Vinkøleskab test (2022) → Find de bedste vinkøleskabe lige her

1
Vestfrost W38 vinkøleskab

Dette vinkøleskab er et rigtig godt bud på et rigtig godt og fornuftigt produkt. Der er forskellige temperaturzoner, vibrationsdæmpet kompressor, stor kapacitet på 38 flasker og så er det egnet til indbygning. Et godt solidt produkt fra danske Vestfrost. Derfor skal du vælge Vestfrost W38 vinkøleskab Dette vinkøleskab har to forskellige temperaturzoner og kan indstilles mellem 5 – 18 grader. Vinoplevelsen bliver større af at vinen er opbevaret korrekt og ved rette temperatur.  Dette køleskab…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Vestfrost W38 vinkøleskab 7.199 DKK føtex hvidevarer
Caso WineCase 6 vinkøleskab
Vestfrost FZ414W vinkøleskab 10.999 DKK føtex hvidevarer
LIEBHERR LiebHerr WKes 653-21 001 Vinkøleskab
Caso WineDuett Touch 21 vinkøleskab
Bosch KSW 38940 vinkøleskab

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Køkkentilbehør findes i alverdens afskygninger og kan være en hjælp i hverdagen på mange forskellige måder. Der findes få køkkenapparater som ligefrem emmer af luksus og overskud, som et vinkøleskab.

Hvis du elsker et koldt glas hvidvin eller en lækker tempereret rødvin er det næsten et must, at det næste du skal anskaffe dig til køkkenet er et vinkøleskab. Og helt ærligt, så er det altså en lille smule blæret og overskudsagtigt, lige at kunne hive en kold flaske vin ud af skabet og trække proppen foran gæsterne.

Ligesom med alt andet udstyr er der mange ting man skal overveje før man kaster sig ud i at købe sin nye bedste ven til køkkenet. Størrelsen på skabet, kapaciteten, hvor mange kølezoner, hvor meget skal den kunne køle eller varme til, skal der være lys i, skal den have træhylder og tonede ruder eller er det et must at den ikke fylder alverden, så den kan tages med på en forlænget weekend i sommerhuset?

Hvis du har intentioner om at gøre det som sommelier næste gang du får gæster er det vigtigt at du kan opbevare din vin korrekt. Ting som udefrakommende lys som kan ændre vinens smagsnuancer, luftcirkulation der hvor den bliver opbevaret for slet ikke at tale om temperaturen, som er en hel videnskab for sig. Ikke desto mindre er det ting som du er nødt til at sætte dig ind i, hvis du vil servere det perfekte glas vin.

Du kan selvfølgelig også bare sætte pris på et koldt glas mousserende hvidvin eller en tilpas tempereret rødvin og mangler et blæret sted at opbevare det. Hvad enten du er til det ene eller til det andet, starter vejen til succes, som altid med et grundigt forarbejde og en viden om hvor faldgruberne er og hvad du skal kigge efter, når du er på jagt efter dit nye vinkøleskab.

Kort resultatet af testen 

Testens klare vinder og titlen som det bedste vinkøleskab går til Vestfrost med deres model W38. Dette vinkøleskab er et særdeles fornuftigt valg og kan uden at være i den største liga opbevare et forholdsvis stort antal flasker i forhold til andre modeller på markedet. Selvom det er en prisvenlig model i forhold til størrelsen er der alligevel tænk over kvaliteten og dette vinkøleskab er med vibrationsdæmpet kompressor, som sikre at skabet ikke står og brummer men kan køle væsentligt bedre end de termoelektriske modeller på markedet.

Det bedste vinkøleskab til prisen kommer fra tyske Caso WineCase 6. Det er et lille men smart vinkøleskab, som ganske vist ikke fylder meget i landskabet, men som har den fordel, netop pga. sin størrelse at det er muligt at tage det med på en forlænget weekend eller have den som fast inventar på fx båden hvor der ikke er meget plads at gøre godt med i forvejen.

Testens absolut Premium vinkøleskab er også fra danske Vestfrost, som leverer et virkeligt kvalitetsprodukt. Der er tænk over både detaljer og design og at selve hylderne er lavet af nordamerikansk eg siger vist en del om at der er kælet for detaljen. Dette køleskab er også kompressorstyret og der er helt kontrol over temperaturen til enhver tid. Det her køleskab er til dig, som virkelig sætter pris på et godt glas vin og som ved præcis hvilket temperatur den skal have for at gøre vinen både sød og trække styrken af garvesyre frem.

