Bedste Moccamaster – Se de 9 bedste Moccamaster modeller i test!

1
MOCCAMASTER KBGC982 AO MATT BLACK KAFFEMASKINE

Dette er Moccamasters bedste model. Moccamaster gør meget ud at at levere et topprodukt hos alle deres modeller, men her har de skruet op på alle parametre. Dette har også medført, at denne Moccamaster model har samlet 4,8 stjerner ud af 132 brugeranmeldelser på forskellige sider som Imerco.dk, Coop.dk og Skousen.dk. Denne Moccamaster model er umuligt at komme udenom, når man taler om god kaffe. Derfor skal du vælge MOCCAMASTER KBGC982 AO MATT BLACK Denne…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
MOCCAMASTER KBGC982 AO MATT BLACK KAFFEMASKINE
Moccamaster Homeline hb931
MOCCAMASTER KBGT741 TERMO KAFFEMASKINE
MOCCAMASTER KBG962 AO 1.999 DKK Århus Hårde Hvidevarer
MOCCAMASTER CD-011 AO KAFFEMASKINE
MOCCAMASTER CUP-ONE MAT SORT KAFFEMASKINE
MOCCAMASTER KB952 AO
MOCCAMASTER KBGC972 AO
MOCCAMASTER CD GRAND AO 3.229 DKK Homeshop.dk
MOCCAMASTER K743AO

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Mange sætter pris på en god kop kaffe, men der kan være langt mellem de gode kopper, hvis ikke man har det rigtige udstyr. En Moccamaster kaffemaskine leverer god kaffe hver gang. I fyrre år har Moccamaster lavet kaffemaskiner, og de mange forskellige modeller leverer forskellige slags kaffe. Derfor har vi samlet de bedste Moccamaster modeller til dig, så du selv kan finde ud af hvilken Moccamaster, der passer til dig og din kaffesmag.
Læs videre nedenfor for at finde ud af hvilken Moccamaster, der skal være dit næste køb til kontoret eller til køkkenet derhjemme, hvordan du rengører din Moccamaster og gode grunde til netop at anskaffe dig en Moccamaster.

MOCCAMASTER KBGC982 AO MATT BLACK KAFFEMASKINE – Moccamasters topmodel

Dette er Moccamasters bedste model. Moccamaster gør meget ud at at levere et topprodukt hos alle deres modeller, men her har de skruet op på alle parametre. Dette har også medført, at denne Moccamaster model har samlet 4,8 stjerner ud af 132 brugeranmeldelser på forskellige sider som Imerco.dk, Coop.dk og Skousen.dk. Denne Moccamaster model er umuligt at komme udenom, når man taler om god kaffe.

Derfor skal du vælge MOCCAMASTER KBGC982 AO MATT BLACK

Denne Moccamaster fungerer som enhver anden klassisk kaffemaskine, hvilket gør, at den er nem at betjene. Det gør også, at du ikke skal investere i kapsler til kaffemaskinen, som begrænser dit udvalg af kapsler – da det ikke er alle der passer til din kaffemaskine. Kaffemaskinen er håndproduceret og er af højeste kvalitet.

Derudover kan topmodellen fra Moccamaster fås i op til otte farver. Det gør det muligt for dig at få lige netop den kaffemaskine, der passer til dit hjem.

Modellen har også automatisk drypstop og autosluk. Det vil med andre ord sige, at kaffemaskinen selv stopper med at dryppe og slukker automatisk, så du kan spare på elregningen og strømmen.

Som nævnt ovenstående har denne Moccamaster model en kalkindikator, der viser hvornår det er tid til at afkalke kaffemaskinen. Lampen bør aldrig lyse, og en god grundregel er, at efter 40 brygninger af kaffe, kunne maskinen bruge til lidt vedligeholdelse. Læs mere om vedligeholdelse længere nede.

Det kan vi lide:
 • Separate varmeelementer – Kaffen er altid den rette temperatur efter brygning
 • Udvendig kalkmåler – vid altid hvornår maskinen skal afkalkes
 • Brygger ti kopper kaffen på seks minutter

Moccamaster Homeline hb931 – Mest populære Moccamaster model

Alle Moccamasters modellers er kvalitetsprodukter, og det kan være svært at skille dem fra hinanden, men denne Moccamaster ligger lige under Moccamasters topmodel. Forbrugerrådet Tænk og det svenske forbrugerorganisation Råd & Rön giver begge denne model topkarakterer.

