Kaffemaskine med mælkeskummer (2021) → De 7 bedste modeller

1

Philips EP2220/10 Espressomaskine

Denne kaffemaskine med mælkeskummer er med garanti en af de bedste kaffemaskiner på markedet netop nu. Modellen er fuldautomatisk og har indbygget kværn og mælkeskummer. Helt generelt er den funktionel i drift og af høj kvalitet. Det er derfor intet under, at maskinen har klaret sig godt i diverse kaffemaskine tests rundt om i verden.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
Philips EP2220/10 Espressomaskine
Skousen
Nespresso Lattissima Touch Kapselkaffemaskine
Elgiganten.dk
reville Prima Latte II Kaffemaskine
KitchenOne.dk
Siemens TI923309RW EQ.9 s300 Espressomaskine
RigtigKaffe.dk
Philips EP2231/40 Espressomaskine
ComputerSalg A/S
Nespresso Citiz & Milk Kapselkaffemaskine
Ikke på lager
Smeg ECF01 Espressomaskine
KitchenOne.dk

I denne artikel kan du læse om de bedste kaffemaskiner med mælkeskummer. De udvalgte modeller er alle investeringen værd, så du kan frit vælge den model, der passer bedst til dine behov. Vi vil dog anbefale dig at se nærmere på vores testvinder: en Philips EP2220/10 Espressomaskine. Lige netop denne model er nemlig en yderst velfungerende kaffemaskine med mælkeskummer.

Hvis du er på bar bund i forhold til, hvad du skal lægge vægt på i købet af en kaffemaskine med mælkeskummer, så kan du med fordel læse med i de efterfølgende afsnit. Her guider vi dig nemlig til, hvad du skal fokusere på i købet for at vælge den bedste model for dig.

De bedste kaffemaskiner med mælkeskummere i test 2021:

Philips 2200 Series EP2220#1 Philips EP2220/10 Espressomaskine – Den bedste kaffemaskine med mælkeskummer

Denne kaffemaskine med mælkeskummer er med garanti en af de bedste kaffemaskiner på markedet netop nu. Modellen er fuldautomatisk og har indbygget kværn og mælkeskummer. Helt generelt er den funktionel i drift og af høj kvalitet. Det er derfor intet under, at maskinen har klaret sig godt i diverse kaffemaskine tests rundt om i verden.

 • Fuldautomatisk opbygning garanterer minimalt arbejde fra din side af
 • Udstyret med en AquaClean-filter, der sikrer rent vand og mindre vedligeholdelse
 • Mulighed for nem rengøring, da flere af de løse dele tåler maskinvask
 • Kåret som et godt køb af Forbrugerrådet Tænk og testvinder hos Stiftung Warentest

Derfor skal du vælge en Philips EP2220/10 Espressomaskine

Vil du gerne gøre kaffebrygningen så let som mulig for dig selv? I så fald kan du ikke gå galt i byen med denne fuldautomatiske espressomaskine, der både er udstyret med integreret kaffekværn og mælkeskummer. Maskinen brygger selv den perfekte kop kaffe ud fra de indstillinger, som du justerer. Det kræver blot ét tryk på det intuitive TFT display, og så kan du nyde en god kop kaffe, the eller kakao.

Du kan indstille kaffekværnen til 12 forskellige kværnindstillinger, hvorfor du selv har fuld kontrol over kaffens grovhed. Derudover kan du også sagtens indstille styrken af kaffen til dine behov. Det er muligt at tilberede to kopper kaffe på én gang, så selv hvis du har en gæst på besøg, skal I ikke vente længe på kaffen. Faktisk er det en af de ting, som Forbrugerrådet Tænk især roser maskinen for: at den kan lave to nærmest identiske kopper kaffe på én gang, så den ene ikke halter i temperatur, smag e.l.

Modellen har ikke blot klaret sig godt i Forbrugerrådet Tænks test fra 2021, men også i den tyske forbrugerorganisation Stiftung Warentests undersøgelse. I deres test fra 2019 blev kaffemaskinen fra Philips kåret som testvinder. Der er da også flere fordele ved maskinen, som taler godt for at vælge den. Ud over de ovenstående er modellen let at gøre rent, da flere dele af enheden kan fjernes og komme i opvaskemaskinen. Derudover sørger AquaClean filteret for, at du ikke skal afkalke maskinen helt så ofte.

