Isknusere – Bedste isknusere 2022

Af Kira BAdge
Kira

Kira Petersen bruger sin tid på at pendle mellem Frankrig og Danmark og bruger det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille...

Olympia Manuel Isknuser
TESTVINDER

Olympia Manuel Isknuser

Hvis du er på udkig efter en god isknuser, som kan knuse mange isterninger hurtigt og effektivt, så er denne model et godt valg. Det er en manuel maskine, hvor du skal bruge dine egne…

Olympia Manuel Isknuser 1
bedst i test

Olympia Manuel Isknuser

Gastroback Glassmaskin Isknuser 3
bedste premium

Gastroback Glassmaskin Isknuser

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

De bedste isknusere giver dig knust is på ingen tid!
Hvis du elsker gode drinks, så ved du også, at de helst skal være helt kolde. Her gør isterninger et godt stykke arbejde, men de bedste isterninger i en lækker mojito eller iskaffe er altså de knuste isterninger.

Isterninger er dog ikke sådan lige til at knuse eller hakke i stykker. Derfor er en isknuser et glimrende værktøj til at knuse is på et øjeblik. Så kan du stå klar med de kolde drinks, når gæsterne ankommer. Eller måske du bare skal nyde en kold drink alene?

Du kan både få manuelle og automatiske isknusere, og vi har samlet tre gode isknusere på markedet i forskellige prisklasser. I vores købsguide har vi også samlet en masse god råd til, hvordan du vælger den isknuser, der passer bedst til dit behov. Derudover kan du nemt sammenligne de tre isknusere i vores sammenligningstabel nederst.

Olympia Manuel Isknuser

bedst i test

Olympia Manuel Isknuser
Fordele
  • pros-icon.svg Kan lave en del isterninger ad gangen
  • pros-icon.svg Nem at bruge
  • pros-icon.svg Fornuftig pris

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Olympia Manuel Isknuser

Hvis du er på udkig efter en god isknuser, som kan knuse mange isterninger hurtigt og effektivt, så er denne model et godt valg. Det er en manuel maskine, hvor du skal bruge dine egne kræfter til at hakke isen ved hjælp af et håndtag.

Den er perfekt til hjemmebaren, hvor du hurtigt kan knuse isterninger til nogle lækre drinks. Den er utrolig nem at bruge, og der kan være en del isterninger i maskinens beholder.

Maskinen er udviklet i rustfrit stål og passer godt ind hos de fleste – enten i køkkenet eller i baren.

Med denne isknuser får du perfekt knust is på få sekunder, og så er der ellers bare igang med at mixe kolde drikkevarer.

Forkromet Isknuser

bedste billige

Fordele
  • pros-icon.svg Fylder ikke ret meget
  • pros-icon.svg Bedste maskine til prisen
  • pros-icon.svg Flot design

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Forkromet Isknuser

Denne lille isknuser er udviklet i et elegant design, og tager ikke meget plads i dit køkken eller i din bar. Trods maskinen kun er 21 cm høj, kan den hakke is helt ubesværet.

Med denne isknuser får du ikke en stor isbeholder, der kan levere isterninger til hele havefesten, men du får derimod en lille knuser, der kan lave knust is til få cocktails.

Den er nem at bruge, og isterningerne puttes bare ned i beholderen, og ved at dreje på håndtaget knuses isterningerne.

Du skal ikke bruge mange kræfter til denne maskine, og du får knuste isterninger til dine drikkevarer nemt og hurtigt. Den er også nem at tage med sig på tur, og så kan du også servere kolde smoothies og kaffe med is på sommerhusturen.

Gastroback Glassmaskin Isknuser

bedste premium

Gastroback Glassmaskin Isknuser
Fordele
  • pros-icon.svg Elektrisk isknuser
  • pros-icon.svg Stor isbeholder
  • pros-icon.svg Knuser isterninger på 15 sekunder

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Gastroback Glassmaskin Isknuser

Med denne Gastroback isknuser får du en knuser af høj kvalitet. Den laver knust is med stor effekt, da det er en elektrisk isknuser.

