Smoothie Blender Test – Se de 9 Bedste Blendere til Smoothie (2022)

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

TESTVINDER

Philips HR3556/00 Blender

Hvis du godt kan lide en god smoothie, hvor det hele er godt blendet, er det en Philips HR3556/00 blender du skal vælge. Denne blender fra Philips er både stilren af udseende og har fået…

1
bedste smoothie blender

Philips HR3556/00 Blender

3
Bedste billige smoothieblender

OBH 6620 Smoothie Twister

Sage The Boss To Go 4
Bedste smoothie med forskellige muligheder

SAGE THE BOSS TO GO PLUS BLENDER

5
Bedste sport smoothie blender

Electrolux ESB2500 Sportsblend

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Der findes næsten ikke noget bedre en en frisk hjemmelavet smoothie – uanset tidspunkt på dagen. Men der findes rigtig mange forskellige typer af smoothie blendere på markedet, som hver især kan noget forskelligt. Derfor kan det være utrolig svært at finde den smoothie blender, og derfor har vi lavet denne smoothie blender test, hvor du kan se nogle af de forskellige blendere på markedet.

Philips HR3556/00 Blender

bedste smoothie blender

Fordele
 • pros-icon.svg Smoothie kan serveres direkte fra kanden
 • pros-icon.svg Praktiske to go beholdere
 • pros-icon.svg Kan blende alt fra grøntsager, frugt og is

Detaljeret gennemgang

Hvis du godt kan lide en god smoothie, hvor det hele er godt blendet, er det en Philips HR3556/00 blender du skal vælge. Denne blender fra Philips er både stilren af udseende og har fået mange gode anmeldelser. Eksempelvis skriver kunder, at det er en fantastisk blender med en god to go funktion, som de bruger dagligt. Derfor har vi kåret Philips HR3556/00 blender som den bedste smoothie blender.

Derfor skal du vælge Phillips HR3556/00 Blender

Hvis du gerne vil have en blender, som både er effektiv samtidig med at den er smart, skal du vælge Phillips HR3556/00 Blender. Blenderen er en del af Philips Viva Collection-blender, og den har en effektiv motor, som gør det nemt blende, knuse og skære alle ingredienser til den ønskede konsistens. Der er desuden flere hastighedsindstillinger, og der medfølger en stor skål på 2.0 L og lille skål på 0.6 L

I forhold til servering, har denne blender også en kæmpe fordel, da den har en smart kande, som eliminerer behovet for at have en ekstra kande til servering. Det eneste du skal gøre er at fjerne låget fra blenderen, og så kan du sætte kanden på bordet. En anden fordel er, at blenderen modtages med praktiske to go-beholdere som gør, at man nemt og hurtigt kan tage sin smoothie med på farten. Blend smoothien direkte i to go-beholderen, vend den rundt, sæt låget på og tage den med dig. På den måde bliver det faktisk ikke nemmere at have sine lækre smoothies med i en travl hverdag.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 900 Watt

Nutribullet 600 W Black Blender

bedste smoothie blender to go

Fordele
 • pros-icon.svg Perfekt udvinding af vitaminer fra frugt og grøntsager
 • pros-icon.svg Nemt to go-system
 • pros-icon.svg Ledningsoprul, som gør det nemmere at pakke blenderen væk

Detaljeret gennemgang

Leder du efter en smoothie blender, som nemt og hurtigt blender dine smoothies, samtidig med den gør det nemt at have det færdige resultat med to go? Så er Nutribullet 600 W black blender det perfekte match til dig. Blenderen scorer 4.5 stjerner ud af fem i Google’s brugeranmeldelser, og ikke nok med det, er den både Tænk testvinder 2018.

Derfor skal du vælge Nutribullet 600W black blender

Når man skal vælge en ny blender, er det en god ide at få klargjort ens behov inden man hiver penge op ad lommen. Er du meget på farten og kan godt lide en frisk smoothie med på vejen, er Nutribullet 600W Black Blender perfekt. En stor fordel ved denne blender er dens to go system, hvor man blender sin smoothie, skruer kanden af maskinen, sætter låg på og så er det bare ud af døren. Men selvom det er smart, nemt og hurtigt at tage den nylavede smoothie med på farten, så er selve blenderfunktionen ligeså vigtig.