Produktdetaljer:

 • Højde: 43,3 cm
 • Dybde: 37,1 cm
 • Bredde: 24,6 cm
 • Vægt: 7,5 kg
 • Farve: Sort
 • Effekt: 1500 watt
 • Tryk: 15 bar
 • Kapacitet: 1,8 liter

Nespresso Lattissima Touch F521#2 Nespresso Lattissima Touch Kapselkaffemaskine – Den bedste kapsel kaffemaskine med mælkeskummer

Med denne kaffemaskine kan du let skifte mellem forskellige typer af varme drikke. Det er nemlig en kapselmaskine med indbygget mælkeskummer, så du hurtigt kan få en fremragende kop kaffe. Modellen har 19 bar tryk og opvarmer på blot 40 sekunder. Derudover er den energieffektiv, da den selv slukker efter brug, og har et elegant udseende.

 • Energibesparende kaffemaskine, da den opvarmer hurtigt og autosluk
 • Mulighed for at tilpasse mælkens struktur i kaffen til dine ønsker
 • Udstyret med et afkalkningssystem, så maskinen altid er optimalt vedligeholdt
 • Sælges til en mere budgetvenlig pris end visse andre kaffemaskiner med skummer

Derfor skal du vælge en Nespresso Lattissima Touch Kapselkaffemaskine

Hvis du ønsker den bedste kapselmaskine på markedet, der også har en indbygget mælkeskummer, så skal du investere i denne model fra Nespresso. Maskinen har en brugervenlig opbygning og er således enkel at indstille til dine ønsker. Den benytter et enkelt One Touch system. Du vælger altså frit mellem 6 forskellige kaffeopskrifter med blot ét tryk.

Men lad os endelig sætte lidt ekstra fokus på maskinens mælkeskummer. Det er nemlig især dén del, der sørger for, at du får en brugertilpasset kaffe. Du har mulighed for at justere mælkens struktur direkte på displayet, så smagen passer dig bedst muligt. Og skal du blot lave en enkelt kop kaffe, så kan mælkebeholderen blot afmonteres igen og opbevares i køleskabet til næste gang.

Denne kaffemaskine bibeholder aroma og smag i hver kapsel, så du får den bedste oplevelse. Det skyldes bl.a. maskinens 19 bar tryk og dens evne til at varme op til en ideel temperatur på kun 40 sekunder. Andre fordele ved denne model er, at den er udstyret med et simpelt afkalkningssystem, der hjælper med optimal vedligeholdelse af maskinen, samt at den er energieffektiv. Maskinen er udstyret med en strømbesparelsestilstand, så den automatisk slukker, når den ikke har været i brug i mere end 9 minutter.

Produktdetaljer

 • Højde: 25,8 cm
 • Dybde: 32 cm
 • Bredde: 17,3 cm
 • Vægt: 4,5 kg
 • Farve: Sort, hvid, sølv eller rød
 • Tryk: 19 bar
 • Kapacitet: 0,9 liter

breville-prima-latte-ii-kaffemaskine-203062-43850-1#3 Breville Prima Latte II Kaffemaskine – Den bedste lydsvage kaffemaskine med mælkeskummer

Du skal ikke bekymre dig om, hvorvidt du får vækket hele huset, når du skal lave en kop kaffe om morgenen, hvis du investerer i denne model fra Breville. Modellen er nemlig en videreudvikling på deres tidligere Prima Latte model, hvorfor denne er lidt mere funktionel i drift – og endda også udviklet til at være lydsvag.

 • Minimalt støjniveau for at sikre mindre larm ved kaffebrygning
 • Brugervenlig opbygning med One Touch kontrolpanel
 • Indbygget rengøringssystem gør det let at holde maskinen hygiejnisk

Derfor skal du vælge en Breville Prima Latte II Kaffemaskine

Hvis du gerne vil undgå, at din kaffemaskine larmer, når den brygger kaffe, så skal du se nærmere på denne Prima Latte II model fra mærket Breville. Denne model er udviklet til at være støjsvag, hvorfor den ikke vil virke forstyrrende. Du har mulighed for at købe modellen i flere farver og så er den effektiv i drift med et tryk på 19 bar.

Det er nemt at indstille denne kaffemaskine til lige netop dine behov. Det skyldes, at modellen er brugervenlig i sin opbygning, da den er udstyret med et One Touch kontrolpanel. Du kan altså nemt og hurtigt vælge den kop kaffe, som du lyster den pågældende dag. Produktet har en indbygget mælkeskummer, og du vælger helt selv, hvilken type mælk der skal benyttes.

