Bedste Wokpande Test (2020)

1

Skeppshult Wok Støbejern med træhåndtag

Støbejernswokken fra Skeppshult er en wok i høj kvalitet. Wokken er produceret i skandinavien og er udført i ren støbejern uden anden tilsætning. Producenten tilbyder 25 års garanti, så der er tale om en wok du kan have glæde af i mange mange år fremover. Den fungerer på alle varmekilder, selv induktion.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
Skeppshult Wok Støbejern med træhåndtag 712,00 Whiteaway.com
Le Creuset Aluminum Wok (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
Eva Solo Trio Multi 5L Wokpande 32cm 499,00 Kitchenone.dk
Fiskars All Steel Wokpande 489,00 Kitchenone.dk
Mauviel M’steel Wokpande 30cm 719,00 Kitchentime.dk
Hot Wok – Wokpande 35cm (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)

Denne wokpande test har taget udgangspunkt i 6 forskellige wokpander i forskellige prisklasser og i forskellige materialer. Hvad der er den bedste wokpande for dig, ved kun du, men vi har gennemgået de forskellige pander og analyseret hvad de hver især gør ekstra godt.

Hvilken wokpande der er den bedste, afhænger i høj grad af hvad dit behov er. Er det fx vigtigt at din wokpande virker på induktion, at den kan gå i ovnen eller kan tåle opvaskemaskine.

Er det vigtigt at din wokpande har slip let belægning, eller betyder designet mere. Skal den være let at løfte, selv med mad i, eller synes du at det er lækkert med en tung pande som bliver hvor du sætter den.

I testen herunder har vi prøvet at gennemgå og gøre dig klogere på spørgsmålet: Hvad er en god wokpande? 

Skeppshult Wok Støbejern med træhåndtag#1 Skeppshult Wok Støbejern med træhåndtag – Bedste wokpande

Støbejernswokken fra Skeppshult er en wok i høj kvalitet. Wokken er produceret i skandinavien og er udført i ren støbejern uden anden tilsætning. Producenten tilbyder 25 års garanti, så der er tale om en wok du kan have glæde af i mange mange år fremover. Den fungerer på alle varmekilder, selv induktion.

Fordele ved Skeppshult Wok Støbejern med træhåndtag 

 • Støbejerns wokpande uden emalje
 • 25 års garanti
 • Lækkert design
Forhandler Totalpris Læs mere
712,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Skeppshult Wok Støbejern med træhåndtag 

Denne wokpande fra Skeppshult er produceret i ren støbejern uden tilsætning af emalje eller andet. Den er efter produktion blevet brændt med godkendt rapsolie fra Carlshamns, hvilket giver panden en form for slip let beklædning og gør den ekstra nem at rengøre. Wokpanden virker på alle varmekilder, inkl induktion. Panden her kan altså bruges uanset om du skifter dit komfur ud i fremtiden. Wokpanden fra Skeppshult er fremstillet i Sverige og er den eneste producent i Skandinavien, der producerer støbejern helt fra bunden. Wokpanden er fremstillet i så høj kvalitet at producenten yder 25 års garanti, der er altså tale om en wokpande der nærmest ikke er til at slide op og som vil følge dig i mange år fremover. Den er samtidig yderst indbydende i designet, med sin sorte støbejernspande og det fine træhåndtag. Træhåndtaget gør dog at den ikke egner sig så godt til at gå i ovnen. 

Du renser denne pande bedst ved hjælp af varmt vand og en opvaskebørste. Opvaskemiddel skal så vidt muligt undgås, da støbejern ikke er så glad for sæbe. 

Skulle der komme rustpletter på panden, kan de nemt fjernes med ståluld og derefter smøres med rapsolie, og brændes efterfølgende. Så er panden god som ny igen.

Produktdetaljer for Skeppshult Wok Støbejern med træhåndtag 

 • 30 cm
 • 3,5 l
 • 25 års garanti
 • Lavet i støbejern og træ
 • Virker på induktion

 

Le Creuset Aluminum Wok#2 Le Creuset Aluminum Wok – Til den kræsne wokentustiast

Wokpanden fra Le Cruset er ægte kræs, det er en yderst holdbar wokpande, faktisk så meget at producenten yder livstidsgaranti, så det er altså en pande som nærmest er umulig at slide op. Wokpanden er fremstillet i aluminium, som udover at være super effektiv til at fordele varmen, også har slip let effekt, så rengøringen er ekstra nem.

Fordele ved Le Creuset Aluminum Wok

 • Med slip let belægning der gør rengøringen til en leg
 • Livstidsgaranti
 • Kan gå i opvaskemaskinen
Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge Le Creuset Aluminum Wok

Denne wokpande fra Le Cruset er fremstillet i aluminium som fordeler varmen i hele panden, ekstremt effektivt. Den har samtidig slip let belægning, så du slipper for at kød, grøntsager og marinader brænder fast i panden. Hvilket ellers godt kan være en udfordring ved visse wokpander. Grundet slip let belægningen, kan panden rengøres på et øjeblik og kan selv tåle at komme i opvaskemaskinen, hvis rengøringen skal gå ekstra tjept.