Med en Nutribullet 600W black blender kan du nemt mose eller purer madvarer – uanset om det er aftensmad, hjemmelavet juice eller smoothie der skal laves. Den absolut største fordel ved denne blender er dens evne til at udvinde mest mulige vitaminer og næringsstoffer fra frugt, grøntsager og andre fødevare, så du får mest muligt ud af dine ingredienser. Du får en smoothie blender, der booster din sundhed samtidig og gør det let at lave to go smoothie.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 600 watt
 • Skålstørrelse: 0.7 Liter

OBH 6620 Smoothie Twister

Bedste billige smoothieblender

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Let og hurtig at anvende
 • pros-icon.svg 2 plastflasker medfølger
 • pros-icon.svg Fås i flere forskellige farver

Detaljeret gennemgang

Hvis du gerne vil have en billig og god blender blender, skal du kigge efter en OBH 6630 Smoothie Twister. Det er en smart og nem blender, som kan alt det essentielle en blender skal kunne. OBH Smoothie Twister scorer desuden fire ud af fem stjerner på Pricerunner.

Derfor skal du vælge OBH 6620 Smoothie Twister

En OBH 6620 Smoothie Twister blender er en lille og fiks blender, som er designet til at lave friske og lækre smoothies uden det mindste besvær. På nogle sekunder kan blenderen knuse is, mikse drinks og tilberede sunde snacks som frugt- og grøntsagssmoothies.

Kniven er i høj kvalitet af rustfrit stål som sikrer, at alle ingredienserne i smoothie blenderen blandes godt sammen og grundigt på kun få øjeblikke.

En anden fordel ved denne blender er, at der medfølger to plastflasker, som hver er på 600 ml, og kan monteres direkte på blenderen. Der medfølger desuden også drikketud til plastflaskerne, så det er nemt og enkelt at nyde smoothien på farten.

Alle dele kan komme i opvaskemaskinen, så opvasken er klaret lige så nemt som smoothien. Når du bruger denne smoothie blender skal du dog være opmærksom på, at blenderen kun må køre højst tre minutter ad gangen og derefter skal den hvile i 15 minutter.

Indeholder kun ét hastighedstrin

Produktdetaljer:

 • Effekt 300 W
 • Plastflaske:  600 ml

SAGE THE BOSS TO GO PLUS BLENDER

Bedste smoothie med forskellige muligheder

Sage The Boss To Go
Fordele
 • pros-icon.svg Effektiv og kraftfuld blender
 • pros-icon.svg Gør det nemt at have smoothies med på farten
 • pros-icon.svg To go kopper i BPA fri plast

Detaljeret gennemgang

Er du på udkig efter en blender, som giver dig en masse forskellige muligheder, bør du kigge efter en Sage The Boss To Go Plus Blender. Det en blender, som kommer med mange forskellige to go muligheder, og så er den ovenikøbet effektiv og flot i designet. Den scorer fem ud af fem stjerner på KitchenOne.dk. Derfor har vi kåret den som bedste smoothie blender med forskellige muligheder.

Derfor skal du vælge Sage the boss to go plus blender

Hvis du gerne vil have en effektiv og kraftfuld blender, som giver dig lidt flere muligheder end andre blendere, skal du vælge en The boss to go blender fra Sage. Først og fremmest, har blendere fra Sage, inklusiv denne The boss to go blender, et unikt Kinetix knivsystem, som gør hele oplevelsen meget bedre. Kinetix teknologien giver en unik form på knivene og kanden, som gør, at du eksempelvis kan blende supper, saucer og smoothies uden at få klumper. Knivene er centralt placeret, hvilket skaber en hvirvlende effekt, som trækker maden ned, mens kanden forstærker knivenes effekt og hjælper med at holde maden i bevægelse. På den måde får du en lækker og cremet smoothie uden klumper. Sagt med andre ord, du får det perfekte resultat hver gang.

En anden fordel ved denne blender er, at du takket være de to medfølgende beholdere i forskellige størrelser og tætomsluttende låg, nemt kan tage dine frisklavede smoothies med på arbejde, i skole eller ned og træne. Du får både en lille og en stor beholder, så du helt selv kan vælge, hvor stor din smoothie skal være. Udover de to beholdere, medfølger  også en lille blender-beholder, der er ideel til, hvis der skal eksempelvis blendes eller hakkes nødder eller lignende. På den måde får du altså uanede muligheder med en The Boss to go plus blender fra Sage.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 1000 watt
 • Materiale: BPA fri plast og rustfri stål

Electrolux ESB2500 Sportsblend

Bedste sport smoothie blender

Fordele
 • pros-icon.svg Perfekt flaske til at tage med til træning
 • pros-icon.svg Blender alle ingredienser ved tryk på en enkelt knap
 • pros-icon.svg Utrolig nem at rengøre

Detaljeret gennemgang

Er du på udkig efter en sport smoothie blender, som er let at tage med på løbeturen, træningslokalet eller i fitness, skal du på udkig efter en Electrolux ESB2500 Sportsblend smoothie blender. Sports smoothie blenderen scorer 4.8 ud af fem stjerner på Skousen.dk, hvor den også får fine ord med på vejen.

