Kaffemaskine med kværn: Se de 10 bedste kaffemaskiner

1

Philips HD7769/00

Tænk at vågne op ved duften af nykværnet og friskbrygget kaffe, og tilmed helt uden at stå ud af sengen. Ikke før kaffen er færdig i hvert fald. Netop dette scenarie er muligt med denne kaffemaskine, med indbygget kaffekværn. Den har nemlig indbygget timerfunktion, så du kan bruge et par ekstra minutter under dynen hver morgen, imens kaffen brygger sig selv.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
Philips HD7769/00 1.249,00 Skousen.dk
Melitta Aromafresh 899,00 Shopping.coop.dk
Smarter Coffee WiFi kaffemaskine (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
DeLonghi Magnifica S 2.389,00 Skousen.dk
Philips 3000 Series HD8821/01 (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
Russel Hobbs Grind & Brew 1.045,90 Computersalg.dk
ProfiCook KA 1138 875,00 Computersalg.dk
Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk 2.645,00 Computersalg.dk
Siemens EQ.3 s300 TI303203RW 2.999,00 Whiteaway.com
DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B 4.308,00 Computersalg.dk

Der findes mange forskellige modeller og mærker på markedet, og selvom hovedformålet er det samme, kan der stadig være stor forskel på de forskellige modeller.

I denne kaffemaskine med kværn test har vi valgt at fokusere på et par forskellige typer af kaffemaskiner, som er nogle af de mest brugte.

Philips HD7769/00#1 Philips HD7769/00 – Bedste kaffemaskine med kværn

Tænk at vågne op ved duften af nykværnet og friskbrygget kaffe, og tilmed helt uden at stå ud af sengen. Ikke før kaffen er færdig i hvert fald. Netop dette scenarie er muligt med denne kaffemaskine, med indbygget kaffekværn. Den har nemlig indbygget timerfunktion, så du kan bruge et par ekstra minutter under dynen hver morgen, imens kaffen brygger sig selv.

Fordele ved Philips HD7769/00

 1. Plads til 2 slags bønner så du kan variere kaffen
 2. Timerfunktion
 3. Slukker automatisk når den ikke bliver brugt
Forhandler Totalpris Læs mere
1.249,00 Se produkt
1.310,00 Se produkt
1.399,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Philips HD7769/00

De fleste voksne mennesker har et meget nært forhold til kaffe, og med tiden bliver de fleste også mere og mere kræsne med den kaffe de drikker. Så hvor en billig pulverkaffe tidligere kunne gøre det, kan det senere slet ikke hamle op med en kop virkelig god kaffe, med nykværnede kaffebønner. Dét er da måden at starte dagen på.

Denne kaffemaskine har indbygget kaffekværn, så det klarer både at kværne og brygge kaffen, hvilket især er smart, da kaffemaskinen har timerfunktion. Timerfunktionen betyder at du kan indstille maskinen til at kværne og brygge din kaffe, til præcis når du ønsker det. Og hvem drømmer måske ikke om at vågne op til friskbrygget kaffe, imens man stadig ligger under den varme dyne. Netop dét er muligt med denne maskine. Den serverer desværre ikke kaffen på sengen, men det er trods alt så tæt på som man kan komme.

Kaffemaskinen fra Phillips har plads til to forskellige slags bønner, hvilket er smart hvis man er to personer i husholdningen og foretrækker hver sin kaffe. Det er også praktisk hvis man godt kan lide at variere lidt, og du har simpelthen også mulighed for at lave en blanding af begge typer bønner, for på den måde at lave din helt egen særlige kaffeblanding.

Denne maskine har en vandbeholder på 1,2 liter, så der er mulighed for kaffe i lange baner, og så sørger den selv for at slukke, når den ikke er i brug.

