Bedste Toaster Test 2022 → Find de 8 bedste toastere på markedet

1
KRUPS Grcic FDK452

Krups Grcic FDK452 sandwich toaster scorer fem ud af fem stjerner hos Power og KitchenOne. Det er ingen overraskelse, at netop denne toaster score højt på stjerner, da den også er testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. Men ikke nok med at den ligger på førstepladsen i Danmark, så har den også vundet flere test i både Tyskland og Sverige - det er nemlig den bedste sandwich toaster på markedet. Derfor skal du vælge KRUPS Grcic FDK452…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
KRUPS Grcic FDK452 295 DKK happii.dk
OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D 1.799 DKK Coop.dk
Tefal Snack Collection toaster 499 DKK KitchenOne.dk
C3 Ciabatta 238 DKK happii.dk
Breville DuraCeramic VST070
CLOER 6235 toastmaskine
OBH 2-i-1 Sandwich Maker
Steba FG 100 Low Fat Bordgrill
Tristar SA-3070 Toastmaskine 195 DKK Homeshop.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

De fleste mennesker kender til en god sprød toast. Hvad end du er ung eller gammel, går en god toast aldrig af mode, som en hurtig snack til familien i den travle hverdag. For at kunne lave en toast, så skal man selvfølgelig have en sandwich toaster – helst den bedste toaster af slagsen. Men hvad er en god toaster? En god toaster er en, som opfylder dine behov. Hvad er den bedste toaster for den enkelte person, da der findes mange forskellige typer toaster på markedet, som kan noget forskelligt, og som kan opfylde forskellige behov. Du kan eksempelvis få den helt klassiske toaster til almindelig toast eller den mere udvidet version i form af en bordgrill, som både kan lave toast, samt stege kød, grøntsager og andet.

Her på denne side har vi lavet en test af toaster, hvor vi giver dig en grundig gennemgang af de bedste toaster på markedet, så du kan blive klogere på, hvilken toaster du skal investere i til dit køkken. Du kan her læse om de forskellige modeller, hvilke fordele der er og hvorfor du bør vælge den enkelte model.

En kort opsummering af vores test

KRUPS Grcic FDK452 er vores bedst i test toaster og vinder suverænt prisen som testvinder i vores toast test. Men det er ikke kun i vores test, at denne toaster er en suveræn vinder. Faktisk, så er den testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i Danmark, TestFazit i Tyskland og har fået placeringen som testvinder i mange svenske test. Denne toaster har desuden fået hele fem ud af fem stjerne på både Power.dk og KitchenOne. Det er altså alt i alt en prisvindende toaster.

Hvis man vil have lidt mere en bare en toaster, så har vi også vurderet muligheden for det i vores test. Tefal OptiGrill GC702D16 vinder derfor prisen som bedste kombineret panni toaster, hvor der både er mulighed for at grille sandwich, kød og grøntsager. Det er altså for dig som gerne vil lidt mere end kun toast.

KRUPS Grcic FDK452 – Bedste sandwich toaster

Krups Grcic FDK452 sandwich toaster scorer fem ud af fem stjerner hos Power og KitchenOne. Det er ingen overraskelse, at netop denne toaster score højt på stjerner, da den også er testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. Men ikke nok med at den ligger på førstepladsen i Danmark, så har den også vundet flere test i både Tyskland og Sverige – det er nemlig den bedste sandwich toaster på markedet.

Derfor skal du vælge KRUPS Grcic FDK452

Med en toaster fra Krups Grcic FDK452 er du sikker på at få en toaster, som virkelig lever op til sin plads som testvinder. Det er en toaster, som både er flot af udseende, men også er uhyr praktisk i sit design og funktioner. Det er den perfekte kombination af det hele, og så er den også til at betale sig fra.

