Bedste Toaster Test 2022 → Find de 8 bedste toastere på markedet

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

4
Bedste design til hverdagsbrug

Breville DuraCeramic VST070

5
Bedste design til hverdagsbrug

OBH 2-i-1 Sandwich Maker

6
Bedste luksuriøse toaster

Steba FG 100 Low Fat Bordgrill

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

De fleste mennesker kender til en god sprød toast. Hvad end du er ung eller gammel, går en god toast aldrig af mode, som en hurtig snack til familien i den travle hverdag. For at kunne lave en toast, så skal man selvfølgelig have en sandwich toaster – helst den bedste toaster af slagsen. Men hvad er en god toaster? En god toaster er en, som opfylder dine behov. Hvad er den bedste toaster for den enkelte person, da der findes mange forskellige typer toaster på markedet, som kan noget forskelligt, og som kan opfylde forskellige behov. Du kan eksempelvis få den helt klassiske toaster til almindelig toast eller den mere udvidet version i form af en bordgrill, som både kan lave toast, samt stege kød, grøntsager og andet.

Her på denne side har vi lavet en test af toaster, hvor vi giver dig en grundig gennemgang af de bedste toaster på markedet, så du kan blive klogere på, hvilken toaster du skal investere i til dit køkken. Du kan her læse om de forskellige modeller, hvilke fordele der er og hvorfor du bør vælge den enkelte model.

En kort opsummering af vores test

KRUPS Grcic FDK452 er vores bedst i test toaster og vinder suverænt prisen som testvinder i vores toast test. Men det er ikke kun i vores test, at denne toaster er en suveræn vinder. Faktisk, så er den testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i Danmark, TestFazit i Tyskland og har fået placeringen som testvinder i mange svenske test. Denne toaster har desuden fået hele fem ud af fem stjerne på både Power.dk og KitchenOne. Det er altså alt i alt en prisvindende toaster.

Hvis man vil have lidt mere en bare en toaster, så har vi også vurderet muligheden for det i vores test. Tefal OptiGrill GC702D16 vinder derfor prisen som bedste kombineret panni toaster, hvor der både er mulighed for at grille sandwich, kød og grøntsager. Det er altså for dig som gerne vil lidt mere end kun toast.

KRUPS Grcic FDK452

Bedste sandwich toaster

Fordele
 • pros-icon.svg Non stick, som gør toasten ikke klæber fast til pladen
 • pros-icon.svg Store og dybe plader, som giver plads til større brød
 • pros-icon.svg Lyser grøn, når toaster er varm, så du kan se hvornår du kan lægge brød i
 • pros-icon.svg Kan opbevares lodret, så den er mere pladsbesparende

Detaljeret gennemgang

Krups Grcic FDK452 sandwich toaster scorer fem ud af fem stjerner hos Power og KitchenOne. Det er ingen overraskelse, at netop denne toaster score højt på stjerner, da den også er testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. Men ikke nok med at den ligger på førstepladsen i Danmark, så har den også vundet flere test i både Tyskland og Sverige – det er nemlig den bedste sandwich toaster på markedet.

Derfor skal du vælge KRUPS Grcic FDK452

Med en toaster fra Krups Grcic FDK452 er du sikker på at få en toaster, som virkelig lever op til sin plads som testvinder. Det er en toaster, som både er flot af udseende, men også er uhyr praktisk i sit design og funktioner. Det er den perfekte kombination af det hele, og så er den også til at betale sig fra.

Nem og praktisk 

En testvinder skal selvfølgelig have en række fordele, som gør det hele lidt nemmere, og her er Krups Grcic FDK452 ingen udtagelse. Først og fremmest, så er du sikret en toaster, hvor du får gode sprøde toast, mens sikkerheden er i top. Toasteren er hurtig at opvarme, så du får dine sprøde toast hurtigt, og du skal ikke være bange for at brænde dig, da maskinen er udstyret med varmeisoleret håndtag, så du ikke brænder dig. En toaster fra Krups Grcic FDK452 er også udstyret med en non stick beklædning, hvilket gør at den er nem og hurtigt at rengøre, når du har lavet dine toast.

