Elkedel test (2022) – Se de 10 bedste elkedler!

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

Siemens TW86103 2
bedst til prisen

Siemens TW86103

EM77 Elkedel fra Stelton 5

Morphy Richards Aspects 1.5L

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Elkedlen er nok et rimelig standard udstyr i de fleste køkkener når det gælder kogende vand, men det kan være svært at vælge, hvilken elkedel man skal købe. Hvor stor skal den være? Skal den være i plastik eller rustfrit stål? Elkederne er typisk ret ens, men alligevel ikke, fordi der findes også de lidt smartere elkedler, som fx kan holde vandet varmt i op til 30 minutter efter det har kogt

Vi har lavet denne guide dig, som ønsker at købe en elkedlen, der passer bedst til dig og dit hjem. Denne elkedel test består af 10 elkedler med funktioner, der passer til forskellige behov. Elkedlerne i denne test er altså nogle af de bedste der findes på markedet, men der er også en til et hvert behov. Er i en stor familie eller lille? Skal designet være klassisk, farverigt eller retro?

Nederst i denne elkedel test, kan du finde et afsnit om, hvordan man kan afkalke sin elkedel, da det er utroligt vigtigt! mange forbrugere ødelægger deres elkedel, fordi de ikke har afkalket den!

Fordele
 • pros-icon.svg Flot design og høj kvalitet
 • pros-icon.svg Indstilling af temperaturen
 • pros-icon.svg Bliver ikke varm uden på, da den er dobbeltvægget.

Detaljeret gennemgang

Med KitchenAid Artisan elkedel – 1522EER, får du en smuk elkedel, som nærmest ikke larmer, ikke bliver varm uden på og koger utroligt hurtigt!

KitchenAid er et kendt brand i de danske isenkræmmere, men også i de danske hjem. De er særdeles kendt for deres røremaskine, som man bliver dybt afhængig af, hvis man først har den i sit hjem. Den får stor ros af den britiske avis The Independent og det britiske magasin Ideal Home samt har den fået 86 point ud af 100 hos britiske Good Housekeeping institute. Vi vurderer, at dette er den bedste elkedel af alle elkedlerne i denne artikel, fordi den er af god kvalitet og har et smukt design.

Derfor skal du vælge KitchenAid Artisan Elkedel

KitchenAid har lavet flere forskellige serier af elkedler, men vi har valgt at tage KitchenAid elkedel 1522EER, fordi det er en KitchenAid klassiker. Den er med i serien af Kitchenaid Artsian, hvor du også finder røremaskine og brødrister.

Den findes i 7 farver; hvid, creme, sort, rustik sort, rød, rød metallic (som KitchenAid er kendt for) og medallion silver. Det er en stor elkedel med plads til 1,5 liter vand, og så koger den overraskende stærkt – det går hurtigere end man tror!

Betjening af elkedlen

Kitchen elkedel er nem at betjene, hurtigt til at koge og den bliver ikke særlig varm udenpå, da den er dobbeltvægget. Det er en mindre bekymring, som forældre!

Inden du trykker på knappen, for at sætte vandet i gang med at koge, så kan du indsætte temperaturen på siden af elkedlen. Dette er en funktion, som du kommer til at bruge mere end du tror. Det er fx ikke al slags the, som har godt af, at blive sat ned i vand, der er 100 eller 90 grader og det samme gælder faktisk kaffe. Derfor har du nu muligheden for at indstille temperaturen, og det gøres ved temperaturvælgeren, som sidder på siden, og er en analog skydeknap i soklen. Det ser elegant ud og passer fint ind til resten af designet.

Der er også et analog termometer, som sidder på siden af elkedlen. Det er smart, fordi den aflæser temerpaturen selvom elkedlen er inde på køkkenbordet uden basen. Du kan vælge temperaturer trinvis fra 50 til 100 grader.

Når du har sat dit vand over, så er der en lampe ved temperaturvælgeren, der lyser jo varmere vandet bliver. Det er en god indikation, hvor lang tid der er tilbage, før vandet er din ønskede temperatur.

Designet

Som sagt, så findes den i 7 farver, så det bør være muligt at finde en farve, der passer til køkkenet – eller måske en farve, der passer til din røremaskine fra KitchenAid, hvis du har sådan en.

