Paninigrill test (2022) → Se de 7 bedste paninigrill her!

1
Fritel GR2275 Multitoaster

Multitoasteren fra Fritel, er alsidig og praktisk. Foruden at fremtrylle de sprødeste paninis, kan den også åbnes op og bruges som bordgrill. Både praktisk og hyggeligt, hvis det ikke er værd til at grille udendørs. Det er altså ingen sag at fremtrylle lækkert grillet kød eller grøntsager, helt uden grillos. Derfor skal du vælge Fritel GR2275 Multitoaster Multitoasteren fra Fritel er både alsidig og praktisk. Hvis sprøde paninis ikke er nok, kan denne maskine også…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Fritel GR2275 Multitoaster 506 DKK happii.dk
OBH Nordica Compact Grill and paninimaker 356 DKK CompuMail
Sage the Smart Grill Pro 2.909 DKK KitchenOne.dk
Steba FG 100 Low Fat Bordgrill
Delonghi CGH1020D Bordgrill 1.414 DKK CompuMail
Sage The Adjusta Grill 1.044,86 DKK KitchenLab DK
OBH GO722DS0 XL Optigrill 1.799 DKK Coop.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En paninigrill er nærmest en uundværlig del af ethvert køkken, og der findes utallige varianter og mærker på markedet. Det kan altså være lidt af en jungle at finde rundt i alle de mange muligheder. Der er flere ting der er værd at overveje, inden man kaster sig ud i at købe en paninigrill som fx: hvor stor skal den være, hvor længe skal den holde, skal den have flere funktioner, skal den kunne åbnes og bruges som bordgrill og meget mere.

Herunder vil vi prøve at uddybe nogle af mulighederne og forhåbentlig bliver du klogere på hvad du skal kigge efter ved din nye paninigrill. Orker du ikke at læse hele analysen, kan du scrolle ned i bunden, hvor der er en kort opsummering af alle produkterne.

Hvilken paninigrill skal jeg vælge?

Der findes næsten uendelige muligheder på markedet, og det kan være svært at gennemskue hvilken grill, der er den rigtige til netop dit behov. 

Hvilken paninigrill du skal vælge, afhænger af flere forskellige ting som fx hvor stor skal den være? skal du selv kunne indstille tykkelse og temperatur? skal den have flere funktioner med fx udskiftelige plader eller kunne bruges til at tilberede kød og grøntsager i, eller åbnes op og bruges som bordgrill. Skal der være tidsindstilling på, eller skal varmen kunne reguleres. Der er altså mange ting som er værd at tage i betragtning, inden du køber en paninigrill. På den måde er der langt større sandsynlighed for at du rammer plet første gang, og får købt en grill du bliver glad for, mange år fremover, fordi den passer til netop dit behov.

Herunder vil vi gennemgå seks forskellige paninigrill, så du er klædt godt på når du skal vælge.

Fritel GR2275 Multitoaster – Bedste paninigrill

Multitoasteren fra Fritel, er alsidig og praktisk. Foruden at fremtrylle de sprødeste paninis, kan den også åbnes op og bruges som bordgrill. Både praktisk og hyggeligt, hvis det ikke er værd til at grille udendørs. Det er altså ingen sag at fremtrylle lækkert grillet kød eller grøntsager, helt uden grillos.

Derfor skal du vælge Fritel GR2275 Multitoaster

Multitoasteren fra Fritel er både alsidig og praktisk. Hvis sprøde paninis ikke er nok, kan denne maskine også åbnes helt op og bruges som bordgrill, til glæde for hele familien. Steg perfekte bøffer og lækre grøntsager direkte ved bordet, og lav ultra sprøde paninis med alverdens fyld, på et øjeblik. Fritel GR2275 Multitoaster er et godt værktøj til ethvert køkken og producenten garanterer sprøde paninis i mange mange år fremover, med deres 10 års garanti. Justerbar temperatur og hængsler sørger for det perfekte resultat hver gang og de aftagelige plader og drypbakke gør rengøring af multitoasteren til en leg, især da de tilmed tåler opvaskemaskine. Denne paninigrill har alt det du har brug for i en grill hvilket er derfor vi har udvalgt den som den bedste paninigrill.