Nem og praktisk 

En testvinder skal selvfølgelig have en række fordele, som gør det hele lidt nemmere, og her er Krups Grcic FDK452 ingen udtagelse. Først og fremmest, så er du sikret en toaster, hvor du får gode sprøde toast, mens sikkerheden er i top. Toasteren er hurtig at opvarme, så du får dine sprøde toast hurtigt, og du skal ikke være bange for at brænde dig, da maskinen er udstyret med varmeisoleret håndtag, så du ikke brænder dig. En toaster fra Krups Grcic FDK452 er også udstyret med en non stick beklædning, hvilket gør at den er nem og hurtigt at rengøre, når du har lavet dine toast.

En solid toaster

Der er en en solid toaster, der er designet til at blive brugt. For det første, så er den robust bygget og er udstyret med ekstra brede og dybe plader, som gør, at den er velegnet til næsten alle typer af brød. På den måde kan du lave alt lige fra store sandwich til små toast. Selvom det er en solid toaster, så kan den nemt pakkes væk i skabet, da den er lavet til at kunne stå op, samtidig med at ledningen kan opbevares inde i selve maskinen.

Produktdetaljer: 

 • 120×120 mm plader
 • 850 watts varmeelement
 • Varmeisoleret håndtag
Det kan vi lide:
 • Non stick, som gør toasten ikke klæber fast til pladen
 • Store og dybe plader, som giver plads til større brød
 • Lyser grøn, når toaster er varm, så du kan se hvornår du kan lægge brød i
 • Kan opbevares lodret, så den er mere pladsbesparende

OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D – Bedste multifunktionelle toaster

Denne OptiGrill+ XL model fra OBH Nordica er en toaster, der kan så meget mere end bare at lave toast. Så hvis du gerne vil have en sandwich toaster, som både kan stege perfekte bøffer, pølser, fisk, lave toast e.l., så er OBH Nordica OptiGrill+ XL et rigtig godt bud på den bedste toaster til dig. Og så giver produktet endda perfekte resultater gang på gang.

Derfor skal du vælge OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D

Hvis du nægter at gå på kompromis med din nye toaster og gerne vil være sikker på, at den kan klare en masse forskellige opgaver, så vil vi anbefale dig at investere i denne model fra OBH Nordica. Deres OptiGrill+ XL er nemlig udviklet til at kunne tilberede en lang række madvarer, heriblandt bøffer, fisk, pølser, fjerkræ, bacon, toast, paninis og meget, meget mere. Det er altså praktisk talt en lille grill du investerer i, hvis du vælger denne model.

Intet at bekymre sig om

Denne toaster er udviklet med en aftagelige saftbakke, så al overskydende fedt og saft fra madvarerne ikke forbliver på stegeoverfladen. Dette sikrer bedre resultater end med almindelige toastere. Derudover er den udstyret med aftagelige grillplader, der er udviklet med en non-stick belægning. Dette sikrer, at du nemt kan rengøre overfladen efter tilberedning, hvorfor rengøringen bliver let som en leg.

Produktet har desuden en særlig optøningsfunktion og en manuel funktion, så du kan både optø madvarer direkte fra fryseren eller selv bestemme stegetid på indholdet. Du kan også vælge at benytte den automatiske stegning.

Perfekt tilberedning af kød

I alt har denne model 9 forskellige programmer, så du kan tilberede alle typer af mad til perfektion. Grillen kan selv justere stegningen af kød efter dets tykkelse, så du får den helt rette midte. Der er desuden indikatorer efter, om kødet er steget rare, medium eller well done, hvorfor du kan tage den ud, når du føler for det.

Produktdetaljer:

 • 2180 watt
 • Stegeflade 40 x 20 cm
 • Mål: højde 22,9 cm, bredde 48,1 cm, dybde 37,5 cm
 • 9 programmer til forskellige typer af mad
 • Justerbar automatisk stegning
Det kan vi lide:
 • Multifunktionel toaster, der kan tilberede nærmest al slags mad
 • Justerer automatisk stegningen til indholdet
 • Udstyret med aftagelige non-stick plader og drypbakke

Tefal Snack Collection toaster – Bedste multi sandwich toaster

En Tefal snack collection toaster er en sandwichtoaster lidt ud over det sædvanlige. Toasteren ligger i kategorien bordgrill, men kan meget mere end det. Det specielle ved denne toastmaskine er, at man kan købe 12 forskellige udskiftelige plader, som giver din sandwich toaster uanede muligheder.