Mange synes designet er en smule retro, men den passer også fint ind i moderne køkkener, så det kommer lidt an på, hvilken stil man har i køkkenet.

Ser man på de andre elkedler på markedet, så er det ingen hemmelighed, at KitchenAid, gør meget ud af designet på deres elkedel. De er lavet til dem, som gerne vil have en god kvalitets elkedel i et flot design,

Det er en elkedel, der prismæssigt ligger i den højere ende, men det er en elkedel, som du bliver utrolig glad for, den passer ind i køkkenet

Produktdetaljer:

 • 1,5 liter
 • Findes i 7 farver
 • Analog temperaturvælger – trin fra 50 til 100 grader
 • Analog termometer
 • Flot design
 • isolerende dobbeltkonstruktion

Siemens TW86103

bedst til prisen

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg I senses-serien med andre produkter fra Siemens
 • pros-icon.svg Adward-vindende design
 • pros-icon.svg Dobbeltvægget konstruktion, så den bliver ikke varm uden på

Detaljeret gennemgang

Siemens har lavet en elkedel til deres Senses-linjen, så hvis du har andre produkter fra Siemens i denne linje, så passer den perfekt til. Det er en linje, hvor Siemens har fokuseret på designet, hvor flere af produkterne har vundet priser. Denne elkedel har vundet en IF Design Award. Ligeledes fik den også 5 ud af 6 stjerner hos det norske forbrugermagasin Klikk.no.

Det er ikke kun på designet, som gør denne elkedel god og bedst til prisen, men også de smarte funktioner.

Derfor skal du vælge Siemens TW86103

Siemens TW86103 har et flot design, som gør den til lidt mere end bare en elkedel. Da de lavede denne model, så valgte de en dobbeltvægget konstruktion, hvilket øger kedlens isoleringsevne, og gør at den ikke bliver særlig varm uden på. Dette kan være et problem for mange elkedler. Dermed fokuserer designet altså ikke kun på at være flot, men også praktisk og sikkert.

Funktionalitet

Siemens TW86103 kan indeholde 1,5 liter vand, og man kan nemt aflæse, hvor meget vand, der er i den.

Du kan også nemt indstille vandets temperatur, som har fire trin fra 70 til 100 grader, hvilket er mere praktisk end du kan forestille dig! Det er ikke alt te og kaffe, som tåler at blive blandet med 100 graders varmt vand.

En anden smart sikkerhedsforanstaltning end den dobbeltvæggede konstruktion, er at elkedlen automatisk stopper, hvis låget ikke er på eller den bliver taget af basen. Det er en god funktion, hvis du har børn i nærheden af køkkenet!

Derudover, har den også en “Keep warm”-funktion, som kan holde vandet varmt i 30 min., hvis den står på basen.

Alt i alt, så er dette en praktisk og god elkedel, hvor du får meget for pengene.

Produktdetaljer: 

 • Effekt: 2000-24000 watt
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Kalkfilter
 • Dobbeltvægget konstruktion
 • Temperaturjustering fra 70 til 100 grader
 • “Hold varm”-funktion

KitchenAid 5KEK1722

Billig elkedel

Fordele
 • pros-icon.svg Smart elkedel med digitalt display
 • pros-icon.svg Aflæsning af temperaturen selvom den ikke står på basen
 • pros-icon.svg Høj kvalitet og elegant design

Detaljeret gennemgang

Med en KitchenAid 5KEK1722 (også kaldet midline) får du en smart elkedel med digital display, og så er den elegant fra top til tå. Du kan nemt indstille den ønskede temperatur, og så kan den holde vandet på den ønskede temperatur efter du har kogt vandet i op til 30 minutter

Derfor skal du vælge en KitchenAid 5KEK1722

Selvom der allerede er en elkedel fra KitchenAid med i denne elkedel test, så bliver i også nødt til at læse om denne elkedel, fordi det er mere end bare en elkedel! I modsætning til den anden elkedel, så er denne aflang i designet, hvor der er plads til 1,7 liter vand, så du kan nemt koge vand til hele familien eller et middagsselskab.

Den findes i mange farver, så du burde kunne finde en, der passer i dit køkken eller hvis du har andre maskiner fra KitchenAid, så kan du måske finde den samme farve!