Produktdetaljer for Philips HD7769/00

 • 1000 watt
 • Drypstop
 • Autosluk
 • Plads til 2 slags bønner
 • 1,2 l vandtank
 • Timerfunktion

Melitta Aromafresh#2 Melitta Aromafresh – Bedste kaffemaskine med kværn til prisen

Er prisen en vigtig faktor når du køber nye produkter, men vil du stadig gerne have så meget som muligt for pengene. Så er denne kaffemaskine fra Melitta et oplagt valg, da du her får rigtig meget kaffemaskine for en fornuftig pris.

Fordele ved Melitta Aromafresh

 1. Mulighed for at justere malegraden fra fin til grov
 2. Mulighed for at justere kaffestyrken fra mild til stærk
 3. Timerfunktion der brygger kaffen på det tidspunkt du ønsker
Forhandler Totalpris Læs mere
899,00 Se produkt
899,00 Se produkt
989,00 Se produkt
1.134,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Melitta Aromafresh

Melitta Aromafresh kaffemaskine kombinerer en god pris med en lang række praktiske funktioner, som de fleste vil sætte pris på.

Denne maskine giver mulighed for at tilpasse kaffen til netop din smag. På denne kaffemaskinen kan du selv bestemme hvor fint eller groft bønnerne skal males, ligesom du kan bestemme om din kaffe skal være mild, stærk eller midt imellem.

Beholderen til bønner kan indeholde helt op til 180 g bønner på en gang, så du behøver ikke at fylde op, hver gang du skal have en kop kaffe, og foretrækker du at købe kaffe der allerede er kværnet, så kan du også slå kværnen fra, så du kan bruge formalet kaffe.

Kaffemaskinen fra Melitta er udstyret med timerfunktion, som gør det nemt at få friskbrygget kaffe, præcis når du ønsker det. Sæt fx timeren til inden du går i seng og vågn op til duften af friskbrygget kaffe, som er klar til at drikke.

Produktdetaljer for Melitta Aromafresh

 • 1000 watt
 • Timer
 • Autosluk
 • 180 g kaffebønner
 • Justerbar malegrad
 • Justerbar kaffestyrke

Smarter Coffee WiFi kaffemaskine#3 Smarter Coffee WiFi kaffemaskine – Bedste kaffemaskine med wifi/app

Med denne kaffemaskine er der tale om next level af kaffemaskiner. Denne maskine kan nemlig tilsluttes hjemmets wifi og kan derefter betjenes via appen. Det betyder at du aldrig mere behøver at stå og trippe foran kaffemaskinen og vente på at kaffen er klar, men kan fx blive liggende under dynen et par ekstra minutter.

Fordele ved Smarter Coffee WiFi kaffemaskine

 1. Kan betjenes via app
 2. Registrerer automatisk når du kommer hjem og brygger selv kaffe
 3. Tilpas styrken og malegraden i appen
Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge Smarter Coffee WiFi kaffemaskine

Elsker du elektronik og ekstra blær. Så er denne maskine oplagt til dig. Maskinen her tager nemlig kaffebrygning til det næste niveau og passer perfekt ind i det moderne smart home.

Smarter coffee wifi kaffemaskine, bliver som navnet antyder, koblet op på hjemmets wifi og kan derefter styres via en app.

I appen kan du beslutte hvornår kaffen skal være klar, så vågn fx op til nybrygget kaffe og træd direkte ud af sengen og ud i køkkenet for at hælde kaffen op. Med denne maskine er det slut med at vente på at kaffen er klar.

I appen kan du også selv justere hvor fint bønnerne skal males og hvor stærk kaffen kan brygges.

For at gøre det ekstra nemt, har maskinen en funktion der simpelthen registrerer når du kommer hjem, og derefter selv brygger en kop kaffe til dig. Så det eneste du behøver er at hælde kaffen op, og smide fødderne op i sofaen.

Kaffemaskinen brygger op til 12 kopper kaffe ad gangen, og fortæller dig selv hvor mange kopper du kan brygge på det kaffe og vand der er i. Kaffebrygning har aldrig været så nemt.

