Champagnekøler – Vi kårer den bedste champagnekøler 2022

Af Kira BAdge
Kira

Kira Petersen bruger sin tid på at pendle mellem Frankrig og Danmark og bruger det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille...

Læs med i vores champagnekøler test, hvor vi tester og anmelder de 5 bedste champagnekølere.

En champagnekøler er perfekt til dig, der vil holde din champagne eller vin kold hele aftenen. Til et arrangement er en champagnekøler oplagt til både at pynte på dit bord, samt holde di champagne og øvrige drikkevarer kolde. Alt efter størrelsen på din champagnekøler kan en flaske eller flere flasker holdes kolde hele aftenen, så du slipper for at opbevare dem i dit køleskab. Med din nye champagnekøler har du din pagne lige ved hånden og du behøver ikke spekulere på, om din flaske laver mærker på duen. Du kan blot nyde festen.

I sammenligningstabellen herunder får du et overblik over de 5 champagnekølere, samt deres fordele og ulemper. I vores købsguider finder du en oversigt over, hvilke parametre der er værd at tage højde for, når du skal på shopping efter en champagnekøler.

Fordele
 • pros-icon.svg Smukt design
 • pros-icon.svg Lavet i rustfrit stål
 • pros-icon.svg Holdbar kvalitet
 • pros-icon.svg Holder til en champagne- eller vinflaske

Detaljeret gennemgang

Her har du den bedste champagnekøler i testen. Den er smuk, elegant og lavet i stål, som er et holdbart materiale og hjælper til at køle dine drikkevarer.

Derfor skal du vælge Georg Jensen Manhattan køler

Med denne Georg Jensen champagnekøler får du en flot og elegant vin- eller champagnekøler, der holder champagnen kold hele natten.

Denne champagnekøler vinder på designet og på at det er god kvalitet. Den er fremstillet i rustfrit stål, som kan holde i mange år frem.

Den har en god højde på 20 cm, hvilket gør at den dækker over størstedelen af champagneflasken og køler den virkelig godt. Størrelsen gør også, at det er nemt at tage champagnen op ad din champagnekøler og skænke et glas.  

Den er en del af den serie, som Georg Jensen-brandet har kaldt Manhattan. Denne serie, inklusiv denne champagnekøler, er inspireret af New York med art deco og denne champagnekøler er en elegant og klassisk champagnekøler, der vil pynte dit nytårsbord.

Fordele
 • pros-icon.svg God størrelse
 • pros-icon.svg Kan tåle opvaskemaskine
 • pros-icon.svg Testens bedste pris
 • pros-icon.svg Kan bruges til flere ting

Detaljeret gennemgang

Her får du testens bedste billige champagnekøler. Den er lavet i rustfrit stål og kan opbevare flere drikkevarer ad gangen. Et godt bud på en holdbar champagnekøler.

Derfor skal du vælge Dorre Coolie køler

Med denne champagnekøler får du nærmere en champagnebowle eller champagnekøler på fod. Den er perfekt til at holde dine flasker kølige, men du kan også bruge den som bowle til at lave sangria eller lignende i.

Den er fremstillet i stål, som gør at den vil holde dig i mange år.

Den er oplagt at bruge både til nytår, hvor du fylder den med isterninger og lægger champagnen, vinen og hvad du ellers har af drikkelse i. Den er også genial at bruge til sommerfesten, hvor du kan bruge den til at mikse sangria eller en lignende sommerdrik i. Her vil den passe fint ind, hvis du vil lave en helt stander med champagnekøler, drinks og glas, perfekt til at du kan slappe af til festen.

Det, at den kan komme i opvaskemaskinen, er en stor fordel, fordi du slipper for at gøre din champagnekøler ren i hånden.

At der er plads til flere vin- og champagneflasker ad gangen er dens styrke, fordi du kan bruge tiden med dine gæster i stedet for at løbe frem og tilbage til køkkenet. 

Fordele
 • pros-icon.svg Flot design
 • pros-icon.svg Holdbart materiale
 • pros-icon.svg Plads til flere champagneflasker
 • pros-icon.svg Optimal vinkel

Detaljeret gennemgang

Her får du testens vinder af premium. Det er en champagnekøler i særklasse med et elegant design, der kan bruges som en central del af din bordpynt til nytår.

Derfor skal du vælge Georg Jensen Indulgence køler

Med denne champagnekøler får du kvalitet, elegance og den optimale vinkel for dine champagneflasker i en og samme champagnekøler.

Det er testens dyreste champagnekøler, men når det er sagt får du virkelig en champagnekøler af kvalitet, der vil holde dig i årevis. Det er en investering og med sit tidløse og elegante design, er du sikret at den ikke går af mode og bevarer sin skønhed.

Designet er skabt ud fra et moderne udtryk, hvor den på en og samme tid har et enkelt, men organisk og blødt udtryk. Der er plads til flere champagneflasker ad gangen, hvilket gør den ideel til et større selskab.