Produktdetaljer for Fritel GR2275 Multitoaster:

 • 2000 watt
 • Non-stick belægning
 • Kan bruges som bordgrill
 • 10 års garanti
 • Aftagelige plader
 • Justerbar termostat
Det kan vi lide:
 • Kan åbnes op og bruges som bordgrill, for hyggelig tilberedning af kød og grøntsager for hele familien
 • 10 års garanti giver dig ekstra god sikkerhed i forhold til dit køb
 • Non-stick belægning på pladerne gør både tilberedning og rengøring til en leg og gør brug af fedtstof overflødigt

OBH Nordica Compact Grill and paninimaker – Bedst til prisen

OBH Nordica er altid garant for produkter af høj kvalitet, og denne paninigrill er ingen undtagelse. Denne paninigrill er et alsidigt køkkenværktøj som har flere funktioner. Foruden at lave sprøde, lækre paninis, kan du også bruge til til at grille både kød og grøntsager på den, på den måde er mange måltider hurtigt klaret.

Derfor skal du vælge OBH Nordica Compact Grill and paninimaker

Paninigrillen fra OBH Nordica er en fremragende følgesvend i dit køkken og der er en grund til at vi har udnævnt den til at være den bedste paninigrill til prisen. Grillen er alsidig og lader dig både grille de sprødeste paninis i byen, og giver dig samtidig mulighed for at grille de fleste typer kød og grøntsager til perfektion. OBH Nordica Compact Grill and paninimaker, klarer langt de fleste opgaver på grund af de mange watt. Du skal derfor ikke være bange for kød der bliver kogt i stedet for stegt og halvbløde paninis. De selvjusterende hængsler gør det nemt at tilberede mad i forskellig tykkelse, da maskinen simpelthen tilpasser sig til det mad der skal tilberedes. Den justerbare temperatur sørger for, at du opnår den helt rigtige grillning af både paninis og andre fødevarer hver eneste gang. En paninigrill er en næsten uundværlig del af både store og små køkkener, da den er både alsidig og sparer tid og plads i køkkenet, samtidig med at man slipper for stegeos ved stegning af fx kød. den aftagelige drypbakke og medfølgende skraber gør rengøringen ultra let. 

Produktdetaljer for OBH Nordica Compact Grill and paninimaker:

 • 2000 watt
 • Aftagelig drypbakke
 • Selvjusterende hængsler
 • Kan bruges som grill til kød og grøntsager
 • Justerbar temperatur
 • Non-stick belagte plader
Det kan vi lide:
 • Selvjusterende hængsler tilpasser sig efter tykkelsen af panini og tykkelse på anden mad
 • Grill kød og grøntsager på den kraftige maskine og slip for stegeos i køkkenet
 • Justerbar temperatur til perfekt grillning og de sprødeste panini

Sage the Smart Grill Pro – Premium paninigrillen

Sage the Smart Grill Pro, er til dig der elsker blær i køkkenet og ekstra funktioner er vigtige. Grillen fra Sage, kan foruden at grille dine paninis, også bruges som bordgrill og selv til pandekager. Det integrerede stegetermometer sørger for at du altid får dit kød, præcis som du ønsker

Derfor skal du købe Sage the Smart Grill Pro

Grillen fra Sage er en ægte blærerøvsmaskine, der stort set klarer alting selv. Sage the Smart Grill Pro, har fem forskellige indstillinger til kød fra “rare” til gennemstegt, og det indbyggede stegetermometer sørger for at din mad altid er tilberedt til perfektion. Grillen kan åbnes helt op og bruges til bordgrill, så hele familien kan tilberede deres mad, direkte ved bordet. Den rillede side er oplagt til kød og grøntsager, og den glatte side kan fx bruges til pandekager eller æg. Sage the Smart Grill Pro, er altså en virkelig alsidig maskine, der gør meget andet køkkenudstyr overflødigt. Du slipper tilmed for stegeos i køkkenet, og non-stick belægningen gør fedtstof overflødigt. Sage the Smart Grill Pro er en ordentlig kraftkarl, der kan bruges til det meste, alt fra paninis til lækre bøffer, klarer den med et snuptag.

