Bedste Termokrus Test (2022) → Se de 7 bedste termokopper her

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Drikker du din kaffe på vejen? Så er et termokrus en god investering for dig! Med et termokrus kan du nemlig nemt tage det med dig på din vej, og den holder også varmen på kaffen bedre end, hvis du køber en kaffe i et papkrus. Derudover er det også billigere for dig at lave kaffen derhjemme i stedet for at købe den på vejen! 

Der findes dog mange kaffekrus på markedet, derfor har vi lavet denne artikel om termokrus til dig, så du kan vælge den der passer til dit behov og forventninger til et termokrus. 

Kort resultat af testen 

Eva Solo To-go Kop er bedste termokrus i denne artikel, fordi prisen er fornuftig og så er der tænkt det funktionelle, og designmæssige på samme tid. Den er nemlig praktisk med klik-funktion i låget og så er det en termokop med vakuum-funktion, som holder kaffen varm i længere tid og omvendt med kolde drikke. Derudover, så garanterer Eva Solo, at den er 100% drypfri, så der ikke kommer kaffe ud i hele tasken, bilen eller bussen. 

Rejsekoppen fra Bodum er bedst til prisen i denne artikel, og den er til dig, som gerne vil have en god kop kaffe med på vejen om morgen og som holder sig varm i timer. Designmæssigt er den flot og praktisk med silikonebåndet rundt om, som gør at du kan holde rundt om den. Derudover er det en termokop, så den kan holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. 

Premium termokoppen i denne test er Alfi IsoMug, fordi den er lavet med omtanke på kvalitet og funktionalitet. Alfi garanterer, at den kan holde varme drikke varme i op til 4 timer og kolde drikke kolde i op til 8 timer, og så er den 100% tætslutttende, så du ikke skal være bekymret for, at den drypper i tasken eller ned på dit tøj. Den er virkelig lavet til dig, som tilbringer lang tid på at pendle frem og tilbage op arbejde eller som ønsker sin kaffe eller te varm i længere tid. Arbejder du uden for, så er den også perfekt til dig, fordi den er godt isoleret, så den ikke bliver påvirket af temperaturen udefra på samme måde som andre kopper. 

Dette var kun en kop opsummering af 3 termokrus i denne artikel, men læs endelig videre, så du kan finde det termokrus, som passer bedst til dig.

Eva Solo To-Go Termokrus

Bedste termokop

Fordele
 • pros-icon.svg Termokrus og vacuum-effekt
 • pros-icon.svg Låget er med klik-funktion
 • pros-icon.svg 100% drypfri

Detaljeret gennemgang

Eva Solo er også et kendt navn inden for køkkenudstyr. Her har de lavet en stilren og elegant to-go kop. Den fås også i mange farver, så det er bare om at vælge, hvilken der passer bedst til dig. Hos Kitchenone.dk har den fået 4,9 stjerner ud af 5 fra kunder, derfor burde det være en kop, som de er tilfredse med!

Derfor skal du vælge Eva Solo To-go

Denne kop fra Eva Solo er til dig, som ønsker en to-go kop, som både er flot i designet, holder på varmen i lang tid og er 100% drypfri. Eva Solo garanterer nemlig, at koppen er 100% drypfri, så du undgår derfor uheldige overraskelser i tasken. Dette er en utrolig vigtigt ting, fordi der findes intet værre end en kop som drypper i tasken, og det kan være ulempen, hvis man køber en billig to-go kop. 

Derudover er koppen en termokop, hvilket betyder, at den ikke kun holder kaffen varm – men kan også holde fx vand eller iste kold. Eva Solo har nemlig designet denne model, så den er dobbeltvægget, og med en vakuumeffekt, hvilket er med til at isolere væsken i termokruset en hel del bedre end normale kopper. 

Koppen er slank og høj, og lavet af rustfri stål med silikone på toppen. Det skaber et utroligt fint, enkelt og elegant design, som passer i stil med deres vandflasker. På silikone låget er der nemlig en strop, hvilket man ikke ser på mange andre termokopper. Det smarte låg kan enkelt betjenes med en hånd, da det har en klik-funktion. Du kan faktisk åbne låget og holde om koppen med en hånd – så den er altså virkelig lavet til dig, som er på farten og med masser af ting i hænderne. 

Derudover kan du også tage denne to-go kop i opvaskemaskinen, så du ikke behøver at bruge til på det. Alt i alt er det altså en nem og elegant kop, som hjælper i en travlt hverdag, hvor der er brug for at starte dagen med kaffe på vejen. 