En anden klar fordel ved denne model er, at den er udstyret med et indbygget rengøringssystem. Dette hjælper dig med at holde maskinen hygiejnisk, uden at du selv skal stå og kæmpe med rengøring af maskinens dele. Du aktiverer rengøringssystemet med ét tryk og så er den klar til brug igen kort tid efter. Derudover er modellen elegant i sin opbygning, hvorfor den vil passe perfekt ind i det moderne køkken.

Produktdetaljer:

 • Højde: 36 cm
 • Dybde: 33 cm
 • Bredde: 26,5 cm
 • Farve: Rød eller sølv
 • Tryk: 19 bar
 • Kapacitet: 1,5 liter

Siemens TI923309RW#4 Siemens TI923309RW EQ.9 s300 Espressomaskine – Premium kaffemaskine med kværn og mælkeskummer

Det bliver praktisk talt ikke nemmere at brygge en god kop kaffe end med denne espressomaskine fra Siemens. Det særlige ved denne model er, at den selv husker diverse kaffeprofiler, så når du først har fundet den perfekte tilpasning af bønner og mælk, kan du nemt finde frem til den igen. Maskinen er desuden lydsvag og har automatisk rensning.

 • iAroma System sikrer perfekt smag, uanset hvilken smagsvariant du foretrækker
 • Lydsvag i drift og nem at indstille efter behov
 • Udviklet med fuldautomatisk rensning, så der altid er optimal hygiejne
 • Mulighed for at gemme op til 6 personlige kaffeprofiler på maskinen

Derfor skal du vælge en Siemens TI923309RW EQ.9 s300 Espressomaskine

Der er flere fordele ved at investere i denne espressomaskine fra Siemens. Først og fremmest vil du altid have mulighed for at få den perfekte kop kaffe, uanset dine præferencer. Det skyldes, at maskinen er let at indstille via TFT displayet og den interaktive menu. IndividualCoffee System sikrer desuden personlige kaffeindstillinger for op til 11 drikke fordelt på 6 profiler. Så kan du med bare ét tryk få en brugertilpasset brygning.

Du kan bl.a. indstille, hvilken type kaffe det skal være, smagsstyrken, malingsgraden, mængden af mælk, temperaturen på drikken og meget mere. Det er også muligt for maskinen at tilberede to kopper samtidig. Maskinens BRITA vandfilter sikrer desuden en forbedret kaffesmag og en længere levetid for maskinen. Da modellen er udviklet med en fuldautomatisk rensning, skal du ikke selv bekymre dig om rengøringen af maskinen.

Denne espressomaskine har en indbygget kaffekværn og mælkeskummer. Kværnen har en kapacitet på 290 gram, så du skal ikke hele tiden fylde nye bønner på maskinen. Den integrerede mælkebeholder kan tages ud og passer direkte i køleskabsdøren. Når det er på tide at rengøre den, kan du blot sætte den i opvaskemaskinen, da den tåler maskinvask. Som en ekstra bonus er denne fuldautomatiske espressomaskine udstyret med lyddæmpning, så den ikke virker larmende.

Produktdetaljer:

 • Højde: 47 cm
 • Dybde: 39,2 cm
 • Bredde: 29,9 cm
 • Vægt: 11,5 kg
 • Farve: Sort
 • Effekt: 1500 watt
 • Tryk: 19 bar
 • Kapacitet: 2,3 liter

https://www.skousen.dk/koekkenudstyr/kaffe-the/espressomaskine/product/philips-ep2231-40/#5 Philips EP2231/40 Espressomaskine – Kaffemaskine med kværn og mælkeskummer, der har klaret sig godt i test

Du er garanteret en velsmagende kop kaffe, hvis du investerer i denne model fra Philips. Produktet er kåret som et godt køb af Råd & Rön i 2019, hvilket bl.a. skyldes modellens gode opbygning og høje funktionalitet. F.eks. har den både mælkeskummer og kaffekværn, der kan indstilles til flere niveauer. Modellen er desuden yderst nem at rengøre.

