Paninigrill test (2022) → Se de 7 bedste paninigrill her!

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

TESTVINDER

Fritel GR2275 Multitoaster

Multitoasteren fra Fritel, er alsidig og praktisk. Foruden at fremtrylle de sprødeste paninis, kan den også åbnes op og bruges som bordgrill. Både praktisk og hyggeligt, hvis det ikke er værd til at grille udendørs.…

1
Bedste paninigrill

Fritel GR2275 Multitoaster

2
Premium paninigrillen

OBH Nordica Compact Grill and paninimaker

3
Når du nægter at gå på kompromis

Steba FG 100 Low Fat Bordgrill

4
Den alsidige paninigrill

Delonghi CGH1020D Bordgrill

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En paninigrill er nærmest en uundværlig del af ethvert køkken, og der findes utallige varianter og mærker på markedet. Det kan altså være lidt af en jungle at finde rundt i alle de mange muligheder. Der er flere ting der er værd at overveje, inden man kaster sig ud i at købe en paninigrill som fx: hvor stor skal den være, hvor længe skal den holde, skal den have flere funktioner, skal den kunne åbnes og bruges som bordgrill og meget mere.

Herunder vil vi prøve at uddybe nogle af mulighederne og forhåbentlig bliver du klogere på hvad du skal kigge efter ved din nye paninigrill. Orker du ikke at læse hele analysen, kan du scrolle ned i bunden, hvor der er en kort opsummering af alle produkterne.

Hvilken paninigrill skal jeg vælge?

Der findes næsten uendelige muligheder på markedet, og det kan være svært at gennemskue hvilken grill, der er den rigtige til netop dit behov. 

Hvilken paninigrill du skal vælge, afhænger af flere forskellige ting som fx hvor stor skal den være? skal du selv kunne indstille tykkelse og temperatur? skal den have flere funktioner med fx udskiftelige plader eller kunne bruges til at tilberede kød og grøntsager i, eller åbnes op og bruges som bordgrill. Skal der være tidsindstilling på, eller skal varmen kunne reguleres. Der er altså mange ting som er værd at tage i betragtning, inden du køber en paninigrill. På den måde er der langt større sandsynlighed for at du rammer plet første gang, og får købt en grill du bliver glad for, mange år fremover, fordi den passer til netop dit behov.

Herunder vil vi gennemgå seks forskellige paninigrill, så du er klædt godt på når du skal vælge.

Fritel GR2275 Multitoaster

Bedste paninigrill

Fordele
 • pros-icon.svg Kan åbnes op og bruges som bordgrill, for hyggelig tilberedning af kød og grøntsager for hele familien
 • pros-icon.svg 10 års garanti giver dig ekstra god sikkerhed i forhold til dit køb
 • pros-icon.svg Non-stick belægning på pladerne gør både tilberedning og rengøring til en leg og gør brug af fedtstof overflødigt

Detaljeret gennemgang

Multitoasteren fra Fritel, er alsidig og praktisk. Foruden at fremtrylle de sprødeste paninis, kan den også åbnes op og bruges som bordgrill. Både praktisk og hyggeligt, hvis det ikke er værd til at grille udendørs. Det er altså ingen sag at fremtrylle lækkert grillet kød eller grøntsager, helt uden grillos.

Derfor skal du vælge Fritel GR2275 Multitoaster

Multitoasteren fra Fritel er både alsidig og praktisk. Hvis sprøde paninis ikke er nok, kan denne maskine også åbnes helt op og bruges som bordgrill, til glæde for hele familien. Steg perfekte bøffer og lækre grøntsager direkte ved bordet, og lav ultra sprøde paninis med alverdens fyld, på et øjeblik. Fritel GR2275 Multitoaster er et godt værktøj til ethvert køkken og producenten garanterer sprøde paninis i mange mange år fremover, med deres 10 års garanti. Justerbar temperatur og hængsler sørger for det perfekte resultat hver gang og de aftagelige plader og drypbakke gør rengøring af multitoasteren til en leg, især da de tilmed tåler opvaskemaskine. Denne paninigrill har alt det du har brug for i en grill hvilket er derfor vi har udvalgt den som den bedste paninigrill.

