Candyfloss Maskine – Se de bedste maskiner til at lave candyfloss

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

TESTVINDER

ARIETE Cotton Candy 2971

Med en ARIETE Cotton Candy 2971 får du en candyfloss maskine fra et mærke, som producerer kvalitetsprodukter ofte i et flot og retro design, så man får følelsen af at være i et gammeldags, amerikansk…

1
Bedste candyfloss maskine

ARIETE Cotton Candy 2971

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Med en candyfloss maskine, kan du lave lækkert, lyserødt sukkervat hjemme i køkkenet, som smager lige så godt som det, man køber i cirkus eller i forlystelsesparker. Candyfloss ser ud som en lyserød sky, og smager himmelsk – især for børnene. En candyfloss maskine vil være et hit til enhver børnefødselsdag eller bare til lidt ekstra lækkert hygge til en fredag aften på sofaen.

Vi sammenligner forskellige candyfloss maskiner på mange forskellige parametre, så du kan finde lige netop den candyfloss maskine, som passer til dig og dine behov.

Når du går på jagt efter en candyfloss maskine, er der nemlig en række faktorer, som du skal være opmærksom på, fx vedligeholdelse og rengøring. Hvis du undersøger markedet og ser på flest mulige parametre, kan du være sikker på at finde den candy floss maskine, som vil bringe et smil frem hos både dig og dine børn.

ARIETE Cotton Candy 2971

Bedste candyfloss maskine

Fordele
  • pros-icon.svg Kommer i et retro design og en flot rød farve
  • pros-icon.svg Let at rengøre
  • pros-icon.svg Lille og kompakt – måler 26 x 25 x 25,5 cm og vejer blot 1,7 kg.

Detaljeret gennemgang

Med en ARIETE Cotton Candy 2971 får du en candyfloss maskine fra et mærke, som producerer kvalitetsprodukter ofte i et flot og retro design, så man får følelsen af at være i et gammeldags, amerikansk tivoli.

Derfor skal du vælge ARIETE Cotton Candy 2971

Med en ARIETE Cotton Candy 2971 kan du lave din egen candyfloss med ægte tivoli-følelse hjemme i dit eget køkken. Bliv et hit til børnefødselsdagen eller skru lidt ekstra op for fredagshyggen med familien. Denne maskine har en motorkraft på 450 W, og kommer med en medfølgende måleske, så du nemt kan dosere rigtigt og få den perfekte candyfloss.

Champion Candyflossmaskine

Billig candyfloss maskine

Fordele
  • pros-icon.svg Løse dele tåler opvaskemaskine
  • pros-icon.svg Lille maskine til fornuftig pris
  • pros-icon.svg Nem at bruge

Detaljeret gennemgang

Champion CHHSVM110 candyflossmaskine er maskinen til dig, der går efter en god og solid candyflossmakine til en meget fornuftig pris. Her har vi nemlig en meget billig candyfloss maskine, som samtidig er praktisk, kompakt og nem at bruge.

Derfor skal du vælge Champion Candyflossmaskine

Du skal vælge denne Champion Candyfloss maskine, hvis du går efter en kompakt og praktisk candyflossmaskine til en rigtig god pris. Med en Champion Candyfloss maskine kan du lave din egen, lækre candyfloss og gøre din næste børnefødselsdag til en stor succes. Denne Champion maskine er super nem at bruge – man tænder ganske enkelt for maskinen og måler sukker op med den medfølgende målekop, hælder det i maskinen og dernæst fanger du det lækre sukkervat med en pind eller papirkegle, hvorefter du er klar til at spise en dejlig, hjemmelavet candyfloss.

Det er det perfekte indslag til en børnefødselsdag eller et hit fredag aften for alle børn og barnlige sjæle. Maskinen er desuden super nem at rengøre, fordi alle delene kan gå i opvaskemaskinen. Motorstørrelsen er 500 W og det er derfor en kraftig lille maskine, som passer ind i de fleste køkkenskabe.

Guide

Sådan laver du hjemmelavet candyfloss

Alt, hvad man skal bruge for at lave hjemmelavet candyfloss er sukker eller flormelis. Det er super nemt og enkelt at lave candyfloss i en candyfloss maskine, da den gør det meste af arbejdet for en. Sukkeret smeltes og bliver til tråde, som man kan trække op af gryden på en træpind eller et rør af papir, som fungerer som håndtag.

Der vil som regel følge en brugsanvisning med, når du køber en candyfloss maskine, og den bør du til følge, når du går i gang med at lave candyfloss. Husk at varme maskinen ordentligt op, når du går i gang, så får du det bedste resultat – men prøv dig frem, og husk, at øvelse gør mester.

Hvordan virker en candyfloss maskine?

En candyfloss maskine fungerer på den måde, at sukkerskålen bruger cirka fem minutter på at varme op. Der hældes en måleskefuld sukker i sukkerskålen, som roterer, når maskinen er tændt. Rotationen og varmen gør, at sukkeret smelter og i løbet af kort tid begynder at blive til tråde, som kan fanges med en pind af for eksempel træ eller papir. Man fanger sukkertrådene ved at holde pinden lodret ned i sukkerskålen, og trådene samler dermed sig selv rundt om pinden indtil der ikke er flere tråde i skålen. På den måde får du en rund kugle af sukkervat og dermed din helt egen lækre, hjemmelavede candyfloss.

Hvilket sukker skal man bruge til candyfloss maskine?

Når man laver sin egen candyfloss, kan man sagtens nøjes med at bruge ganske almindeligt, hvidt sukker, som de fleste har i køkkenet i forvejen. Der findes dog også særligt candyfloss sukker, som man kan bruge, hvis man vil gøre sin hjemmelavet candyfloss lidt ekstra festlig. Man kan nemlig også købe farvet candyfloss sukker i for eksempel rød eller blå farve og med forskellige smage. Man kan blandt andet få candyfloss sukker med smag af jordbær, hindbær eller æble.

Hvad er prisen på en candyfloss maskine?

Hvad koster en candyfloss maskine? Der findes mange forskellige former for candyfloss maskiner – og de kommer naturligvis også i mange forskellige prisklasser. Prisen for en candyfloss maskine starter allerede omkring 150 kr, men man kan også få professionelle candyfloss maskiner, som koster op til flere tusinde kroner.

Man siger jo, at pris og kvalitet som oftest hænger sammen – og det er som regel også tilfældet, når det kommer til candyflossmaskiner. Dog kan man i dag sagtens få en billig candyfloss maskine i god kvalitet, hvis man blot skal bruge den derhjemme. Ved at sammenligne priser og andre parametre på forskellige candyfloss maskiner på markedet ved hjælp af en candyfloss maskine test, kan du hurtigt og nemt finde lige netop den candyfloss maskine, der passer bedst til dig og dine behov – og til dit budget.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×