Derfor skal du vælge Tefal Snack Collection toaster

Hvis man kunne lave endnu mere, end bare toast, i samme maskine, så ville det være perfekt. Det er netop det man kan med en Tefal snack collection toaste, da det er en multimaskine, hvor man kan lave lidt af hvert.

Simpelt og smart design

Denne toaster fra Tefal snack collection har både et simpelt og smart design. Den er bygget ud fra et kompakt design, så den ikke fylder det store. Hvis man åbner sandwich toasteren, så vil man se det smarte i denne toaster. Toasteren er nemlig bygget sådan, at man kan tage toast pladerne ud og udskifte dem til nogle andre. Det smarte ved dette er, at du får mange forskellige maskiner i én, så du slipper for at have flere forskellige køkkenmaskiner, som står og fylder i skabet. Ikke nok med det, så er pladerne designet med non-stick belægning, så de er nemme at tage ud af maskinen og gøre rent.

En multimaskine med mange muligheder

En Tefal snack collection toaster syner ikke af det store udefra, men det er inde i det hele sker. Når man køber maskinen, så medfølger to sæt af de mest populære plader. Det vil sige, at du får både en plade til at lave toast og en plade til at lave vafler med i købet, når du køber en Tefal snack collection toaster. Hvis du så gerne vil udnytte toasteren til det yderste, så er det faktisk muligt, at købe 10 ekstra plader, som blandt andet gør du kan lave eksempelvis donuts, bagels, pandekager og småkager. En Tefal snack collection toaster er altså perfekt til dig, som gerne vil lave både toast samt nemt og hurtigt bagværk i køkkenet.

Produktdetaljer: 

 • 700 watt
 • Stål
 • Non-stick belægning
 • 12 forskellige udskiftelige plader
Det kan vi lide:
 • Multimaskine
 • Kan lave brød, vafler, toast og meget mere
 • Nem at rengøre

C3 Ciabatta – Brugervenlig, innovativ og smuk toaster

I vores test har vi også testet en C3 Ciabatta toaster, som klart skiller sig ud på sit lækre design og brugervenlige funktioner. Med denne toaster får du en elegant og innovativ toaster, som både er nem at gøre ren, samtidig med at man selv kan indstille termostaten i sandwich toasteren.

Derfor skal du vælge C3 Ciabatta

Med en C3 Ciabatta toaster får du en sandwich toaster, som både har et lækkert og innovativt design, samtidig med at den har en række brugervenlige funktioner. Derfor er C3 ciabatta for dig, som gerne vil have en brugbar sandwich toaster, som tilmed er lækker at kigge på.

Lækkert og innovativt design 

Når man kigger på en C3 Ciabatta toaster, så kan man ikke komme uden om, at den er lækker at se på. Toasteren har et sort omslag, som er præget af et lækker højglans, som giver den sidste finish af både enkelthed og innovation. Bag den skinnende sorte overflade finder du også innovativt design, da C3 Ciabatta toaster er udstyret med non-stick belægning på pladerne, så den er let at gøre rent.

Brugervenlige funktioner 

Med en C3 Ciabatta toaster får du en sandwich toaster, som har en række brugervenlige funktioner, som gør den let at bruge i hverdagen. Først og fremmest, så har toastmaskinen indbygget låsefunktion i håndtaget, hvilket gør den let at åben og lukke, samtidig med at du sikre dig, at den er lukket ordentligt mens der bliver lavet toast. For at sikre sig, at dine toast bliver perfekte, så er maskinen udstyret med termostyret elementer, som også er justerbare. På den måde kan du selv indstille din sandwich toaster. Ikke nok med det, så har sandwich toasteren en indikationslampe, som lyser, når maskinen er klar.

