Slow Cooker test (2022) → Se de 6 bedste Slow Cookere her!

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

Sage BPR700 The Fast Slow Pro 2
Bedste premium slow cooker

Sage BPR700 The Fast Slow Pro

Bedst til mindre husholdninger 3
Bedst til mindre husholdninger

C3 Scandinavian Slow cooker

Crock-Pot 5,0 L DURACERAMIC 4

Crock-Pot 5,0 L DURACERAMIC

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En slow cooker er en slags elektrisk simregryde, hvor man både kan tilberede kød, grøntsager og sauce samtidig. De ønskede ingredienser lægges i slow cookeren, hvorefter den tilbereder maden over en længere tidsperiode. Det gør slow cookere optimale til eksempelvis gryderetter og anden simremad, men kan også bruges til et utal af andre retter. Fælles er, at slow cookeren passer sig selv så du kan koncentrere dig om andre gøremål.

En slow cooker består for det meste af to dele. Et kogekar eller en indsatsgryde, som maden tilberedes i, og en base med varmelegeme og kontrolindstillinger. Indsatsgryderne er oftest fremstillet af keramisk materiale eller metal med non-stick-materiale, der sammen med den lave temperatur gør, at intet brænder fast.

Hvis du ønsker at spare tid og opvask er en slow cooker er et must-have i dit køkken. Samtidig er det muligt at lave velsmagende retter uden særlig meget fedtstof. I slow cookeren kan du nemlig lave det møreste og saftigste kød med meget lidt fedtstof, takket være den nænsomme tilberedning. En slow cookere er dog ikke kun til kødelskere: den er også ideel til vegetariske retter, da grøntsager også bliver ekstra lækre, når de får lov til at simre i mange timer under låg, samtidig med at vitaminerne bevares.

I denne artikel handler gennemgår vi udvalgte slow cookere fra forskellige mærker, baseret på størrelse, brugervenlighed og kvalitet. Artiklen er kommet til på baggrund af en række anmeldelser, ekspertvurderinger og vurderinger fra almindelige forbrugere. Vi gennemgår vurderingerne og tests, hvorefter vi udnævner tre i kategorierne ”bedst”, ”bedst til prisen” og ”premium”. Du får en grundig indføring i, hvad de hver især har af fordele og en guide til, hvad du bør se efter når du skal vælge en slow cooker. 

Opsummering af vores test

Bedste: CrockPot Slowcooker

På pladsen som den bedste slow cooker er Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L. Den er udnævnt som bedst i test af en række anerkendte anmeldere, blandt andet på grund af kogekarrets anvendelighed på både komfur, induktion og i ovnen. 

Bedst til prisen: Russel Hobbs Slow Cooker 22750

Bedst til prisen er Russel Hobbs Slow Cooker, der trods sin lave pris sagtens kan konkurrere med markedets andre slow cookere. Med en række gode anmeldelser bag sig, gode tilberedningsmuligheder og lave pris er den røget ind på pladsen som bedst til prisen. 

Premium: Sage BPR700 The Fast Slow Pro

Sage The Fast Slow Pro er en slow cooker for køkkenentusiasten. Med en høj standard, mange anvendelsesmuligheder og en lang række gode anmeldelser er den testens premium-slow cooker. 

Hvilke slow cooker skal jeg vælge?

Der er efterhånden mange forskellige slow cookers på markedet og variationen i størrelse og egenskaber er stor. Derfor er det en god idé at gøre dig nogle overvejelser omkring størrelse, funktion og timerindstillinger inden du investerer i en slow cooker, da du jo gerne skulle have glæde af den i mange år fremover. I det følgende har vi beskrevet hvilke funktioner, de forskellige slow cookere har og hvad de bedst egner sig til.

Fordele
 • pros-icon.svg Stor kapacitet
 • pros-icon.svg Kan anvendes på komfur, induktion og i ovn
 • pros-icon.svg Med automatisk ”hold varm”-funktion

Detaljeret gennemgang

Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L er udnævnt som bedst i test af både svenske Aftonbladet.se og på Pricerunner, mens amerikanske Trustedreviews har givet den 3 ud af 5 stjerner.