Produktdetaljer for Fritel GR2275 Multitoaster:

 • 2000 watt
 • Non-stick belægning
 • Kan bruges som bordgrill
 • 10 års garanti
 • Aftagelige plader
 • Justerbar termostat

OBH Nordica Compact Grill and paninimaker

Premium paninigrillen

Fordele
 • pros-icon.svg Selvjusterende hængsler tilpasser sig efter tykkelsen af panini og tykkelse på anden mad
 • pros-icon.svg Grill kød og grøntsager på den kraftige maskine og slip for stegeos i køkkenet
 • pros-icon.svg Justerbar temperatur til perfekt grillning og de sprødeste panini

Detaljeret gennemgang

OBH Nordica er altid garant for produkter af høj kvalitet, og denne paninigrill er ingen undtagelse. Denne paninigrill er et alsidigt køkkenværktøj som har flere funktioner. Foruden at lave sprøde, lækre paninis, kan du også bruge til til at grille både kød og grøntsager på den, på den måde er mange måltider hurtigt klaret.

Derfor skal du vælge OBH Nordica Compact Grill and paninimaker

Paninigrillen fra OBH Nordica er en fremragende følgesvend i dit køkken og der er en grund til at vi har udnævnt den til at være den bedste paninigrill til prisen. Grillen er alsidig og lader dig både grille de sprødeste paninis i byen, og giver dig samtidig mulighed for at grille de fleste typer kød og grøntsager til perfektion. OBH Nordica Compact Grill and paninimaker, klarer langt de fleste opgaver på grund af de mange watt. Du skal derfor ikke være bange for kød der bliver kogt i stedet for stegt og halvbløde paninis. De selvjusterende hængsler gør det nemt at tilberede mad i forskellig tykkelse, da maskinen simpelthen tilpasser sig til det mad der skal tilberedes. Den justerbare temperatur sørger for, at du opnår den helt rigtige grillning af både paninis og andre fødevarer hver eneste gang. En paninigrill er en næsten uundværlig del af både store og små køkkener, da den er både alsidig og sparer tid og plads i køkkenet, samtidig med at man slipper for stegeos ved stegning af fx kød. den aftagelige drypbakke og medfølgende skraber gør rengøringen ultra let. 

Produktdetaljer for OBH Nordica Compact Grill and paninimaker:

 • 2000 watt
 • Aftagelig drypbakke
 • Selvjusterende hængsler
 • Kan bruges som grill til kød og grøntsager
 • Justerbar temperatur
 • Non-stick belagte plader

Steba FG 100 Low Fat Bordgrill

Når du nægter at gå på kompromis

Fordele
 • pros-icon.svg Brugervenlig opbygning med LED display, timerfunktion, justerbar højde o.l.
 • pros-icon.svg Elektronisk temperaturkontrol sikrer optimal tilberedning
 • pros-icon.svg Aftagelige plader gør rengøringen lettere
 • pros-icon.svg To plader medfølger i købet – og opskrifter kan hentes via en app

Detaljeret gennemgang

Sage the Smart Grill Pro, er til dig der elsker blær i køkkenet og ekstra funktioner er vigtige. Grillen fra Sage, kan foruden at grille dine paninis, også bruges som bordgrill og selv til pandekager. Det integrerede stegetermometer sørger for at du altid får dit kød, præcis som du ønsker

Derfor skal du købe Sage the Smart Grill Pro

Grillen fra Sage er en ægte blærerøvsmaskine, der stort set klarer alting selv. Sage the Smart Grill Pro, har fem forskellige indstillinger til kød fra “rare” til gennemstegt, og det indbyggede stegetermometer sørger for at din mad altid er tilberedt til perfektion. Grillen kan åbnes helt op og bruges til bordgrill, så hele familien kan tilberede deres mad, direkte ved bordet. Den rillede side er oplagt til kød og grøntsager, og den glatte side kan fx bruges til pandekager eller æg. Sage the Smart Grill Pro, er altså en virkelig alsidig maskine, der gør meget andet køkkenudstyr overflødigt. Du slipper tilmed for stegeos i køkkenet, og non-stick belægningen gør fedtstof overflødigt. Sage the Smart Grill Pro er en ordentlig kraftkarl, der kan bruges til det meste, alt fra paninis til lækre bøffer, klarer den med et snuptag.