Produktdetaljer for Smarter Coffee WiFi kaffemaskine

 • 950-1050 watt
 • 1,5 l vandbeholder
 • Indbygget wifi
 • Timerfunktion
 • Hjemtilstand
 • Op til 12 kopper
 • Varmefunktion
 • Udskiftelige farvepaneler

DeLonghi Magnifica S#4 DeLonghi Magnifica S – Den stilrene

Denne smukke kaffemaskine fra DeLonghi tager kaffebrygning til nye højder. Foruden at være smuk at se på, og en fryd at have stående på køkkenbordet, så brygger den også en fremragende kop kaffe. Med sin indbyggede kaffekværn og sin 15 bar tryk, så er der garanti for stor kaffeglæde.

Fordele ved DeLonghi Magnifica S

 1. Flot design
 2. Du kan tilpasse kaffen efter eget ønske
 3. Fås i to farver
Forhandler Totalpris Læs mere
2.389,00 Se produkt
2.389,00 Se produkt
2.397,00 Se produkt
2.435,00 Se produkt

Derfor skal du vælge DeLonghi Magnifica S

Foretrækker du en god kop espresso eller cappuccino fremfor almindelig filterkaffe, så er det værd at kigge nærmere på denne espressomaskine. Med denne får du nemlig en fuldautomatisk maskine, der kan fremtrylle den mest vidunderlige kop espresso eller cappuccino på ingen tid. Den er rendyrket luksus i hverdagen.

Kaffemaskinen fra DeLonghi har indbygget kaffekværn, så du kan få din kaffe så frisk som muligt. Men foretrækker du at bruge formalet kaffe, så klarer den også dét uden problemer. Maskinen er et cappuccino system som kombinerer luft, damp og mælk som tilsammen fremstiller den perfekt cremede cappuccino.

Maskinen er udstyret med et automatisk renseprogram, så du ikke behøver at bruge tid på det, og kaffen kan tilmed justeres alt efter hvor stærk du ønsker din kaffe.

Produktdetaljer for DeLonghi Magnifica S

 • 1450 watt
 • 1,8 l vandbeholder
 • Automatisk renseprogram
 • Justering af kaffestyrke
 • 15 bar
 • Espressomaskine

#5 Philips 3000 Series HD8821/01 – Den fuldautomatiske kaffemaskine med kværn

Elsker du en god kop espresso eller cappuccino og foretrækker du lidt men godt, så er denne maskine måske noget for dig. Den fuldautomatiske espressomaskine fra Phillips, tager din kaffe til nye højder. Med sit 15 bar tryk og sin indbyggede mælkeskummer, er det slut med at betale dyre domme for kaffe på en café

Fordele ved Philips 3000 Series HD8821/01

 1. Indbygget mælkeskummer
 2. Varmt vands funktion
 3. Kompakt design
Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge Philips 3000 Series HD8821/01 kaffemaskine

Den kompakte og fuldautomatiske espressomaskine fra Phillips, gør det let som en leg at få kaffe, der uden problemer kan konkurrere med selv den bedste barista i byen. Her kan du nemlig fuldstændig selv bestemme hvilken typer kaffe du ønsker, selv kværne bønnerne og til sidst skumme mælken som en professionel, med den indbyggede mælkeskummer.

Denne espressomaskine har en vandbeholder på hele 1,8 liter og kan indeholde op til 250 g kaffebønner på en gang, så du behøver ikke at fylde på hver eneste gang du trænger til en kop kaffe. Ligesom maskinen har et automatisk skylle og afkalkningsprogram, så du ikke behøver at bruge din dyrebare tid på rengøring og afkalkning.