Vestfrost W38 vinkøleskab – Bedst i test vinkøleskab

Dette vinkøleskab er et rigtig godt bud på et rigtig godt og fornuftigt produkt. Der er forskellige temperaturzoner, vibrationsdæmpet kompressor, stor kapacitet på 38 flasker og så er det egnet til indbygning. Et godt solidt produkt fra danske Vestfrost.

Derfor skal du vælge Vestfrost W38 vinkøleskab

Dette vinkøleskab har to forskellige temperaturzoner og kan indstilles mellem 5 – 18 grader. Vinoplevelsen bliver større af at vinen er opbevaret korrekt og ved rette temperatur. 

Dette køleskab har en tonet glasdør med UV-filter, så vinen ikke bliver påvirket af lysindfald. Det har en kapacitet på 140 liter, som svarer til 38 flasker.

Denne model er indbygningsvenligt da det kan fastgøres til bordpladen og har en vibrationsdæmpet kompressor, som ud over at mindske lydniveauet gevaldigt også sikre at din bordplade ikke står og vibrere.

Der medfølger sorte tråd hylder, som har en forkant lavet af træ, så dette vinkøleskab får et stilrent look.

Produktdetaljer:

 • Energiklasse: B
 • Energiforbrug pr. år: 195 KWH
 • Kapacitet: 38 flasker – 140 liter
 • Temperaturzoner: 2
 • Lydniveau: 45 DB
 • Højde: 820 mm, Bredde: 595 mm, Dybde: 573 mm
 • Farve: Sort
Det kan vi lide:
 • Tonet glasdør med UV-filter
 • LED lys
 • Vibrationsdæmpet kompressor

Caso WineCase 6 vinkøleskab – Bedst til prisen

Dette vinkøleskab er ikke det største, men derimod er det faktisk en fordel, hvis du er til transportabel luksus. Forestil dig at sidde med et koldt glas hvidvin i dit sommerhus eller på din båd. Det er faktisk muligt med denne vinkøler, netop pga. størrelsen.

Derfor skal du vælge Caso WineCase 6 vinkøleskab

Caso WineCase 6 er et lækkert design køleskab, som ikke fylder meget og som egner sig både til sommerhuset eller campingvognen. Det har en kapacitet på 6 flasker og kun en enkelt temperaturzone.

Køleskabet Har LED display, som viser den aktuelle temperatur og der er mulighed for at få indbygget LED belysning i selve køleskabet. Dette vinkøleskabet kan køle alt imellem 8 – 18 grader.

En smart detalje ved dette vinkøleskab er at der er touch betjening, som vil sige at du blot behøver at give døren et lille tryk og så åbner den af sig selv. Størrelsen gør også at den ikke fylder meget og vil egne sig godt, som en lille luksus detalje til dig som sætter pris på et godt glas vin, men som ikke har oceaner af plads. Derfor egner den sig både til at tage med på båden, i sommerhuset eller campingvognen eller til at passe ind i et kollegieværelse.

Designet er overraskende indbydende og eneste minus ved dette køleskab er at det ikke egner sig til indbygning. 

Produktdetaljer:

 • Energiklasse: A
 • Energiforbrug pr. år: 132 KWH
 • Kapacitet: 6 flasker – 9 liter
 • Temperaturzoner: 1
 • Lydniveau: 30 DB
 • Højde: 400 mm, Bredde: 265 mm, Dybde: 410 mm
 • Farve: stål og sort
Det kan vi lide:
 • Thermo transfer teknologi
 • LED display viser den aktuelle temperatur
 • Touch betjening

Vestfrost FZ414W vinkøleskab – Testens Premium vinkøleskab

Er du vinentusiast og betyder det noget for dig at din vin er opbevaret korrekt og sætter du samtidig pris på et godt design? Så skal du spidse øre nu og holde tungen lige i munden, for så er denne vinkøler lige noget for dig.

Derfor skal du vælge Vestfrost FZ414W vinkøleskab

Hvis du er til lækre detaljer, godt design og kvalitet er denne vinkøler lige noget for dig.

Selve designet fremstår virkelig smagfuldt og der er virkelig tænkt over detaljerne. Døren er fremstillet af tonet glas med UV- filter og alle de indvendige sider i køleskabet er malet sort, så lysindfald på ingen måde kan påvirke kvaliteten af vinen.