Produktdetaljer: 

 • Materiale: Rustfrit stål, kunststof og silikone 
 • Kapacitet: 0,35 L 
 • H x B: 20 x 6,5 cm
 • Tåler opvaskemaskine

Bodum Rejsekrus

Premium termokruset

Fordele
 • pros-icon.svg Termokrus, så det både holder varmt og koldt
 • pros-icon.svg Smukt og ikonisk design
 • pros-icon.svg Fås i flere farver

Detaljeret gennemgang

Bodum er et dansk mærke, som er kendt for at lave gode ting til køkkenet og specielt udstyr til kaffen, og de har også lavet et rejsekrus, for at gøre din morgen nemmere med kaffe på vejen. Dette rejsekrus fås i mange forskellige farver, men selvfølgelig også bare i hvid og sort, hvis du går efter det mere enkle. Derudover er denne model både billig og

Derfor skal du vælge Bodum Rejsekrus 

Bodums Rejsekrus er et termokrus, hvilket betyder, at den både kan holde din kaffe, te eller andet varm, men den kan også holde vand køligere – det er altså ikke bare krus til varme drikke selvom det er det, som det typisk bliver brugt til. 

Designet er endnu et af de kendte design fra Bodum – derudover står der også BODUM på siden. Dette krus kan indeholde 0,35 liter, så der er plads til en god kop morgenkaffe. 

Selve rejsekruset er fremstillet af krom stål med silikone rundt om, som kan være i forskellige farver.  Silikonebåndet gør at, koppen ikke er så varm at holde på, så selvom du er på farten og hurtigt laver kaffe, så er den ikke varm at holde på. Låget er samme farve som silikonen og holder koppen tæt. Der er en prop til et lille hul, som du kan drikke af uden at for meget varme slipper ud. 

Det er et rejsekrus, men Bodum anbefaler dog stadig, at det holdes oprejst. Efter brug, kan det nemt komme i opvaskemaskinen, så du ikke skal bruge lang tid på rengøring. 

Med denne kop fra Bodum har du nu muligheden for at få varm kaffe en mandag morgen med et smukt og ikonisk design. 

Produktdetaljer: 

 • Materiale: Rustfrit stål & silikone 
 • Kapacitet: 0,35 L 
 • H x B: 18,5 x 9,5 cm
 • Tåler opvaskemaskine

Stelton To GO Click Krus

Premium termokruset

Fordele
 • pros-icon.svg Termokop med vakuum, så den kan holde varme drikke varme i op til 4 timer og kolde drikke kolde i op til 8 timer
 • pros-icon.svg 100% tæt
 • pros-icon.svg “Push & Drink”-funktion, så den kun åbner, hvis der trykkes på knappen

Detaljeret gennemgang

Alfi er kendt for at lave gode kvalitets termokander i flotte designs, derfor har de naturligvis også lavet et termokrus. De har puttet deres viden og erfaring med termokander ind i den lille kop, for at kunne give dig en rigtig god og kvalitets termokop. Det er der kommet denne Alfi Isomug ud af, som er enkelt i designet og kvalitet som holder. Alfi har produceret termokander i mere end 100 år og er den ukronede konge af termokander. De har fokuseret på kvalitet og design, hvilket har gjort, at de har skabt nogle designikoner til morgenbordet verden over og i samarbejde med kendte designere.

Derfor skal du vælge Alfi IsoMug

Igen har vi at gøre med en termokop, som altså både kan holde varme drikke varme og kold drikke kolde. Dette IsoMug Termokrus er dobbeltvægget og med vakuum, hvilket skaber en endnu bedre effekt, så Aldi garanterer at denne kop kan holde varme drikke varme i op til 4 timer og kolde drikke kolde i op til 8 timer. At koppen er dobbeltvægget gør også, at du godt kan holde rundt om den selvom du har taget kogende vand ned i den. Det betyder også, at den har sværere ved at blive påvirket af temperaturen udefra, da den er godt isoleret, så arbejder du udenfor, at denne termokop også perfekt til dig.

Koppen har en kapacitet på 0,35 L, og er lavet af rustfrit stål. Den fås i flere farver, så du har mulighed for at vælge den farve, som du allerbedst kan lide. Designet er enkelt og med deres lille logo placeret nederst på koppen. 

Låget har en smart “Push & Drink”-funktion, som gør, at koppens drikkeåbning kun åbner, hvis du trykker på knappen. Omvendt, så er den 100% tæt når du ikke drikker af den og ikke holder knappen nede.

Derudover lover Alfi også at koppen er 100% tæt, så længe du har lukket koppen korrekt – hvilket er nemt! Det er rigtig dejligt at vide, at koppen er 100% tæt, fordi så undgår du situationer, hvor koppen drypper ned på dit tøj eller at der er kaffe i hele tasken. 

Denne kop er lavet til dig, som skal have en kop kaffe med i hånden, når du skal ud af døren. Den er fx perfekt til dig, som skal pendle i bil frem og tilbage, da den kan holde kaffen varm i op til 4 timer, og så passer den til de fleste bilers kopholdere. Er du på fods eller i bus/tog, så er den også god, da det er en meget robust termokop, som er lavet til at kunne holde til små  slag og stød. 

