Bedste Toaster Test 2020

1

KRUPS Grcic FDK452

Krups Grcic FDK452 sandwich toaster scorer fem ud af fem stjerner hos Power og KitchenOne. Det er ingen overraskelse, at netop denne toaster score højt på stjerner, da den også er testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. Men ikke nok med at den ligger på førstepladsen i Danmark, så har den også vundet flere test i både Tyskland og Sverige – det er nemlig den bedste sandwich toaster på markedet.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
KRUPS Grcic FDK452 327,00 Kitchenone.dk
Tefal OptiGrill GC702D16 (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
Tefal Snack Collection toaster 548,00 Kitchenone.dk
C3 Ciabatta 196,00 Computersalg.dk
Breville DuraCeramic VST070 (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
CLOER 6235 toastmaskine 578,00 Computersalg.dk
Cecotec 3025 (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
Tristar GR 2849 (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
ON Sandwichjern (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)

De fleste mennesker kender til en god sprød toast. Hvad end du er ung eller gammel, går en god toast aldrig af mode, som en hurtig snack til familien i den travle hverdag. For at kunne lave en toast, så skal man selvfølgelig have en sandwich toaster – helst den bedste toaster af slagsen. Men hvad er en god toaster? En god toaster er en, som opfylder dine behov. Hvad er den bedste toaster for den enkelte person, da der findes mange forskellige typer toaster på markedet, som kan noget forskelligt, og som kan opfylde forskellige behov. Du kan eksempelvis få den helt klassiske toaster til almindelig toast eller den mere udvidet version i form af en bordgrill, som både kan lave toast, samt stege kød, grøntsager og andet. 

Her på denne side har vi lavet en test af toaster, hvor vi giver dig en grundig gennemgang af de bedste toaster på markedet, så du kan blive klogere på, hvilken toaster du skal investere i til dit køkken. Du kan her læse om de forskellige modeller, hvilke fordele der er og hvorfor du bør vælge den enkelte model. 

En kort opsummering af vores test

KRUPS Grcic FDK452 er vores bedst i test toaster og vinder suverænt prisen som testvinder i vores toast test. Men det er ikke kun i vores test, at denne toaster er en suveræn vinder. Faktisk, så er den testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i Danmark, TestFazit i Tyskland og har fået placeringen som testvinder i mange svenske test. Denne toaster har desuden fået hele fem ud af fem stjerne på både Power.dk og KitchenOne. Det er altså alt i alt en prisvindende toaster. 

Hvis man vil have lidt mere en bare en toaster, så har vi også vurderet muligheden for det i vores test. Tefal OptiGrill GC702D16 vinder derfor prisen som bedste kombineret panni toaster, hvor der både er mulighed for at grille sandwich, kød og grøntsager. Det er altså for dig som gerne vil lidt mere end kun toast. 

KRUPS Grcic FDK452#1 KRUPS Grcic FDK452 – Bedste sandwich toaster

Krups Grcic FDK452 sandwich toaster scorer fem ud af fem stjerner hos Power og KitchenOne. Det er ingen overraskelse, at netop denne toaster score højt på stjerner, da den også er testvinder hos Forbrugerrådet Tænk. Men ikke nok med at den ligger på førstepladsen i Danmark, så har den også vundet flere test i både Tyskland og Sverige – det er nemlig den bedste sandwich toaster på markedet. 

Fremhævede fordele: 

 1. Non stick, som gør toasten ikke klæber fast til pladen 
 2. Store og dybe plader, som giver plads til større brød 
 3. Lyser grøn, når toaster er varm, så du kan se hvornår du kan lægge brød i 
 4. Kan opbevares lodret, så den er mere pladsbesparende 
Forhandler Totalpris Læs mere
327,00 Se produkt
339,00 Se produkt

Derfor skal du vælge KRUPS Grcic FDK452

Med en toaster fra Krups Grcic FDK452 er du sikker på at få en toaster, som virkelig lever op til sin plads som testvinder. Det er en toaster, som både er flot af udseende, men også er uhyr praktisk i sit design og funktioner. Det er den perfekte kombination af det hele, og så er den også til at betale sig fra. 