Derfor skal du vælge Moccamaster Homeline HB931

Moccamaster Homeline HB931 har en kraftfuld motor på 1520 watt. Det kan virke ubetydeligt i en kaffemaskine, men det gør, at kaffen kan brygges hurtigt. Den kan ligesom topmodellen brygge en hel kande kaffe på seks minutter.

Hvis man er kaffe-elsker vil man vide, at den optimale bryggetemperatur for kaffe er mellem 92 og 96 grader. Denne model har en indbygget funktion, der gør, at den holder kaffen omkring denne temperatur konstant.

Forbrugerrådet Tænk bekymrer sig over, at kaffemaskinen kan bruge meget strøm, hvis man konstant har kanden på varmelegemet. Maskinen slukker selv efter 40 minutter eller når vandlegemet er tomt. For Homeline-modellen kommer med to varmelegemer. En til at brygge kaffen på og en til at holde kaffen varm.

Modellen er fremstillet i ridsefast aluminium, så den holder sig flot i længere tid. Derudover har den også en autosluk funktion.

Det kan vi lide:
 • Autosluk-knap – slukker maskinen efter 40 minutter
 • To varmeelementer

MOCCAMASTER KBGT741 TERMO KAFFEMASKINE – Bedste Moccamaster med termokande

Denne model fra Moccamaster skiller sig ud fra de andre, da den brygger kaffen direkte ned i en termokande. Den kan altså serveres direkte fra brygningen over til kaffebordet uden at skifte beholder. Denne model er testvinder hos Råd & Rön, samt hos TV2 Norge.

Derfor skal du vælge MOCCAMASTER KBGT741 TERMO KAFFEMASKINE

Den primære grund til at denne Moccamaster model er fremtrædende – udover dens gode anmeldelser og håndlavede kvalitet – er dens funktionalitet i forhold til termokanden. Modellen er produceret således at kaffen brygges direkte ned i den medfølgende termokande.

Modellen er gennemført, og har flere funktioner, som gør den brugervenlig ud over det sædvanlige. På siden af maskinen sidder der en lampe, som vil indikere når termokanden er placeret rigtigt.Derudover stopper brygningen af kaffe, hvis termokanden fjernes eller er placeret forkert.

Lille tip: Moccamaster anbefaler at du forvarmer termokanden med varmt vand inden du brygger kaffen – på den måde holder kaffen længere sin temperatur ved servering.

Denne model er oplagt til enhver husstand, der kan lide at have familie og venner på besøg til kaffen. Det er et produkt i topkvalitet og har samtidig brugervenlighed.

Det kan vi lide:
 • Brygger direkte ned i en termokande – termokanden medfølger ved køb
 • Kan brygge 1,25 liter kaffe på ti minutter

MOCCAMASTER KBG962 AO – Moccamaster med drypstop og autosluk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Denne moccamaster er testvinder i flere magasiner. Det svenske magasin Testfakta, norske dinside.no og Familie Journal. Derudover scorer den 4,9 stjerner på Skousen.dk.

Derfor skal du vælge en MOCCAMASTER KBG962 AO

Alle Moccamaster modeller – ikke bare denne model – er certificeret hos ECBC, som står for European Coffee Brewing Center. De står for al certificering og kvalitetstjek af europæiske kaffemaskiner. Det er med andre ord dem, som bestemmer hvad kvalitets kaffemaskiner defineres som.

Denne model fra Moccamaster kommer med autosluk og drypstop ligesom flere andre af modellerne også gør. Autosluk betyder at kaffemaskinen selv slukker efter 40 minutter, hvilket gør at du sparer på strømmen. Derudover har den indbygget drypstop, som gør at der er minimal rengøring af køkkenbordet.