Maskinens kompakte design betyder samtidig at den ikke optager for meget plads på køkkenbordet-

Produktdetaljer for Philips 3000 Series HD8821/01

 • 1850 watt
 • Fuldautomatisk
 • 1,8 l vandbeholder
 • Indbygget mælkeskummer
 • 15 bar
 • Automatisk skylle og afkalkningsprogram

Russel Hobbs Grind & Brew#6 Russel Hobbs Grind & Brew

Kedelig filterkaffe er en saga blot med denne kaffemaskine med kværn. Her kan du nemlig selv købe din yndlingsbønner og male dem direkte på maskinen. Du kan tilmed selv bestemme hvor fint eller groft bønnerne skal males, da der er 9 forskellige kværn-indstillinger, der sikrer at du får din kaffe på præcis den måde du ønsker.

Fordele ved Russel Hobbs Grind & Brew

 1. 9 kværn-indstillinger gør det nemt at tilpasse kaffen til din smag
 2. Timerfunktion
 3. Plads til hele 250 gram bønner
Forhandler Totalpris Læs mere
1.045,90 Se produkt

Derfor skal du vælge Russel Hobbs Grind & Brew

Tag din kaffebrygning til næste niveau med en kombineret kaffemaskine og kværn. På den måde ved du at din kaffe altid er ultra frisk og ved hjælp af de hele 9 kværn-indstillinger, er du helt sikker på at opnå præcis den kaffe du ønsker.

Denne maskine har indbygget timerfunktion, som gør det muligt at have kaffen klar, præcis når du ønsker. Hvem elsker fx ikke at vågne op til duften af friskbrygget kaffe, og som bonus kan du blive liggende et par minutter længere, og slipper for at stå og vente utålmodigt på at kaffemaskinen har snøvlet sig færdig med brygningen.

Kaffemaskinen fra Russell Hobbs er også velegnet til når der kommer gæster på besøg, da den kan brygge op til 10 kopper kaffe ad gangen.

Produktdetaljer for Russel Hobbs Grind & Brew

 • 1000 watt
 • 1,5 l vandbeholder
 • 10 kopper
 • Timerfunktion
 • 9 kværn-indstillinger

ProfiCook KA 1138#7 ProfiCook KA 1138 – God lille kaffemaskine med kværn

Har du ikke behov for de helt store maskiner, eller kniber det lidt med pladsen på køkkenbordet, så er denne maskine måske noget for dig. Med sin kompakte størrelse, er den oplagt til mindre husholdninger eller som kaffemaskine når der kommer gæster på besøg.

Fordele ved ProfiCook KA 1138

 1. Kompakt størrelse
 2. God til mindre husholdninger
 3. Timerfunktion
Forhandler Totalpris Læs mere
875,00 Se produkt
1.090,00 Se produkt

Derfor skal du vælge ProfiCook KA 1138

Kaffemaskinen fra ProfiCook er god til dig der ikke er til for for meget halløj og forskellige funktioner. Hvor det hele gerne må være simpelt og ligetil. Maskinen her er ukompliceret og nem at bruge, men kan samtidig det den skal.

Denne maskine er især velegnede til lidt mindre husholdninger, hvor der ikke er behov for at lave kæmpe kander med kaffe. Vandbeholderen kan indeholde op til 1,25 liter vand og maskinen har kapacitet til 150 gram bønner ad gangen.

Maskinen har indbygget timerfunktion, så du nemt kan være forudseende og have kaffen klar, på præcis det tidspunkt du ønsker den.

Produktdetaljer for ProfiCook KA 1138

 • 900 watt
 • 1,25 l vandbeholder
 • 150 g bønner
 • Timer
 • Autosluk

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk#8 Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk er kaffemaskinen til dig, der ikke har behov for kæmpe kapacitet, men som stadig gerne vil have den daglige luksus, af en kaffe der er brygget på en fuldautomatisk espressomaskine. Den kompakte maskine gør den oplagt til mindre køkkener, hvor pladsen er sparsom.