Produktdetaljer for Sage the Smart Grill Pro:

 • 2400 watt
 • Indbygget stegetermometer
 • Justerbar højde
 • 5 kødindstillinger fra rare til gennemstegt
 • Kan bruges som bordgrill
 • Tilbered pandekager eller æg direkte på grille
Det kan vi lide:
 • Kan bruges som bordgrill, til glæde for hele familien
 • Indbygget stegetermometer sørger for at dit kød altid er perfekt stegt
 • Den indstillelige højde, gør det nemt at tilpasse grillen til det mad du vil tilberede

Steba FG 100 Low Fat Bordgrill – Praktisk og funktionel paninigrill

Det bliver nemt at lave fedtfattige sandwiches, toast, kød og andre madvarer med denne funktionelle paninigrill fra mærket Steba. Produktet samlet overskydende fedt og olie i en særlig drypbakke, så du får en bedre smag. Den har desuden et brugervenligt display med farve indikatorer, hold varm funktion, indbygget timer og meget mere.

Derfor skal du vælge Steba FG 100 Low Fat Bordgrill

Der er flere fordele ved at vælge denne bordgrill fra Steba, når du leder efter en god paninigrill. Først og fremmest er modellen fremstillet af rustfrit stål, hvilket sikrer dig en slidstærk grill, der kan holde i mange år. Det er desuden muligt at udskifte grillpladerne, så denne model er praktisk talt multifunktionel. Du kan dog sagtens benytte de medfølgende plader til en lang række tilberedninger.

En anden klar fordel ved denne model er, at den hjælper dig med at tilberede sandwiches, bøffer e.l. mere fedtfattigt. Dette kan lade sig gøre, da al overskydende fedt og olie transporteres væk fra stegeoverfladen og ned i en integreret drypbakke. På den måde steger dine madvarer ikke i fedt.

Du kan nemt holde øje med, hvornår maskinen er klar til tilberedning, da den er udviklet med et smart trefarvet display. Når displayet viser blå, er maskinen på standby. Orange lys indikerer, at produktet opvarmer og rød betyder, at den ønskede temperatur er nået. I alt kan du regulere temperaturen på op til 235 grader.

Ud over alt det ovenstående, så er denne model også udviklet med en timer funktion, der kan indstilles i op til 30 minutter, en hold varm funktion, lås i håndtaget og ledningsopbevaring. Du kan altså ikke gå galt i byen med denne variant.

Produktdetaljer for Steba FG 100 Low Fat Bordgrill:

 • 2000 watt
 • Mål: (HxBxD) 15 x 33 x 36 cm
 • 3,9 kg
 • Non-stick belægning
 • Display i farve
 • Rustfrit stål
Det kan vi lide:
 • Udviklet til at fjerne overskydende fedt i en drypbakke for bedre resultater
 • Brugervenligt display med farve indikator
 • Non stick overflade med mulighed for at udskifte grillpladerne
 • Med timer-, hold varm funktion og temperaturregulering får du ideel tilberedning

Delonghi CGH1020D Bordgrill – Når du nægter at gå på kompromis

Ved at investere i denne bordgrill fra mærket Delonghi, kan du være sikker på, at du ikke går på kompromis med din kommende paninigrill. Produktet har en brugervenlig opbygning med elektronisk temperaturkontrol, LED display og 6 andre gode funktioner. Derudover har den aftagelige plader, hvilket gør rengøringen langt lettere for dig.

Derfor skal du vælge Delonghi CGH1020D Bordgrill

Hvis du nægter at gå på kompromis med din nye paninigrill, så vil vi anbefale dig at investere i denne model fra Delonghi. Modellen er udviklet til at være brugervenlig og har et hav af gode egenskaber, der sikrer en bedre tilberedning af al slags mad – lige fra kød og fisk til sandwiches. Du kan let få et overblik med det indbyggede LED display og så har produktet elektronisk temperaturkontrol.

 For at gøre tingene lettere for dig selv er modellen udviklet med seks funktioner, heriblandt en timerfunktion, så du ikke skal stå og holde øje med indholdet under tilberedning. Produktet er desuden udviklet med en justerbar højde og har aftagelige plader, hvilket sikrer en lettere rengøring og mere brugertilpasset tilberedning. Med i købet følger de to sæt plader, som du frit kan vælge at skifte mellem.

Produktdetaljer for Delonghi CGH1020D Bordgrill:

 • 2000 watt
 • LED display
 • 6 funktioner, heriblandt timer
 • Justerbar højde
 • Aftagelige plader – to sæt medfølger
Det kan vi lide:
 • Brugervenlig opbygning med LED display, timerfunktion, justerbar højde o.l.
 • Elektronisk temperaturkontrol sikrer optimal tilberedning
 • Aftagelige plader gør rengøringen lettere
 • To plader medfølger i købet – og opskrifter kan hentes via en app

Sage The Adjusta Grill – Den alsidige paninigrill

Grillen fra Sage er lavet i samarbejde med stjernekokken Heston Blumenthal, og gør tilberedning af de fleste typer mad til en leg. Grillen har hele syv højdeindstillinger som lader dig tilberede alt fra spejlæg til paninis med masser af fyld. Der er altså tale om en yderst alsidig og anvendelig grill, som hurtigt kan blive uundværlig i køkkenet.

