Hummergaffel – Den bedste hummergaffel 2022

Af Kira BAdge
Kira

Kira Petersen bruger sin tid på at pendle mellem Frankrig og Danmark og bruger det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille...

Kitchencraft Radford Hummergaffel 21.4cm
TESTVINDER

Kitchencraft Radford Hummergaffel 21.4cm

Med denne klassiske skaldyrsgaffel fra Kitchencraft Radford, får du en super flot, slank og meget elegant hummergaffel, som er perfekt når du skal have hummer. Gaften er lavet i mat rustfrit stål af højeste kvalitet,…

Kitchencraft Radford Hummergaffel 21.4cm 1
bedst i test

Kitchencraft Radford Hummergaffel 21.4cm

Nordic Sense Anna Long Hummergaffel 2
bedste billige

Nordic Sense Anna Long Hummergaffel

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne hummergaffel test, har vi set nærmere på tre forskellige hummergafler, så du kan mæske dig med det ultra luksuriøse, og ikke mindst delikate skaldyr, hummeren. Findes der noget mere elegant end at spise hummer? Nej det gør der jo næsten ikke.

Vi siger ikke at du ikke kan få hummer uden en hummergaffel, men det er bare lidt mere lækkert at gøre det på den rigtige måde. Og samtidig gør hummergaflen det også lettere at spise hummeren.

I vores købsguide, kan du hurtigt få hjælp til hvordan du vælger den helt rigtige hummergaffel, og i vores sammenligningstabel, får du hurtigt og nemt et overblik over de tre forskellige produkter som vi har testet. Så er du 100% klar til, eksempelvis nytår, hvor hummer er en yderst populær ret.

Kitchencraft Radford Hummergaffel 21.4cm

bedst i test

Kitchencraft Radford Hummergaffel 21.4cm
Fordele
  • pros-icon.svg Elegant flot design i rustfrit stål
  • pros-icon.svg 25 års garanti
  • pros-icon.svg Tåler opvaskemaskine

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Kitchencraft Radford Hummergaffel 21.4cm

Med denne klassiske skaldyrsgaffel fra Kitchencraft Radford, får du en super flot, slank og meget elegant hummergaffel, som er perfekt når du skal have hummer. Gaften er lavet i mat rustfrit stål af højeste kvalitet, og den er derfor super holdbar, til det ene hummer måltid efter det andet.

Gaflen tåler at blive vasket i opvaskemaskine, hvilket er en stor bonus i travle hjem, og specielt efter en lækker middag nytårsaften, hvor der ikke er tid til at stå og vaske op. Gaflen måler 21,4 cm, hvilket er perfekt til at få fat i det delikate kød der sidder inde i hummerens klo.  

Nordic Sense Anna Long Hummergaffel

bedste billige

Nordic Sense Anna Long Hummergaffel
Fordele
  • pros-icon.svg Tåler opvaskemaskine
  • pros-icon.svg Ske og gaffel i en
  • pros-icon.svg Flot model i rustfrit stål

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Nordic Sense Anna Long Hummergaffel

Denne super flotte hummergaffel fra Nordic Sense, er lige hvad du skal bruge, når du har flottet dig og købt ind til lækker hummer. Gaflen er lavet i blankt rustfrit stål, hvilket gør den yderst holdbar. Hummergaflen tåler at blive vasket i opvaskemaskinen. Gaflen har en lille gaffel i den ene ende, som kan bruges til at trække hummeren ud af sin skal, og en lille ske i den anden ende, som kan bruges til at hummer.

Hardanger Bestikk

Hummergaffel 18.5cm 7stk

Fordele
  • pros-icon.svg Sæt med 6 gafler
  • pros-icon.svg Flere funktioner
  • pros-icon.svg Medfølgende tang

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Hardanger Bestikk – Hummergaffel 18,5 cm – 7 stk

Her får du hummer bestik af bedste kvalitet, og endda med flere funktioner. så hummer oplevelsen bliver sublim. Du får her et sæt med 6 gafler, så du har bestik både til dig selv, og til gæster, hvis du gerne vil forkæle dem med hummere. Alle gafler er dekoreret med en flot hummer, også i rustfrit stål.

Ud over gaflerne, kommer sættet også med en tang, som kan bruges til at knække skallen på hummer eller krabbe, hvorefter du så kan bruge gaflen til at fiske kødet ud. Både gafler og tang er lavet i rustfrit stål. Sættet kan godt tåle maskinvask, men det anbefales at vaske i hånden af hensyn til udseendet på gaflen.