Nem og praktisk 

En testvinder skal selvfølgelig have en række fordele, som gør det hele lidt nemmere, og her er Krups Grcic FDK452 ingen udtagelse. Først og fremmest, så er du sikret en toaster, hvor du får gode sprøde toast, mens sikkerheden er i top. Toasteren er hurtig at opvarme, så du får dine sprøde toast hurtigt, og du skal ikke være bange for at brænde dig, da maskinen er udstyret med varmeisoleret håndtag, så du ikke brænder dig. En toaster fra Krups Grcic FDK452 er også udstyret med en non stick beklædning, hvilket gør at den er nem og hurtigt at rengøre, når du har lavet dine toast.

En solid toaster

Der er en en solid toaster, der er designet til at blive brugt. For det første, så er den robust bygget og er udstyret med ekstra brede og dybe plader, som gør, at den er velegnet til næsten alle typer af brød. På den måde kan du lave alt lige fra store sandwich til små toast. Selvom det er en solid toaster, så kan den nemt pakkes væk i skabet, da den er lavet til at kunne stå op, samtidig med at ledningen kan opbevares inde i selve maskinen. 

Produktdetaljer: 

 • 120×120 mm plader
 • 850 watts varmeelement 
 • Varmeisoleret håndtag 

Tefal OptiGrill GC702D16#2 Tefal OptiGrill GC702D16 – Bedste kombineret panini toaster

Tefal OptiGrill GC702D16 har vundet prisen for bedste kombineret panni toaster. Det er en sandwich toaster, som kan meget mere end bare at lave toast, og så giver den det perfekte resultat gang på gang. Hvis du gerne vil have en sandwich toaster, som både kan stege perfekte bøffer og lave toast, så er Tefal OptiGrill GC702D16 et rigtig godt bud på den bedste toaster til dig. 

Fremhævede fordele: 

 1. Kan lave toast og stege bøffer 
 2. Plader tåler opvaskemaskine 
 3. Kan tilberede mad direkte fra frost 
Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge Tefal OptiGrill GC702D16

Når man ser en Tefal OptiGrill GC702D16, ser den både robust og professionel ud. Inde bag designet gemmer der sig dog en sandwich toaster, som kan lidt af det hele. Derfor er det heller ikke et tilfælde, at den har vundet prisen bedste kombineret panni toaster. 

Ikke bare en toaster

Tefal OptiGrill GC702D16 er langt mere end bare en sandwich toaster. Den har seks tidsindstillede programmer, som gør at den kan både stege kød, fisk, grøntsager, toast og meget andet. Det smarte ved denne toaster er, at der sidder en censor inde i maskinen, som måler tykkelsen på kødet, og derefter indstiller temperaturen efter det, så du er sikker på at få det perfekte resultat – hver gang. Desuden er der et display, hvor du kan følge med i, hvordan det går inde i maskinen. Hvis du steger kød, så vil den vise rød, hvis kødet er gennemstegt og gul, hvis kødet er rødt. 

For dig som vil eksperimentere

En Tefal OptiGrill GC702D16 kan måske virke lidt voldsom for nogle. Hvis man bare vil have en enkelt toast, så kan det godt være lidt voldsomt med alle de indstillinger og funktioner, som denne toaster har. Er du derimod frisk på at eksperimentere lidt med din toaster, og udforske grill funktionerne med kød og grøntsager, så er denne sandwich toaster altså den ultimativt bedst toaster. 

Produktdetaljer: 

 • 2000 watt 
 • Stegeindikater fra ‘rare’ til ‘well done’ 
 • 600cm2 stegeoverflade 
 • seks tidsindstillede programmer

Tefal Snack Collection toaster#3 Tefal Snack Collection toaster – Bedste multi sandwich toaster

En Tefal snack collection toaster er en sandwichtoaster lidt ud over det sædvanlige. Toasteren ligger i kategorien bordgrill, men kan meget mere end det. Det specielle ved denne toastmaskine er, at man kan købe 12 forskellige udskiftelige plader, som giver din sandwich toaster uanede muligheder. 

Fremhævede fordele: 

 1. Multimaskine
 2. Kan lave brød, vafler, toast og meget mere 
 3. Nem at rengøre 
Forhandler Totalpris Læs mere
548,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Tefal Snack Collection toaster

Hvis man kunne lave endnu mere, end bare toast, i samme maskine, så ville det være perfekt. Det er netop det man kan med en Tefal snack collection toaste, da det er en multimaskine, hvor man kan lave lidt af hvert. 