Derfor skal du købe Sage The Adjusta Grill

Sage The Adjusta Grill er et uundværligt værktøj i de fleste køkkener, den gør alt fra tilberedning af store bøffer, grøntsager og paninis til en leg. De syv forskellige højdeindstillinger på grillen, gør den til et ekstra alsidigt værktøj, hvor du kan tilberede langt de fleste fødevarer præcis som du ønsker. Sage The Adjusta Grill, er lavet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, og er derfor garanti for et produkt af høj kvalitet. Grillen vil være din tro følgesvend i lang tid fremover og vil spare dig for oceaner af tid og besvær i køkkenet. Non-stick belægningen gør ekstra fedtstof overflødigt og den justerbare hældning i maskinen gør at alt stegesaft løber fra og ikke gør maden blød og kogt, fremfor sprød og stegt, og gør samtidig rengøringen til en leg, da maden ikke brænder fast på pladerne.

Produktdetaljer for Sage The Adjusta Grill:

 • 2200 watt
 • 7 forskellige højdeindstillinger på toppladen
 • Non-stick belægning
 • Justerbar termostat
 • Mulighed for at låse overdelen, så fx børn ikke åbner grillen og brænder sig
 • Indstilling af hældning på bundpladen så stegesaft løber fra
Det kan vi lide:
 • 7 forskellige højdeindstillinger gør tilberedning af alt fra spejlæg til paninis til en leg
 • Justerbar termostat sikrer perfekt tilberedning hver eneste gang
 • Overdelen kan låses fast, så fx børn ikke brænder fingrene på grillen

OBH GO722DS0 XL Optigrill – Til den store familie

OBH GO722DS0 XL Optigrill er grillen til den store familie, den store stegeflade kan tilberede mad til hele 6-8 personer på en gang. Du kan altså sagtens invitere på middag. Grillen er udstyret med indbygget sensor der som måler tykkelsen på kødet og justerer tilberedningstiden derefter.

Derfor skal du købe OBH GO722DS0 XL Optigrill

OBH GO722DS0 XL Optigrill er oplagt til den store familie, da den store stegeflade, gør det muligt at tilberede mad til 6-8 personer på en gang. De ni forskellige automatiske programmer sørger for at alle typer af råvarer bliver tilberedt præcis som du ønsker, og den indbyggede sensor måler selv tykkelsen på kødet og justerer stegetiden derefter. Vil du hellere selv styre det hele, kan grillen også indstilles manuelt, så du kan altså tilpasse grillen nøjagtigt til dit behov. Indikatoren viser hvornår grillen er klar til brug og viser samtidig hvilken tilberedningsgrad kødet har opnået fra rare til well-done, der er altså ingen fare for hverken under eller overstegt mad – selvom du ikke nødvendigvis er en mesterkok ellers. OBH GO722DS0 XL Optigrill klarer det tunge arbejde, du skal bare læne dig tilbage og vente på at grillen fortæller dig at maden er klar. De hældende grillplader sørger for at stegesaft bliver hældt fra og de aftagelige grillplader, der kan tåle opvaskemaskine, gør at rengøringen er overstået på et øjeblik. OBH GO722DS0 XL Optigrill er en virkelig brugbar grill, der gør madlavningen til en leg. 

Produktdetaljer for OBH GO722DS0 XL Optigrill:

 • 2000 watt
 • 9 automatiske tilberedningsprogrammer
 • Manuel indstilling
 • Aftagelige plader der kan tåle opvaskemaskine
 • Stor grillflade der kan tilberede mad til 6-8 personer
 • Hældende grillplader sørger for at stegesaft løber ned i drypbakken
Det kan vi lide:
 • Stor grillflade hvor der kan tilberedes mad til 6-8 personer på en gang
 • Sensor der selv måler tykkelsen på kødet og justerer stegetiden derefter
 • 9 automatiske programmer for tilberedning, samt mulighed for manuel indstilling sikrer optimal tilberedning af de fleste typer fødevarer

Hvad skal du være opmærksom på når du køber en paninigrill

Når du køber en paninigrill er der en del ting, som er værd at være opmærksom på, i hvert fald hvis du gerne vil have en grill du kan være glad for i mange år fremover, og som passer til netop dine behov.