En solid toaster

Der er en en solid toaster, der er designet til at blive brugt. For det første, så er den robust bygget og er udstyret med ekstra brede og dybe plader, som gør, at den er velegnet til næsten alle typer af brød. På den måde kan du lave alt lige fra store sandwich til små toast. Selvom det er en solid toaster, så kan den nemt pakkes væk i skabet, da den er lavet til at kunne stå op, samtidig med at ledningen kan opbevares inde i selve maskinen.

Produktdetaljer: 

 • 120×120 mm plader
 • 850 watts varmeelement
 • Varmeisoleret håndtag

Tefal Snack Collection toaster

Bedste multifunktionelle toaster

Fordele
 • pros-icon.svg Multimaskine
 • pros-icon.svg Kan lave brød, vafler, toast og meget mere
 • pros-icon.svg Nem at rengøre

Detaljeret gennemgang

Denne OptiGrill+ XL model fra OBH Nordica er en toaster, der kan så meget mere end bare at lave toast. Så hvis du gerne vil have en sandwich toaster, som både kan stege perfekte bøffer, pølser, fisk, lave toast e.l., så er OBH Nordica OptiGrill+ XL et rigtig godt bud på den bedste toaster til dig. Og så giver produktet endda perfekte resultater gang på gang.

Derfor skal du vælge OBH Nordica OptiGrill+ XL GO722D

Hvis du nægter at gå på kompromis med din nye toaster og gerne vil være sikker på, at den kan klare en masse forskellige opgaver, så vil vi anbefale dig at investere i denne model fra OBH Nordica. Deres OptiGrill+ XL er nemlig udviklet til at kunne tilberede en lang række madvarer, heriblandt bøffer, fisk, pølser, fjerkræ, bacon, toast, paninis og meget, meget mere. Det er altså praktisk talt en lille grill du investerer i, hvis du vælger denne model.

Intet at bekymre sig om

Denne toaster er udviklet med en aftagelige saftbakke, så al overskydende fedt og saft fra madvarerne ikke forbliver på stegeoverfladen. Dette sikrer bedre resultater end med almindelige toastere. Derudover er den udstyret med aftagelige grillplader, der er udviklet med en non-stick belægning. Dette sikrer, at du nemt kan rengøre overfladen efter tilberedning, hvorfor rengøringen bliver let som en leg.

Produktet har desuden en særlig optøningsfunktion og en manuel funktion, så du kan både optø madvarer direkte fra fryseren eller selv bestemme stegetid på indholdet. Du kan også vælge at benytte den automatiske stegning.

Perfekt tilberedning af kød

I alt har denne model 9 forskellige programmer, så du kan tilberede alle typer af mad til perfektion. Grillen kan selv justere stegningen af kød efter dets tykkelse, så du får den helt rette midte. Der er desuden indikatorer efter, om kødet er steget rare, medium eller well done, hvorfor du kan tage den ud, når du føler for det.

Produktdetaljer:

 • 2180 watt
 • Stegeflade 40 x 20 cm
 • Mål: højde 22,9 cm, bredde 48,1 cm, dybde 37,5 cm
 • 9 programmer til forskellige typer af mad
 • Justerbar automatisk stegning

C3 Ciabatta

Brugervenlig, innovativ og smuk toaster

Fordele
 • pros-icon.svg To sandwich af gangen
 • pros-icon.svg Lysindikator
 • pros-icon.svg Nem at rengøre

Detaljeret gennemgang

I vores test har vi også testet en C3 Ciabatta toaster, som klart skiller sig ud på sit lækre design og brugervenlige funktioner. Med denne toaster får du en elegant og innovativ toaster, som både er nem at gøre ren, samtidig med at man selv kan indstille termostaten i sandwich toasteren.