I designet er der tænkt over den perfekte vinkel at holde flaskerne i, så de let kan tages ud og ind. Derfor er åbningen skabt i en ellipseform

Fordele
 • pros-icon.svg Smuk guldfarve
 • pros-icon.svg Har håndtag i siderne
 • pros-icon.svg Stor kapacitet
 • pros-icon.svg God pris

Detaljeret gennemgang

Her får du testens flotteste guld champagnekøler. Du får en champagnekøler med en stor kapacitet, der kan indeholde op til 4 liter drikkelse på smukkeste facon.

Derfor skal du vælge Viners Barware Køler

Er du mere til guld og det lidt varmere look frem for sølv, der kan virke lidt kølig, så er dette den rigtige for dig. Er du mere til sølv, kan det stadig være den rette champagnekøler, da du kan få den i begge farver.

Den har et rustikt look, der vil passe til både nytårs- og sommerfesten eller hvis du har et mere afslappet arrangement. Den har en børstet overflade, som bringer associationer til en vintage champagnekøler og gør at den vil skille sig ud.

Den er formet mere som en spand – på bedste facon – end en klassisk champagneholder og har smarte håndtag i siden, der gør den nem at flytte.

Du kan også have sodavand eller øl i den og let sende den rundt til gæsterne, uden de behøver rejse sig op. Den er velegnet til alle flaskeformer, så kun fantasien sætter grænser for, hvad du kan opbevare i denne. 

Er du typen, der ikke vil gå ned på drikkelse, er denne også perfekt. Den har en stor kapacitet og kan opbevare hele 4 liter ad gangen.

Fordele
 • pros-icon.svg Fås i to størrelser
 • pros-icon.svg Elegant design
 • pros-icon.svg Opbevarer en til to champagneflasker

Detaljeret gennemgang

Her får du en champagnekøler med det flotteste design til din drikkelse. Den fås i to størrelser, så du kan få den i den størrelse du ønsker.

Derfor skal du vælge Robert Welch Drift køler

Her er der kræset for designet. Den er organisk i sin form, men samtidig klassisk med et tvist. Vil du opbevare to champagne- eller vinflasker ad gangen, er designet perfekt, da den former sig i næsten et ottetal eller en ellipse, der går ind på midten. De to champagneflasker stikker ud i hver sin retning.

Det gør at du med denne champagnekøler kan skabe et flot pyntet bord med den i centrum.

Du kan få den i to størrelser på hhv. 21 og 23 cm. i højden og hvor dybden er på enten 19 centimeter eller 28 centimeter.

Den er lavet i et holdbart materiale, der gør den vil holde i mange år. Den er først og fremmest designet til at opbevare vin- eller champagneflasker, men det gør den til gengæld også på bedste vis

Guide

Sådan vælger du den bedste champagnekøler

Der er flere parametre at tage stilling til, når du skal købe en champagnekøler. Her sætter vi fokus på nogle af dem, det kan være relevante for dig at tage stilling til i din shopping, så du finder den, der passer til dig og dine behov.

Budget

Prisen er selvfølgelig et vigtigt parameter. Hvis din champagnekøler ikke er lavet af plast, vil den dog holde i mange år og derfor er det en god idé at tænke på en champagnekøler som en lille investering. Du kan få champagnekølere i forskellige prisklasser, så det er bestemt muligt at finde en inden for dit budget.

Design

Designet spiller naturligvis en rolle og er et godt parameter at tage højde for. Både ift. funktionalitet og størrelsen på champagnekøleren, men også æstetikken spiller ind her. Champagnekølere kommer i et væld af designs, så vælg en, der passer til dig og din æstetik.

Størrelse

Det er vigtigt at forholde sig til størrelsen. Vil du opbevare én flaske ad gangen eller vil du have en større, hvor der er plads til mere drikkelse, f.eks. øl? Det kan også være du vil have en champagnekøler, der kan bruges som drinksbowle og servere sangria eller lignende i. Du kan kort sagt få champagnekølere i forskellige størrelser, så det kan være en god idé at tage stilling til, hvilken størrelse champagnekøler du har behov for.

Sådan køler du bedst champagnen

Champagnes optimale drikketemperatur er 9-10 grader. Derfor er en champagnekøler den bedste måde at køle dem på, da køleskabet simpelthen køler for meget.

Du kan nøjes med at have  champagnen i din køler i 10-15 minutter. Fyld vand og rigeligt med isterninger. Sæt flaskerne i og så har du den perfekte kombination til at sikre kølig drikkelse natten lang.

FAQ

Hvilken champagnekøler er bedst i test?

Den bedste champagnekøler i test er Georg Jensen Manhattan Champagnekøler. Den er flot, holdbar og har den bedste størrelse.

Hvilke parametre skal jeg holde øje med?

Pris, design og størrelse mener vi er de tre vigtigste parametre at have øje for. Det vigtigste er, at den passer til dig og dine behov.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×