Der er plads til mange flasker på samme tid, faktisk hele 197 af slagsen. Derudover er denne vinkøler både energivenlig og har et lavt lydniveau.

Hylderne er fremstillet af nordamerikansk eg og håndtaget på selve døren kan vendes, så det passer ind, hvor end du gerne vil have det placeret.

Der er flere multizoner og hele to forskellige kølezoner. Det giver dig mulighed for at opbevarer flere forskellige slags vin, som kræver vidt forskellige opbevaring for at kunne serveres optimalt.

Temperaturen kan indstilles mellem 5 – 22 grader og skabet er produceret med recirkulerende luft kølesystem som sikrer at din vin bliver korrekt opbevaret til alle tider.

Der er LED lys i døren og døralarmen går i gang hvis vinkøleren har været åbnet i mere end to minutter.

Hvis du er vin elsker og vil være sikker på at din vin bliver korrekt opbevaret er dette lige et vinkøleskab for dig. Og så gør det jo heller ikke noget at designet er i orden og at det er flot at have til at stå fremme. 

Produktdetaljer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug pr. år: 129 KWH
 • Kapacitet: 197 flasker 
 • Antal kølezoner: 2
 •  Lydniveau: 40 DB
 • Højde: 1850 mm, Bredde: 595 mm, Dybde: 595 mm
 • Vægt: 85 kg
 • Farve: Sort/sølv
Det kan vi lide:
 • Frekvensstyret kompressor
 • Hylder i Nordamerikansk ubehandlet eg
 • Multizoner

LIEBHERR LiebHerr WKes 653-21 001 Vinkøleskab – Fritstående kompakt vinkøleskab

Dette energivenlige vinkøleskab fra Liebherr er et vinkøleskab, der ligger i toppen af markedet. Det er ikke det største, men er meget velegnet til dig, der ønsker et udstillingsskab til dine vine og et skab, der sørger for at holde dine vine på den perfekte tempeatur.

Derfor skal du vælge LIEBHERR LiebHerr WKes 653-21 001 , Vinkøleskab

Liebherr WKes 653-21 001 vinkøleskab er en fritstående model, der nemt kan stilles hvor end man ønsker. Vinkøleskabet har nemlig en rude af sikkerhedsglas, der både er tonet og med UV beskyttelse, så uanset hvor de står, bliver vinene beskyttet fra solens stråler.

Vinkøleskabet fra Liebherr har 3 hylder og på dem er der plads til op til 12 bordeaux vinflasker. Der er én kølezone i vinskabet, og det er derfor oplagt, at man anvender det til at køle vine, der skal opbevares ved nogenlunde samme temperatur.

Med dette vinkøleskab oplever man heller ikke støjgener, da det kun har et lydniveau på 41 dB(A). Skabsdøren er vendbar, og man kan derfor uden problemer placere vinkøleskabet, hvor man ønsker.

Dette vinkøleskab er udstyret med FreshAir aktivt kulfilter, der sørger for, at luften inde i skabet er ren og uden lugt. På den måde er man sikret, at der ikke vil trænge lugt fra den omgivende luft ned i korkproppen og derfra ned og påvirke vinens smag.

Produktdetaljer:

 • Energiklasse: A+
 • Energiforbrug pr. år: 103 KWH
 • Kapacitet: 12 bordeaux flasker
 • Lydniveau: 41 DB
 • Antal temperaturzoner: 1
 • Højde: 612 mm, Bredde: 425 mm, Dybde: 478 mm
 • Vægt: 33 kg
 • Farve: Rustfrit stål
Det kan vi lide:
 • Tonet sikkerhedsglas med UV beskyttelse
 • FreshAir aktivt kulfilter
 • Vendbar skabsdør

Caso WineDuett Touch 21 vinkøleskab – Det enkle vinkøleskab

Dette vinkøleskab er todel. Således at hver del eller det øvre og det nedre skab har hver sin temperaturzone. Køleskabet er et termoelektrisk køleskab, som i modsætning til et kompressor køleskab kun kan afkøle 14 – 18 grader under omgivelses temperaturen.

Derfor skal du vælge Caso WineDuett Touch 21 vinkøleskab

Denne vinkøler har en elektronisk temperaturstyring som sørger for at temperaturen til alle tider er optimal i skabets to temperaturzoner. 

