Donut Maskine – Se de 3 bedste donutmaskiner + alternativer!

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

TESTVINDER

KitchPro Mini Donut Maskine

KitchPro producerer kvalitetsprodukter til en overkommelig pris for alle husstande. Deres Donut maskine er ikke en undtagelse. KitchPro Mini Donut Maskine er i øjeblikket en af de bedste donutmaskine, hvilket også ses i dens brugeranmeldelser.…

1
Den bedste donutmaskine

KitchPro Mini Donut Maskine

3
Den futuriske donutmaskine

Clatronic DM 3495 Donut maskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Donuts – eller doughnuts – er en af de mest kendte snacks over hele verden, og er blevet et symbol for USA og den vestlige verden. Den velkendte runde spise med hul i midten er delikat og kan virke meget uoverskuelig at skulle lave selv, medmindre har det rigtige udstyr til det. Med en donutmaskine er alt du skal gøre, bare at hælde din donut-dej ned i maskinen og så laver den resten.

Nedenfor er der samlet tre af markedets bedste donutmaskiner, samt et godt alternativ til en donutmaskine. Læs videre nedenfor og find ud hvilken donutmaskine, der passer bedst til dine behov.

KitchPro Mini Donut Maskine

Den bedste donutmaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Kan lave syv donuts af gangen
 • pros-icon.svg Medfølger to forskellige donut-opskrifter
 • pros-icon.svg Nem at vedligeholde og rengøre

Detaljeret gennemgang

KitchPro producerer kvalitetsprodukter til en overkommelig pris for alle husstande. Deres Donut maskine er ikke en undtagelse. KitchPro Mini Donut Maskine er i øjeblikket en af de bedste donutmaskine, hvilket også ses i dens brugeranmeldelser. Ud af 31 anmeldelser på Coolstuf.dk scorer Denne donutmaskine 4,8 stjerner ud af 5, hvilket gør den til et meget vellidt produkt.

Derfor skal du vælge KitchPro Mini Donut Maskine

Denne donutmaskine fra KitchPro er et oplagt valg for dig, hvor brugervenlighed er vigtig. Donutmaskinen er nem at anvende, da der kun er få skridt fra start til slut. Efter at du har lavet dejen skal donutmaskinen bare sættes i stikkontakten og opvarmes. Når donutmaskinen er den rette temperatur vil maskinen indikere det via den indbyggede lampe. Det er simpelt og nemt at bruge denne maskine.

Derudover er maskinen nem at rengøre efter brug. En simpel skuresvampe kan gøre tricket og vil efterlade din maskine så god som ny. Der er ingen undskyldning for ikke at lave lækre donuts.

Donutmaskinen fra KitchPro kommer i hvid og er produceret i hård plast og med indbygget form til donuts.

Produktdetaljer:

 • Dimensioner: 20 cm i diameter
 • Effekt: 700 Watt

Champion Donut Maker

Den solide donutmaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Non-stick belægning på pladerne
 • pros-icon.svg Håndtag med cool-touch – dette gør at håndtaget ikke bliver varmt under og efter brug
 • pros-icon.svg Automatisk temperaturregulering

Detaljeret gennemgang

Champions Donut Maker er en af de maskiner, som man bare ikke kan slide op. Den er på trods af sin lave pris en solid donutmaskine. Champion er en køkkenudstyrsproducent med mange gode produkter i sit katalog. Den svenske producent er meget vellidt, og kan findes i butikker landet rundt.

Derfor skal du vælge Champion Donut Maker

Denne donutmaskine er som beskrevet en robust en af slagsen, og er perfekt til dig, som har planer om at lave donuts ofte. Den er holdbar og dens non-stick belægning gør, at du nemt kan rydde op, når du er færdig med at spise – det tager ikke lang tid.

Derudover er denne donutmaskine lige så brugervenlig som den første, hvor den med to indikatorlamper signalerer, hvilket stadie maskinen er i: “power” og “ready”. Den kommer med dens egen opskrift på en donut-dej, og kan nemt fragtes rundt omkring ved hjælp af cool-touch håndtaget – derudover kan maskinen fragtes lodret, som gør den endnu nemmere at fragte rundt.

Champion Donut Maker kommer i en sort farve og med et tidsløst design, som kan passe ind i ethvert køkken.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 700 watt
 • Farve: sort
 • Kapacitet: syv donuts

Clatronic DM 3495 Donut maskine

Den futuriske donutmaskine

Fordele
 • pros-icon.svg Cool-touch håndtag
 • pros-icon.svg Klik-funktion i låget – en fremragende lukkefunktion, som giver donuten ekstra farve på grund af trykket
 • pros-icon.svg Ens bagning af donuts

Detaljeret gennemgang

Clatronic er et tysk brand, som producerer og distribuerer køkkenudstyr til hele verden. Denne donutmaskine fra Clatronic gør det den er sat på jorden til – at lave pæne og gode donuts. Det har også gjort at fået 3,7 stjerner ud af 5 stjerner på Askgeorge.com, som beskriver maskinen som værende flot i sit design og god til sin primære funktion.

Derfor skal du vælge Clatronic DM 3495 Donut maskine

Denne donutmaskine skiller sig ud fra de andre på listen med dens futuristiske design. Maskinen har en rund form – nærmest som en kuppel – og er placeret på fire gummifødder, som er med til at stabilisere maskinen. Den er kridhvid udvendig med sorte forme indvendig, og to lamper signalere, at maskinen er tændt, samt hvornår den er klar til at modtage donut-dejen.

For at undgå overophedning, har den en indbygget funktion til at undgå overophedning ved bagning af donuts.

Denne model kommer også med et cool-touch håndtag, som er varme isoleret, så du altid kan flytte rundt på din donutmaskine. Overfladen på formen er også lavet af non-stick materiale, så den er let at gøre ren efter brug.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 900 watt

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×