Produktdetaljer: 

 • 700 Watt
 • Justerbar termostat
 • Non-stick plader
Det kan vi lide:
 • To sandwich af gangen
 • Lysindikator
 • Nem at rengøre

Breville DuraCeramic VST070 – Bedste rengøringsvenlige toaster

Breville DuraCeramic VST070 toaster er endnu en designmæssig perle, som har et lækkert udseende og som passer ind i stort set alle hjem. Det unikke ved denne toaster er dens durakemiske belægning på pladerne og pladernes dybde, som gør at du har mulighed for at få masser af fyld i dine toast.

Derfor skal du vælge Breville DuraCeramic VST070

Hvis du godt kan lide en god toast med masser af fyld, så skal du ikke tøve med at kigge på en Breville DuraCeramic VST070 toaster. Udover det flotte design, som passer til ethvert hjem, så giver denne sandwich toaster dig rig mulighed for at fylde dine toast helt op. Når dine sandwich er fyldt helt op, så skal du ikke frygte rengøringen, fordi denne toaster er nem at gøre ren.

Duraceramisk belægning 

Det er altid træls, at skulle stå og skure og skrubbe på sin toaster efter man har lavet den perfekte sandwich toast. Mange af de toaster man kan få i dag er faktisk udstyret med en non-stick beklædning, som gør den nemme at rengøre. Breville DuraCeramic VST070 er udstyret med udtagelige durakemiske plader, som er endnu bedre end den velkendte non-stick beklædning. De durakemiske plader giver dig en bedre varmeoverførsel, samtidig med at pladerne er modstandsdygtige overfor ridser og uden fare for, at belægningen skaller af.

Få sandwich med masser af fyld 

Ud over den durakeramiske belægning, som gør sandwich toasteren let at gøre rent, så kan den her toastmaskine noget helt specielt. Dette er nemlig den bedste toaster til at lave toast med masser af fyld, og hvem kan ikke godt lide en god toast med masser af ost. Fordelen ved denne sandwich toaster er, at pladerne har dybe udformninger, som gør at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for hvilket fyld der kan lægges i dine toast. Så hvis du elsker en god toast med masser af fyld, så er denne Breville DuraCeramic VST070 toaster helt klart er værdigt bud.

Produktdetaljer: 

 • 850 Watt
 • Durakemisk belægning
 • Aftagelige plader
Det kan vi lide:
 • Dyb fyld
 • Plads til to sandwich
 • Lås på håndtaget

CLOER 6235 toastmaskine – Bedste design til hverdagsbrug

Cloer 6235 er en toastmaskine, som er designet til at blive brugt i hverdagen. Den kan ikke andet end at lave toast, men til gengæld kan den lave saftige toast med et flot mønster, som gør hele oplevelsen lidt sjovere.

Derfor skal du vælge CLOER 6235 Toastmaskine

Cloer 6235 er en god hverdags toastmaskine, som er fremstillet i gode og robuste materialer, der får den til at holde meget længe. Det er en maskine, som er nemt lige at give frem i hverdagen, når man er på farten og lige skal have noget hurtigt mad. Når man så har travlt i hverdagen, så er det smart med et indikatorlys, som lyser og giver signal til, når maskinen er klar til brug.

En praktisk toastmaskine 

Udover at være en god hverdags sandwich toaster, så er der også en række andre fordele ved Cloer 6235. Denne toaster også udstyret med non-stick belægning, som gør at toastmaskinen er perfekt til lav-fedt bagning. En anden ting, grundet pladernes mønster, er der plads til utrolig meget fyld i toastene, hvilket giver virkelig saftige og dejligt fyldte toast. Når du laver toasten, så er der en bruningskontrol, som sikre sig, at dine toast bliver helt perfekte. Og når du så er færdig med at lave toasten, så er den nem at pakke væk. Cloer 6235 har nemlig et pladsbesparende design, som gør, at den kan opbevares lodret, og at kablerne kan opbevares inde i maskinen efter endt brug.