Derfor skal du vælge Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L

Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L gør det muligt at langtidstilberede sin mad i op til 10 timer, hvilket gør den optimal til at lave for eksempel langtidssimrede gryderetter. Du kan for eksempel lave steg ved at brune kødet på komfuret, tilberede det i op til 10 timer så det bliver utroligt mørt og derefter jævne sovsen – i én og samme gryde. Takket være den langsomme tilberedning bevares både smag og næringsstoffer i madvarerne, uanset om du tilbereder kød eller grøntsager. Det betyder at du kan lave lækker, hjemmelavet og næringsrig mad uden selv at stå i køkkenet.

Rummelig og programmérbar

Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L rummer hele 6 liter, hvilket gør den velegnet til at bespise op til 6 til 8 personer.

Denne slow cooker er belagt med non-stick DuraCeramic belægning, der gør at det kan anvendes både på et komfur, i ovnen og på induktion. Den er let at rengøre, ridsefast og bliver hurtig varm.  Belægningen sørger også for, at maden ikke brænder fast, hvilket blandt andet skyldes at varmen ikke kommer fra bunden men fra siderne.

Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L er nem at betjene og er udstyret med en praktisk timer, så du kan holde øje med, hvor længe maden er blevet tilberedt. Når tilberedningstiden er slut, skifter den automatisk over til varmholdning, så maden er klar når det passer dig. 

Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L er let at rengøre, da den er slow cookeren er udformet med glaslåg med ovnfaste håndtag, som alt sammen tåler rengøring i opvaskemaskinen. Resten af maskinen kan skylles under vandhanen.

Produktdetaljer

 • Rummer 6,0 l
 • 2 varmeindstillinger
 • Timer
 • Indsatsgryde med DuraCeramic-belægning
 • Varmholdning
 • 2300 – 2500 W

Sage BPR700 The Fast Slow Pro

Bedste premium slow cooker

Sage BPR700 The Fast Slow Pro
Fordele
 • pros-icon.svg Mange tilberedningsmuligheder
 • pros-icon.svg Justerer automatisk tid, temperatur og tryk
 • pros-icon.svg Med LCD-display

Detaljeret gennemgang

Russel Hobbs Slow Cooker er en gedigen slow cooker til en yderst overkommelig pris. Hos det britiske Good Housekeeping Institute er den anmeldt med en score på 84 ud af 100 point, blandt andet på grund af dens høje brugervenlighed. Hos Pricerunner har den høstet 3 ud af 5 i ekspertvurdering og hele 4,9 af 5 fra forbrugerne.

Derfor skal du vælge Russel Hobbs Slow Cooker

Trods den lave pris er her tale om en stor slow cooker, der rummer seks liter og kan bespise op til 7-8 mennesker i én ombæring. Den er belagt med aluminiums non-stick belægning, som forhindrer at maden brænder på. Den er udstyret med glaslåg, som gør det nemt at holde øje med at tilberedningen forløber som den skal, ud at lette på låget og lukke varme eller damp ud. Både låg og gryde kan rengøres i opvaskemaskinen. 

Russel Hobbs Slow Cooker Maxi Cook har et digitalt display med timer, high/low-indstilling, forsinket start funktion og varmholdning. Slow Cookeren skifter automatisk til varmholdning, efter tilberedningstiden er gået og kan holde maden varm i hele 10 timer efter endt tilberedning, så du skal aldrig være bekymret for om tiden løber fra dig.  Når den har stået på varmholdning i 10 timer, skifter maskinen automatisk til standby, hvilket er en god sikkerhedsforanstaltning. 

En stor fordel ved denne slow cooker er, at gryde kan sættes direkte på komfuret. Hos mange slow cookere er det nødvendigt at svitse for eksempel kød i en separat pande inden det lægges i slow cookeren, men med Russel Hobbs Slow Cooker Maxi Coo, kan al tilberedning gøres i én og samme gryde. 

