Gasbrænder til madlavning – Se de 6 bedste gasbrændere (2022)

1
SATAKE PROFESSIONEL GASBRÆNDER

Hvis du gerne vil have en gasbrænder til madlavning, som både er effektiv og elegant, skal du vælge en Satake professionel gasbrænder. Men udover at være effektiv og elegant, har den også fået mange flotte ord med på vejen. Gasbrænderen fra Satake scorer fem ud af fem stjerner på Kitchenone.dk. Det er blandt andet derfor vi har kåret den som bedste gasbrænder til madlavning. Derfor skal du vælge Satake professionel gasbrænder Denne gasbrænder fra Satake…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
SATAKE PROFESSIONEL GASBRÆNDER 499 DKK Kitchentime DK
FUNKTION GASBRÆNDER PROFESSIONEL 216 DKK happii.dk
SIEVERT HANDYJET GASBRÆNDER 483 DKK Toolster
Flame Boy Gasbrænder 211 DKK KitchenOne.dk
BLOMSTERBERGS PROFESSIONEL GASBRÆNDER 299,95 DKK Sinnerup
STÄDTER GASBRÆNDER CRÉME BRÛLÉE-BRÆNDER

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

En gasbrænder er et af de redskaber i køkkenet, som vi sjældent tænker på, men ikke desto mindre er det en fantastisk ting at have i køkkenet. Der findes mange forskellige gasbrændere på markedet, og det kan være svært at finde den gasbrænder, som passer lige præcis til dine behov. Derfor har vi lavet denne gasbrænder til madlavning test.

På siden her har vi udvalgt nogle af de bedste gasbrændere til madlavning. Du vil få en grundig gennemgang af de forskellige gasbrændere, og til sidst får du gennemgang af, hvordan du laver mad med en gasbrænder.

SATAKE PROFESSIONEL GASBRÆNDER – Bedste gasbrænder til madlavning

Hvis du gerne vil have en gasbrænder til madlavning, som både er effektiv og elegant, skal du vælge en Satake professionel gasbrænder. Men udover at være effektiv og elegant, har den også fået mange flotte ord med på vejen. Gasbrænderen fra Satake scorer fem ud af fem stjerner på Kitchenone.dk. Det er blandt andet derfor vi har kåret den som bedste gasbrænder til madlavning.

Derfor skal du vælge Satake professionel gasbrænder

Denne gasbrænder fra Satake holder virkelig hvad den lover, og så er den en fantastisk ting at have i køkkenet. Men ikke nok med det, er det ikke en gasbrænder som alle andre. Faktisk, kan Satake professionel gasbrænder lidt mere end de fleste gasbrændere, da den har et innovativt mundstykke, der gør hele brugeroplevelsen endnu mere værd. Det smarte ved mundstykket er, den har en grill funktion, som kan tilføje lidt ekstra smag til madlavningen. Du kan eksempelvis tilføje ekstra smag til dit kød fisk eller grøntsager. Med en gasbrænder fra Satake er du klædt på til både at tilberede desserter, karamellisere creme brulee og tilføje ekstra smag til kød og grøntsager.

Produktdetaljer:

 • Indbygget grillfunktion
 • Mundstykke medfølger
Det kan vi lide:
 • Effektiv gasbrænder
 • Kan bruges både til kød, creme brulee og andet.
 • Udstyret med et innovativt mundstykke som har en grill funktion

FUNKTION GASBRÆNDER PROFESSIONEL – Stilren gasbrænder

Hvis du er på udkig efter en billig og stilren gasbrænder, der ikke koster alverdens, er Funktion Gasbrænder Professionel måske noget for dig. En funktion gasbrænder kan det samme som så mange andre gasbrændere – den eneste forskel er bare dens flotte udseende. Den har scoret 4.7 ud af fem stjerner på Coop.dk og scorer samtidig 5 stjerner på KitchenOne.dk.