De særlige ved dette vinkøleskab er at temperaturzonerne ikke er i det samme rum, som ved de fleste vinkølere, men består af to separate skabe med hvert sit digitale display. Det betyder at du virkelig har mulighed for at opbevare din hvidvin og mousserende vin rigtig koldt og din rødvin tempereret til lunt. 

Dette vinkøleskab er et termoelektrisk køleskab. Det betyder at det kan køle ned til mellem 14-18 grader under omgivelsestemperaturen, men ikke køler helt så godt som de store kompressorafkølede vinkølere. Det betyder også at skabet ikke egner sig til at stå i direkte sollys, da det simpelthen ikke vil kunne holde temperaturen optimalt.

Dette vinkøleskab har ikke så mange forskellige funktioner som mange af de andre vinkølere på markedet. Det skiller sig ud ved at have de to forskellige rum, hvilket kan være en fordel, men så er det ligesom også det. Denne vinkøler egner sig til dig, som gerne vil have et prisfornuftigt vinkøleskab og som har et mindre solbeskinnet sted at stille det. 

Produktdetaljer:

 • Energiklasse: B
 • Energiforburg pr. år: 235 KWH
 • Kapacitet: 21 flasker – 60 liter
 • Lydniveau: 45 DB
 • Antal temperaturzoner: 2
 • Højde: 805 mm, Bredde: 340 mm, Dybde: 535 mm
 • Farve: Rustfrit stål
Det kan vi lide:
 • To temperaturzoner
 • Display
 • Hylder i stål

Bosch KSW 38940 vinkøleskab – Til vinentusiasten med behov for stor kapacitet og styr på temperaturen

Dette vinkøleskab ligger i toppen af markedet. Kapaciteten er stor og kan indeholde hele 197 flasker vin. Der er tænkt over detaljerne og kælet for designet lige fra træhylder, tonet glasdør med UV-filter og sikkerhedsglas og så er der oven i købet døralarm, som sladre når døren har stået åbent for længe.

Derfor skal du vælge Bosch KSW 38940 vinkøleskab

Dette vinkøleskab er et fritstående skab med kompressorafkøling. Det vil sige at det er i stand til at køle særdeles effektiv, uagtet hvor det er placeret.

Der er 6 flaskehylder, som alle er lavet i træ. Det giver det et luksuriøst look og sikre at flaskerne er placeret på et holdbart materiale. Døren er en tonet glasdør i sikkerhedsglas og der er selvfølgelig UV- filter i glasset, så vinen ikke bliver spoleret af udefrakommende lysstråler.

Dette skab har hele to indvendige termometre, så der er virkelig kælet for detalje og sørget for at du kan opbevare al din vin optimalt i samme skab og på samme tid.

Døren er vendbar, hvilket øger dine muligheder for at få vinkøleskabet til at passe ind i din indretning.

Temperaturen kan reguleres til alt imellem 5 – 22 grader, hvilket må siges at være et ret bredt spekter når man taler om vinkøleskabe. Her kan det præstere mere end de flest modeller på markedet.

Hylderne kan justeres som man har lyst til eller tages helt ud, så du både kan bruge dit køleskab som udstilling, have liggende flasker og have flasker som står op eller en kombination af det hele.

Med en kapacitet på hele 365 liter og plads til 197 flasker passer dette vinkøleskab til dig som har behov for meget opbevaringsplads og som virkelig skal have styr på temperaturen.

Produktdetaljer:

 • Energiklasse: B
 • Energiforbrug pr. år: 212 KWH
 • Kapacitet: 197 flasker – 368 liter
 • Lydniveau: 42 DB
 • Antal temperaturzoner: 2
 • Højde: 1860 mm, Bredde: 600 mm, Dybde: 660 mm
 • Vægt: 85 kg
 • Farve: Aluminium
Det kan vi lide:
 • Flaskehylder i træ
 • Tonet glasdør med UV-filter som oven i købet er sikkerhedsglas
 • To digitale indvendige termometre

Hvilket vinkøleskab skal jeg vælge? 

Når man investerer i et vinkøleskab er det sandsynligvis fordi man virkelig værdsætter et godt glas vin og heller ikke er en novice i forhold til hvad luftcirkulation, lysindfald og temperaturstyring har at sige i forhold til at vinen kan nydes optimalt.

