arbejde med
 3. Kan hakke, piske og blende for ekstra alsidighed

Forhandler Totalpris Læs mere
171,00 Se produkt
249,00 Se produkt

Derfor skal du købe Bosch MMR08A1 minihakker 

Minihakkeren fra Bosch er af Tænk vurderet som værende et godt køb i deres store minihakker test, og er et virkelig godt køb, især til prisen. Bosch MMR08A1 minihakker kan foruden at hakke nødder, grøntsager, kød og krydderurter på et øjeblik, også piske fx flødeskum og æg og kan tilmed blende både mos, pure eller hvad med en cocktail til efter middagen. Denne maskine kan stort set alt du kunne ønske dig. Denne minihakker klarer langt de fleste opgaver på få sekunder. Bosch MMR08A1 minihakker bliver hurtigt et uundværligt redskab i køkkenet og fylder langt mindre end mange andre køkkenmaskiner. Der er altså virkelig valuta for pengene i sådan en minihakker, og når først man har prøvet sådan en, vil man aldrig undvære en minihakker igen. Maskinen her er ultra nem at bruge og findes som nævnt tidligere, til en virkelig fin pris.

Produktdetaljer Bosch MMR08A1 minihakker:

 • 400 watt
 • 800 ml beholder
 • Piskekniv og universalkniw
 • Tåler opvaskemaskine og mikrobølgeovn
 • Kan hakke, piske og blende

#3 KitchenAid 3516EOB minihakker – premium minihakkeren. 

Minihakkeren fra KitchenAid er til dig, hvor kun det bedste er godt nok. Alt skal spille, design, størrelse og robusthed og alt dette klarer KitchenAid 3516EOB minihakker til bravour. Minihakkeren har to forskellige hastigheder og pulse funktion, hvilket sørger for at du altid opnår den rette konsistens på dine råvarer. 

Fordele ved KitchenAid 3516EOB minihakker:

 1. 2 hastigheder samt pulse funktion gør det nemt at opnå den rigtige konsistens
 2. Beholder på 0,83 liter gør at du kan hakke og purere selv større portioner
 3. Tåler opvaskemaskine for nem rengøring

Forhandler Totalpris Læs mere
576,00 Se produkt
909,00 Se produkt
1.799,00 Se produkt

Derfor skal du købe KitchenAid 3516EOB minihakker

Det er ikke uden grund at KitchenAid 3516EOB minihakker er blevet udvalgt som vores premium minihakker. Denne maskine er en ultra lækker minihakker, som er en fornøjelse, både at have stående fremme på køkkenbordet, grundet det indbydende og retro inspirerede design, og at anvende da minihakkeren er nem at bruge og sørger for at du opnår det bedste resultat hver eneste gang. Det har aldrig været så nemt at hakke grøntsager eller at lave grøntsagsmos og pure som med denne minihakker. KitchenAid 3516EOB minihakker er udstyret med en dryp beholder, der gør det nemt for dig at tilsætte mere væske imens du bruger maskinen, super praktisk hvis du laver fx pesto eller mos og har brug for at tilføje ekstra olie, mælk eller vand, uden at skulle stoppe maskinen. Her kan du justere konsistensen, helt uden spildtid. De aftagelige dele i rustfrit stål fra minihakkeren kan alle gå i opvaskemaskinen, så selv rengøringen er hurtigt overstået.

KitchenAid 3516EOB minihakker kan bruges til langt de fleste ting, som større foodprocessorer kan, som fremstilling af mindre tærtedeje fx eller saucer, dressinger, pesto, hummus, fars til falafel, hakning af kød, grøntsager og krydderurter og purering af frugt og grønt- Det hele går som en leg, og maskinen klarer langt det meste på få sekunder. Denne minihakker fra KitchenAid er altså en virkelig alsidig maskine, og vil være din tro følgesvend i køkkenet i mange mange år fremover og spare dig for virkelig meget tid i køkkenet. Tid man nemt kan bruge på andre og sjovere ting.