 • Kåret som et godt køb af Råd & Rön i 2019
 • Udstyret med både mælkeskummer og kaffekværn, så du kan lave flere typer af kaffe
 • Nem rengøring og vedligeholdelse med vandfilter og dele, der tåler maskinvask

Derfor skal du vælge en Philips EP2231/40 Espressomaskine

Med en fuldautomatisk espressomaskine som denne fra Philips kan du nemt og hurtigt lave forskellige typer af kaffe i hverdagen. Lige netop denne model er udstyret med en keramisk kaffekværn, der kan indstilles til 12 trin, og en mælkeskummer, så du kan nyde din yndlingsdrik med mælkeskum e.l. Du kan justere og ændre på de forskellige indstillingsmuligheder ved brug af den intuitive TFT skærm.

Ud over at du selv kan indstille brygningen til dine ønsker, så er maskinen udviklet med et særligt aromaudtrækningssystem, der skaber optimal balance mellem bryggetemperatur og aromaudtræk. Dette kan lade sig gøre ved at holde en vandtemperatur på mellem 90 og 98 grader. Du behøver desuden ikke blot stole på vores ord, når det kommer til maskines funktionalitet. Den er nemlig kåret som et godt køb i en test foretaget af Råd & Rön i 2019.

Du skal ikke bekymre dig alt for meget over rengøring af denne maskine, da den har en rengøringsindikator, der fortæller, hvornår det er på tide at rengøre de forskellige dele. Maskinen har dog en enkel opbygning for at gøre rengøringen så let som muligt. Både bryggeenheden og mælkesystemets dele kan let vaskes under rindende vand. Det er ikke nødvendigt at afkalke maskinen, da den er udstyret med et AquaClean filter. Dette vandfilter hjælper også til at holde vandet mere rent, så smagen kommer bedre frem i brygningen.

Produktdetaljer:

 • Højde: 43,3 cm
 • Dybde: 37,1 cm
 • Bredde: 24,6 cm
 • Vægt: 8 kg
 • Farve: Sort
 • Effekt: 1500 watt
 • Tryk: 15 bar
 • Kapacitet: 1,8 liter

DeLonghi Nespresso Citiz & Milk EN 267#6 Nespresso Citiz & Milk Kapselkaffemaskine – Billig Nespresso kaffemaskine med mælkeskummer

Mange kaffemaskiner, især modeller med indbygget mælkeskummer, sælges til en relativ høj pris. Det betyder dog ikke, at det er helt umuligt at finde en mere prisvenlig variant. Tag bare denne model fra Nespresso: det er en funktionel og pladsbesparende kaffemaskine, der bruger kapsler. På den måde kan du lave mange forskellige varme drikke.

 • Sælges til en budgetvenlig pris og leveres med startpakke med blandede kapsler
 • Mulighed for at købe mange forskellige kapsler til både kaffe, the, kakao o.l.
 • Virker pladsbesparende, er energieffektiv og nem at vedligeholde

Derfor skal du vælge en Nespresso Citiz & Milk Kapselkaffemaskine

Hvis du ikke har det største budget at købe en ny kaffemaskine med mælkeskummer for, så kan du med fordel vende blikket mod denne kapselmaskine fra Nespresso. Modellen sælges til en mere budgetvenlig pris end andre modeller på markedet, så flere kan få råd til den. Derudover er varianten også ideel, hvis du ikke har det største køkken, da den er lille i størrelsen i forhold til andre kaffemaskiner.

På trods af den kompakte opbygning er denne kaffemaskine udviklet med et ikonisk design, der vil passe ind i alle køkkenindretninger. Du har desuden mulighed for at købe maskinen i forskellige farver, så du vælger selv, om den skal være enkel eller lidt mere farveberigende. Den enkle opbygning garanterer en lettere rengøring af overfladen. Du skal dog ikke bekymre dig om den indvendige rengøring, da maskinens automatiske rengøringsprogram tager sig af det.

Denne kaffemaskine er en god løsning, hvis alle i husholdningen kan lide forskellige typer af kaffe – eller måske blot kan lide at skifte fra dag til dag. Modellen er kompatibel med mange forskellige typer af kapsler. Du kan således få lige den kop kaffe, the, kakao e.l., som du lyster. Og til de mælkebaserede kaffedrikke benytter maskinen sig blot af den integrerede Aeroccino mælkeskummer til at brygge den perfekte blanding. Maskinen er desuden energibesparende, da den selv slukker, når den har været inaktiv i 9 minutter.