Derfor skal du vælge Electrolux ESB2500 Sportsblend

Electrolux ESB2500 Sportsblend smoothie blender er en god smoothie blender, som er brugervenlig og nem at betjene. Dine smoothies bliver lavet i en fart ved at trykke på en knap.

Du får en 600 ml drikkedunk med i købet, som er lavet af BPA-fri plastik. Det gode ved denne type flaske er, at den hverken optager luft eller smag, og så modstår den tryk. Der medfølger desuden låg til plastflasken, som sørger for, at den er nem at tage med på farten.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 300 Watt
 • Skålstørrelse: 0.6 liter
 • Fire knivblade

Bosch Blender MMBM7G2M

Bedste stilrene blender

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Stilrent stål design
 • pros-icon.svg 2 hastighedsindstillinger
 • pros-icon.svg To-go kop medfølger

Detaljeret gennemgang

Med Nutribullet pro 900 W blender får du en stilren blender, som laver nærende smoothies. Det er en champagnefarvet blender, som udstråler elegance lidt udover det sædvanlige. Blenderen har fået mange pæne ord med på vejen, og scorer samlet set 4.1 stjerner ud af fem på Pricerunner.dk.

Derfor skal du vælge Nutribullet pro 900W

Du skal vælge denne højhastighedsblender fra Nutribullet, hvis du gerne vil have en stilren blender, som kan hjælpe dig med at få en sundere hverdag. En blender fra Nutribullet kan bruges daglig, og så kan den både bruges til at blande is, frossen frugt, mixe cocktails og drinks og forberede supper.

Når du køber en pro 900W blender fra Nutribullet, medfølger fem dele – basenheden, et bærger på 710 ml med smart kantring, knivblade og brugervejledning.

Det gode ved en blender fra Nutribullet er deres varemærke inden for sundhed og ernæring. Når du køber denne blender fra Nutribullet får du en hurtigere og nemmere måde at spise flere frugter og grøntsager på. Men ikke nok med det, så sørger Nutribullet blenderen for at fremhæve de skjulte næringsstoffer i maden, takket være de unikke extractor knive, som giver både fart og kraft til blendningsprocessen.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 900 Watt
 • Skålstørrelse: 0,7 liter

Russell Hobbs Nutriboost blender

Bedste stilrene blender

Fordele
 • pros-icon.svg Få mest muligt ud af dine råvare
 • pros-icon.svg Lækker champagne farvet stander, som giver et stilrent look
 • pros-icon.svg Kraftfuld motor, som gør arbejdet endnu nemmere

Detaljeret gennemgang

Med Nutribullet pro 900 W blender får du en stilren blender, som laver nærende smoothies. Det er en champagnefarvet blender, som udstråler elegance lidt udover det sædvanlige. Blenderen har fået mange pæne ord med på vejen, og scorer samlet set 4.1 stjerner ud af fem på Pricerunner.dk.

Derfor skal du vælge Nutribullet pro 900W

Du skal vælge denne højhastighedsblender fra Nutribullet, hvis du gerne vil have en stilren blender, som kan hjælpe dig med at få en sundere hverdag. En blender fra Nutribullet kan bruges daglig, og så kan den både bruges til at blande is, frossen frugt, mixe cocktails og drinks og forberede supper.

Når du køber en pro 900W blender fra Nutribullet, medfølger fem dele – basenheden, et bærger på 710 ml med smart kantring, knivblade og brugervejledning.

Det gode ved en blender fra Nutribullet er deres varemærke inden for sundhed og ernæring. Når du køber denne blender fra Nutribullet får du en hurtigere og nemmere måde at spise flere frugter og grøntsager på. Men ikke nok med det, så sørger Nutribullet blenderen for at fremhæve de skjulte næringsstoffer i maden, takket være de unikke extractor knive, som giver både fart og kraft til blendningsprocessen.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 900 Watt
 • Skålstørrelse: 0,7 liter

Guide

Skal du vælge en blender eller en smoothie blender?

Når du skal købe en ny smoothie blender, bør du overveje om den kun skal bruges til smoothies eller også andre “retter”. En smoothie blender er typisk små blendere, der laver cremede smoothies og gør det nemt at tage med på farten. Fordelen ved at købe en smoothie blender er, at der ofte medfølger to-go kopper, som kan monteres direkte på blenderen, så din smoothie kan laves direkte i koppen og tages med på farten på ingen tid.

