Bedste Kokkekniv Test (2022) → Se top 6 bedste kokkeknive
BEDSTE I TEST
Chef BK-80 Kokkekniv
En klassisk japansk santoku kniv, som er fantastisk til at hakke og snitte i alle slags råvarer. Her får du en god kniv med enorm hårdhed, som gør at kniven holder sig skarp i lang…
I denne japanske kniv test undersøger vi fem af, hvad vi anser som værende de bedste japanske knive på markedet. Udover at sammenligne væsentlige egenskaber som hårdhed, skarphed og holdbarhed, så vil vi også fremhæve andre funktioner og fordele ved hver model. Derudover afvejer vi brugervenligheden ved hver model og opstiller dens fordele og ulemper.
En af de mest centrale ting i køkkenet er et godt sæt knive, som egner sig til de forskellige råvarer du skal tilberede.
For at være sikker på, at du er klædt på til at vælge de knive, som du har brug for, har vi samlet al vores viden og den nødvendige information om japanske knive i vores købsguide, så du er klædt på til at vælge den bedste japanske kniv til dit niveau og behov.
I vores sammenligningsmodel kan du nemt og hurtigt se de knive, som vi har udvalgt og sammenligne alle fem med hinanden.
En klassisk japansk santoku kniv, som er fantastisk til at hakke og snitte i alle slags råvarer. Her får du en god kniv med enorm hårdhed, som gør at kniven holder sig skarp i lang tid.
Med et elegant design og unik skarphed brillerer denne santoku kniv til alle køkkenets opgaver. Knivbladet er udformet, så du let kan skære kød og fisk samt snitte grøntsager med præcision.
Denne alsidighed gør en japansk santoku kniv til den perfekte allround kniv.
Denne japanske kokkekniv er fremstillet af MC63 is-hærdet stål, som giver en hårdhed på 63 HRC. Det hårde stål er herefter behandlet med Tsuchime, som giver den smukke overflade og langvarig skarphed.
Det elegante knivblad måler 18 cm og er kombineret med et buet skaft af pakkatræ, dette giver dig enestående komfort uanset, hvilken skæreteknik, du bruger.
Alsidig kniv inspireret af japansk håndværk. Du får super skarphed kombineret med holdbart rustfrit stål, så du kan skære kød og grøntsager med lethed.
Orrefors japanske kokkekniv er en allround kokkekniv, som læner sig meget tæt på den traditionelle kokkekniv fra det vestlige køkken, hvilket gør den enormt brugervenlig.
Kniven er udstyret med et skarpt blad produceret af tysk rustfrit stål, som giver høj hårdhed og gør kniven ekstra robust.
Luftskær langs bladet gør, at du let kan skære igennem særligt våde råvarer uden, at de sidder fast på bladet.
Her får du en funktionel kniv, som er særligt god, hvis du ikke har haft en japansk kniv. kan bruges til mange ting, afpudse kød og skære grøntsager i tynde skiver.
Santoku kniven fra Zwilling er en japansk kniv, som du kan bruge til det hele. Med ekstraordinær hårdhed og skarphed, kan du få papirtynde grøntsager og perfekt udskåret kød.
Her har vi den bedste japanske kvalitet kombineret med smukt design og udformning. Miyabi 5000MCD er en allround universalkniv tilsvarende den velkendte traditionelle kokkekniv. Perfekt uanset om du skal skære tomater, kød eller fine skiver fisk.
Håndtagets d-form gør den gør kniven perfekt afbalanceret for maksimal kontrol til ubesværet præcis føring og udskæring. En behagelig kniv til den professionelle kok eller madentusiasten.
Denne kniv imponerer med sin kerne af MicroCarbide MC63 pulverstål som har 100 lag stål ovenpå for at skabe en kniv som er utrolig skarphed og hårdhed.
Bladet er slebet på begge sider og herefter har kniven fået en særlig bearbejdning med ishærdning, som gør den ekstra skarp og fleksibel. Metoden sikre også at stålet er modstandsdygtigt over for rust.
Her får du et japansk knivsæt til en helt fantastisk pris, så du let kan komme i gang med din samling af japanske kokkeknive uden at gøre en kæmpe investering.
Dette knivsæt fra Innova Goods er perfekt til dig, der gerne i gang med de japanske knive.
I sættet får du hele tre forskellige knive. En santoku kniv, som du kan bruge til det hele, en filetkniv og en grøntsagsøkse.
Du får således et komplet sæt af japanske knive, så du har den helt rigtige kniv til ethvert formål.
Knivene er udformet i flot moderne design med lyst skaft.
Klingerne er i rustfrit stål, så du kan være sikker på at knivene er robuste og holdbare. På bladet er lasergraveret design i damaskusstil, som giver knivene et særpræget og eksklusivt look.
Med knivsættet får du også en professionel bæretaske, som gør det nemt og sikkert at opbevare og transportere knivene.
Topkvalitets Shun Classic gyoto kniv, håndlavet i robust VG stål og ergonomisk greb i pakkatræ. Kniven egner sig til mange formål og holder sin skarphed i lang tid.
Her er en kniv, som er vellidt af både professionelle kokke og ambitiøse hobbyister.
Knivbladets indre kerne er udformet af VG-MAX stål. Herefter har den fået 65 lag damaskus stål udenpå. Dette giver ægte japanske kvalitet med en enorm hårdhed på 61 HRC.
Du kan derfor være sikker på at få uovertruffen holdbarhed, super skarp æg og det klassiske japanske udseende.
Kai Shun Classic har et ergonomisk design med et sort skaft i pakkatræ i D-form, hvilket er specielt godt for højrehåndede, da den ligger godt i hånden og giver god knivkontrol.