Donut Maskine – Se de 3 bedste donutmaskiner + alternativer!

1
KitchPro Mini Donut Maskine

KitchPro producerer kvalitetsprodukter til en overkommelig pris for alle husstande. Deres Donut maskine er ikke en undtagelse. KitchPro Mini Donut Maskine er i øjeblikket en af de bedste donutmaskine, hvilket også ses i dens brugeranmeldelser. Ud af 31 anmeldelser på Coolstuf.dk scorer Denne donutmaskine 4,8 stjerner ud af 5, hvilket gør den til et meget vellidt produkt. Derfor skal du vælge KitchPro Mini Donut Maskine Denne donutmaskine fra KitchPro er et oplagt valg for dig,…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
KitchPro Mini Donut Maskine
CoolStuff
Champion Donut Maker
Capida.dk
Clatronic DM 3495 Donut maskine
CDON DK
Städter Donutform Non-stick
KitchenOne.dk

Donuts – eller doughnuts – er en af de mest kendte snacks over hele verden, og er blevet et symbol for USA og den vestlige verden. Den velkendte runde spise med hul i midten er delikat og kan virke meget uoverskuelig at skulle lave selv, medmindre har det rigtige udstyr til det. Med en donutmaskine er alt du skal gøre, bare at hælde din donut-dej ned i maskinen og så laver den resten.

Nedenfor er der samlet tre af markedets bedste donutmaskiner, samt et godt alternativ til en donutmaskine. Læs videre nedenfor og find ud hvilken donutmaskine, der passer bedst til dine behov.

KitchPro Mini Donut Maskine – Den bedste donutmaskine

KitchPro producerer kvalitetsprodukter til en overkommelig pris for alle husstande. Deres Donut maskine er ikke en undtagelse. KitchPro Mini Donut Maskine er i øjeblikket en af de bedste donutmaskine, hvilket også ses i dens brugeranmeldelser. Ud af 31 anmeldelser på Coolstuf.dk scorer Denne donutmaskine 4,8 stjerner ud af 5, hvilket gør den til et meget vellidt produkt.

Derfor skal du vælge KitchPro Mini Donut Maskine

Denne donutmaskine fra KitchPro er et oplagt valg for dig, hvor brugervenlighed er vigtig. Donutmaskinen er nem at anvende, da der kun er få skridt fra start til slut. Efter at du har lavet dejen skal donutmaskinen bare sættes i stikkontakten og opvarmes. Når donutmaskinen er den rette temperatur vil maskinen indikere det via den indbyggede lampe. Det er simpelt og nemt at bruge denne maskine.

Derudover er maskinen nem at rengøre efter brug. En simpel skuresvampe kan gøre tricket og vil efterlade din maskine så god som ny. Der er ingen undskyldning for ikke at lave lækre donuts.

Donutmaskinen fra KitchPro kommer i hvid og er produceret i hård plast og med indbygget form til donuts.

Produktdetaljer:

 • Dimensioner: 20 cm i diameter
 • Effekt: 700 Watt
Det kan vi lide:
 • Kan lave syv donuts af gangen
 • Medfølger to forskellige donut-opskrifter
 • Nem at vedligeholde og rengøre

Champion Donut Maker – Den solide donutmaskine

Champions Donut Maker er en af de maskiner, som man bare ikke kan slide op. Den er på trods af sin lave pris en solid donutmaskine. Champion er en køkkenudstyrsproducent med mange gode produkter i sit katalog. Den svenske producent er meget vellidt, og kan findes i butikker landet rundt.

Derfor skal du vælge Champion Donut Maker

Denne donutmaskine er som beskrevet en robust en af slagsen, og er perfekt til dig, som har planer om at lave donuts ofte. Den er holdbar og dens non-stick belægning gør, at du nemt kan rydde op, når du er færdig med at spise – det tager ikke lang tid.

Derudover er denne donutmaskine lige så brugervenlig som den første, hvor den med to indikatorlamper signalerer, hvilket stadie maskinen er i: “power” og “ready”. Den kommer med dens egen opskrift på en donut-dej, og kan nemt fragtes rundt omkring ved hjælp af cool-touch håndtaget – derudover kan maskinen fragtes lodret, som gør den endnu nemmere at fragte rundt.

Champion Donut Maker kommer i en sort farve og med et tidsløst design, som kan passe ind i ethvert køkken.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 700 watt
 • Farve: sort
 • Kapacitet: syv donuts
Det kan vi lide:
 • Non-stick belægning på pladerne
 • Håndtag med cool-touch – dette gør at håndtaget ikke bliver varmt under og efter brug
 • Automatisk temperaturregulering

Clatronic DM 3495 Donut maskine – Den futuriske donutmaskine

Clatronic er et tysk brand, som producerer og distribuerer køkkenudstyr til hele verden. Denne donutmaskine fra Clatronic gør det den er sat på jorden til – at lave pæne og gode donuts. Det har også gjort at fået 3,7 stjerner ud af 5 stjerner på Askgeorge.com, som beskriver maskinen som værende flot i sit design og god til sin primære funktion.

Derfor skal du vælge Clatronic DM 3495 Donut maskine

Denne donutmaskine skiller sig ud fra de andre på listen med dens futuristiske design. Maskinen har en rund form – nærmest som en kuppel – og er placeret på fire gummifødder, som er med til at stabilisere maskinen. Den er kridhvid udvendig med sorte forme indvendig, og to lamper signalere, at maskinen er tændt, samt hvornår den er klar til at modtage donut-dejen.

For at undgå overophedning, har den en indbygget funktion til at undgå overophedning ved bagning af donuts.

Denne model kommer også med et cool-touch håndtag, som er varme isoleret, så du altid kan flytte rundt på din donutmaskine. Overfladen på formen er også lavet af non-stick materiale, så den er let at gøre ren efter brug.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 900 watt
Det kan vi lide:
 • Cool-touch håndtag
 • Klik-funktion i låget – en fremragende lukkefunktion, som giver donuten ekstra farve på grund af trykket
 • Ens bagning af donuts

Städter Donutform Non-stick – Alternativ til donutmaskine

Hvis ikke du er til donutmaskinen, men mere komfortabel med at bage dine donuts i ovnen, så kan du med Städter Donutformen gøre lige netop det. Dette er alternativet til en donutmaskine, og tyske Städter har produceret en god non-stick donutform, som gør det nemt for dig at lave donuts og gøre rent bagefter uden donut-rester over det hele.

Derfor skal du vælge Städter Donutform Non-stick

Der er primært tre grunde til at vælge en donutform fremfor en af de tre ovenstående donutmaskiner. Den første grund er, at der er plads til flere donuts i denne form end der er i nogen af de tre donutmaskiner listet ovenfor. Derfor har du mulighed for at lave flere donuts samtidig, og det er ikke nødvendigt at skulle vente på den første omgang bliver færdig.

Den anden grund er, at du kan bruge en donutform til flere ting. Her sætter kun fantasien grænser, men du kan fx lave especialformet is.

Den tredje og sidste grund til at vælge Städter Donutform Non-stick er, at du kan have flere af dem samtidig, og derved bage mange donuts i ovnen på en gang og stadig få det samme resultat.

Produktdetaljer:

 • Plads til 12 donuts
 • Materiale: Non-stick
Det kan vi lide:
 • Non-stick materiale
 • Plads til 12 donuts