Simpelt og smart design 

Denne toaster fra Tefal snack collection har både et simpelt og smart design. Den er bygget ud fra et kompakt design, så den ikke fylder det store. Hvis man åbner sandwich toasteren, så vil man se det smarte i denne toaster. Toasteren er nemlig bygget sådan, at man kan tage toast pladerne ud og udskifte dem til nogle andre. Det smarte ved dette er, at du får mange forskellige maskiner i én, så du slipper for at have flere forskellige køkkenmaskiner, som står og fylder i skabet. Ikke nok med det, så er pladerne designet med non-stick belægning, så de er nemme at tage ud af maskinen og gøre rent. 

En multimaskine med mange muligheder

En Tefal snack collection toaster syner ikke af det store udefra, men det er inde i det hele sker. Når man køber maskinen, så medfølger to sæt af de mest populære plader. Det vil sige, at du får både en plade til at lave toast og en plade til at lave vafler med i købet, når du køber en Tefal snack collection toaster. Hvis du så gerne vil udnytte toasteren til det yderste, så er det faktisk muligt, at købe 10 ekstra plader, som blandt andet gør du kan lave eksempelvis donuts, bagels, pandekager og småkager. En Tefal snack collection toaster er altså perfekt til dig, som gerne vil lave både toast samt nemt og hurtigt bagværk i køkkenet. 

Produktdetaljer: 

 • 700 watt 
 • Stål 
 • Non-stick belægning 
 • 12 forskellige udskiftelige plader 

C3 Ciabatta#4 C3 Ciabatta – Brugervenlig, innovativ og smuk toaster

I vores test har vi også testet en C3 Ciabatta toaster, som klart skiller sig ud på sit lækre design og brugervenlige funktioner. Med denne toaster får du en elegant og innovativ toaster, som både er nem at gøre ren, samtidig med at man selv kan indstille termostaten i sandwich toasteren. 

Fremhævede fordele: 

 1. To sandwich af gangen 
 2. Lysindikator 
 3. Nem at rengøre 
Forhandler Totalpris Læs mere
196,00 Se produkt
219,00 Se produkt

Derfor skal du vælge C3 Ciabatta

Med en C3 Ciabatta toaster får du en sandwich toaster, som både har et lækkert og innovativt design, samtidig med at den har en række brugervenlige funktioner. Derfor er C3 ciabatta for dig, som gerne vil have en brugbar sandwich toaster, som tilmed er lækker at kigge på. 

Lækkert og innovativt design 

Når man kigger på en C3 Ciabatta toaster, så kan man ikke komme uden om, at den er lækker at se på. Toasteren har et sort omslag, som er præget af et lækker højglans, som giver den sidste finish af både enkelthed og innovation. Bag den skinnende sorte overflade finder du også innovativt design, da C3 Ciabatta toaster er udstyret med non-stick belægning på pladerne, så den er let at gøre rent. 

Brugervenlige funktioner 

Med en C3 Ciabatta toaster får du en sandwich toaster, som har en række brugervenlige funktioner, som gør den let at bruge i hverdagen. Først og fremmest, så har toastmaskinen indbygget låsefunktion i håndtaget, hvilket gør den let at åben og lukke, samtidig med at du sikre dig, at den er lukket ordentligt mens der bliver lavet toast. For at sikre sig, at dine toast bliver perfekte, så er maskinen udstyret med termostyret elementer, som også er justerbare. På den måde kan du selv indstille din sandwich toaster. Ikke nok med det, så har sandwich toasteren en indikationslampe, som lyser, når maskinen er klar. 

Produktdetaljer: 

 • 700 Watt 
 • Justerbar termostat 
 • Non-stick plader 

Breville DuraCeramic VST070#5 Breville DuraCeramic VST070 – Bedste rengøringsvenlige toaster 

Breville DuraCeramic VST070 toaster er endnu en designmæssig perle, som har et lækkert udseende og som passer ind i stort set alle hjem. Det unikke ved denne toaster er dens durakemiske belægning på pladerne og pladernes dybde, som gør at du har mulighed for at få masser af fyld i dine toast. 