Produktdetaljer KitchenAid 3516EOB minihakker:

 • 240 watt
 • 0,83 liter
 • Tåler opvaskemaskine
 • 2 hastigheder og pulse funktion
 • Dryp beholder

#4  Kenwood CH250 minihakker – den kraftige

Kenwood CH250 minihakker er en kraftig maskine på 500 watt, den er robust og bygget til at holde mange år fremover. Minihakkeren fra Kenwood kan nærmest alt hvad man kan ønske sig af en minihakker, hak grøntsager, kød og nødder på et øjeblik, lav salsa eller pesto eller kværn kaffe eller krydderier til pulver.

Fordele ved Kenwood CH250 minihakker

 1. Den kraftige motor på 500 watt gør at du på ingen tid kan hakke grøntsager, nødder eller krydderier. Blende pesto eller knuse isterninger til drinks
 2. Tåler opvaskemaskine, så rengøring er overstået på ingen tid
 3. Den robuste udformning sørger for at du kan have glæde af maskinen i mange år fremover

Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du købe Kenwood CH250 minihakker 

Minihakkeren fra Kenwood er alsidig og robust, og der er nærmest ikke dét den ikke kan klare. Kenwood CH250 minihakker, hakker på ingen tid både grøntsager, kød, krydderurter og nødder. Kværner kaffe og krydderier til pulver, og knuser is til dine drinks, det hele på et øjeblik. Du kan lave pesto, forskellige dressinger, salsa eller måske fyld og topping til dine kager. Mulighederne er mange. Med den kraftige motor på 500 watt er der næsten ingen grænser for hvad denne minihakker kan bruges til. Kenwood CH250 minihakker er støbt i robust aluminium og sikrer at maskinen holder i mange år fremover. De forskellige dele af maskinen kan gå i opvaskemaskinen, så rengøringen er overstået på et øjeblik og helt uden besvær.  

Produktdetaljer Kenwood CH250 minihakker:

 • 500 watt
 • Robust maskine lavet i aluminium
 • 500 ml beholder
 • Kan knuse is, kværne krydderier mv
 • Tåler opvaskemaskine

#5 OBH 6720 minihakker – til den lille husholdning

Minihakkeren fra OBH er perfekt til den lille husholdning, der kun skal hakke små portioner ad gangen. Den fylder næsten ingenting og endnu mindre, da der er mulighed for at rulle ledningen op. Sugekopperne under maskinen sørger for at maskinen ikke rykker sig ud af stedet når den bliver brugt.

Fordele ved OBH 6720 minihakker: 

 1. Ledningsoprul gør maskinen nemmere at opbevare i skabet
 2. Sugekopper sikrer at maskinen ikke bevæger sig på bordet under brug
 3. Den kompakte model fylder næsten ingenting i skabet men er stadig en stor hjælp i køkkenet

Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du købe OBH 6720 minihakker 

OBH 6720 minihakker er en tro følgesvend og uundværlig hjælp i mange år fremover. Den hakker grøntsager så let som ingenting og letter madlavnings processen betydeligt. Minihakkeren er nem at rengøre og delene kan tilmed gå i opvaskemaskinen for endnu nemmere og hurtigere rengøring. Minihakkeren fra OBH er genial til den mindre husholdning, hvor der bare lige skal hakkes lidt løg, hvidløg eller andet. Minihakkeren er nem at bruge og uden så mange dikkedarer. Den kan primært hakke, og det gør den rigtig fint. Samtidig er OBH kendt for deres gode kvalitet, så selvom det er en yderst prisvenlig minihakker, så kan du have glæde af den, mange mange år fremover. Minihakkeren har ledningsoprul som gør at ledningen ikke hænger og flagrer og kommer i karambolage med andre maskiner, og sugekopfødderne sikrer at maskinen står fast på bordet under anvendelse, i stedet for at hoppe rundt på bordet. Den indbyggede sikkerhedsfunktion i låget, gør at man ikke behøver at bekymre sig for dén del. Alt i alt en virkelig fin lille maskine, til at hakke mindre portioner grøntsager, kød, krydderurter, nødder eller lave pesto, salsa og lignende. 

Produktdetaljer OBH 6720 minihakker 

 •     150 watt
 •     Ledningsoprul
 •     Sugekopfødder
 •     Sikkerhedsfunktion i låget
 •     Tåler opvaskemaskine

Hvilken minihakker skal jeg vælge?