Derfor skal du vælge Funktion gasbrænder

Med denne gasbrænder fra Funktion, får du en en effektiv gasbrænder af høj kvalitet, som har et stilrent udseende. Men ikke nok med, at den er effektiv og ikke koster alverdens, er den også både flot og funktionel. Det er en gasbrænder, som er god til rigtig mange ting i køkkenet, og når du først har fået den i køkkenet, så slipper du den ikke igen. En fordel ved denne gasbrænder er, at den kan tændes elektronisk og betjenes fra alle vinkler, samtidig med, at den har en justerbar flamme. Og ikke nok med det, så bruger den også ganske almindelig lightergas, så den er nem at fylde op igen, når den er tom.

Produktdetaljer:

 • 16 centimeter i højden
 • Justerbar flamme
 • Lavet i materialerne stål og plastik
Det kan vi lide:
 • Ergonomisk design
 • Nem at fylde gas på
 • Elektronisk tænding

SIEVERT HANDYJET GASBRÆNDER – Græsbrænder med flere funktioner end til køkkenet

En Sievert handyjet gasbrænder er for dig, som er handyman, men gerne vil have en gasbrænder i køkkenet også. Gasbrænderen kan lidt mere end bare blive brugt til madlavning, og så har den et lidt mere robust design, som gør den holdbar til det meste.

Derfor skal du vælge Sievert Handyjet gasbrænder

Du skal vælge en Sievert Handyjet gasbrænder, hvis du gerne vil have en gasbrænder, der kan lidt mere end den almindelige gasbrænder til madlavning. Sievert er nemlig et mærke, som normalt laver gasværktøj til professionelle håndværkere. Men de har udviklet denne smarte gasbrænder, som både kan bruges i køkkenet til madlavning, men også til små projekter uden for køkkenet. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du tager den væk fra køkkenet og bruger den til noget andet, kræver det en grundig rengøring, når du tager den tilbage i køkkenet igen. Den kan desuden både bruges til flambering, grillning og karamellisering i køkkenet.

Produktdetaljer:

 • 20 millimeter i diameter
 • Gasflaske indeholder 300 ml
 • Bruger 140 forbrugsgram pr time ved 2 bar.
Det kan vi lide:
 • Perfekt til madlavning
 • Kan bruges til mange applikationer
 • Gasflaske medfølger i købet

Flame Boy Gasbrænder – Billig gasbrænder til madlavning

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Hvis du gerne vil have en billig gasbrænder, som samtidig ser brandgodt ud, skal du vælge en gasbrænder fra Flame Boy. Gasbrænderen kom på markedet i 2011, og har efterhånden et par år på bagen, men det gør den ikke mindre fantastisk. Flame boy scorer desuden 4,6 stjerner i brugeranmeldelser på Google.

Derfor skal du vælge Flame boy gasbrænder

Du skal først og fremmest vælge en Flame boy gasbrænder, hvis du gerne vil have en billig gasbrænder til madlavning, som både har et stilren og flot design. Det er en gasbrænder som fås både i sort og hvid, så den kan passer ind i de fleste køkkener og matche øvrige køkkenredskaber. Den er nem at bruge og så har en justerbar flamme. Flammen kan nemlig justeres mellem 10 og 25 millimeter og slutter automatisk i låst stilling, når den er slukket.

Produktdetaljer:

 • 14,5 centimeter i højden
 • Materialet er melamin
 • Lågets maksimale temperatur er 1300 grader
Det kan vi lide:
 • Gasbrænder, der er nem at håndtere
 • Stilren og flot design
 • Fås i flere farver

BLOMSTERBERGS PROFESSIONEL GASBRÆNDER – Bedste professionelle gasbrænder

Denne professionelle gasbrænder fra Mette Blomsterberg holder hvad den lover. Gasbrænderen fra Mette blomsterberg er både professionel og stilren af udseende, som passer ind i de fleste hjem. Blomsterberg professionel gasbrænder får mange fine ord med på vejen, og derfor er den kåret som bedste professionelle gasbrænder i vores test.