Fremhævede fordele: 

 1. Dyb fyld 
 2. Plads til to sandwich 
 3. Lås på håndtaget 
Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge Breville DuraCeramic VST070

Hvis du godt kan lide en god toast med masser af fyld, så skal du ikke tøve med at kigge på en Breville DuraCeramic VST070 toaster. Udover det flotte design, som passer til ethvert hjem, så giver denne sandwich toaster dig rig mulighed for at fylde dine toast helt op. Når dine sandwich er fyldt helt op, så skal du ikke frygte rengøringen, fordi denne toaster er nem at gøre ren. 

Duraceramisk belægning 

Det er altid træls, at skulle stå og skure og skrubbe på sin toaster efter man har lavet den perfekte sandwich toast. Mange af de toaster man kan få i dag er faktisk udstyret med en non-stick beklædning, som gør den nemme at rengøre. Breville DuraCeramic VST070 er udstyret med udtagelige durakemiske plader, som er endnu bedre end den velkendte non-stick beklædning. De durakemiske plader giver dig en bedre varmeoverførsel, samtidig med at pladerne er modstandsdygtige overfor ridser og uden fare for, at belægningen skaller af. 

Få sandwich med masser af fyld 

Ud over den durakeramiske belægning, som gør sandwich toasteren let at gøre rent, så kan den her toastmaskine noget helt specielt. Dette er nemlig den bedste toaster til at lave toast med masser af fyld, og hvem kan ikke godt lide en god toast med masser af ost. Fordelen ved denne sandwich toaster er, at pladerne har dybe udformninger, som gør at det næsten kun er fantasien, der sætter grænser for hvilket fyld der kan lægges i dine toast. Så hvis du elsker en god toast med masser af fyld, så er denne Breville DuraCeramic VST070 toaster helt klart er værdigt bud. 

Produktdetaljer: 

 • 850 Watt 
 • Durakemisk belægning 
 • Aftagelige plader 

CLOER 6235 toastmaskine#6 CLOER 6235 toastmaskine – Bedste design til hverdagsbrug 

Cloer 6235 er en toastmaskine, som er designet til at blive brugt i hverdagen. Den kan ikke andet end at lave toast, men til gengæld kan den lave saftige toast med et flot mønster, som gør hele oplevelsen lidt sjovere.  

Fremhævede fordele: 

 • Plads til to sandwich 
 • Pladsbesparende design 
 • Kabelopbevaring 
Forhandler Totalpris Læs mere
578,00 Se produkt
609,00 Se produkt
609,00 Se produkt

Derfor skal du vælge CLOER 6235 Toastmaskine

Cloer 6235 er en god hverdags toastmaskine, som er fremstillet i gode og robuste materialer, der får den til at holde meget længe. Det er en maskine, som er nemt lige at give frem i hverdagen, når man er på farten og lige skal have noget hurtigt mad. Når man så har travlt i hverdagen, så er det smart med et indikatorlys, som lyser og giver signal til, når maskinen er klar til brug. 

En praktisk toastmaskine 

Udover at være en god hverdags sandwich toaster, så er der også en række andre fordele ved Cloer 6235. Denne toaster også udstyret med non-stick belægning, som gør at toastmaskinen er perfekt til lav-fedt bagning. En anden ting, grundet pladernes mønster, er der plads til utrolig meget fyld i toastene, hvilket giver virkelig saftige og dejligt fyldte toast. Når du laver toasten, så er der en bruningskontrol, som sikre sig, at dine toast bliver helt perfekte. Og når du så er færdig med at lave toasten, så er den nem at pakke væk. Cloer 6235 har nemlig et pladsbesparende design, som gør, at den kan opbevares lodret, og at kablerne kan opbevares inde i maskinen efter endt brug. 

Produktdetaljer: 

 • 930 watt 
 • H = 9 cm x B = 24,5 cm x L = 22 cm 
 • Rustfrit stål  

Cecotec 3025#7 Cecotec 3025 

Cecotec 3025 er en smart sandwich toaster, som kan lidt mere end de andre. Denne toaster har et lækkert og praktisk design, og så har den hele tre maskiner i en maskine. En Cecotec 3025 er smart, hvis du gerne vil have lidt mere end bare en toaster. Denne toast model kan nemlig lidt af hvert, og så har den mulighed for at åbne helt op, så du kan bruge den i flere forskellige positioner. 