Vigtige vitaminer fra din smoothie

Der findes næsten ikke noget bedre end en frisk lavet smoothie om morgenen. Frisk smoothie er en nem og hurtig måde at få de gode vitaminer og mineraler, som man har behov for i hverdagen. Men ikke nok med det, så er det også et nemt og hurtigt måltid, der mætter, hvis man ikke har meget tid om morgenen. Når du skal lave din smoothie, er det vigtigt, du har godt styr på de forskellige vitaminer, som er gode for kroppen.

Vitaminer er stoffer, som din krop skal bruge for at kunne fungere. Vitaminer bruges eksempelvis til immunforsvaret, dit syn, dannelsen af blod og selve vokseprocessen. Kroppen kan ikke selv lave vitaminer, og derfor skal man have dem gennem sin kost ved at spise varieret eller lave gode smoothies, der indeholder en masse vitaminer. Derfor får du her en gennemgang af de forskellige vitaminer og hvilke madvare, der indeholder dem.

B-vitamin

B-vitaminer er en af de vitaminer, som er rigtig vigtige for din krop, fordi B-vitaminer både bliver brugt i nervesystemet, kredsløbet, i stofskifte, til hud, hår og negle. B-vitaminer hjælper desuden også med at lave den mad vi spiser om til forskellige stoffer, som bruges til at bygge kroppen op. Der findes otte forskellige typer af B-vitaminer, og derfor kan det være svært at finde ud af, dog findes de fleste B-vitaminer i rigtig mange typer af fødevarer. Det er faktisk kun B12 vitamin, som nærmest kun findes i fødevare fra dyr. Her får du en liste over de madvare, som indeholder B-vitamin, og som kan bruges til smoothie.

 • Mejeriprodukter, nødder, havregryn, spinat, appelsin og gulerødder.
 • Avocado, spinat og yoghurt
 • Nødder, linser, spinat og grønkål
 • Frugter og grøntsager
 • Havregryn, squash og banan

C-vitamin

C-vitamin er med til at optage jern og danne bindevæv, der blandt andet giver struktur til dine muskler, knogler, tandkød og blodkar. Det er også et vigtigt led i et godt immunforsvar i, stofskifte og i nervesystemet samt kroppens dannelse af aminosyrer, hormonerne noradrenalin og almindelig adrenalin. Adrenalin bruges blandt andet som signalstof fra nervecellerne, som fortæller hjertet at pulsen skal øges, når du er fysisk aktiv. Derfor er C-vitamin meget vigtig for kroppen. Det er heldigvis meget let at spise sig til C-vitamin, og derfor får du her en række fødevare, som indeholder masser af c-vitamin til kroppen:

 • Citrusfrugter
 • Hyben
 • Peberfrugt
 • Solbær
 • Brombær
 • Grønkål
 • Broccoli
 • Kiwi
 • Mango

D-vitamin

Det er vigtigt at få D-vitamin til kroppen, da kroppen bruger vitaminerne til dit immunforsvar, vedligeholdelse af muskler og til at hjælpe med at optage kalk, så du kan få stærke tænder og knogler. En ulempe ved D-vitamin er, at det er et fedtopløseligt vitamin, så det kun kan blive opløst i kroppen, hvis du spiser det sammen med en lille smule fedt. Selvom du sagtens kan spise dig til D-vitamin, er den vigtigste kilde solens ståler. Det smarte ved D-vitamin er nemlig, at kroppen selv kan producere det, når solens stråler rammer din hud. Men hvis du gerne vil læse mere om, hvordan du kan spise dig til mere D-vitamin i kroppen, kommer der her en liste over madvarer du kan komme i din smoothie.

 • Mælk
 • Fedtstoffer som smør
 • Æggeblommer

E-vitamin

Et andet vitamin, som kroppen også skal bruge i forbindelse med immunforsvaret er E-vitamin. Det bruges også i forbindelse med nervesystemet, cellerne i kroppen og blodet. E-vitamin er det, der beskytter cellerne mod nedbrydelse af skadelige stoffer fra stofskiftet, og er ligesom D-vitamin et fedtopløseligt vitamin, hvilket gør, at det ikke kan opløses i kroppen, med mindre du spiser det sammen med noget fedt. Derfor er den nemmeste måde at optage E-vitamin i kroppen ved at spise fedtrig mad. Du får her en række madvare, som du kan putte i din smoothie, der indeholder E-vitamin.