Derfor skal du vælge C3 Ciabatta

Med en C3 Ciabatta toaster får du en sandwich toaster, som både har et lækkert og innovativt design, samtidig med at den har en række brugervenlige funktioner. Derfor er C3 ciabatta for dig, som gerne vil have en brugbar sandwich toaster, som tilmed er lækker at kigge på.

Lækkert og innovativt design 

Når man kigger på en C3 Ciabatta toaster, så kan man ikke komme uden om, at den er lækker at se på. Toasteren har et sort omslag, som er præget af et lækker højglans, som giver den sidste finish af både enkelthed og innovation. Bag den skinnende sorte overflade finder du også innovativt design, da C3 Ciabatta toaster er udstyret med non-stick belægning på pladerne, så den er let at gøre rent.

Brugervenlige funktioner 

Med en C3 Ciabatta toaster får du en sandwich toaster, som har en række brugervenlige funktioner, som gør den let at bruge i hverdagen. Først og fremmest, så har toastmaskinen indbygget låsefunktion i håndtaget, hvilket gør den let at åben og lukke, samtidig med at du sikre dig, at den er lukket ordentligt mens der bliver lavet toast. For at sikre sig, at dine toast bliver perfekte, så er maskinen udstyret med termostyret elementer, som også er justerbare. På den måde kan du selv indstille din sandwich toaster. Ikke nok med det, så har sandwich toasteren en indikationslampe, som lyser, når maskinen er klar.

Produktdetaljer: 

 • 700 Watt
 • Justerbar termostat
 • Non-stick plader

Breville DuraCeramic VST070

Bedste design til hverdagsbrug

Fordele
 • pros-icon.svg Plads til to sandwich
 • pros-icon.svg Pladsbesparende design
 • pros-icon.svg Kabelopbevaring

Detaljeret gennemgang

Breville DuraCeramic VST070 toaster er endnu en designmæssig perle, som har et lækkert udseende og som passer ind i stort set alle hjem. Det unikke ved denne toaster er dens durakemiske belægning på pladerne og pladernes dybde, som gør at du har mulighed for at få masser af fyld i dine toast.

Derfor skal du vælge Breville DuraCeramic VST070

Hvis du godt kan lide en god toast med masser af fyld, så skal du ikke tøve med at kigge på en Breville DuraCeramic VST070 toaster. Udover det flotte design, som passer til ethvert hjem, så giver denne sandwich toaster dig rig mulighed for at fylde dine toast helt op. Når dine sandwich er fyldt helt op, så skal du ikke frygte rengøringen, fordi denne toaster er nem at gøre ren.

Duraceramisk belægning 

Det er altid træls, at skulle stå og skure og skrubbe på sin toaster efter man har lavet den perfekte sandwich toast. Mange af de toaster man kan få i dag er faktisk udstyret med en non-stick beklædning, som gør den nemme at rengøre. Breville DuraCeramic VST070 er udstyret med udtagelige durakemiske plader, som er endnu bedre end den velkendte non-stick beklædning. De durakemiske plader giver dig en bedre varmeoverførsel, samtidig med at pladerne er modstandsdygtige overfor ridser og uden fare for, at belægningen skaller af.

Få sandwich med masser af fyld 

Ud over den durakeramiske belægning, som gør sandwich toasteren let at gøre rent, så kan den her toastmaskine noget helt specielt. Dette er nemlig den bedste toaster til at lave toast med masser af fyld, og hvem kan ikke godt lide en god toast med masser af ost. Fordelen ved denne sandwich toaster er, at pladerne har dybe udformninger, som gør at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for hvilket fyld der kan lægges i dine toast. Så hvis du elsker en god toast med masser af fyld, så er denne Breville DuraCeramic VST070 toaster helt klart er værdigt bud.