Produktdetaljer: 

 • Rummer 6,0 l
 • 2 varmeindstillinger
 • Timer
 • Indsatsgryde med non-stick belægning
 • Varmholdning
 • 2000 W

C3 Scandinavian Slow cooker

Bedst til mindre husholdninger

Bedst til mindre husholdninger
Fordele
 • pros-icon.svg Keramisk kogekar
 • pros-icon.svg Mulighed for forsinket start
 • pros-icon.svg Økonomisk

Detaljeret gennemgang

Denne slow cooker fra svenske C3 Scandinavian er en brugervenlig slow cooker, i den lidt mindre afdeling. Slow cookeren er blandt andet blevet anmeldt med 3,5 af 5 point hos svenske Bäst-i-Test og anmeldt som bedst til prisen af svenske Kockhuset. Hos Pricerunner får den 3,5 af 5 for sine gode resultater.

Derfor skal du vælge C3 slow cooker

C3 slow cooker er med sine kapacitet på 3,5 liter en af de mindre modeller i testen, men kan indeholde hvad der svarer til omtrent 5 portioner gryderet. Designet er stilrent med en sokkel af rustfrit stål, låg af glas og et kogekar i sort keramik. 

Slow cookeren er udstyret med et digitalt display, hvorfra du kan tænde og slukke, indstille timer, intensitet med videre. På displayet er der en indikator, der viser, hvor længe der er tilbage af tilberedningstiden så du hele tiden kan følge med i, hvornår din ret er færdig.

C3 slow cooker har forsinkelsesfunktion, så du kan indstille tilberedningen til det tidspunkt, der passer dig. Når tilberedningstiden er gået, slår slow cookeren automatisk over på varmholdning. Det gør at du ikke skal bekymre dig om tiden og maden bliver ikke overkogt, men er perfekt varm, når du er klar til at servere. 

Gryden – eller kogekarret – er af tyk keramik, hvilket hjælper til at holde en jævn temperatur både under og efter tilberedning.

Sammenlignet med visse andre modeller i testen, sker tilberedningen i C3 slow cookeren ved en lavere temperatur, men det er faktisk en fordel når det handler om slow cooking. Alt i alt en virkelig hæderlig og brugervenlig slow cooker til en økonomivenlig pris. 

Produktdetaljer: 

 • Rummer 3,5 liter
 • Keramisk kogekar
 • Digitalt display
 • Tre temperaturindstillinger 
 • Delay-funktion op til 16 timer
 • Varmholdning

Crock-Pot 5,0 L DURACERAMIC

Crock-Pot 5,0 L DURACERAMIC
Fordele
 • pros-icon.svg Aftageligt kogekar, som kan bruges til at svitse råvarer inden tilberedning
 • pros-icon.svg Tre programmer og to temperaturindstillinger
 • pros-icon.svg Med timer og varmholdningsfunktion

Detaljeret gennemgang

Crock Pot Slow Cooker 5,0 L DuraCeramic er testet som ”bedste køb” af avisen The Independent og som ”topkvalitet” hos forbrugersiden which.co.uk. På Amazons engelske hjemmeside har brugerne givet modellen 4,7 stjerner ud af 5, mens svenske Bäst-i-Test.nu giver den 4,5 af 5 for ”kvalitetsfølelse”.

Derfor skal du vælge Crock Pot Slow Cooker 5,0 L DuraCeramic  

Crock Pot Slow Cooker 5,0 L DuraCeramic har en kapacitet på fem liter, hvilket betyder, at den kan rumme mad til fem-seks personer og altså er velegnet til en større familie eller middagsgæster. 

Modellen udmærker sig ved at kogekarret – eller indsatsgryden – kan bruges på almindeligt komfur og komfur med induktion. Det betyder at du kan svitse kød og grøntsager af i samme gryde som resten af maden skal tilberedes i og altså ikke behøver at bruge en pande til det og dermed skabe mere opvask. 