Når du skal købe en minihakker, er der ligesom med de fleste andre ting, en del der er værd at tage med i dine overvejelser. På den måde er der langt større chance for at du får købt den rette minihakker første gang, og får en du bliver glad for i lang tid fremover. Men hvad skal man så overveje? Følgende er ting du med fordel kan overveje, inden du køber en minihakker. Hvad er dit behov, hvad vil du gerne kunne bruge den til, hvor store portioner skal den kunne klare. Skal den primært kunne hakke løg og andre grøntsager, eller skal den også kunne kværne kaffe og krydderier fx. Vil du gerne have at din minihakker også kan piske flødeskum eller lave dine grøntsager om til pure, eller er det fint at den kan primært kan hakke. 

Skal din minihakker kunne sættes på den køkkenmaskine du allerede har, eller skal den være en separat maskine. Skal der være ekstra tilbehør til i forhold til ekstra knive eller andet. Skal den kunne holde i mange år, eller skal den være så billig som muligt. Hvor ofte skal du bruge din minihakker og hvor meget må den fylde i skabet. Er designet vigtigt, eller skal den bare være funktionel. Alle disse ting er værd at overveje inden du køber en minihakker, på den måde er du næsten garanteret en maskine du bliver glad for. 

Hvad skal du være opmærksom på når du køber en minihakker?

Som med de fleste andre køkkenremedier, så er der en del ting der er værd at være opmærksom på når du køber en minihakker. I hvert fald hvis du vil sikre at du køber den rette model til netop dit behov, som du kan have glæde af i mange år fremover. Nogle ting du med fordel kan overveje inden dit køb, er netop din husholdnings behov. Er det en stor eller lille husholdning. Skal der laves større portioner, eller skal den bare kunne klare helt små mængder. Skal minihakkeren primært bruges til at hakke grøntsager, eller skal den også kunne klare kød, krydderier og kaffe. Skal den kunne piske fløde, eller æg. Eller skal den kunne lave grøntsagsmos og pure. Eller hvad med at knuse isterninger, er der behov for det, eller er det unødvendigt. Skal minihakkeren have forskellige indstillinger, eller skal den være så simpel som muligt og bare med en enkelt knap til brug. Er det vigtigt at designet er lækkert, eller skal den bare være så billig som muligt. Er det en maskine der skal holde i mange år fremover, eller skal den bare virke her og nu. 

Opsummering af ting du skal være opmærksom på inden køb for at sikre dig en god minihakker

 •     Hvor store portioner skal maskinen kunne producere?
 •     Skal den kunne piske æg og fløde?
 •     Skal den kunne kværne kaffe og krydderier?
 •     Er designet vigtigt?
 •     Er pris eller kvalitet vigtigst?
 •     Skal maskinen kunne knuse isterninger?
 •     Skal minihakkeren kunne lave mos, pure og smoothies?
 •     Er flere indstillinger vigtige?

Hvordan gør en minihakker hverdagen nemmere?

En minihakker kan hurtig blive en uundværlig del af husholdningen, når først man bliver bevidst om hvor nemt det kan være at hakke og kværne, og hvor meget tid man sparer, som man nemt kan bruge til andre ting. En minihakker er som en lille assistent, der hakker løg og andre grøntsager, som de fleste finder uendeligt kedeligt. Så pludselig er det ingen sag, at fylde maden med grøntsager i massevis. Hvem har ikke følt at de har hakket for evigt, når der skulle laves bolognese fx. Minihakkeren kan også hakke nødder, hvor især hasselnødder ellers godt kan være en bøvlet affære, hvor man ender med nødder ud over hele køkkenet. Det bøvl slipper du for med en minihakker, og du har tilmed hakkede nødder, langt hurtigere end du selv ville kunne klare det. Mange minihakkere kan også klare hårdere råvarer, såsom kaffe og krydderier, så kaffekværnen kan også spares væk i skabet. Selv grøntsagspure kan en minihakker klare, og nogle kan tilmed piske fløde til skum eller æg til kager. Der er altså virkelig mange årsager til at en minihakker er et værdifuldt køkkenredskab, og helt sikkert én af de maskiner der gør din hverdag og madlavningen, langt mere overskuelig.