Fordele ved Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

 1. Mulighed for at lave to kopper ad gangen
 2. Indbygget mælkeskummer
 3. Automatisk renseprogram
Forhandler Totalpris Læs mere
2.645,00 Se produkt
2.699,00 Se produkt
2.699,00 Se produkt
2.764,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

Den intuitive kaffemaskine fra Melitta, er yderst nem at bruge, blandt andet fordi de unødige funktioner er skåret væk. Det gør maskinen enormt brugervenlig, hvilket vil være en fordel for mange.

Den fuldautomatiske espressomaskine gør det til en leg at brygge den helt perfekte kop kaffe, som nemt kan konkurrere med den bedste barista i byen. Den indbyggede mælkeskummer gør det nemt at skumme mælk til blødt og lækkert skum, som prikken over i’et på din kaffe. Og du kan tilmed selv justere malingsgraden af bønnerne og styrken på kaffen. Du kan altså få din kaffe lige nøjagtig som du ønsker.

Maskinen har et indbygget og automatisk renseprogram, så du slipper for at bruge din tid på kedelig rengøring. Et tryk på en knap, og maskinen klarer det selv.

Denne kaffemaskine er en kompakt størrelse, som passer på selv det mindste køkkenbord.

Produktdetaljer for Melitta Caffeo Solo & Perfect Milk

 • 1400 watt
 • Automatisk renseprogram
 • Mælkeskummer
 • 125 g beholder til bønner
 • 1,2 l vandbeholder
 • Fuldautomatisk espressomaskine

Siemens EQ.3 s300 TI303203RW#9 Siemens EQ.3 s300 TI303203RW

Denne kaffemaskine fra Siemens giver dig mulighed for at lege professionel barista i dit eget hjem. Maskinen er en fuldautomatisk espressomaskine med et vandtryk på 15 bar, hvilket sikrer at du får alle aromastofferne ud af kaffen. Med oneTouch funktionen, får du med et tryk på en knap, præcis den type kaffe du ønsker.

Fordele ved Siemens EQ.3 s300 TI303203RW

 1. Integreret mælkeskummer
 2. OneTouch funktion
 3. Mulighed for at justere malingsgraden
Forhandler Totalpris Læs mere
2.999,00 Se produkt
3.499,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Siemens EQ.3 s300 TI303203RW

En fuldautomatisk espressomaskine er for dig der nægter at nøjes og hvor dagens kop(er) kaffe er dagens højdepunkt og det derfor er vigtigt at der er kræset om den, og både smag og konsistens sidder lige i skabet.

Med denne maskine får du den professionelle kaffeoplevelse hjemme i dit eget køkken. På denne maskine kan du justere malingsgraden på bønnerne, for at være fuldstændig sikker på at din kaffe er præcis som du foretrækker den. Den smarte oneTouch funktion, lader dig vælge typen af kaffe med kun ét tryk, og den indbyggede mælkeskummer gør det nemt at fremtrylle det mest perfekte mælkeskum til din cappuccino.

Rengøringen er der også tænkt på med det indbyggede renseprogram, så det eneste du behøver at gøre, er at læne dig tilbage og nyde din kaffe.

Produktdetaljer for Siemens EQ.3 s300 TI303203RW

 • 1300 watt
 • Fuldautomatisk espressomaskine
 • 250 g bønner
 • Automatisk renseprogram
 • Integreret mælkeskummer
 • 1,4 l vandbeholder
 • 15 bar

DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B#10 DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B

Er kun det bedste godt nok, og elsker du blær og masser af muligheder og funktioner i dit udstyr, så er denne maskine et oplagt bud. Med espressomaskinen fra DeLonghi er der tale om ægte kaffekræs for kendere. Der er nærmest ikke det denne maskine ikke kan, og du kan så nemt som ingenting, fuldstændig tilpasse den til dine smagsløg.