Crock Pot Slow Cooker 5,0 L DuraCeramic har tre indstillingsmuligheder, som kan indstilles efter den ret, du vil tilberede for et mest optimalt resultat.  Derudover har den to temperaturindstillinger; høj og lav. En digital timer viser hvor langt tilberedningen er, så du kan holde øje med processen.

Efter endt tilberedning skifter slow cookeren automatisk over på varmholdningsfunktion, så maden holder en perfekt temperatur uden at blive udkogt til du er klar til at servere. 

Kogekarret på Crock Pot Slow Cooker 5,0 L Dura Ceramic er belagt med DuraCeramic-belægning, som forhindrer at maden brænder på og gør rengøring ekstra nem. Låget er af glas, er let at rengøre og er udstyret med et ovnfast håndtag. 

Produktdetaljer: 

 • Rummer 5,0 l
 • 2 varmeindstillinger
 • Timer
 • Indsatsgryde med DuraCeramic-belægning
 • Automatisk varmholdning
 • Glaslåg med gummihåndtag

Guide

Hvad skal du være opmærksom på når du skal ud og købe en slow cooker? 

Hvor stor er din husstand?

En af de mest grundlæggende ting du bør overveje er, hvor store portioner, du har brug for at kunne lave. Hvis du bor alene, er der ingen grund til at investere i en stor slow cooker, der kan tilberede mad til 8 personer, men samtidig er det en idé at overveje at kunne tilberede middag i din nye slow cooker når du får gæster. Standarden for slow cookere er 3,5 – 6 liter. De fleste husholdninger vil klare sig fint med en slow cooker på ca. 5 liter, men større familier kan med fordel gå efter en, der rummer omkring 6 liter. 

Hvilke funktioner skal min slow cooker have?

Dernæst bør du overveje, hvilke funktioner og hvor mange indstillingsmuligheder din slow cooker skal have. Skal den kunne holde maden varm i lang tid? Skal den have delay-funktion, så den kan indstilles til at starte tilberedningen på et bestemt tidspunkt? 

Skal indsatsgryden kunne bruges i ovn og på komfuet?

Hvis du ønsker at spare på opvasken er det desuden en fordel at gå efter en slow cooker med en gryde, der kan anvendes på komfuret. Meget kød skal brunes på en pande inden tilberedning, men med en slow cooker, hvor gryden kan bruges på komfuret sparer du en opvask ved at svitse det i samme gryde som slow cookeren. 

Hvilken slags mad kan du lave i en slow cooker?

Slow cookere er nok især kendt for deres evne til at tilberede smagfulde gryderetter med kød, men faktisk kan de også tilberede mange andre retter og ingredienser. 

Mørt kød – altid

Mange billige udskæringer af kød kan være meget sejt. I en slow cooker bliver vævet i kød nedbrudt i slow cookeren på grund af den lange, tilberedning ved svag varme, og dermed kan kød, der ellers ville være sejt, blive virkelig mørt og velsmagende. 

Der er ikke grænser for hvilken slags kød, du kan tilberede i en slow cooker, så hvad end du er til gammeldags gryderet eller pulled kylling, er slow cookeren oplagt. 

Også for vegetaren og veganeren

Selv om det ofte fremhæves, at kød bliver virkelig mørt slow cookeren, så kan man også få glæde af apparatet, hvis man er vegetar.  Når du tilbereder grøntsager i din slow cooker, bevarer du både saftighed, konsistens og viatminer. Du kan med fordel også bruge den til tørrede bønner og ærter, der ellers kan være tidskrævende at tilberede. 

Til den søde tand

De fleste slow cookere kan også anvendes til desserter og syltetøj, eller andre retter, der skal stå længe på komfuret. Det samme gælder grød – så er du træt af den langsommelige omrøring af risengrød til jul, er en slow cooker optimal. 

Testkilder

Her får du en gennemgang af de kilder, vi har anvendt:

Aftonbladet

Aftonbladet er en svensk avis, der hovedsagelig beskæftiger sig med nyheder og underholdning, men også leverer anmeldelser af forskelligartede produkter. Blandt andet har de lavet en test af slow cookere, og du kan læse hvordan de har vurderet Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L her og Electrolux ESC7400 her (Vær dog opmærksom på, at det kræver login/abonnement at få fuld adgang til testen).