Produktdetaljer: 

 • 850 Watt
 • Durakemisk belægning
 • Aftagelige plader

OBH 2-i-1 Sandwich Maker

Bedste design til hverdagsbrug

Fordele
 • pros-icon.svg Plads til to sandwich
 • pros-icon.svg Pladsbesparende design
 • pros-icon.svg Kabelopbevaring

Detaljeret gennemgang

Cloer 6235 er en toastmaskine, som er designet til at blive brugt i hverdagen. Den kan ikke andet end at lave toast, men til gengæld kan den lave saftige toast med et flot mønster, som gør hele oplevelsen lidt sjovere.

Derfor skal du vælge CLOER 6235 Toastmaskine

Cloer 6235 er en god hverdags toastmaskine, som er fremstillet i gode og robuste materialer, der får den til at holde meget længe. Det er en maskine, som er nemt lige at give frem i hverdagen, når man er på farten og lige skal have noget hurtigt mad. Når man så har travlt i hverdagen, så er det smart med et indikatorlys, som lyser og giver signal til, når maskinen er klar til brug.

En praktisk toastmaskine 

Udover at være en god hverdags sandwich toaster, så er der også en række andre fordele ved Cloer 6235. Denne toaster også udstyret med non-stick belægning, som gør at toastmaskinen er perfekt til lav-fedt bagning. En anden ting, grundet pladernes mønster, er der plads til utrolig meget fyld i toastene, hvilket giver virkelig saftige og dejligt fyldte toast. Når du laver toasten, så er der en bruningskontrol, som sikre sig, at dine toast bliver helt perfekte. Og når du så er færdig med at lave toasten, så er den nem at pakke væk. Cloer 6235 har nemlig et pladsbesparende design, som gør, at den kan opbevares lodret, og at kablerne kan opbevares inde i maskinen efter endt brug.

Produktdetaljer: 

 • 930 watt
 • H = 9 cm x B = 24,5 cm x L = 22 cm
 • Rustfrit stål

Steba FG 100 Low Fat Bordgrill

Bedste luksuriøse toaster

Fordele
 • pros-icon.svg Drypbakke og non-stick belægning garanterer mindre fedt og nemmere rengøring
 • pros-icon.svg Digitalt display med farveindikatorer
 • pros-icon.svg Smarte funktioner såsom hold varm, timer, trinløs termostat m.fl.

Detaljeret gennemgang

Denne toaster fra mærket Steba er i realiteten også en kontaktgrill, da den kan benyttes til meget mere, end blot at lave toast. Den er endda også mere luksuriøs af slagsen med et design af rustfrit stål og farveindikatorer for tilberedning. Derudover er den udviklet med non-stick belægning, trinløs termostat, hold varm funktion, timer, drypbakke og meget mere.

Derfor skal du vælge Steba FG 100

Du skal investere i denne FG 100 bordgrill / toaster fra mærket Steba, hvis du nægter at gå på kompromis med din nye toaster. Denne model er nemlig multifunktionel og kan derfor bruges til flere formål. F.eks. kan den både benyttes som toaster, kontaktgrill og BBQ grill. Derudover ser den elegant ud og har en brugervenlig opbygning, hvilket sikrer, at du udmærket vil vise den frem, når du har gæster på besøg.

Gode funktioner og brugervenligt display

Denne model er udviklet til at være brugervenlig. Dette kommer bl.a. til udtryk gennem produktets digitale display, der skifter farve, alt efter grillens temperatur. Displayet vil således lyse blåt, når den er på standby, orange når der varmes op og rød når den valgte temperatur er nået. På den måde bliver det let for dig at se, hvornår overfladen er klar til dine madvarer. Du kan desuden indstille temperaturen trinløst via en termostat på op til 235 grader.

Derudover er grillen udstyret med en indbygget timer, der kan sættes op til 30 minutter. Når tiden er gået, vil grillen automatisk slukke, men stadig holde din mad varm, hvis ikke du tager den ud med det samme. Hold varm funktionen garanterer mad ved den rette temperatur, selvom alt ikke er klar på én gang.