Den kan knuse is til perfektion i løbet af blot 15 sekunder. Så er der is til dine drinks på et øjeblik, og du kan nemt og hurtigt lave is til så mange cocktails, du ønsker. Den knuser dog kun én isterning ad gangen, men det går hurtigt alligevel.

Du smider bare isen ned i maskinen, og så isknuseren for resten. Den fylder selvfølgelig lidt i din hjemmebar, men det bliver altså ikke meget lettere at få knust is.

Med denne elektriske isknuser får du en af de bedste isknusere på markedet, og den vil passe perfekt ind blandt dine andre køkkenmaskiner. En elektrisk isknuser er til dig, som ønsker den nemmeste måde at få is til dine drinks.

Guide

Sådan vælger du den bedste isknuser

En isknuser kan være et virkelig godt redskab at have i køkkenet eller i baren. Kolde drikkevarer er altid et sikkert hit, og du kan nemt og hurtigt lave gode, kolde drinks, hvis du har en maskine til det. Og så er de endda klar på få sekunder.

Det kan nogle gange være svært at finde knuste isterninger i supermarkederne, og de er som regel også helt umulige at skille ad til mindre klumper. Her vil en isknuser kunne hjælpe, og det vil nok hurtigt blive uundværlig i din bar derhjemme, når du skal lave cocktails til dig selv og dine gæster.

Manuel eller elektrisk isknuser?

Der findes både den manuelle modeller og de elektroniske isknusere på markedet, og det er måske en smagssag, hvad man er til. Der er fordele og ulemper ved begge dele.

Manuel isknuser

Med en manuel isknuser skal du med dine egne kræfter ødelægge isterningerne, så de bliver knuste. Det er en utrolig nem måde at gøre det på, hvis man blot skal have knuste isterninger til nogle enkelte drinks.

Du kan få maskiner, der ikke fylder ret meget, og som er nemme at tage frem, når de skal bruges. En lille, manuel model kan være god, hvis du blot skal lave til en enkelt cocktail. De passer godt ind i hjemmebaren, og du kan finde mange forskellige designs og størrelser derude, alt efter hvad der passer til dit behov.

Elektrisk isknuser

Med en elektrisk isknuser skal du ikke gøre arbejdet selv. Maskinen sørger helt automatisk for, at isen knuses til perfektion. Det er en nem og hurtigt måde at få knuste isterninger på, og du sparer kræfterne.

Desuden er de elektriske modeller som regel meget lette at betjene, da der ofte kun efter nogle få knapper at trykke på. Den ønskede mængde isterninger lægges i beholderen, og tages nemt ud igen, når isen er knust.

Størrelsen på isknuseren

Du kan vælge mellem mange forskellige størrelser blandt isknuserne på markedet. Her handler det om at finde ud af, hvad dit behov er. Skal der bruges is til mange lækre drinks ofte er det naturligvis en god ide at investere i en lidt større maskine, der kan knuse en god portion ad gangen.

Hvis det blot er til nogle drinks i ny og næ, når der lige åbnes op for baren, kan det være en ide at gå med en af de mindre modeller. De små maskiner passer måske og bedre ind i de private køkkener. Hvis du dog har din egen lille bar derhjemme og har planer om at servere perfekte drinks til sommerens fester, så vil en stor og elektrisk model gøres arbejdet bedst.

FAQ

Hvilken isknuser er bedst i test?

Den bedste isknuser i test er Olympia Manuel Isknuser. Den passer perfekt ind i enhver bar og knuser isterninger til perfektion. Den fylder ikke så meget som de helt store maskiner, og så er den utrolig nem at have med at gøre. Denne isknuser maskine vil være et ideelt valg til de flestes behov og er den bedste isknuser blandt de testede.

Hvorfor købe en isknuser?

I en bar hører en maskine, der kan lave knuste isflager. En elektronisk isknuser eller en manuel model vil gøre det meget lettere, når du skal have kolde drinks klar. Du slipper for besværet med at forsøge at slå og hakke dem i stykker. Vi har set på nogle af de bedste isknuser maskiner på markedet, og hvad en dit behov er til privat brug eller større arrangementer, er det helt sikkert en god gadget til køkkenet eller baren.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×