Fordele ved DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B

 1. Justering af kaffestyrke
 2. Programmering af vandhårdhed
 3. Steam funktion
Forhandler Totalpris Læs mere
4.308,00 Se produkt
4.834,00 Se produkt
4.834,00 Se produkt
6.390,00 Se produkt

Derfor skal du vælge DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B

Med denne kaffemaskine er der tale om ægte kræs, maskinen her kan stort set alt du kan drømme om – bortset fra at servere den på sengen. Den fuldautomatiske espressomaskine giver dig mulighed for at tilpasse alt fra hårdheden på vandet, til hvor fint eller groft bønnerne bliver malet, og du kan naturligvis også tilpasse hvor stærk eller mild din kaffe skal være. Denne kaffemaskine kan altså virkelig det hele.

Maskinen her taler tilmed 16 forskellige sprog, så den kan bruges af alle.

Kaffemaskinen kan indeholde hele 400 g kaffebønner i beholderen, og du kan både bruge hele bønner og formalet kaffe. Du kan altså bruge præcis det der falder bedst i din smag.

Denne kaffemaskine har som ekstra blær, og som praktisk funktion, indbygget hukommelse. Det betyder at maskinen kan huske hvilken kaffe du foretrækker, hvor stor en kop du bruger og hvor meget mælk og kaffe du ønsker.

Når maskinen skal rengøres, klares det også ultra nemt med det indbyggede renseprogram.

Det er altså svært at ønske sig mere i en kaffemaskine.

Produktdetaljer for DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B

 • 1450 watt
 • 15 bar
 • 2 l vandbeholder
 • 400 g beholder til kaffebønner
 • Varmt vand funktion
 • Mælkeskummer
 • 16 forskellige sprog
 • Justering af kaffestyrke
 • Programmering af vandhårdhed
 • Automatisk renseprogram
 • kværn og mælkeskummer

Hvilken kaffemaskine med kværn skal jeg vælge? 

Vi har nu gennemgået en lang række kaffemaskiner med kværn, og analyseret hvad de hver især gør godt og hvad de egner sig godt til. Forhåbentlig er du blevet klogere på de forskellige muligheder og er kommet tættere på hvilken type kaffemaskine der passer ind i dit hjem og til dit behov.

At købe en ny kaffemaskine, kan ligesom med de fleste andre ting, være lidt af en jungle og det kan være svært at vide hvad der er vigtigt og hvad der er knapt så vigtigt. Hvis du stadig synes det er en svær beslutning, så kommer her et par gode råd til hvad du med fordel kan overveje inden du køber en ny kaffemaskine med kværn, overvejer du disse ting, er du nærmest garanteret en kaffemaskine du bliver glad for i mange år fremover.

Noget af det vigtigste at overveje er, hvilken type kaffe du foretrækker. Er du vild med filterkaffe og elsker at lave en hel kande kaffe du kan hygge dig med, eller har du ofte gæster som kræver store mængder kaffe, så er det oplagt at vælge en maskine der laver filterkaffe.

Foretrækker du en lille kop espresso eller cappuccino, og foretrækker du at lave en enkelt kop ad gangen. Ligesom du måske er vild med selv at skumme din mælk eller at have andre muligheder for at indstille maskinen efter din smag og lege barista i dit eget hjem, så vil en fuldautomatisk espressomaskine være den rigtige vej at gå.

En anden væsentlig ting at overveje er hvor store mængder kaffe maskinen skal kunne lave ad gangen, er det en lille husholdning, eller en stor eller bliver der bare drukket store mængder kaffe, så er det måske være værd at kigge nærmere på hvor mange kopper de forskellige maskiner kan lave.

Flere af maskinerne giver mulighed for at indstilling malingsgraden på bønnerne, ligesom man kan vælge hvor mild eller stærk kaffen skal være. Hvis det er vigtigt for dig at du kan tilpasse kaffen efter din personlige smag, så skal du klart gå efter en der giver de muligheder.

De fuldautomatiske espressomaskiner har både indbygget kværn og mælkeskummer, hvilket gør dem enormt alsidige, og gør det muligt at tilpasse kaffen til nøjagtig din smag. Elsker du blødt og cremet mælkeskum, så er den mulighed bestemt værd at overveje.