Produktdetaljer: 

 • 930 watt
 • H = 9 cm x B = 24,5 cm x L = 22 cm
 • Rustfrit stål
Det kan vi lide:
 • Plads til to sandwich
 • Pladsbesparende design
 • Kabelopbevaring

OBH 2-i-1 Sandwich Maker – En toaster til al slags brød

Denne OBH 2-i-1 Sandwich Maker er en smart sandwich toaster, der kan lidt mere end de mest almindelige toastere. Den kan nemlig benyttes til både tilberedning af toast, sandwiches og paninis eller til kød, grøntsager o.l. Dette skyldes, at den leveres med to sæt plader og har et mere praktisk design end andre toastere.

Derfor skal du vælge OBH 2-i-1 Sandwich Maker

Du behøver aldrig mere at bekymre dig om, hvilken type brød du kan benytte i din toaster, hvis du investerer i denne model fra OBH Nordica. Produktet er designet på en sådan måde, at der er plads til al slags indhold. Du skal altså ikke udelukkende benytte toastbrød, men kan også lave større sandwiches, bagels e.l. Sandwichmakeren tilbereder lækre sandwiches og toast på blot få minutter.

Mindre fedtstof og nem rengøring

En af de helt store fordele ved denne model er, at den leveres med plader, der har en non-stick belægning. Denne type belægning sikrer, at du ikke skal tilføre lige så meget fedtstof under stegning, hvorfor dine retter bliver mere fedtfattige. Derudover vil overfladen være nemmere at rengøre, hvilket gør processen mere overskuelig. Produktet er desuden udstyret med en praktisk kontrollampe, der indikerer, hvornår den er varm og klar til brug.

Billig og multifunktionel

Ud over at være optimal til alle typer af brød, så kan denne toaster også fungere som en mini grill. Den leveres nemlig med to udskiftelige plader: én til sandwich og én til grill. Derudover kan den varmes til 180 grader, hvilket giver en optimal varme for stegning af kød. Du kan dog også benytte grillen til at stege grøntsager, hvis du lyster.

Og som en ekstra bonus sælges denne toastermaskine til en billig pris, som de fleste kan få råd til. Der er altså ingen grund til at vælge denne model fra.

Produktdetaljer:

 • 750 watt
 • 1,2 meter ledning
 • 2 plader – til grill og toast
 • Non-stick belægning
 • Kan benyttes til al slags brød
Det kan vi lide:
 • Kan benyttes til flere formål – og med alle typer af brød
 • Sælges til en budgetvenlig pris, som alle kan være med på
 • Non-stick belægning sikrer en lettere rengøring
 • Leveres med to udskiftelige plader til toast og grill

Steba FG 100 Low Fat Bordgrill – Bedste luksuriøse toaster

Denne toaster fra mærket Steba er i realiteten også en kontaktgrill, da den kan benyttes til meget mere, end blot at lave toast. Den er endda også mere luksuriøs af slagsen med et design af rustfrit stål og farveindikatorer for tilberedning. Derudover er den udviklet med non-stick belægning, trinløs termostat, hold varm funktion, timer, drypbakke og meget mere.

Derfor skal du vælge Steba FG 100

Du skal investere i denne FG 100 bordgrill / toaster fra mærket Steba, hvis du nægter at gå på kompromis med din nye toaster. Denne model er nemlig multifunktionel og kan derfor bruges til flere formål. F.eks. kan den både benyttes som toaster, kontaktgrill og BBQ grill. Derudover ser den elegant ud og har en brugervenlig opbygning, hvilket sikrer, at du udmærket vil vise den frem, når du har gæster på besøg.