Produktdetaljer for Sage the Smart Grill Pro:

 • 2400 watt
 • Indbygget stegetermometer
 • Justerbar højde
 • 5 kødindstillinger fra rare til gennemstegt
 • Kan bruges som bordgrill
 • Tilbered pandekager eller æg direkte på grille

Delonghi CGH1020D Bordgrill

Den alsidige paninigrill

Fordele
 • pros-icon.svg 7 forskellige højdeindstillinger gør tilberedning af alt fra spejlæg til paninis til en leg
 • pros-icon.svg Justerbar termostat sikrer perfekt tilberedning hver eneste gang
 • pros-icon.svg Overdelen kan låses fast, så fx børn ikke brænder fingrene på grillen

Detaljeret gennemgang

Grillen fra Sage er lavet i samarbejde med stjernekokken Heston Blumenthal, og gør tilberedning af de fleste typer mad til en leg. Grillen har hele syv højdeindstillinger som lader dig tilberede alt fra spejlæg til paninis med masser af fyld. Der er altså tale om en yderst alsidig og anvendelig grill, som hurtigt kan blive uundværlig i køkkenet.

Derfor skal du købe Sage The Adjusta Grill

Sage The Adjusta Grill er et uundværligt værktøj i de fleste køkkener, den gør alt fra tilberedning af store bøffer, grøntsager og paninis til en leg. De syv forskellige højdeindstillinger på grillen, gør den til et ekstra alsidigt værktøj, hvor du kan tilberede langt de fleste fødevarer præcis som du ønsker. Sage The Adjusta Grill, er lavet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, og er derfor garanti for et produkt af høj kvalitet. Grillen vil være din tro følgesvend i lang tid fremover og vil spare dig for oceaner af tid og besvær i køkkenet. Non-stick belægningen gør ekstra fedtstof overflødigt og den justerbare hældning i maskinen gør at alt stegesaft løber fra og ikke gør maden blød og kogt, fremfor sprød og stegt, og gør samtidig rengøringen til en leg, da maden ikke brænder fast på pladerne.

Produktdetaljer for Sage The Adjusta Grill:

 • 2200 watt
 • 7 forskellige højdeindstillinger på toppladen
 • Non-stick belægning
 • Justerbar termostat
 • Mulighed for at låse overdelen, så fx børn ikke åbner grillen og brænder sig
 • Indstilling af hældning på bundpladen så stegesaft løber fra

Sage The Adjusta Grill

Den alsidige paninigrill

Fordele
 • pros-icon.svg 7 forskellige højdeindstillinger gør tilberedning af alt fra spejlæg til paninis til en leg
 • pros-icon.svg Justerbar termostat sikrer perfekt tilberedning hver eneste gang
 • pros-icon.svg Overdelen kan låses fast, så fx børn ikke brænder fingrene på grillen

Detaljeret gennemgang

Grillen fra Sage er lavet i samarbejde med stjernekokken Heston Blumenthal, og gør tilberedning af de fleste typer mad til en leg. Grillen har hele syv højdeindstillinger som lader dig tilberede alt fra spejlæg til paninis med masser af fyld. Der er altså tale om en yderst alsidig og anvendelig grill, som hurtigt kan blive uundværlig i køkkenet.

Derfor skal du købe Sage The Adjusta Grill

Sage The Adjusta Grill er et uundværligt værktøj i de fleste køkkener, den gør alt fra tilberedning af store bøffer, grøntsager og paninis til en leg. De syv forskellige højdeindstillinger på grillen, gør den til et ekstra alsidigt værktøj, hvor du kan tilberede langt de fleste fødevarer præcis som du ønsker. Sage The Adjusta Grill, er lavet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal, og er derfor garanti for et produkt af høj kvalitet. Grillen vil være din tro følgesvend i lang tid fremover og vil spare dig for oceaner af tid og besvær i køkkenet. Non-stick belægningen gør ekstra fedtstof overflødigt og den justerbare hældning i maskinen gør at alt stegesaft løber fra og ikke gør maden blød og kogt, fremfor sprød og stegt, og gør samtidig rengøringen til en leg, da maden ikke brænder fast på pladerne.

Produktdetaljer for Sage The Adjusta Grill:

 • 2200 watt
 • 7 forskellige højdeindstillinger på toppladen
 • Non-stick belægning
 • Justerbar termostat
 • Mulighed for at låse overdelen, så fx børn ikke åbner grillen og brænder sig
 • Indstilling af hældning på bundpladen så stegesaft løber fra

Guide

Hvad skal du være opmærksom på når du køber en paninigrill

Når du køber en paninigrill er der en del ting, som er værd at være opmærksom på, i hvert fald hvis du gerne vil have en grill du kan være glad for i mange år fremover, og som passer til netop dine behov.