At købe et vinkøleskab er derfor i sig selv en mindre videnskab, som kræver en del baggrundsviden om vin. Først og fremmest skal du se på hvor stort dit behov for opbevaring er. Har du behov for at opbevare 200 flasker eller er 10 flasker nok til at tilfredsstille din indre vinelsker. 

Derudover er det vigtigt at gøre op med sig selv om skabet skal integreres eller være fritstående. Det er langt fra alle skabe som kan indbygges i dit køkken og derfor kræver det at du har plads til at have det til at stå andre steder. 

Det er ingen hemmelighed at temperaturstyring når det kommer til vin er essentiel. Det er ikke for sjov at de franske vinbønder har særlige kældre hvor de styre temperaturen dag og nat, året rundt. Hvis du virkelig vil have styr på temperaturen og et vinkøleskab som kan køle ordentligt er det vigtigt at du går efter et skab med kompressor i stedet for et med termoelektrisk styring.

Hvad skal du være opmærksom på når du køber et vinkøleskab?

Det vigtigste du skal have for øje er selvfølgelig kapaciteten på dit nye vinkøleskab. Derudover er det vigtig at finde ud af om du skal have et der er integrerebart og kan indbygges eller om du skal have et fritstående. Er et vinkøleskab dit næste køb, bør du også overveje om luftcirkulation, vibrationsdæmpende kompressor eller termoelektrisk køleegenskaber er noget som du ved nok om.

Konklusion

Testens første vinkøleskab er Vestfrost model w38, som har en kapacitet til 38 vin flasker. Dette køleskab kommer med en vibrationsdæmpende kompressor, som sikre at skabet ikke står og brummer når kompressoren kører. Det er især relevant fordi denne model kan bygges ind i et skab eller under en bordplade. Fronten består af tonet glas med UV-filter og køleskabet er oplyst af LED lys og har elektronisk display. Der er desuden to forskellige temperaturzoner.

Tyske Caso har lavet testens absolut mindste vinkøleskab og er luksus i miniformat. Skabet kan indeholde 6 flasker og egner sig perfekt som et ekstra vinkøleskab på et sted hvor pladsen er meget trang. Den kan dermed med fordel tages med på båden eller i campingvognen og så har glamping jo nået helt nye højder. Der er kun en enkelt kølezone, hvilket også giver mest mening med tanke på skabets størrelse. Designet er dog veludført og lækkert.

Vores Premium vinkøleskab kommer fra Vestfrost og hedder model FZ414W. Her er der tale om luksusudgaven til vinelskeren. Dette køleskab har flere multizoner og kan holde temperaturen på mellem 5 – 22 grader. Der er plads til hele 197 flasker vin og du kan opbevare både rød og hvidvin i samme skab, da temperaturen kan reguleres. Kompressoren er frekvensstyret, hvilket betyder at skabet selv måler den indstillede temperatur jævnligt. Der er kredset for detaljerne og hylderne er fremstillet i nordamerikansk eg. Derudover er der LED lys i døren og en praktisk døralarm, som går i gang hvis døren har stået åben i mere end to minutter. På denne måde sikre man mindst muligt udfald i temperaturen og sikre at vinen bliver opbevaret optimalt.

Caso har også lavet et vinkøleskab som er optimalt til at integrere i dit køkken. Modellen hedder Caso Winesafe 18 og designet er et af de lækreste som er med i testen. Den har et LED display på ydersiden. Dobbeltisoleret tone glas med UV-filter. Den har en enkelt kølezone og kan styre temperaturen til alt imellem 5 – 22 grader.

Caso har også lavet en anden model som hedder Caso WineDuett Touch 21. Denne model har to individuelle temperaturzoner som faktisk er opdelt i et øvre skab og et nedre skab. Temperaturen kan også her indstilles til mellem 5 – 22 grader. Hylderne er lavet af stål. Dette vinkøleskab er et såkaldt termoelektrisk køleskab, det betyder at den kan køle ned til 14 – 18 grader under omgivelsestemperaturen.

Testens sidste køleskab ligger i ligaen af vinkøleskabe med den helt store kapacitet og med mange lækre detaljer. Ud over at være forsynet med tonet sikkerhedsglas og døralarm er samtlige vin hylder lavet af træ. Denne vinkøler har desuden hele to digitale indvendige termometre for at sikre at man kan styre temperaturen til perfektion.

Vi håber at du får glæde af dit nye vinkøleskab og er blevet helt klar til servere dit første perfekt serverede glas vin. 

Á votre santè!