Gode funktioner og brugervenligt display

Denne model er udviklet til at være brugervenlig. Dette kommer bl.a. til udtryk gennem produktets digitale display, der skifter farve, alt efter grillens temperatur. Displayet vil således lyse blåt, når den er på standby, orange når der varmes op og rød når den valgte temperatur er nået. På den måde bliver det let for dig at se, hvornår overfladen er klar til dine madvarer. Du kan desuden indstille temperaturen trinløst via en termostat på op til 235 grader.

Derudover er grillen udstyret med en indbygget timer, der kan sættes op til 30 minutter. Når tiden er gået, vil grillen automatisk slukke, men stadig holde din mad varm, hvis ikke du tager den ud med det samme. Hold varm funktionen garanterer mad ved den rette temperatur, selvom alt ikke er klar på én gang.

Fedtfattig tilberedning

En af de helt store fordele ved at vælge denne toaster frem for andre på markedet er, at den er udstyret med en integreret drypbakke og non-stick belægning. Dette sikrer, at du skal benytte mindre fedt under tilberedning – og at al overskydende fedt fjernes fra stegeoverfladen. Dette garanterer en bedre tilberedning af alle slags madvarer og mindsker mængden af fedtstof betragteligt. Derudover vil du også have nemmere ved at rengøre pladerne efter brug.

Produktdetaljer:

 • 2000 watt
 • Rustfrit stål
 • Trinløs temperatur op til 235 grader
 • Non-stick belægning og drypbakke
 • Timer og hold varm funktion
 • Mål: højde 15 cm, bredde 33 cm, dybde 36 cm
Det kan vi lide:
 • Drypbakke og non-stick belægning garanterer mindre fedt og nemmere rengøring
 • Digitalt display med farveindikatorer
 • Smarte funktioner såsom hold varm, timer, trinløs termostat m.fl.

Tristar SA-3070 Toastmaskine – Bedste starter toaster

Denne toastmaskine fra Tristar er det perfekte starter toastjern til køkkenet. Selve opbygningen er enkel, hvilket sikrer en let betjening og at du nemt kan opbevare produktet. Derudover sælges det til en billig pris, så alle kan få råd til denne model. Den leveres desuden med tre typer af plader med non-stick belægning.

Derfor skal du vælge Tristar SA-3070 Toastmaskine

Hvis du er på jagt efter en billig og enkel toastmaskine, så vil vi anbefale dig at investere i denne model fra mærket Tristar. Modellen sælges nemlig til en billig pris, som alle husholdninger kan få råd til, uden at skulle spare op. På trods af sin billige pris er produktet dog funktionel i drift. Den er desuden yderst brugervenlig, hvorfor det er en perfekt maskine at starte ud med, hvis du ikke er helt så erfaren i at lave toasts.

God sikkerhed og nem opbevaring

Produktet er udviklet med et særligt cool touch håndtag med sikkerhedslås, hvorfor sikkerheden er i top, når der laves toast. Du skal altså ikke være nervøs for at brænde dig eller at indholdet pludselig “popper” ud over siderne. Maskinen vil hurtigt varme op til den rette temperatur, så du kan lave toast på ingen tid. Der er desuden en indikator for, hvornår maskinen er klar til brug.

Modellen er udviklet i en kompakt størrelse, hvorfor den er nem at opbevare. Den har desuden integreret opbevaring til strømkablet, så dette ikke hænger og dingler – eller bliver krøllet af at ligge i skabet. Det er muligt at opbevare produktet både vertikalt og horisontalt.

Flere plader til én maskine

I købet af denne toastmaskine får du tre sæt aftagelige plader. Den ene plade er velegnet til toast, den anden til vafler og den tredje til grill. Dette betyder, at du kan lave meget mere end blot toast med din nye toaster. Pladerne er belagt med en non stick belægning, hvilket sikrer, at brød, ost og andet indhold ikke brænder sig fast på overfladen. Dette gør det nemmere at lave toast og at rengøre pladerne efterfølgende.