Nogle af de ting der er værd at overveje er fx hvor stor skal maskinen være, skal den bruges i en lille husholdning på 1-2 personer, eller i en større hvor der måske også er børn der skal kunne være med til madlavningen. 

Skal grillen primært bruges til at at fremtrylle sprøde paninis, eller skal den også kunne tilberede andre typer fødevarer – og i det tilfælde, hvilke. Skal den kunne åbnes helt og op kunne bruges som bordgrill, eller er det fint at den udelukkende holder til i køkkenet. Skal grillen kunne tilberede flere ting på én gang, ved forskellige temperaturer. Er det vigtigt med mange tilpasningsmuligheder og automatiske programmer, eller skal termostaten bare kunne indstilles manuelt og ikke så mange andre dikkedarer. Skal pladerne kunne tages af, og måske kunne tåle opvaskemaskine, eller er det ikke vigtigt. Alle disse spørgsmål er værd at overveje inden du køber en paninigrill, da det er overvejelser der vil sikre dig at du gør det helt rigtige køb første gang.

Testkilder

For at lave denne analyse til vejledning når du skal købe en paninigrill, bruger vi en masse forskellige kilder til at komme frem til hvilke maskiner der vil være det bedste køb, alt efter hvad netop dit behov er. Vores informationer der danner baggrund for denne gennemgang, kommer flere forskellige sider fra, fx fra producenters hjemmeside og forskellige brugeranmeldelser. 

Konklusion

I teksten herover, har vi gennemgået 7 forskellige maskiner, forhåbentlig er du blevet klogere undervejs på hvilken paninigrill der er det bedste køb til netop dit behov. Her kommer en kort konklusion af de forskellige maskiner. Når du først har prøvet en paninigrill, bliver den hurtigt til en uundværlig følgesvend.

Den bedste paninigrill i denne test er Fritel GR2275 Multitoaster, fordi den kan alt det en god paninigrill skal kunne, der er mange forskellige indstillingsmuligheder, 10 års garanti og så kan den tilmed åbnes op og bruges som bordgrill af hele familien. Et virkelig god køb.

Den bedste paninigrill til prisen er OBH Nordica Compact Grill and paninimaker, fordi den kan lidt af hvert, den klarer alt fra paninis til kød og grøntsager og har samtidig en virkelig god pris, hvor de fleste kan være med. Et rigtig god køb til prisen.

Premiumpaninigrillen i denne test er Waring panini grill WPG300E, og er til dig, som vil have det bedste af det bedste. Den professionelle grill har todelt grillområde, som lader dig tilberede to ting på én gang, ved hver sin temperatur. Termostaten kan indstilles fra 60 til 300 grader for optimal tilberedning af alle fødevarer. Topmodellen af paninigrill.

Et anden grill er fra mærket Sage, og hedder The Smart Grill Pro, som er til gastromanden, der elsker blær. Denne grill har indbygget stegetermometer, kan bruges som bordgrill og kan tilberede alt fra paninis, kød og grøntsager til pandekager og æg. En paninigrill der opfylder langt de fleste behov.

Der er også en paninigrill til den praktiske nemlig; Tefal GC702D16 Optigrill. Det er en god allround grill, som giver dig succes med madlavningen, selvom du ikke nødvendigvis er den store mesterkok i forvejen. Grillen tilpasser selv stegetiden efter tykkelse og type af kød. Du kan tilmed tilberede kød direkte fra frost.

Endnu en grill fra mærket Sage, men denne gang The Adjusta Grill, som er en alsidige paninigrill. Den er lavet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal og kan bruges til langt det meste. De syv højdeindstillinger gør at du kan tilberede alt fra spejlæg til paninis med masser af fyld. En god tilføjelse til de fleste køkkener.

Til sidst har vi OBH GO722DS0 XL Optigrill, som egner sig til den store familie. Paninigrillen fra OBH er især oplagt til den større familie, da den med sin store stegeflade, kan tilberede mad til 6-8 personer på en gang. De ni forskellige automatiske programmer sørger for perfekt stegning hver gang, og de aftagelige plader, der kan gå i opvaskemaskinen, sikrer at rengøringen er klaret på et øjeblik. 

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvilken paninigrill du skal vælge!