Smarte funktioner

KitchenAid 5KEK1722 har seks forskellige temperaturindstillinger fra 50 til 100 grader, og det er mere brugbart end du regner med! Hvis du er en te-drikker og elsker grøn og hvid te, så skal de være opmærksom på, at vandet skal være mellem 70 og 80 grader. Det samme gælder nogle typer for kaffe, så hvis du går op i te og kaffe, så vælg en elkedel, hvor du nemt kan indstille temperaturen. Hvis du derimod er en person, der gerne vil hurtigt ud af døren om morgen og ikke ønsker din kaffe eller te skal være kogende varmt, så kan du med fordel indstille temperaturen mellem 90 og 95 grader, så den ikke er brændende varm når du skal drikke den.

Elkedlen har et flot og enkelt design, så du kan sagtens sætte den på et bord med gæster. En fordel er her, at selvom du sætter en på bordet og den ikke står på basen, så viser den vandets temperatur på displayet, så du kan holde øje med at dine gæster får varmt vand.

Den måler vandets temperatur gennem et intelligent temperatursystem.

En tredje smart funktion med denne elkedel er, at hvis du sætter den på basen, så kan du sætte den til en speciel temperatur og så holder elkedlen den specifikke temperatur i 30 minutter. Du behøver altså ikke længere at gå hen og trykke på knappen for at holde vandet varmt, hvis du ønsker flere kopper med jævne mellemrum.

Derudover så får denne elkedel ros for at være brugervenlig og håndterbar. Når du hælder vand over i en kop eller termokande, så drypper den ikke, så der kommer ikke kogende vand ud over det hele. Den har også et udtageligt kalkfilter.

KitchenAid 5KEK1722 er også stabil med en stabil base, som ikke rutsjer frem og tilbage, da den er udstyret med gummifødder, som sikre stabiliteten. Så alt i alt en god elkedel med brugbare og smarte funktioner.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 1,7 liter
 • Farver: flere forskellige farver
 • Temperaturjustering fra 50 til 100 grader
 • Kalkfilter
 • Digitalt display
 • “Hold varm”-funktion
 • Smukt og elegant design
 • Gummifødder på basen

SMEG Elkedel

Praktisk og hurtigt elkedel

Fordele
 • pros-icon.svg Flot retro design i mange farver
 • pros-icon.svg 360 graders placering på soklen

Detaljeret gennemgang

Bosch TWK8613 har fundet forskellige test – bl.a. hos det svenske forbrugermagasin Råd & Rön g tyske Test.de. Den er også populær i danske test, hvor forbrugerrådet Tænk har givet den en pris for at være bedst i test.

Med denne model har Bosch forsøgt at lave et moderne design med gode funktioner i godt kvalitet. Den kaldes også for Bosch Styline

Derfor skal du vælge Bosch TWK8613

Udover det flotte design, som du sagtens kan have stående på køkkenbordet, så kan den også nemt indstille temperaturen. Den har nemlig en smart temperaturjusteringsfunktion med 4 forskellige temperaturer, så du får dit vand til den ønskede temperatur. De fire trin går fra 70 til 100 grader.

Bosch TWK8613 findes i to farver, hhv. sort og hvid, den kan rumme 1,5 liter vand og koge vandet hurtigt, da den har 2400 watt. Den øverste del af elkedlen er i rustfrit stål

På begge sider af elkedlen er der en udvendig vandmåler, så du kan se, hvor meget vand, der er i elkedlen.

“Keep warm”-funktion

Denne elkedel har også mange smarte funktioner, hvor temperaturjustering er en af dem. En anden smart funktion er “keep warm”-funktionen, hvilket gør det muligt for den, at holde vandet varm ved en specifik temperatur i 30 min.

Sikker elkedel:

Udover det flotte design og funktioner, har Bosch valgt at sætte fokus på sikkerhed, så hvis du har børn rundt omkring i køkkenet og er bekymret for deres sikkerhed når du koger vand, så er denne perfekt. Den kan nemlig kun koge, hvis låget er lukket, og den har også overophedningsbeskyttelse.