Produktdetaljer:

 • 800 watt
 • 21,5 x 12 cm overflade
 • 3 plader medfølger: toast, vaffel, grill
 • Non-stick belægning
 • Kompakt størrelse
 • Billig
Det kan vi lide:
 • Sælges til en billig pris
 • Leveres med tre typer af aftagelige plader: toast, vaffel og grill
 • Nem at opbevare grundet kompakt størrelse og ledningsoprul
 • Non stick coating og cool touch håndtag med sikkerhedslås

Hvilken toaster skal jeg vælge?

Der findes utrolig mange sandwich toaster på markedet, og der er mange ting man skal holde øje med, alt efter hvilket behov man har. Selvom man ikke tænker over det, så er der mange toaster, der kan meget mere end bare at lave sandwich. Den er beregnet til både at kunne stege kød, grøntsager og lave toast.

Der er også en række brugervenlige funktioner, som kan være rigtig gode at være opmærksom på, når man skal købe en toaster. En af de ting, som går igen ved rigtig mange toaster, som vi i ser vores toaster test, er non-stick belægning. En belægning, som gør at sandwich toasteren bliver nem at gøre ren efter brug, hvilket selvfølgelig er en god ting at have med i overvejelserne.

Testkilder:

Goodhousekeeping:

Goodhousekeeping har lavet en artikel, hvor de laver en anmeldelse af Breville DuraCeramic VST070 toaster. Artiklen giver god information og gennemgang af produktet.

Inspekto.se:

Dette er en svensk hjemmeside, som har lavet en test af toaster. Testen har gode argumenter, som er vigtige for vores valg af vindere i testen.

Forbrugerrådet tænk:

Forbrugerrådet Tænk har lavet en omfattende test af 12 forskellige toastmaskiner, hvor Krups Grcic FDK452 også var den absolut testvinder. Kilden er brugt til at understøtte valg af vindere i vores test.

Test Fazit:

Dette er en tysk hjemmeside, som har lavet en test af toastere, hvor de både tester Krups Grcic FDK452 og Cloe 6235. Hjemmesiden giver en meget detaljeret gennemgang af de to toasters, som er med til at give information og støtte op omkring produkterne i vores test. Test Fazit kårede også Krups Grcic FDK452, som deres testvinder.

Tristar:

Tristars officielle hjemmeside. Hjemmesiden er brugt til at finde informationer omkring Tristar GR 2849.

Konklusion:

I denne toast test har vi vurderet ni forskellige toaster, som har hver deres fordele og kan opfylde hver deres behov hos folk. En del af de toasters, som vi har testet, har været kombi-toasters, hvor der både har været bordgrill og toaster i en og samme maskine. Denne type sandwich toaster har lidt flere muligheder end en almindelig toaster, men klarer sig også glimrende, som bare en toaster.

Den toaster, der løb med prisen som testvinder var KRUPS Grcic FDK452, som var en toaster uden indbygget bordgrill. Toasteren er blevet anmeldt flere steder på nettet, hvor toasteren har fået fem ud af fem stjerner hos blandt andet Power og KitchenOne. Men ikke nok med det, så er denne toastmodel blevet testet flere steder i verden, og en ting er sikkert – det er altså en testvinder. Toasteren er nemlig testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i Danmark, TestFazit i Tyskland og har fået placeringen som testvinder i mange svenske test.

Fordi vi også har testet kombi-toaster med indbygget bordgrill, så var vi også nødt til at kåre den bedste kombineret panni toaster. Prisen her gik til Tefal OptiGrill GC702D16, som er alt andet end bare en toaster. På dette toastjern er der mulighed for både at stege sandwich, kød og grøntsager. Den er smart, den er hurtig og den er effektiv – det er ikke en tilfældighed, at den har vundet prisen for bedste kombineret panni toaster.