Modellen brygger kaffe lige så hurtigt som topmodellen, men er meget støjsvag

Det kan vi lide:
 • Ridsefrit aluminium
 • Dobbelt varmelegemen

MOCCAMASTER CD-011 AO KAFFEMASKINE – Den hurtigste Moccamaster på markedet

Man skulle ikke tro, at Moccamaster kunne slå sin egen rekordtid på 10 kopper på seks minutter, men den her model er endnu hurtigere. Det svenske magasin Smartson testede maskinens hastighed og målte den til 10 kopper kaffe på lige under fem minutter. Magasinet gav kaffemaskinen topkarakter og den blev testvinder.  Denne moccamaster ligner ikke de traditionelle maskiner, men den har alligevel et flot og klassisk design.

Derfor skal du vælge MOCCAMASTER CD-011 AO KAFFEMASKINE

Udover at være en hurtig kaffebrygger lægger Smartson vægt på, at maskinen er brugervenlig og brygger en god kop kaffe uden kvaler. Den besidder samme funktioner som stort set alle andre Moccamaster modeller – drypstop, autosluk, håndlavet kvalitet, to varmelegemer osv.

Maskinen har et helt andet design end blanderør blander kaffen ud i hele kanden og giver dig den bedste smagsoplevelse. Her får du også to separate varmeelementer. Det ene brygger kaffen til 92-96 grader og det andet holder din kaffe varm ved den optimale temperatur. Vi anbefaler, at du afkalker maskinen efter max 40 brygninger.

Kvalitetsproduktet kan mærkes i valget af materiale ved denne model. Modellen er produceret i aluminum og er ridsefrit. Derudover har modellen en kapacitet på 1,25 liter kaffe.

Det kan vi lide:
 • Hurtig kaffebrygning til private hjem
 • Drypstop-funktion og autosluk-funktion
 • Fås i to farver: poleret stål og hvid

MOCCAMASTER CUP-ONE MAT SORT KAFFEMASKINE – Den perfekte to go kaffemaaskine

Denne Moccamaster model er markant anderledes end testens foregående, men det ændrer ikke på, at den stadig besidder stor brugervenlighed og kvalitet. Cup-One modellen er anbefalet af australske Goodfood.com.au og får 5 ud af 6 stjerner hos Gastromand.dk. Derudover får den 5 ud af 5 stjerner hos Kitchenone.dk.

Derfor skal du vælge MOCCAMASTER CUP-ONE MAT SORT KAFFEMASKINE

Som nævnt er denne model markant anderledes end testens andre modeller. Dette skyldes, at Cup-One modellen kun brygger en kop kaffe af gangen. Dette gør, at du kan undgå kaffespild og den portions-anrette din kaffe efter behov. Den er perfekt til dig, som bare skal have en enkelt kop kaffe af gangen.

Designet er let og enkelt, og den fylder ikke særlig meget, så den er perfekt til dig, som har et lille køkken eller ikke laver kaffe til særlig mange personer.

Det specielle ved denne model er, at den ikke har et varmeelement, som de andre har, hvilket gør, at den ikke varmer kaffen efter brygning.

Modellen er brugervenlig og du sætter bare din kop under kaffemaskinen og trykker start. Så brygger den en kop kaffe.

Det kan vi lide:
 • Kan brygge en enkelt kop
 • To kruse medfølger
 • Fås i mange farver – blå, orange, grøn, hvid, rosa og konge blå

MOCCAMASTER KB952 AO – En klassisk kaffemaskine

Denne kaffemaskine fra Moccamaster er en af de klassiske kaffemaskiner. Du får god kaffe i et simpelt og elegant design. Brugerne er vilde med denne kaffemaskine og ud af 429 på Skousen.dk, Imerco.dk og andre sider har den scoret 4,7 stjerner ud af 5 mulige.

Derfor skal du vælge MOCCAMASTER KB952 AO

Denne model minder på mange måder om de fleste andre modeller fra Moccamaster. Den har samme motor som Moccamasters topmodel og den brygger kaffe på samme hastighed som de andre modeller. Den besidder autosluk og drypstop-funktioner og har en kapacitet på 1,25 liter kaffe.

Grundet til at du skal vælge denne model fra Moccamaster er dens design. Designet minder om en helt almindelig kaffemaskine, og det gør, at den passer ind til ethvert hjem. Den blanke sorte farve smelter ind med resten af køkkenets design uanset, hvordan du har valgt at indrette dit hjem.