En del af de fuldautomatiske maskiner har indbygget rense og afkalkningsprogram, det gør det ultra nemt at rengøre dem, og du skal bare trykke på en knap, og så sørger maskinen selv for resten. Dette kan være en kæmpe hjælp, hvis du hader at bruge din tid på den slags. Er det tilfældet skal du måske kigge nærmere på de maskiner der kan tilbyde det. Vil du omvendt hellere spare lidt på penge, og have en maskine til en ekstra god pris, så er det måske en af de ting der er til at undvære.

Hvad er en god kaffemaskine med kværn?

Kaffe er en uundværlig del af de fleste voksne menneskers liv, og det er svært at forestille sig et liv, uden de dyrebare dråber. Kaffe kommer i mange forskellige typer og former, og hvor de fleste måske er startet med noget så simpelt som en gang nescafe, Gevalia eller anden standardkaffe, da de i sin tid startede med at drikke kaffe, så er det nok de færreste i dag, der vil være tilfredse med den model resten af livet.

I dag er det så nemt at få god kaffe, både ude og hjemme i sit eget køkken. Med alle de muligheder der findes, er der ingen undskyldning for at drikke halvkedelig kaffe. Det er i hvert fald nemt at tage den hjemmelige kaffe til et helt nyt niveau.

Hvad der er god kaffe, er naturligvis en smagssag, ligesom med så meget andet og der findes ikke et entydigt svar på hvad det er. Men den gode kaffe, afhænger naturligvis i høj grad af hvilken kaffe du bruger, hvor frisk den er, hvornår den er kværnet og hvor groft eller fint. Det kan også afhænge af hvor hårdt eller blødt vandet i din vandhane er, og ikke mindst hvor varm kaffen er når den bliver brygget på maskinen.

Men hvad er en god kaffemaskine med kværn så?

Det er umuligt at give et entydigt svar på hvad en god kaffebrygger med kværn er, det afhænger nemlig i høj grad om brugerens behov, ønsker og forventninger til deres nye kaffemaskine. Og hvad der er en god kaffemaskine for dig, er ikke nødvendigvis det samme som for din kollega.

Når det er sagt, er der naturligvis stor forskel på de forskellige kaffemaskiner og selve kaffemaskinen har også meget at sige i forhold til hvor god kaffen bliver.

God kaffe handler altså i høj grad også om hvilken maskine kaffen bliver brygget på. For at kaffen opnår den rigtige smag og aroma, er det vigtigt at den bliver brygget ved den optimale temperatur. Bliver den brygget for koldt, får du ikke alle aromastofferne ud af bønnerne, og er den for varm, kan den hurtigt komme til at smage brændt. Det er altså noget af det man kan kigge efter i en ny kaffemaskine.

Først og fremmest er der den originale type kaffemaskine, dette er en kaffemaskine til filterkaffe som de fleste kender, hvor der er indbygget en kaffekværn, så maskinen først kværner de hele bønner og derefter brygger kaffen. På disse maskiner får du typisk en stor mængde kaffe, og det er den måde rigtig mange mennesker brygger kaffe på. I nogle af modellerne er der mulighed for at bruge to forskellige slags bønner samtidig, ligesom de fleste modeller har timerfunktion, så man nemt kan få kaffe, præcis når man ønsker det.

Flere af modellerne giver også mulighed for at indstilling malingsgraden af bønnerne og styrken på kaffen, disse funktioner gør det nemt at tilpasse kaffen til nøjagtig dine smagsløg. Nogle af modellerne har tilmed indbygget wifi, hvor du simpelthen kan styre kaffemaskinen fra en app

En anden type kaffemaskine som bliver mere og mere populær herhjemme, er den fuldautomatiske espressomaskine. På denne type maskine er det espressokaffe og ikke filterkaffe der kommer ud. Det er altså en kraftigere kaffe, som er lavet under pres, for på den måde at få flest muligt af aromastofferne i bønnerne med ud.