Den skulle også være brugervenlig og ikke blive problematisk varm at røre ved når den koger.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 2400 Watt
 • Kapacitet: 1,5
 • Farver: sort og hvid
 • Temperaturjustering fra 70 til 100 grader
 • “Hold varm”-funktion
 • Overophedningsbeskyttelse

Morphy Richards Aspects 1.5L

EM77 Elkedel fra Stelton
Fordele
 • pros-icon.svg Flot og klassisk design, der passer til kaffekanden fra Stelton
 • pros-icon.svg Vandet koges hurtigt op

Detaljeret gennemgang

Denne stilrene Aspect Kettle White elkedel er en moderne, elegant og enkel model til dig, der ønsker en stilren stil i køkkenet. Den har drypfri kant og er fra den engelske mærke Morphy Richards, som producerer diverse elektriske apparater til køkkenet.

Derfor skal du vælge MORPHY RICHARDS Aspect Kettle White, Elkedel

Morphy Richards Aspect Kettle elkedel har udover sit smukke og meget stilrene design også en unik hældekant, der er drypfri og sikker i brug, men som også er med til at give elkedlen det smarte, moderne og stilrene design, den har. Den er udstyret med hele 3500 watts effekt, som gør den i stand til at opvarme og koge vandet på en hurtig, effektiv og billig måde, så du nemt kan få kogt vand til madlavningen eller til de varme drikke som te og kaffe.

Ledningsfri kande og aftageligt kalkfilter

Selve kanden af denne Morphy Richards elkedel har en kapacitet på 1,5 liter. Den vejer kun 1,5 kg, og den står stabilt, når den opvarmer vandet. Den er ledningsfri, og det er derfor muligt at tage selve kanden med rundt i køkkenet eller med til bords, så vandet ikke nødvendigvis behøver blive hældt op i en ekstern kande.

Aspect elkedlen har et aftageligt kalkfilter, som er meget praktisk, da man på den måde hurtigt kan komme kalken til livs, når det over tid samler sig i elkedlen. Der er meget kalk i vandet mange steder i Danmark, og det betyder, at elkedler ofte kalker til. Det gør derfor det hele meget lettere, når man af og til skal afkalke elkedlen, at man kan tage kalkfilteret af og få det renset, så kalken ikke kommer ned i gryderne eller kopperne til de varme drikke.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 3500 watt
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Materiale: Rustfrit stål og krombelagt stål
 • Vægt: 1,5 kg
 • Antal temperaturtrin: 1
 • Aftageligt kalkfilter
Fordele
 • pros-icon.svg Flot stilrent design med farveforandring efter valgt temperaturfunktion
 • pros-icon.svg Temperaturkontrol med 5 temperaturindstillinger
 • pros-icon.svg Hold varm-funktion

Detaljeret gennemgang

Denne smarte og moderne Colour Burst 6494 elkedel fra OBH Nordica er en meget funktionel og teknologisk elkedel, der kan give glæde til enhver i en travl hverdag, hvor alting gerne må være nemt og overskueligt i køkkenet.

Derfor skal du vælge OBH Nordica Colour Burst elkedel 6494

Hvis man ønsker sig en elkedel i et flot og stilrent design samt en, der har flere forskellige funktioner, så hverdagen og madlavningen kan blive meget nemmere og mere overskuelig, så er denne OBH Nordica Colour Burst 6494 et fantastisk valg. Det er en funktionel og teknologisk model, der er udstyret med temperaturfunktion, hvor det er muligt at vælge imellem hele 5 temperaturindstillinger. Herunder er det muligt at vælge en indstilling med 37 for tilberedning af babymad.

Foruden temperaturkontrol, hvor man kan vælge imellem forskellige temperaturindstillinger alt efter, hvad vandet skal bruges til, så har denne elkedel også en hold varm-funktion. Med denne funktion kan man have den samme temperatur i elkedlen over længere tid til, hvis man fx sidder og drikker te og kaffe inde ved bordet, da man her ikke behøver at hælde vandet op i en termokande efterfølgende.

Produktdetaljer:

 • Effekt: 2200 watt
 • Kapacitet: 1,6 liter
 • Materiale: Rustfrit stål
 • Vægt: 1 kg
 • Antal temperaturtrin: 5

Guide

Guide til at finde den bedste elkedel + praktiske tips

Hvilken el-kedel skal man vælge?