Derudover er denne model også energivenlig. Energirådet i Sverige testede hvor meget strøm den bruge årligt, hvis der blev brygget en kande kaffe om dagen i et helt år, og man lod den stå på varmelegemet i 30 minutter. Her brugte kaffemaskinen fra Moccamaster 65 kWh om året, hvilket ikke er meget.

Det kan vi lide:
 • Mulighed for 10 års garanti
 • Elegant design og brugervenlighed

MOCCAMASTER KBGC972 AO – Moccamaster med drypstop og afkalkning

Moccamaster har en lang række modeller, og som en af de få – udover topmodellen – har denne model en kalkindikator. Dette er med til at øge brugervenligheden, og det er en af grundene til at yndefuld.dk anbefaler denne moccamaster model .

Derfor skal du vælge MOCCAMASTER KBGC972 AO

Den indbyggede kalkindikator indikerer, hvornår det er tid til at afkalke din maskine. Det danske vand er fyldt med kalk, hvilket ikke er skadeligt for dig, men det er med til at forringe kaffe kvaliteten. Derfor er det vigtigt at afkalke din kaffemaskine ind imellem for at få den bedste kop kaffe, men kalk kan også ødelægge maskinen. Kalkindikatoren lyser hver gang maskine trænger til at blive renset. Læs mere om dette længere nede i artiklen.

En af de ting, som også får denne model til at differentiere sig fra de andre Moccamaster modeller er, at den har en regulerende varmelegeme. Det er derfor muligt at regulere på varmelegemet og temperaturen, så den passer til dig.

Denne model fra Moccamaster kommer i allerhøjeste kvalitet, og er håndlavet i de Hollandske fabrikker hos Moccamaster for at sikre den bedste kaffemaskine hver eneste gang.

Det kan vi lide:
 • Kalkindikator
 • Regulering af varmeplade
 • Fås i mange farver

MOCCAMASTER CD GRAND AO – Den helt store kaffemaskine

Denne Moccamaster model er markant større end de andre modeller, men det betyder ikke, at der er sparet på kvalitet og ydeevnee.

Derfor skal du vælge MOCCAMASTER CD GRAND AO

Den primære grund til at vælge denne model fra Moccamaster er for at kunne opruste sig til større arrangementer, hvor der skal laves lidt mere kaffe end normalt. Til dagligdagsbrug er denne kaffemaskine normalt for stor, men til store familiefødselsdagn er den perfekt. Med en kapacitet på 1,8 liter kaffe er det muligt nemt at servicere op til 10-15 mennesker med en enkelt kande.

Derudover minder denne kaffemaskine som de andre Moccamaster modeller. Den har de samme indbyggede funktioner som autostop, anti-dryp og to varmelegemer, som holder kaffen varm i længere tid. Det er derfor dens størrelse, som gør denne kaffemaskine unik.

Det skal nævnes, at der medfølger kaffemål til maskinen, og man kan nogenlunde regne med dette kaffemål: 5 mål = 8 kopper stærk kaffe og 4 mål = 8 kopper mellemstærk. Det kan dog være forskelligt og en del af charmen at finde frem til ens egen yndlingskaffe, så prøv dig frem og find ud af hvordan du kan lide din kaffe.

Det kan vi lide:
 • Kapacitet på 1,8 liter kaffe – perfekt til de store familiefødselsdage
 • CD står for Clement Design

MOCCAMASTER K743AO – perfekt til arbejdspladsen

Man troede ikke, at kaffemaskinen kunne blive større efter den forrige model, men det kunne den. Denne Moccamaster model er perfekt til den store arbejdsplads, hvor mange skal serviceres hurtigt og i allerhøjeste kvalitet. På Kitchenone.dk scorer den 5 ud af 5 stjerner.

Derfor skal du vælge MOCCAMASTER K743AO

Dette er den perfekte kaffemaskine til arbejdspladsen. Den producerer 20 kopper på seks minutter, hvilket gør, at du på kort tid kan servicere en mindre arbejdsplads med energi hele dagen. Dobbelt kandesystemet gør, at mængden af kaffe produceret oppes samtidig med at det er nemmere at bringe kaffe rundt på arbejdspladsen. Samtidig er det muligt kun at tænde for den ene kande kaffe, så man behøver ikke producere 20 kopper kaffe hver gang. De to kander kan tilsammen producere 2,5 liter kaffe.