Nogle af de ting der er værd at overveje er fx hvor stor skal maskinen være, skal den bruges i en lille husholdning på 1-2 personer, eller i en større hvor der måske også er børn der skal kunne være med til madlavningen. 

Skal grillen primært bruges til at at fremtrylle sprøde paninis, eller skal den også kunne tilberede andre typer fødevarer – og i det tilfælde, hvilke. Skal den kunne åbnes helt og op kunne bruges som bordgrill, eller er det fint at den udelukkende holder til i køkkenet. Skal grillen kunne tilberede flere ting på én gang, ved forskellige temperaturer. Er det vigtigt med mange tilpasningsmuligheder og automatiske programmer, eller skal termostaten bare kunne indstilles manuelt og ikke så mange andre dikkedarer. Skal pladerne kunne tages af, og måske kunne tåle opvaskemaskine, eller er det ikke vigtigt. Alle disse spørgsmål er værd at overveje inden du køber en paninigrill, da det er overvejelser der vil sikre dig at du gør det helt rigtige køb første gang.

Testkilder

For at lave denne analyse til vejledning når du skal købe en paninigrill, bruger vi en masse forskellige kilder til at komme frem til hvilke maskiner der vil være det bedste køb, alt efter hvad netop dit behov er. Vores informationer der danner baggrund for denne gennemgang, kommer flere forskellige sider fra, fx fra producenters hjemmeside og forskellige brugeranmeldelser. 

Konklusion

I teksten herover, har vi gennemgået 7 forskellige maskiner, forhåbentlig er du blevet klogere undervejs på hvilken paninigrill der er det bedste køb til netop dit behov. Her kommer en kort konklusion af de forskellige maskiner. Når du først har prøvet en paninigrill, bliver den hurtigt til en uundværlig følgesvend.

Den bedste paninigrill i denne test er Fritel GR2275 Multitoaster, fordi den kan alt det en god paninigrill skal kunne, der er mange forskellige indstillingsmuligheder, 10 års garanti og så kan den tilmed åbnes op og bruges som bordgrill af hele familien. Et virkelig god køb.

Den bedste paninigrill til prisen er OBH Nordica Compact Grill and paninimaker, fordi den kan lidt af hvert, den klarer alt fra paninis til kød og grøntsager og har samtidig en virkelig god pris, hvor de fleste kan være med. Et rigtig god køb til prisen.

Premiumpaninigrillen i denne test er Waring panini grill WPG300E, og er til dig, som vil have det bedste af det bedste. Den professionelle grill har todelt grillområde, som lader dig tilberede to ting på én gang, ved hver sin temperatur. Termostaten kan indstilles fra 60 til 300 grader for optimal tilberedning af alle fødevarer. Topmodellen af paninigrill.

Et anden grill er fra mærket Sage, og hedder The Smart Grill Pro, som er til gastromanden, der elsker blær. Denne grill har indbygget stegetermometer, kan bruges som bordgrill og kan tilberede alt fra paninis, kød og grøntsager til pandekager og æg. En paninigrill der opfylder langt de fleste behov.

Der er også en paninigrill til den praktiske nemlig; Tefal GC702D16 Optigrill. Det er en god allround grill, som giver dig succes med madlavningen, selvom du ikke nødvendigvis er den store mesterkok i forvejen. Grillen tilpasser selv stegetiden efter tykkelse og type af kød. Du kan tilmed tilberede kød direkte fra frost.

Endnu en grill fra mærket Sage, men denne gang The Adjusta Grill, som er en alsidige paninigrill. Den er lavet i samarbejde med den verdenskendte kok Heston Blumenthal og kan bruges til langt det meste. De syv højdeindstillinger gør at du kan tilberede alt fra spejlæg til paninis med masser af fyld. En god tilføjelse til de fleste køkkener.

Til sidst har vi OBH GO722DS0 XL Optigrill, som egner sig til den store familie. Paninigrillen fra OBH er især oplagt til den større familie, da den med sin store stegeflade, kan tilberede mad til 6-8 personer på en gang. De ni forskellige automatiske programmer sørger for perfekt stegning hver gang, og de aftagelige plader, der kan gå i opvaskemaskinen, sikrer at rengøringen er klaret på et øjeblik. 

Vi håber, at du er blevet klogere på, hvilken paninigrill du skal vælge!

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×