Mange af minihakkerne kan tilmed tåle at komme i opvaskemaskinen, så ikke engang opvasken er tidskrævende længere. En minihakker kan altså være det rette valg, hvis du er træt af at hakke ved håndkraft, eller ønsker at lave dressing, pesto og lignende på et øjeblik. En ekstra fordel ved en minihakker er, at de nærmest ingenting fylder i skabet eller på køkkenbordet, så det er muligt for selv den mindste bolig at have sådan en maskine. Faktisk vil det i mindre boliger, ofte være en fordel med en minihakker, da de fleste skærebrædter fylder langt mere end en minihakker. Minihakkere kommer også i mange forskellige prisklasser, så ikke engang prisen behøver at være en hindring i forhold til at anskaffe sig sådan en maskine. Og den tid du sparer fremover i køkkenet, kan du nemt bruge til noget både sjovere og vigtigere end at hakke og snitte.

 

Testkilder 

For at skrive denne artikel, har vi brugt en masse forskellige kilder. Det har vi gjort for at give dig de bedste forudsætninger for at vælge den rette maskine, til netop dit behov. 

Vi har brugt flere forskellige kilder for at komme så godt rundt om produkterne som overhovedet muligt. 

Blandt andet har vi brugt producenternes hjemmesider, ligesom vi har kigget på forskellige udenlandske tests. 

Forbrugerrådet tænk

Vi har også brugt resultaterne fra Forbrugerrådet Tænks store test af forskellige minihakkere.

Forbrugerrådet Tænk er en ikke kommerciel virksomhed, som tester en lang række produkter, for derefter at anbefale forbrugerne de bedste produkter. Det er altså valide tests, uden interesse i salg. 

Konklusion 

Dette var en gennemgang af en række forskellige minihakkere på markedet. Forhåbentlig er du blevet klogere, både på maskinerne og på hvad din husholdnings behov er. Herunder følger en kort opsummering over de maskiner i artiklen, for et nemt og hurtigt overblik.

Phillips HR1393/90 minihakker 

Minihakkeren fra Phillips, er en trofast hjælp i køkkenet og har tilmed vundet titlen Bedst i test i Tænks minihakkertest blandt mange andre minihakkere. Der er altså tale om et virkelig godt køb. Minihakkeren rummer hele 0,7 liter og de forskellige dele fra maskinen, tåler tilmed at komme i opvaskemaskinen. 

Bosch MMR08A1 minihakker

Minihakkeren fra Bosch er et alsidigt og prisvenligt køb. Minihakkeren klarer både at hakke nødder, grøntsager og kød, og piske æg eller flødeskum på et øjeblik. Beholderen rummer hele 800 ml og kan både tåle opvaskemaskine og mikrobølgeovn. Der er altså tale om en virkelig alsidig maskine til en virkelig god pris.

Kenwood CH250 minihakker 

Kenwood CH250 minihakker er en kraftig maskine på 500 watt, den er robust og bygget til at holde mange år fremover. Minihakkeren fra Kenwood kan nærmest alt hvad man kan ønske sig af en minihakker, hak grøntsager, kød og nødder på et øjeblik, lav salsa eller pesto eller kværn kaffe eller krydderier til pulver.

 KitchenAid 3516EOB minihakker 

Minihakkeren fra KitchenAid er til dig, hvor kun det bedste er godt nok. Alt skal spille, design, størrelse og robusthed og alt dette klarer KitchenAid 3516EOB minihakker til bravour. Minihakkeren har to forskellige hastigheder og pulse funktion, hvilket sørger for at du altid opnår den rette konsistens på dine råvarer.

OBH 6720 minihakker 

Minihakkeren fra OBH er perfekt til den lille husholdning, der kun skal hakke små portioner ad gangen. Den fylder næsten ingenting og endnu mindre, da der er mulighed for at rulle ledningen op. Sugekopperne under maskinen sørger for at maskinen ikke rykker sig ud af stedet når den bliver brugt.

Giv dit besyv med