Wokpanden fra Le Creuset er fremstillet i så høj kvalitet, at producenten yder livstidsgaranti. Det er altså tale om en pande, som vil følge dig i mange år fremover og som kan tåle lidt af hvert. Wokpanden kan bruges på alle varmekilder, inklusiv induktion og den kan tilmed tåle at gå i ovnen. Det er altså en yderst alsidig wokpande, hvor du ikke behøver at tage højde for om du på et tidspunkt vil udskifte dit komfur med en anden varmekilde. Wokpanden har håndtag på begge sider, så den er nem at håndtere, samtidig med at den fylder mindre i skabet, fordi der ikke er et langt håndtag der stikker ud.

Produktdetaljer for Le Creuset Aluminum Wok

 • 32 cm
 • Aluminium
 • Livstidsgaranti
 • Kan tåle opvaskemaskine
 • Kan tåle ovn
 • Slip let belægning
 • Virker på alle varmekilder inkl induktion

 

Eva Solo Trio Multi 5L Wokpande 32cm#3 Eva Solo Trio Multi 5L Wokpande 32cm – Bedste wokpande til prisen

Wokpanden fra Eva Solo kan indeholde hele 5 liter, og er altså yderst velegnet til at lave større portioner mad på en gang. Wokpanden er fremstillet i rustfrit stål som foruden at være lækker og stilren at se på, også fungerer på alle varmekilder og tilmed tåler opvaskemaskinen. Man får altså virkelig meget for den relativt beskedne pris.

Fordele ved Eva Solo Trio Multi 5L Wokpande 32cm

 • Lækkert design
 • Kan indeholde 5 liter
 • Tåler opvaskemaskine
Forhandler Totalpris Læs mere
499,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Eva Solo Trio Multi 5L Wokpande 32cm

Wokpanden fra Eva Solo er lækker og stilren i designet. Den er fremstillet i rustfrit stål, med en sandwichbund med en kerne af aluminium, hvilket betyder at den fordeler varmen i panden let og hurtigt for at sikre jævn og hurtig tilberedning af maden.

Wokpanden kan indeholde hele fem liter, så der er altså god mulighed for at producere store mængder mad på en gang. Denne wokpande kan bruges på alle varmekilder, inklusiv induktion, kan gå i ovnen og tilmed tåle at komme i opvaskeren. Det er altså en en virkelig brugbar wokpande, og tilmed til en yderst overkommelig pris.

Produktdetaljer for Eva Solo Trio Multi 5L Wokpande 32cm

 • 32 cm
 • 5 liter
 • Rustfrit stål/aluminium
 • Kan tåle opvaskemaskine
 • Kan bruges på alle varmekilder, inkl induktion

 

Fiskars All Steel Wokpande#4 Fiskars All Steel Wokpande – God all-round pande

Fiskars All Steel Wokpande er udført fra kant til kant i rustfrit stål for et lækkert og stilrent udseende. Panden har en kerne i aluminium, som sikrer jævn og hurtig varmefordeling i hele panden, på alle varmekilder. Wokpanden kan tåle at gå i ovnen i op til 240 grader, så der er tale om en yderst alsidig og anvendelig wokpande.

Fordele ved Fiskars All Steel Wokpande

 • Ovnfast op til 240 grader
 • ThermiumTM mineralbehandling giver panden non stick egenskaber
 • Kerne i aluminium for jævn og hurtig varmefordeling
Forhandler Totalpris Læs mere
489,00 Se produkt
489,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Fiskars All Steel Wokpande

Wokpanden fra Fiskars er foruden at være enkel og stilren i designet, også en yderst brugbar pande. Den kan bruges på alle varmekilder, inkl induktion og kan tåle at gå i ovnen i op til 240 grader. Denne pande kan altså bruges til langt det meste, der kan være behov for i en almindelig husholdning.

Panden er fremstillet i rustfrit stål fra kant til kant, med en kerne i aluminium som sikrer effektiv og jævn varmefordeling i hele panden. Panden er blevet udsat for den særlige ThermiumTM mineralbehandling, som giver panden non stick egenskaber, selv ved høj varme, på den måde slipper du for at dine madvarer brænder på og skaber røg i hele køkkenet, ligesom det gør rengøringen efterfølgende, langt nemmere. 

Produktdetaljer for Fiskars All Steel Wokpande

 • 28 cm
 • Ovnfast op til 240 grader
 • Rustfrit stål
 • ThermiumTM mineralbehandling sørger for non stick
 • Kan bruges på alle varmekilder

 

Mauviel M'steel Wokpande 30cm#5 Mauviel M’steel Wokpande 30cm – Til den designbevidste

Wok panden fra franske Mauviel er kræs for kendere, det er et yderst robust og kvalitetsbevidst brand og denne wok pande er ingen undtagelse. Panden er lavet i pladestål for en robust pande, som samtidig vejer langt mindre end fx støbejern, hvilket gør den noget nemmere at håndtere for de fleste.