Denne type maskine kan typisk kun lave en enkelt kop eller to ad gangen, så den er altså mindre egnet til folk der foretrækker en hel kande kaffe.

Espressomaskinerne har typisk indbygget mælkeskummere og mange af dem har flere nyttige funktioner. Fx har mange af dem indbyggede renseprogrammer, og flere giver også mulighed for at tilpasse kaffen på mange forskellige måder. Denne type kaffemaskine er typisk noget mere avanceret, og prisen er typisk også højere.

Testkilder

I denne kaffemaskine med kværn test har vi brugt en lang række kilder for at sikre os, at vi vejleder dig bedst muligt i dit køb af en ny kaffemaskine. Vi har blandt andet kigget på producenters og forhandleres hjemmesider, ligesom vi har kigget på test og brugeranmeldelser fra både ind og udland, for at komme hele vejen rundt.

På den måde kan du være sikker på at den kaffemaskine du køber også lever op til dine forventninger.

Nogle af de kilder vi har brugt i denne test er forbrugerrådet Tænk og Goodhousekeeping.com. Vi har altså brugt rigtig meget tid til at samle de bedste maskiner og de nødvendige informationer.

Forbrugerrådet Tænk

Forbrugerrådet Tænk er en uvildig virksomhed som udelukkende beskæftiger sig med at teste forskellige produkter af, for at vejlede forbrugerne bedst muligt i deres køb. Det er altså meget valide resultater der kommer fra deres hånd.

Goodhousekeeping.com

Goodhousekeeping.com er et magasin som beskæftiger sig med alt der vedrører hjemmet. De tester blandt andet en masse forskellige produkter og kommer med deres bud på bedste køb.

Konklusion

For de fleste er en god kaffemaskine en uundværlig del af deres hverdag og deres liv, mange mennesker kan nærmest ikke vågne, før de har fået dagens første kop kaffe. Det er derfor en vigtig sag, at få købt den rette kaffemaskine, så dagen kan starte på bedste vis.

Som med så meget andet, kan det dog være lidt af en udfordring at finde frem til, præcis hvilken kaffemaskine man skal købe. Der er så mange modeller og mærker på markedet, at man nemt bliver fuldstændig forpustet og rundtosset bare ved tanken om at købe en ny kaffemaskine. Nogle opgiver måske helt projektet, fordi de ikke kan overskue de mange forskellige muligheder. Er du en af dem der har fundet projektet noget kompliceret og overvældende, håber vi at du er blevet noget klogere af at læse denne test.

Vi har gennemgået en lang række kaffemaskiner af forskellig art og vi har også givet en masse gode råd til hvad der er vigtigt at kigge efter, inden et køb.

Som nævnt tidligere er det svært at give et enkelt svar på hvad den bedste kaffemaskine er, men vi har valgt Philips HD7769/00 som vores testvinder, da vi vurderer at den vil opfylde langt de fleste husholdningers behov. Det er en rigtig god kaffemaskine og har flere funktioner, som de fleste vil finde nyttige. Alt i alt er den et virkelig godt køb hvis man gerne vil have en maskine til filterkaffe.

I den anden kategori som er de fuldautomatiske espressomaskiner, så er DeLonghi Eletta Cappuccino ECAM 44.660.B helt sikkert værd at fremhæve. Denne maskine er til dig hvor kun det bedste er godt nok, og til dig der elsker mange funktioner og muligheder i dit køkkenudstyr. Denne maskine kan stort set klare alt – bortset fra at servere kaffen for dig på sengen.

Den kan både rense sig selv med det automatiske renseprogram, den kan tale 16 forskellige sprog. Den giver mulighed for at indstille hårdheden på dit vand, så du er sikker på opnå den perfekte kop kaffe hver eneste gang. Den har naturligvis også indbygget mælkeskummer og så er der plads til hele 400 g bønner, så du ikke behøver at fylde op hele tiden

Giv dit besyv med