Fedtfattig tilberedning

En af de helt store fordele ved at vælge denne toaster frem for andre på markedet er, at den er udstyret med en integreret drypbakke og non-stick belægning. Dette sikrer, at du skal benytte mindre fedt under tilberedning – og at al overskydende fedt fjernes fra stegeoverfladen. Dette garanterer en bedre tilberedning af alle slags madvarer og mindsker mængden af fedtstof betragteligt. Derudover vil du også have nemmere ved at rengøre pladerne efter brug.

Produktdetaljer:

 • 2000 watt
 • Rustfrit stål
 • Trinløs temperatur op til 235 grader
 • Non-stick belægning og drypbakke
 • Timer og hold varm funktion
 • Mål: højde 15 cm, bredde 33 cm, dybde 36 cm

Guide

Hvilken toaster skal jeg vælge?

Der findes utrolig mange sandwich toaster på markedet, og der er mange ting man skal holde øje med, alt efter hvilket behov man har. Selvom man ikke tænker over det, så er der mange toaster, der kan meget mere end bare at lave sandwich. Den er beregnet til både at kunne stege kød, grøntsager og lave toast.

Der er også en række brugervenlige funktioner, som kan være rigtig gode at være opmærksom på, når man skal købe en toaster. En af de ting, som går igen ved rigtig mange toaster, som vi i ser vores toaster test, er non-stick belægning. En belægning, som gør at sandwich toasteren bliver nem at gøre ren efter brug, hvilket selvfølgelig er en god ting at have med i overvejelserne.

Testkilder:

Goodhousekeeping:

Goodhousekeeping har lavet en artikel, hvor de laver en anmeldelse af Breville DuraCeramic VST070 toaster. Artiklen giver god information og gennemgang af produktet.

Inspekto.se:

Dette er en svensk hjemmeside, som har lavet en test af toaster. Testen har gode argumenter, som er vigtige for vores valg af vindere i testen.

Forbrugerrådet tænk:

Forbrugerrådet Tænk har lavet en omfattende test af 12 forskellige toastmaskiner, hvor Krups Grcic FDK452 også var den absolut testvinder. Kilden er brugt til at understøtte valg af vindere i vores test.

Test Fazit:

Dette er en tysk hjemmeside, som har lavet en test af toastere, hvor de både tester Krups Grcic FDK452 og Cloe 6235. Hjemmesiden giver en meget detaljeret gennemgang af de to toasters, som er med til at give information og støtte op omkring produkterne i vores test. Test Fazit kårede også Krups Grcic FDK452, som deres testvinder.

Tristar:

Tristars officielle hjemmeside. Hjemmesiden er brugt til at finde informationer omkring Tristar GR 2849.

Konklusion:

I denne toast test har vi vurderet ni forskellige toaster, som har hver deres fordele og kan opfylde hver deres behov hos folk. En del af de toasters, som vi har testet, har været kombi-toasters, hvor der både har været bordgrill og toaster i en og samme maskine. Denne type sandwich toaster har lidt flere muligheder end en almindelig toaster, men klarer sig også glimrende, som bare en toaster.

Den toaster, der løb med prisen som testvinder var KRUPS Grcic FDK452, som var en toaster uden indbygget bordgrill. Toasteren er blevet anmeldt flere steder på nettet, hvor toasteren har fået fem ud af fem stjerner hos blandt andet Power og KitchenOne. Men ikke nok med det, så er denne toastmodel blevet testet flere steder i verden, og en ting er sikkert – det er altså en testvinder. Toasteren er nemlig testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i Danmark, TestFazit i Tyskland og har fået placeringen som testvinder i mange svenske test.

Fordi vi også har testet kombi-toaster med indbygget bordgrill, så var vi også nødt til at kåre den bedste kombineret panni toaster. Prisen her gik til Tefal OptiGrill GC702D16, som er alt andet end bare en toaster. På dette toastjern er der mulighed for både at stege sandwich, kød og grøntsager. Den er smart, den er hurtig og den er effektiv – det er ikke en tilfældighed, at den har vundet prisen for bedste kombineret panni toaster.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×