Derfor skal du vælge Blomsterberg professionel gasbrænder

Hvis du godt kan lide at lave desserter med karamelisering eller flambering, som eksempelvis creme brulee, skal du have fat i en gasbrænder til madlavning. Hvis du gerne vil have en super professionel gasbrænder, som er ideel til desserter, skal du på udkig efter en gasbrænder fra Mette Blomsterberg. Med den professionelle gasbrænder fra Mette blomsterberg er du sikker på, du ikke går galt i byen, når du skal tilberede dine desserter. Det er desuden en gasbrænder som er nem at kontrollere med elektronisk tænding og justerbar flamme.

Produktdetaljer:

 • 16 centimeter i højden
 • Tændes elektronisk
 • Justerbar flamme
Det kan vi lide:
 • Passer perfekt til tilberedning af desserter
 • Nem at kontrollere
 • Professionel og stilren af udseende

STÄDTER GASBRÆNDER CRÉME BRÛLÉE-BRÆNDER – Bedste gasbrænder til Creme Brulee

Kan du godt lide at lave creme brulee? Så er det på tide at finde den bedste gasbrænder til creme brulee. Städter creme brulee-brænder er nemlig et ideelt bud på den bedste gasbrænder til dette formål. Du får altså en gasbrænder, som næsten er skabt til at lave creme brulee.

Derfor skal du vælge Städter gasbrænder

Hvis du godt kan lide at lave creme brulee, skal du have en god gasbrænder, som passer perfekt til formålet. En Städter gasbrænder er lille og kompakt, samtidig med at den er skabt til at lave desserter som creme brulee. En fordel ved den lille og kompakte størrelse er, at den er nem at fragte rundt, så hvis du skal lave desserter hos venner og familie, kan du have din gasbrænder med uden problem. Det er altså en smart og lille gasbrænder, som du skal vælge, fordi den er udviklet specielt til at lave creme brulee.

Produktdetaljer:

 • 10,4 centimeter høj og 4,2 centimeter bred
 • Materiale af plast
 • Gasbrænderen er tom ved modtagelse
Det kan vi lide:
 • Gasbrænder ideel til creme brulee
 • Lille og effektiv
 • Kan bruges med almindelig lightergas

Lav gourmetmad med en gasbrænder

Umiddelbart tænker man på creme brulee, når man tænker på en gasbrænder til madlavning. Men en gasbrænder kan bruges til meget mere end bare creme brulee. Faktisk, giver gasbrænderen uanede muligheder i forhold til madlavningen. Hvis du gerne vil give dit kød, fisk, grøntsager eller smeltet ost smagen af grill, kan du køre gasbrænderen henover og give dem den helt rigtige overflade. Hvis dine bøffer mangler den sidste sprøde skorpe, kan du også bruge din gasbrænder. Men du kan selvfølgelig også bruge din gasbrænder til tilberedning af diverse desserter som eksempelvis marengs, creme brulee, tærter og baked alaska.

Creme brulee

En af de mest kendte opskrifter, hvor man skal bruge en gasbrænder, er creme brulee. Det er en rigtig lækker dessert, som mange mennesker elsker. Når du skal lave en creme brulee, så blander du først grundingredienserne sammen. Derefter skal du i gang med at bruge din gasbrænder til madlavning. Der er rigtig mange, som tror det er svært at brænde sukkeret på toppen af creme brulee, men det er det slet ikke. Det eneste du skal gøre er, føre den forsigtigt over toppen på din creme brulee. Du skal huske, at du ikke må holde gasbrænderen på det samme sted. Derfor er en huskeregel, at du kan køre den forsigtigt frem og tilbage over toppen af desserten. Svære er det faktisk ikke, og så har du en lækker dessert, du kan servere til dig selv eller dine gæster.