Fremhævede fordele: 

 • Tre i en grill 
 • nedkølet berørings håndtag 
 • Økologisk non-stick sten belægning 
Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge Cecotec 3025

Når du køber en Cecotec 3025, så får du ikke bare et, men hele tre produkter i en maskine. Du får både en grill, elektrisk bageplade og en sandwich toaster. På den måde kan du faktisk lave lige hvad du har lyst til på en Cecotec 3025. Du får hele 29,7 x 23,5 cm at gøre godt med, samtidig med at der er tilkoblet to drypbakker, som sørger for overskydende fedt og saft forsvinder fra overfladen. 

Masser af praktiske funktioner

Ikke nok med du får meget for pengene ved at få hele tre maskiner i én, så følger der også en masse praktiske funktioner med til denne toast model, som eksempelvis skridsikker bund, afkølede håndtag og kabelopbevaring. En af de helt smarte funktioner, og som adskiller denne model fra mange af de andre, er, at man kan åbne toasteren 180 grader og bruge den som en åben grill. 

Produktdetaljer: 

 • 2000 watt 
 • Åbning på 180 grader 
 • Strøm regulator 
 • 2 drypbakker

Tristar GR 2849#8 Tristar GR 2849 – Bedste luksuriøse toaster

Tristar GR 2849 er også en kontaktgrill, men en lidt mere luksuriøs en af slagsen. Med et luksuriøst design af rustfrit stål og masser af brugervenlige funktioner, så får du en sandwich toaster, som kan lidt af hvert, samtidig med at den ser godt ud.

Fremhævede fordele: 

 1. Luksuriøst design 
 2. Nem at rengøre 
 3. Tåler opvaskemaskine 

Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge Tristar GR 2849:

Tristar GR 2849 er for dig, som gerne vil gøre lidt mere ud af udseendet. Denne toaster er en luksuriøs og robust kontaktgrill, som kan lidt af hvert. Du kan altså få alt lige fra et lækkert stykke kød til en grillet sandwich på kort tid. 

Luksuriøs design 

Tristar GR 2849 har takket være det rustfrie stål et luksuriøst udseende. Ikke nok med det luksuriøse udseende, så er den er solid og holdbar. Der er også tilføjet en række brugervenlige funktioner, som forstærker det luksuriøse design. Eksempelvis lyser indikatoren, når toasteren har nået den rigtige temperatur og dermed er klar. Som en ekstra bonus, så sørger de skridsikre fødder for, at toasteren står stabilt på bordet. 

Giver et sundt resultat 

Udover det luksuriøse design, er det faktisk også sundt at lave mad på den her toaster. Tristar GR 2849  er nemlig udstyret med en integreret fedt-dryppesystem, som gør at fedtet ender i en af fedt bakkerne, så dit måltid bliver mere sundt og mindre fedtet. Desuden gør non-stick belægning på pladerne sådan, at du ikke behøver at bruge fedt eller olie, når du griller din toast. Derfor er Tristar GR 2849 den bedste toaster, hvis du gerne vil have lidt mere sunde toast. 

Produktdetaljer: 

 • 2000 Watt 
 • Rustfrit stål 
 • Aftagelige plader 
 • Justerbar termostat 

ON Sandwichjern#9 ON Sandwichjern – Bedste starter toaster

On sandwichjern er det perfekte starter toastjern til køkkenet. Det er både billigt, og så fås det i flere forskellige farver, så du kan få et der passer lige ind i dit køkken. Det er simpelt og har et smart design. Et ON Sandwichjern kan købes for en overkommelig pris, så selv den fattige studerende har råd til det, og så har det også et design, som passer ind i de fleste hjem. 

Fremhævede fordele: 

 1. Overophedningsbeskyttelse 
 2. Cool touch håndtag 
 3. Grill plader 
 4. Smart design 

Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge ON Sandwichjern

ON’s vision er at skabe køkkenprodukter, som er designet til at stå fremme i køkkenet. Det betyder, at ON sandwichjern er designet med henblik på tidens tendenser indenfor boligindretning, så man er sikker på, at sandwich toasteren passer til alle hjem. Sandwichjernet fås desuden i flere forskellige farver, så man selv kan vælge hvilket udtryk man vil gå med – sort, hvid eller pink. 