Pricerunner

Pricerunner er nok mest kendt for deres prissammenligninger af forskellige produkter, men faktisk laver de også produkttests til forbrugere. Samtidig er det muligt at læse anmeldelser fra almindelige forbrugere, der har afprøvet produkterne hjemme. Hele tre af artiklens slow cookere er testet hos Pricerunner. Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L kan læses her, Russel Hobss Slow Cooker kan læses her og C3 slow cooker finder du her. 

Trustedreviews.com 

Trustedreviews.com er en international testside, der laver ekspertundersøgelser og tests af de elektroniske produkter. De har testet premium slow cookeren Sage The Fast Slow Pro og bedste Crock Pot Programmable Slow Cooker 6L. Du kan læse anmeldelserne her og her.

Good Housekeeping Institute

Goodhousekeeping.co.uk er en side, hvor man som forbruger kan finde information og vurderinger af produkter til hus, hjem og have. Hos Good Housekeeping Institute lægger de vægt på blandt andet funktionalitet, brugervenlighed, anvendelighed og pris. De har testet Russell Hobbs 22750, og du kan læse anmeldelsen her.

The Guardian

The Guardian er en af de ældste og største britiske aviser og går helt tilbage til 1821. Avisen beskæftiger sig hovedsageligt med nyhedsstof fra ind- og udland, business, sport og kultur, men giver også anmeldelser af forbrugerprodukter. De har anmeldt vores premium-vinder, Sage The Fast Slow Pro, og du kan læse deres mening her

BBC Good Food

BBC er Storbritanniens public service-udbyder og har både har radio- tv-kanaler. BBC har fokus på blandt andet nyheder, politik, sport, underholdning og læring. Derudover har de et stort forbrugerunivers online, hvor de beskæftiger sig med blandt andet gastronomi, forbrugerliv og husholdning, og som også indeholder anmeldelser og tests. BBC har anmeldt en række slow cookere, hvor de også har testet Sage The Fast Slow Pro. Du kan læse anmeldelsen her.

Evening standard

Den britiske avis Evening Standard beskæftiger sig med nyheder fra London. Derudover skriver de om forbrugerliv, sport og underholdning og laver tests og anmeldelser af proukter, heriblandt slow cookere. De har blandt andet testet Sage The Fast Slow Pro, og du kan læse hele om det her her.

Business Insider

Businessinsider.com er en amerikansk finans- og nyhedsside. Udover nyheder og  internationale artikler, tester og anmelder de  produkter, heriblandt slow cookere. I deres slow cooker test er Sage The Fast Slow Pro anmeldt, og du kan læse hele anmeldelsen her her.

Bäst-i-test.se

Bäst-i-Test.se er en svensk side med forbrugerguides til en lang rækker proukter, herunder husholdningsprodukter, elektronik og meget andet. De har anmeldt både C3 og Crock-Pot DuraCeramic 5,0 L du kan læse resultaterne her

Which? 

Which.co.uk er Storbritanniens største testmagasin. De tester en lang række af forskellige husholdningsprodukter og elektronik, og har også testet slow cookere. Heriblandt er Crock Pot Slow Cooker 5,0 L DuraCeramic, og du kan læse hele anmeldelsen her. Vær dog opmærksom på at det kræver login). 

The Independent 

Britiske The Independent er en af de største aviser i England. De beskæftiger sig med nyhedsstof, sport, politik og udlandet, men forbrugerstof og mad har også en plads i især online versionen. Vil du læse deres test at slow cookers, hvori Crock Pot Slow Cooker 5,0 L DuraCeramic indgår, kan du læse den her.

Andre relevante sider

Udover de ovenstående testsider har vi også kigget på forbrugeranmeldelser på amazon.co.uk og Pricerunner. Her har almindelige forbrugere prøvet produkterne hjemme og har derefter givet deres mening til kende.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×