Når du skal vælge en elkedel, så tænk over, hvor meget du bruger den i hverdagen og om du vil have mere end bare en elkedel, hvor man kan mærke, at producenterne har tænkt over tingene.

Vil du have en elkedel, som koger vandet og det er det, eller vil du have en mere detaljeret elkedel, hvor du selv kan indstille temperaturen eller holde vandet varmt, hvis du stiller den på spisebordet?

Hvor vigtig er sikkerhed for dig? Hvis du har børn i nærheden, så er det måske en nødvendighed, at den ikke bliver varm på ydersiden når den koger eller at den ikke kan koge, hvis man løfter låget?

Der kan være flere funktioner på en elkedel, end man lige skulle tro, så tag et kig i denne elkedel test 2019 og bestem dig for, hvilken elkedel passer til dit køkkenbord.

Hvordan afkalker man en el-kedel

Mange danskere glemmer at afkalke deres elkedel, og det resulterer i, at den går i stykker og man må ud og investere i en ny elkedel. Det er super ærgerligt, men de fleste producenter dækker ikke elkedler, som er gået i stykker, fordi man ikke har renset sin elkedel for kalk. Garantien dækker altså typisk ikke, hvis man ikke afkalker den.

Der findes heldigvis flere metoder til at afkalke sin elkedel:

 • Kog den med eddike
 • afkalkningstabletter.

Afkalk din elkedel med eddike

En nem måde til at afkalke sin elkedel, er ved brug af eddike. Put ca. 2 del eddike og 8 dl vand ned i elkedel, og sæt det over. Når det har kogt, så lad det blive i elkedlen i noget tid – ca. 15 min. Det fjerner kalken, og du har en ren elkedel bagefter, men husk at skylle elkedlen grundigt bagefter og gennem kog med vand et par gange til lugten af eddike er væk.

Det er en god idé at gøre dette ca. hver anden uge eller en gang om måneden alt efter, hvor meget kalk der er i dit vand og hvor tit du bruger den.

Afkalk din elkedel med Citronsyre

Du kan også afkalke din elkedel med citronsyre, det er dog en langsommere proces end hvis du bruger eddike, men den er ganske udemærket. Bland 1 spsk. citronsyre med 1 liter vand i elkedlen, og lad det stå natten over. Det skal ikke koge, men bare få lov til at være i ro. Næste morgen, så hældes citronsyre-blandingen ud og du skal koge eldelen med rent vand et par gange.

Mindsk afkalkningen med afkalkningstabletter:

Afkalkningstabletter er faktisk meget smart, og er til dig der glemmer at afkalke din elkedel med fx eddike. Det er nogle små stål ting, som man er nede elkedlen hele tiden. Den opsamler kalken, derfor skal de en gang om ugen tages op af elkedlen og renses med fingrene, så alt det opsamlede kalk falder ud.

Elkedel tilbud

Du kan være heldig at finde en elkedel på tilbud eller til en god pris, men når vi snakker om pris, så er det også vigtigt, at du tænker over kvaliteten. Typisk hænger kvalitet og pris sammen, og ønsker du en elkedel, der holder i flere år, så kan det være du skal se det mere som en investering og købe en elkedel til en lidt højere pris.

Testkilder:

Tænk.dk 

Det danske forbrugerråd Tænk.dk har lavet en gennemgående test af elkedler, som har en pris under 1000 kr.

De har testet 14 elkedler, hvor de giver råd til køb, sikkerhed og afkalkning af elkedler.

For at få adgang til testen, så skal du købe et abonnement hos dem. Tænk.dk er en meget troværdig kilde, da de har forbindelser til forbrugerstyrelsen. De er utrolig gode til at lave tests om dagligdagsprodukter, og kigger med forbrugerens øjne, når de laver disse tests.

Hvis du har adgang til tænk, så kan du se hvornår de elkedlerne er blevet testet og hvad de er blevet testet i. Der er en forklaring til hvert produkt, og de har et fint system med dårlig, under middel, middel, god og meget god. De forskellige produkter får disse symboler alt efter, hvordan de klarer sig i fx brugervenlighed, kogning, sikkerhed osv.

Råd og Rön

Det svenske forbrugerråd Råd og Rön har også lavet en test med 40 elkedler, så dette er en meget omfattende test, hvor elkedlerne er blevet testet godt igennem og med forbrugerens øjne.