Produktdetaljer:

 • Højde: 27,8 cm
 • Dybde: 37,2 cm
 • Bredde: 21,9 cm
 • Vægt: 4 kg
 • Farve: Sort, hvid, rød, grå
 • Effekt: 1710 watt
 • Tryk: 19 bar
 • Kapacitet: 1 liter

SMEG ECF01#7 Smeg ECF01 Espressomaskine – Retro kaffemaskine med indbygget mælkeskummer

Denne espressomaskine fra Smeg adskiller sig fra de andre modeller i denne test, da den har et retro og farverigt design, samt har en indbygget frem for ekstern mælkeskummer. Modellen er brugervenlig i sin opbygning og god sikkerhed, da den er udstyret med skridsikre fødder. Derudover har den anti dryp funktion og opvarmer koppen inden servering.

 • Anderledes udseende og opbygning – og kan købes i flere farver
 • Indbygget mælkeskummer og kompakt design får den til at virke pladsbesparende
 • Funktionelle funktioner, såsom anti dryp, opvarmning af kop, skridsikre fødder m.m.
 • Kåret som et meget godt køb af Forbrugerrådet Tænk i 2021

Derfor skal du vælge en Smeg ECF01 Espressomaskine

Vil du gerne have fingrene i en semiautomatisk espressomaskine, der skiller sig lidt ud på køkkenbordet? I så fald er denne variant fra Smeg et ideelt valg, som din nye kaffemaskine. Modellen adskiller sig nemlig fra de andre modeller i denne test ved at have en retro opbygning, der nærmest får den til at virke endnu mere professionel. Derudover har du mulighed for at købe modellen i lige netop dén farve, som du foretrækker. Den kan altså være med til at skabe lidt fest og farver i køkkenet.

Ud over at have et stilfuldt design med en indbygget mælkeskummer, så er maskinen naturligvis også god i drift. Den er udviklet med et tryk på 15 bar, så du får den ultimative kaffeoplevelse, uanset hvad der skal brygges. Maskinen er udstyret med anti dryp funktion, så kaffen ikke bliver spildt, selv hvis du afbryder bryggeprocessen undervejs. Derudover sørger den endda for at varme koppen op, så kaffen ikke hældes i en helt kold kop – det kan have en indflydelse på kaffens smag.

Forbrugerrådet Tænk har testet modellen så sent som i 2021, hvor de tildelte produktet en score på 83 ud af 100 mulige. Den er således ikke blot kåret som et særligt godt køb hos os, men altså også hos Tænk.  Det brugervenlige kontrolpanel sikrer en nem betjening og maskinen vil desuden stå fast, da den er udstyret med antislip fødder. Maskinen giver besked, når den kræver rengøring og afkalkning.

Produktdetaljer:

 • Højde: 30 cm
 • Dybde: 33 cm
 • Bredde: 15 cm
 • Vægt: 5 kg
 • Farve: Blå, sort, rød, hvid, pastelgrøn, rosa, creme eller multifarvet
 • Effekt: 1350 watt
 • Tryk: 15 bar
 • Kapacitet: 1 liter

Sådan vælger du den bedste kaffemaskine med timer

I de nedenstående punkter kan du læse om de parametre, som du især skal lægge vægt på i købet af en ny kaffemaskine. Hvis du gør dig disse overvejelser på forhånd, er der en større sandsynlighed for, at du får bestilt den bedste kaffemaskine hjem i første omgang.

 • Type kaffemaskine: Først og fremmest skal du overveje, om du ønsker en bestemt type kaffemaskine. Der findes både fuldautomatiske espressomaskiner / kaffemaskiner, semiautomatiske espressomaskiner / kaffemaskiner, manuelle kaffemaskiner, kapsel kaffemaskiner m.fl. Det er helt op til dig selv, hvilken du foretrækker, da der er fordele og ulemper ved alle varianter
 • Typer af varme drikke: Hvis du ikke helt kan beslutte dig for, hvilken type kaffemaskine du skal vælge, så kan du altid gå ud fra, hvilke typer af varme drikke du vil kunne lave med maskinen. Nogle kan lave mange forskellige varme drikke, mens andre kun kan brygge enkelte typer af kaffe
 • Størrelse og udseende: Det kan også godt betale sig at overveje, om du har præferencer i forhold til maskinens udseende og størrelse. En kaffemaskine skal trods alt stå fremme på køkkenbordet, hvorfor den gerne skal være pæn at se på – og ikke fylde hele bordet. Du kan både finde pladsbesparende og store maskiner, farvestrålende og enkle maskiner m.m.
 • Indbyggede dele: Har du nogle ønsker til, hvilke dele maskinen skal indeholde? Hvis du læser denne test, kræver du nok som minimum en model med indbygget mælkeskummer, men måske den også skal have en indbygget kaffekværn? Og skal det være muligt at fjerne mælkeskummeren eller skal den være fuldt integreret?
 • Brugervenlighed: Vi vil anbefale dig at prioritere en kaffemaskine med en høj brugervenlighed. Dette sikrer, at du nemt kan betjene maskinen og giver større sandsynlighed for, at du får det fulde udbytte af maskinens indstillingsmuligheder
 • Rengøring: For at opretholde en god hygiejne, kræver det, at du rengør din kaffemaskine med jævne mellemrum. Du undgår, at dette bliver til irritation ved at vælge en model, hvor de enkelte dele nemt skilles ad og kan rengøres ved håndvask eller maskinvask. Du kan naturligvis også gå skridtet længere og vælge en maskine, der har indbygget rensefunktion e.l., så du slipper for mest mulig rengøring og vedligeholdelse
 • Funktioner: Ud over alt det ovenstående kan det også godt betale sig at overveje, om der er nogle funktioner, som du ikke har lyst til at undvære. Dette kan f.eks. være en antidryp funktion, at maskinen kan brygge to kopper kaffe på én gang, at den ikke går over en vis vandtemperatur i brygningen, at koppens opvarmes inden kaffen hældes i etc.