Fordele ved Mauviel M’steel Wokpande 30cm

 • Lettere end fx støbejern
 • 2 års garanti
 • Lækkert industrielt design
Forhandler Totalpris Læs mere
719,00 Se produkt
779,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Mauviel M’steel Wokpande 30cm

Mauviel er et fransk familieejet mærke som er grundlagt i 1830, og som er kendt for deres køkkentøj af skyhøj kvalitet og deres lækre design. Produkter fra Mauviel er virkelig kræs for kendere, og med deres produkter er man altid sikret høj kvalitet og lang levetid. Denne wok fra Mauviel, er ingen undtagelse. Det er en yderst robust pande, fremstillet i pladestål, som foruden at være noget lettere at håndtere end fx støbejern og fordelen varmen ekstremt godt på hele panden. Den er samtidig lavet i lækkert og industrielt design, så den også pynter gevaldigt på komfuret.

Wokpanden er 30 cm, så der er plads til rigelig god mad. Wokpanden fra Mauviel er ikke beklædt med non stick belægning eller lignende, men hvis du varmer panden godt op med olie i nogle minutter inden brug, så skabes der alligevel en naturlig non stick belægning i panden. 

Produktdetaljer for Mauviel M’steel Wokpande 30cm

 • 30 cm
 • 2 års garanti
 • Lavet i pladestål
 • Let i vægt
 • God varmefordeling

 

Hot Wok - Wokpande 35cm#6 Hot Wok – Wokpande 35cm

Wokken fra Hot Wok er testens billigste wokpande og er et godt alternativ til dig, der enten vil lave ekstra store portioner eller som bare helst vil have en wok så billigt som muligt. Den store størrelse på hele 35 cm, giver mulighed for at lave virkelig meget mad på en gang og den smarte krog til ophængning, gør wokken nem at gemme væk efterfølgende.

Fordele ved Hot Wok – Wokpande 35cm

 • 35 cm pande
 • Fremstillet i carbonstål
 • Krog til ophængning
Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge Hot Wok – Wokpande 35cm

Denne wok fra Hot Wok, er især velegnet til dig der gerne laver store portioner mad og kan have udfordringer med at få plads til det hele i andre pander og god til fx suppe og stir fry, som typisk kræver lidt ekstra plads. Wokken her er også yderst velegnet til at tage med på fx campingtur, hvor der skal laves mad på gasblus.

Denne wok er fremstillet i carbonstål, som gør den nem at håndtere, hvilket også er praktisk hvis man skal have den med på tur, og er samtidig udstyret med en krog til ophængning, så du nemt kan få panden væk fra bordet, uden at skulle bruge alt pladsen i skabet til én wok. Wokken er yderst prisvenlig og testens billigste, så de fleste kan være med her prismæssigt.

Produktdetaljer for Hot Wok – Wokpande 35cm

 • 35 cm
 • Fremstillet i carbonstål
 • Krog til ophængning
 • Yderst prisvenlig pande
 • Rund bund

Hvad er en god wokpande?

Hvad en god wokpande er, afhænger i høj grad af hvad den skal bruges til og hvor meget. Men som tommelfingerregel er nogle af de vigtigste parametre at panden er god til at fordele varmen over hele panden, at den er til at håndtere for den der skal bruge den, og at den har den rette størrelse, til det den skal bruges til. Især det med varmen er vigtigt at være opmærksom på, for at få optimal glæde af sin pande.

Findes der forskellige wokpander?

Der findes en del forskellige wokpander på markedet, langt de fleste producenter af køkkenting har mindst en model i deres sortiment. Hvad der er det rigtige valg for dig, afhænger derfor i høj grad af dine præferencer. Der er wokpander lavet i en del forskellige materialer og størrelser. Ligesom der er stor forskel på hvilke varmekilder wokken kan bruges på, og om den kan tåle opvaskemaskine og ovn.

Hvilken wokpande skal jeg vælge?

Hvilken wokpande du skal vælge afhænger af dine personlige præferencer, hvis du fx er virkelig glad for støbejern, fordi du opnår gode resultater hver gang, så er det et godt udgangspunkt. Hvor imod støbejern måske ikke er det rigtige valg, hvis du har svage håndled og har svært ved at løfte tunge gryder og pander.

Det er også værd at overveje om det er vigtigt for dig at panden kan tåle opvaskemaskine, eller ovn fx. Hvor vigtigt det er for dig med slip let og hvor meget mad der skal kunne produceres på en gang.

Har du ikke tid til at læse hele testen igennem, får du kort resultatet af testen her:

Bedste wokpande: Skeppshult wokpande i støbejern med træhåndtag. 

Denne pande har vi valgt som testens vinder da det er en virkelig god wok der kan bruges til det hele, den er i lækkert design, er produceret i skandinavien og så har den hele 25 års garanti.

Herunder følger en mere uddybende gennemgang af de forskellige pander, til slut i testen gennemgår vi nogle af de ting du skal være opmærksom på inden du køber en wokpande.

Giv dit besyv med