Derudover kommer kaffemaskinen med alle de samme funktioner som Moccamasters andre modeller. Den vigtigste funktion på arbejdspladsen må være autosluk-funktionen. Når tempoet er højt tænker man sjældent på om man huskede at slukke for kaffemaskinen, derfor er denne funktion vigtig. Denne model slukker automatisk efter 40 minutter.

Modellen er produceret i ridsefrit og rustfrit aluminium og er håndlavet i højeste kvalitet.

Det kan vi lide:
 • 3040 watt motor
 • Dobbelt kandesystem
 • 20 kopper på 6 minutter

3 gode grunde til at vælge en Moccamaster:

 • 5 års garanti med mulighed for 10 – Moccamaster tilbyder 10 års garanti på deres hjemmeside, hvis du går ind og registrerer din Moccamaster.
 • Håndlavet kvalitet sikrer god kaffe – Alle Moccamasters modeller er håndlavet og bliver kvalitetstjekket på deres Hollandske fabrik for at sikre, at hver enkelt model lever op til de kvalitetsstandarder, som bliver lovet.
 • En lang række forskellige tilbehør – det er muligt at tilkøbe en masse forskellige tilbehør til din Moccamaster, så der kan nørdes med kaffetyper og andet. Læs mere om tilbehøret til Moccamaster modeller længere nede.

LÆS OGSÅ: Bedste kaffemaskiner med kværn

Moccamaster priser og tilbud

Moccamasters pris og kvalitet går hånd i hånd. Maskinerne fra Moccamaster kan virke som en stor investering, men garantien beskytter dig med tiden. En klog mand sagde engang at; “Livet er for kort til dårlig kaffe”, og derfor skal en kaffemaskine fra Moccamaster ses som en investering.

Det er muligt at få Moccamaster maskiner til røverkøb. Butikker som Skousen, Imerco, KitchenOne og Homeshop holder alle jævnligt tilbudsuger og fødselsdage, hvor det er muligt at slå en god handel på en Moccamaster.

Reservedele til Moccamaster

Kaffe-eventyret stopper ikke med en ny moccamaster. Det er muligt at forbedre, tilkøbe og tune sin kaffemaskine med en lang række tilbehør til Moccamasteren, der vil kunne dække dine behov.

Glaskande til Moccamaster

Det er blandt andet muligt at købe en glaskande til din Moccamaster maskine på 1,25 liter. Den er designet af Clement design og passer ind i ethvert hjem.

Filterholder til Moccamaster 

Derudover kan du købe filterholdere fra Moccamaster. Kaffefiltre er utrolig grimme og de har det med at ligge i plastikken efter køb og se kedelige ud. Med en kaffefilterholder er det slut.

Rengøring af Moccamaster

Det er vigtigt at rengøre din Moccamaster, så den holder længere, men også fordi at kaffen smager bedre når maskinen er ren, da den ikke vil indeholde kalk og snavs. Moccamaster har udvilket sit eget rengøringsprodukt til kaffemaskinen, som er nem at bruge, kaldet ‘Clean Drop’. Clean Drop fungerer som navnet indikerer ved at droppe indholdet ned i kaffemaskinen og lade den fungere og rense maskinen. Du kan læse mere om hvordan det virker på indholdets pose.

Hvordan afkalker man Moccamaster?

Hvordan afkalker man en Moccamaster og hvor ofte skal det gøres? En grundregel er at efter 40 kaffebrygninger skal maskinen afkalkes. Hvis ud har en Moccamaster model med indbygget kalkindikator kan du bruge den som vejledning. Måden man afkalker sin Moccamaster på er simpel. Her er en trin for trin guide, hvis ikke du ønsker at brug Moccamasters rengøringsprodukter :

 1. Hæld en halv liter eddikesyre og en halv liter vand sammen i maskinen.
 2. Kør en normal brygning og lad maskinen stå lidt, så afkalkningen kan køle lidt.
 3. Rengør maskinen grundig – du kan med fordel vende maskinen på hovedet så alt det overskydende vand løber ud.

Så nemt er det. Tre enkelte skridt til en ren og afkalket Moccamaster.