Rengøring gøres hurtig enten ved at tage den i opvaskemaskinen, men vasker du den i hånd, så kan du også nemt og enkelt lille den fuldstændig af. Den er altså nem at gøre ren. Du kan også putte alle delene i opvaskemaskinen, for at sikre dig, at den bliver rengjort 100% – bare husk at lægge delene i sted, hvor de ikke forsvinder 

Med andre ord, er dette altså en kop til dig, som ønsker kvalitet uden den drypper og som holder sig varm i længere tid af gangen. 

Produktdetaljer: 

 • Materiale: Rustfrit stål
 • Kapacitet: 0,35 L
 • Tåler opvaskemaskine, men kan også nemt skilles ad

Guide

Hvilket termokrus skal jeg vælge?

Det er mange termokopper på markedet og det kan være svært at finde ud af hvilken du skal vælge. Der erdog nogle ting som du skal gøre op med dig selv. Her kommer der en liste: 

 • Er den dobbeltvægget og en termokop? 
 • Kapaciteten 
 • Udseendet

Er den dobbeltvægget og en termokop? 

Skal din kop være dobbeltvægget og en termokop? Hvor længe skal den kunne holde varme drikke varme og kolde drikke kolde? Det er nemlig det en termokop kan og så er termokopper dobbeltvægget. Det gør isoleringen meget bedre, så den ikke bliver påvirket af temperaturen udvendigt. Arbejder du uden for og ønsker kaffen varm i længere tid, så er det helt sikkert sådan en kop, som du skal investere i. 

Kapaciteten

Hvor stor har du brug for at din kop kaffe er om morgen? Dette er et vigtigt spørgsmål. De typisk termokopper er omkring 0,35 L, men der findes både mindre og større. Det har også noget at gøre med, hvor meget den fylder i din taske, når du skal hjem eller er færdig med din kop kaffe. 

Udseendet

Udseendet er mere et præference-spørgsmål og noget du må overveje selv. Skal udseende være over kvaliteten og funktionaliteten? Eller vægter du kvalitet højest? Der findes begge modeller på markedet, og husk at det ikke altid er lykken at vælge den der billigst. 

Testkilder 

Kitchenone.dk

Kitchenone.dk er en side, som sælger masser af køkkenudstyr, så vi har bl.a. Brugt denne side til at finde informationer om de forskellige termokopper i denne test, men også for at se kundernes vurdering. Det er trods alt kundernes vurdering, som er vigtigst, da det handler om at gøre jer tilfredse. Derfor er denne side bl.a. Brugt til at se hvad kunderne mener om produktet. 

Konklusion 

Eva Solo To-go Kop er bedste termokrus i denne artikel, fordi prisen er fornuftigt og så er der både tænkt over de funktionelle parametre, men også designmæssige, da Eva Solo udviklede denne kop. Den er nemlig praktisk med klik-funktion i låget og så er det en termokop med vakuum-funktion, som skulle holde kaffen varmere i længere tid og omvendt med kolde drikke. Deruover, så garanterer de, at den er 100% drypfri, så der ikke kommer kaffe ud i hele tasken, bilen eller bussen. 

Rejsekoppen fra Bodum er bedst til prisen i denne artikel, og den er til dig, som gerne vil have en god kop kaffe med på vejen om morgen og som holder sig varm i timer. Designmæssigt er den flot og praktisk med silikonebåndet rundt om, som gør at du kan holde rundt om den. Derudover er det en termokop, så den kan holde varme drikke varme og kolde drikke kolde. 

Premium termokoppen i denne test er Alfi IsoMug, fordi den er lavet med omtanke på kvalitet og funktionalitet. Den kan holde varme drikke varme i op til 4 timer og kolde drikke kolde i op til 8 timer, og så er den 100% tætslutttende, så du ikke skal være bekymret for, at den drypper i tasken eller ned på dit tøj. Den passer også til de fleste bilers kopholdere, så den er virkelig lavet til dig, som tilbringer lang tid på at pendle frem og tilbage op arbejde eller som ønsker sin kaffe eller te varm i længere tid. 

Steltons to-go Click Krus er til dig, som fokuserer på design. Det er ikke en kop, som kan holde varmen i længere tid, men er til dig, som skal have en kop kaffe på vej til arbejde. Den har et smart låg med både vippe-og klikfunktion, som gør, at du kan drikke fra alle koppens kanter, men uden at spilde, da du først kan drikke efter at have klikket på låget. Koppen fås desuden i forskellige farver. 

Til sidst i denne termokrus test har vi WOW thermo cup, som er en god kop til dig, som skal have en stor kop kaffe med ud i bilen på vej til arbejde. Den har nemlig en 360 graders drikkekant, så du ikke behøver at tage øjnene fra trafikken. Derudover er den også nem i rengøring, da den kan deles i to, så du kan fjerne alt snavs. Den er også lavet til at holde både varme drikke varme og kolde drikke kolde, så uanset om du ønsker en kop kaffe eller iskold iste, så er dette koppen på dig.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×