Sådan er denne kaffemaskine med mælkeskummer test udført

Der findes et hav af forskellige modeller på markedet, når det kommer til kaffemaskiner med mælkeskummer, som alle fungerer optimalt i drift. Af den grund har vi benyttet os af andre testkilders resultater og brugeranmeldelser for at finde frem til, hvilke modeller der kan klassificeres som værende bedre end de andre. Vi har blandt andet benyttet os af Forbrugerrådet Tænk og Råd & Röns testresultater for at finde ud af, på hvilke parametre de forskellige modeller klarer sig bedst. Brugeranmeldelserne har givet os et indblik i, hvilke modeller der også virker optimalt hjemme hos den enkelte forbruger.

Vær gerne opmærksom på, at de inddrage modeller adskiller sig en smule i opbygning, funktionalitet, prisklasse o.l. Det skyldes, at vi gerne vil repræsentere et bredt felt af forbrugere i vores tests. Du burde således kunne finde en model, der lever op til dine behov og forventninger, uanset om du leder efter en pladsbesparende, højteknologisk, billig e.l. kaffemaskine med mælkeskummer.

Vil du se flere kaffemaskiner, der kan brygge en god kop kaffe?

Har du endnu ikke fundet den helt rette kaffemaskine til dine behov? I så fald er der ingen grund til at gå i panik eller give op på jagten efter den bedste kaffemaskine til dig. Her på siden har vi nemlig skrevet flere artikler med fokus på diverse typer af kaffemaskiner. Alle har de det tilfælles, at de kan brygge kaffe til perfektion, men deres opbygning og funktionalitet skifter.

Læs mere om de generelt bedste kaffemaskiner i vores overordnede test her. Modellerne i testen er lidt mere enkle i opbygning end de modeller, som vi har gennemgået i ovenstående test. Leder du efter en fuldautomatisk eller semiautomatisk espressomaskine kan vi i stedet anbefale dig at læse vores test af espressomaskiner. Og ved du allerede på forhånd, at du foretrækker en kapsel kaffemaskine, så du kan skifte mellem mange forskellige typer af varme drikke, finder du den bedste inspiration i vores kapselkaffemaskine test.

FAQ

Hvilken kaffemaskine med mælkeskummer skal jeg vælge?

I denne test har vi kåret en Philips EP2220/10 Espressomaskine som testvinder. Modellen er allround en yderst velfungerende kaffemaskine med mælkeskummer. Læs med og find den rette model til dig.

Hvorfor er det en fordel at investere i en kaffemaskine med mælkeskummer?

En kaffemaskine med mælkeskummer er ideel til dig, der godt kan lide kaffedrikke med mælk og ikke blot vil hælde kold mælk direkte i koppen. Disse maskiner er generelt også lidt mere fancy.

Hvad koster en kaffemaskine med mælkeskummer?

Prisen på en kaffemaskine med mælkeskummer skifter meget fra variant til variant. I denne test over de bedste produkter finder du både eksempler på budgetvenlige og lidt dyrere kaffemaskiner.

Klik på antal stjerner for at bedømme den

Gennemsnitlig bedømmelse 0 / 5. Antal bedømmelser: 0

Giv dit besyv med