Kigger man indvendigt i sandwichjernet, så følger det smarte design med inden for. ON Sandwichjern er blandt andet udstyret med beskyttelse mod overophedning, så du er sikker på maskinen ikke brænder af, hvilket ogs¨er med til at gøre sandwichjernet til et godt starter toastjern. Som så mange andre toastjern, så er denne model også udstyret med non-stick belægning, så det er nemt at gøre sandwichjernet rent efter brug. 

Produktdetaljer: 

 • 750 Watt 
 • 1,1 kg 
 • 23 cm x 22 cm x 8,8 cm 

Hvilken toaster skal jeg vælge?

Der findes utrolig mange sandwich toaster på markedet, og der er mange ting man skal holde øje med, alt efter hvilket behov man har. Selvom man ikke tænker over det, så er der mange toaster, der kan meget mere end bare at lave sandwich. Den er beregnet til både at kunne stege kød, grøntsager og lave toast.

Der er også en række brugervenlige funktioner, som kan være rigtig gode at være opmærksom på, når man skal købe en toaster. En af de ting, som går igen ved rigtig mange toaster, som vi i ser vores toaster test, er non-stick belægning. En belægning, som gør at sandwich toasteren bliver nem at gøre ren efter brug, hvilket selvfølgelig er en god ting at have med i overvejelserne. 

Testkilder: 

Goodhousekeeping

Goodhousekeeping har lavet en artikel, hvor de laver en anmeldelse af Breville DuraCeramic VST070 toaster. Artiklen giver god information og gennemgang af produktet. 

Inspekto.se

Dette er en svensk hjemmeside, som har lavet en test af toaster. Testen har gode argumenter, som er vigtige for vores valg af vindere i testen. 

Forbrugerrådet tænk

Forbrugerrådet Tænk har lavet en omfattende test af 12 forskellige toastmaskiner, hvor Krups Grcic FDK452 også var den absolut testvinder. Kilden er brugt til at understøtte valg af vindere i vores test. 

Test Fazit: 

Dette er en tysk hjemmeside, som har lavet en test af toastere, hvor de både tester Krups Grcic FDK452 og Cloe 6235. Hjemmesiden giver en meget detaljeret gennemgang af de to toasters, som er med til at give information og støtte op omkring produkterne i vores test. Test Fazit kårede også Krups Grcic FDK452, som deres testvinder. 

Tristar

Tristars officielle hjemmeside. Hjemmesiden er brugt til at finde informationer omkring Tristar GR 2849. 

Konklusion: 

I denne toast test har vi vurderet ni forskellige toaster, som har hver deres fordele og kan opfylde hver deres behov hos folk. En del af de toasters, som vi har testet, har været kombi-toasters, hvor der både har været bordgrill og toaster i en og samme maskine. Denne type sandwich toaster har lidt flere muligheder end en almindelig toaster, men klarer sig også glimrende, som bare en toaster. 

Den toaster, der løb med prisen som testvinder var KRUPS Grcic FDK452, som var en toaster uden indbygget bordgrill. Toasteren er blevet anmeldt flere steder på nettet, hvor toasteren har fået fem ud af fem stjerner hos blandt andet Power og KitchenOne. Men ikke nok med det, så er denne toastmodel blevet testet flere steder i verden, og en ting er sikkert – det er altså en testvinder. Toasteren er nemlig testvinder hos Forbrugerrådet Tænk i Danmark, TestFazit i Tyskland og har fået placeringen som testvinder i mange svenske test. 

Fordi vi også har testet kombi-toaster med indbygget bordgrill, så var vi også nødt til at kåre den bedste kombineret panni toaster. Prisen her gik til Tefal OptiGrill GC702D16, som er alt andet end bare en toaster. På dette toastjern er der mulighed for både at stege sandwich, kød og grøntsager. Den er smart, den er hurtig og den er effektiv – det er ikke en tilfældighed, at den har vundet prisen for bedste kombineret panni toaster.

Giv dit besyv med