 • Nødder
 • Mandler
 • Fede mælkeprodukter
 • Frø

K-vitamin

K-vitamin er et rigtig vigtigt vitamin for kroppen, herunder særligt blodet. Din krop bruger nemlig k-vitamin til at størkne blodet, så det ikke bløder i al evighed. Det er nemlig et vitamin, da kroppen bruger vitaminet til at danne proteiner. Vær opmærksom på, at det også er et fedtopløseligt vitamin, og derfor er en god ide at putte noget yoghurt med fedt i smoothien. K-vitamin findes i mange madvare, og derfor får du her en liste af de madvare, som du kan bruge i din smoothie.

 • Spinat
 • Grønkål
 • Broccoli
 • Avocado
 • Vindruer

Kalk

Kalk er egentlig et mineral, der findes allermest af i vores kroppe. Faktisk, så indeholder en kvinde cirka 1.200 gram kalk og en mand 1.400 gram kalk. Meget af den kalk vi har i kroppen findes i vores tænder og knogler. Den sidste del af kalken findes i alle kroppens celler, hvor det har mange vigtige funktioner. Sammen med magnesium og fosfor, udgør kalk den faste substans i vores knogler, og er med til at give knoglerne den nødvendige styrke. Ikke nok med det, så har kalk også en vigtig betydning for musklerne, impuls-ledning i nerverne, størkning af blod, blodtryk og vægtregulering. Selvom kroppen allerede indeholder kalk, kan det for nogle være nødvendigt at indtage gennem fødevare. Derfor får du her en liste over de madvare, der indeholder kalk, og som kan anvendes i smoothie.

 • Mælk
 • Yoghurt eller skyr
 • Broccoli
 • Grønkål
 • Vand

Jern

Jern tilhører, sammen med vitaminerne, den gruppe man kalder for mikronæringsstoffer, som er vigtige for at vores krop kan fungerer. Faktisk, så er jern et af de næringsstoffer, flest mennesker mangler i kroppen. Når man kigger på kroppens samlede jern, findes cirka to tredjedele af kroppens samlede jern i musklerne og blodet. Den sidste tredjedel af jern kan du finde i leveren, milten og i den røde knoglemarv, hvor vi danner de røde blodlegemer. Jern er rigtig vigtigt for kroppen, og hele to tredjedele af jernen bruges aktivt, når eksempelvis røde blodlegemer transporterer ilt fra lungerne ud i kroppen og musklerne binder ilten og bruger den ved muskelaktivitet. Derfor er jern også rigtig vigtigt, hvis du gerne vil opretholde en aktiv hverdag. Jernets vigtigste opgave er at sørge for, ilten bliver transporteret rundt i kroppen, og derfor er jern livsvigtigt. Du får her en liste over, hvilke fødevare du kan bruge i din smoothie, som indeholder jern.

 • Alle typer af frugt indeholder jern
 • Grøntsager
 • Ærter
 • Broccoli,
 • Spinat
 • Grønkål
 • Havregryn
 • Nødder
 • Mandler

Magnesium

Magnesium er et livsvigtigt mineral, som er utrolig vigtigt for at kroppen kan fungere. Magnesium indgår i en række biokemiske reaktioner i kroppen, og er samtidig det fjerde mest almindelige stof i kroppen. Den ene halvdel af det magnesium vi har i kroppen finder du i knoglerne, mens den anden del af magnesium, finder du i muskler og andet blødt væv. Magnesium spiller en kæmpe rolle i kroppens stofskifteprocesser og er med til at sørge for et sammenspil med flere hundrede forskellige enzymer. Magnesium  er også vigtig for nerveimpulser til musklerne, hjertet og stofskifte. Derfor kommer der her en liste over de madvare, som indeholder magnesium og kan bruges i smoothies.

 • Bladgrøntsager som grønkål og spinat
 • Mørk chokolade
 • Nødder
 • Mælk
 • Grøntsager
 • Havregryn
🥇Bedste minihakker:  Phillips HR1393/90
🥤Bedste til prisen: Bosch MMR08A1
Bedste premium: Sage The Boss Plus Blender
👍 Bedste billige: OBH 6620 Smoothie Twister

FAQ

Hvilken er den bedste blender til smoothies?

Vores sammenligning viser, at Philips HR3556/00 Blender er den suverænt bedste smoothie blender på markedet.

Hvordan er blenderne sammenlignet?

Vi sammenligner watt, volume, kvalitet, pris og meget andet. Klik og se den store sammenligning af 9 populære blendere.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×