Guide

Sådan vælger du den rigtige hummergaffel

Nu har du læst om tre forskellige bud på en hummergafler, men hvordan finder du så lige ud af hvilken du skal vælge? Der er forskelligt du skal have med i overvejelserne, hvilket vi kommer nærmere ind på her i vores købsguide. Husk at en hummergaffel kan bruges til både krabber og hummer, så det er det helt rigtige udstyr hvis du har inviteret til en lækker skaldyr middag.

Design

Hummer er en yderst delikat ret, og derfor er det også dejligt at kunne dække op med det helt rigtige bestik, når du har inviteret på hummer eller anden form for skaldyr. Det kommer faktisk lidt an på hvad du selv er mest til når det kommer til design. Måske har du allerede noget andet bestik, som din nye hummergaffel gerne må passe sammen med. Måske vil du gerne have en hummergaffel der har en gaffel i den ene ende, og en ske i den anden ende, eller måske foretrækker du en med lang elegant skaft, når du skal servere lækker mad, og sætte dine tænder i det delikate hummerkød.

Rengøring

Du skal også se på om du gerne vil have en hummergaffel der tåler opvaskemaskine, eller om det er ok at den skal vaskes i hånden. De fleste hummergafler er lavet i blankt eller mat rustfrit stål, men nogle gafler har bedre af at blive vasket i hånden, da maskinvask kan være hård ved dit bestik.

Hvor mange skal du bruge?

Du skal selvfølgelig også se på hvor mange du skal bruge. Hvis du påtænker at servere skaldyr når du har gæster, kan det måske godt betale sig at købe et sæt, i stedet for at købe dit bestik enkeltvis. Selvom det måske er dyrere lige på stedet, så er det pengene værd i længden, fordi du så har det rigtige køkkenudstyr når du skal servere det lækreste skaldyr til dine gæster.

Tænker du derimod at det måske blot er dig og din bedre halvdel, der skal nyde duften af hummer, og smagen af kødet, så kan det være en bedre ide, ikke at gå efter et sæt, men at købe en eller to gaffel af gangen.

Hvorfor har jeg brug for en hummergaffel?

Hvis du skal fortære din hummer, eller andet skaldyr, på den helt rigtige måde, så har du brug for en hummergaffel. For det første gør det simpelthen selve spiseoplevelsen lettere, fordi gaflen er designet specielt til formålet, og for det andet, så giver det også bare den der helt rigtige følelse af luksus. For lad os bare være ærlige, hummer er på ingen måde en billig delikatesse, så derfor må det gerne være helt rigtigt, når man under sig selv den luksus i livet, at spise lækker hummer.

En traditionel hummergaffel er mellem tyve og tredive centimeter lang. Forskellen fra en hummergaffel, og en almindelig gaffel, er hummergaflen har to spidser i den ene ende, som bruges til at spidde hummeren, så du kan få hul på skallen. Grunden til at en hummergaffel ofte er lang og tynd, er fordi at den skal kunne komme ind i hummerens kløer, og få det lækre kød fri. Kødet i kløerne er nemlig ligeså lækkert som det i halen.

Hvis du gerne vil gøre det endnu lettere for dig selv, så er det også en god ide at få fat i en hummertang. Den kan du nemlig bruge til at knække skallen på hummeren, så du kan komme ind til kødet. Der er også noget hyggeligt og sjovt i at sidde sammen med sine gæster og arbejde med at få kødet fri, hvilket også er med til at man tager sig god tid om at spise hummeren. Det kan nemlig være svært at holde igen, når noget smager så godt!

FAQ

Hvilken hummergaffel er bedste i test?

Den bedste hummergaffel i test er Kitchencraft Radford Hummergaffel 21.4cm. Her får du en flot og elegant hummergaffel i rustfrit stål. Gaflen har en god længde, og to spidser, så du virkelig kan få godt fat i alt kød i hummeren. Gaften er i flot stilfuldt design, og er lavet i rustfrit stål. Gaflen tåler opvaskemaskine.

Hvordan ved jeg hvilket design jeg skal gå efter?

Når det kommer til design, er det selvfølgelig altid en smagssag. Det er en god ide at se på hvilket bestik du ellers har i skuffen, så du kan lave en elegant og sammenhængende borddækning, og så er det også altid en god ide at se på selve funktionaliteten i designet.

 

 

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×