Også her skal du købe et abonnement for at se testen. Produkterne bliver rangerede alt efter, hvordan de klarer sig, og det er muligt at gå ind og se hvor mange point de har fået i hver kategori.

Klikk.no 

Klikk.no er et norsk magasin, som bl.a. laver tests af populære produkter. I denne test har de testet 8 forskellige elkedler. Det skal dog siges, at den ikke er helt ny denne test, men til gengæld, er den blevet opdateret op til flere gange. De har testet flere parametre bl.a overfladetemperatur, brugervenligheden og kvaliteten.

Denne test af elkedler fra Norge er helt gratis.

Test.de

Tyske Test.dk er et magasin, som laver test til forbrugerne, og dermed hjælper og guider de tyske forbrugere til, hvilke produkter de anbefaler og hvorfor. Her har de lavet en test af 18 forskellige elkedler. De har bygget test op omkring en pointscala, hvor hver kategori vægter et bestemt antal procentpoint. De har bestemt, at vandopvarmning og daglig håndtering er vægtet med hver 40 %, mens miljø og sikkerhed er vægtet med henholdsvis 15 % og 5 %. Denne test er helt gratis.

The independent 

Den britiske avis, The Independent, har lavet en omfattende test af elkedler. Det er specielt KitchenAid-elkedlen, hvor vi har brugt informationer på dette. Det er en troværdig kilde, da det er en af de største aviser i Storbritannien.

Resultat af testen

Denne elkedel test 2020 gennemgår 10 forskellige elkedler, og her kommer en kort opsummering af alle elkedlerne.

Ud af alle elkedlerne i denne test, så er KitchenAid elkedel – 1522EER vores bedst i test, fordi den er til dig, som ønsker kvalitet i hverdagen, hvor der er tænkt over de små ting og flot design. Du får virkelig noget for pengene! Du kan nemt indstille temperaturen og følge med i, hvor varmt vandet er. Derudover er den dobbeltvægget, hvilket betyder, at den ikke bliver varm uden på, og den holder godt på varmen, hvis du vil lade vandet stå lidt. KitchenAid elkedel – 1522EER passer også perfekt sammen med resten af produkterne fra KitchenAid, da designstilen er de samme og du kan være heldig at finde den samme farve, hvis du har flere produkter fra KitchenAid.

Vi vurderer, at bedst til prisen er Siemens TW86103, fordi det er en elkedel, hvor der er tænkt over designet og de praktiske detaljer. Den tilhører Senses-serien, som er en serie, hvor der er fokuseret på design og det praktiske. Den er også dobbeltvægget, og har en “Keep warm”-funktion.

Der er faktisk to elkedler fra KitchenAid i denne test, så på tredjepladsen ligger KitchenAid 5KEK1722(Midline), som er en smart elkedel med et display, hvor du kan indstille temperaturen og se hvor varmt vandet er, selv hvis du stiller den på bordet uden basen. Det er en elkedel i super god kvalitet, lækkert design og bare lige lidt mere end en elkedel, og så passer den perfekt sammen med de andre ting fra KitchenAid.

Efterfølgende har vi Bosch TWK8613, som ligner Siemens TW86103 både på designet, men de har næsten også de samme funktioner. De har nogenlunde de samme funktioner, men forskellen er at Siemens TW86103 har en dobbeltvægget konstruktion, og det har Bosch TWK8613 ikke. Det betyder, at den kan være varmere uden på. Ellers er de to modeller rimelig ens.

Der er to elkedler med i denne test, som har et retro design, og det er den farverige model fra SMEG og elkedlen fra Morphy Richards. Modellen fra Morphy Richards er af rustfrit stål.

Vælger du en Bosch TWK7801 eller Elkedel EEWA7100, så får du en enkel og simpel elkedel. De har ikke alle mulige forskellige funktioner, men til gengæld er de super gode til det, den er lavet til; nemlig at koge vand hurtigt. Den har en knap til at tænde og sætte i gang med at koge og en knap til at åbne låget.

Til sidst er der elkedlerne fra de kendte danske mærker Stelton og Bodum også lavet hver deres elkedel, som passer i stilen med deres kaffemaskiner.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×