Kaffemaskine med termokande – Se de 8 bedste kaffemaskiner!

1
Moccamaster KBGT 741 Termo

Moccamaster er kendt for at lave nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet, og derfor går man sjældent galt i byen med deres modeller. Moccamaster producerer kaffemaskiner af høj kvalitet, der brygger god kaffe på særdeles kort tid - og denne model er ingen undtagelse. Denne maskine er derfor ideel til den kræsne kaffedrikker, der stiller høje krav til både smag og kvalitet. Derfor skal du vælge Moccamaster KBGT 741 Termo Denne kaffemaskine med termokande…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Moccamaster KBGT 741 Termo
Melitta Look Basic Therm Kaffemaskine
Bosch TKA8653
Electrolux EKF7900
Siemens TC86503 Kaffemaskine 862 DKK happii.dk
Philips HD7474 kaffemaskine
Braun KF610 kaffemaskine
OBH Nordica Adagio OP3808S0

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Det er altid rart at starte dagen med en varm kop kaffe. Men vi kender nok alle sammen det med, at kaffen når at blive kold, inden vi skal ud af døren. Dette dilemma er noget, som kaffemaskineproducenterne har haft for øje, og derfor findes der nu kaffemaskiner med termokande. Kaffemaskiner med termokande giver dig mulighed for at brygge kaffen direkte ned i en termokande, som holder kaffen varm i timevis. På den måde har du altid adgang til en god og varm kop kaffe.
I denne guide har vi testet de bedste kaffemaskiner med termokande, der findes på markedet lige nu. I nedenstående afsnit vil vi præsentere dig for de mest populære kaffemaskiner med termokande, hvor der vil være en fyldestgørende beskrivelse af hvert produkt. På den måde kan denne guide være med til, at give dig et overblik på en nem og overskuelig måde.

Moccamaster KBGT 741 Termo – Bedste kaffemaskine med termokande

Moccamaster er kendt for at lave nogle af de bedste kaffemaskiner på markedet, og derfor går man sjældent galt i byen med deres modeller. Moccamaster producerer kaffemaskiner af høj kvalitet, der brygger god kaffe på særdeles kort tid – og denne model er ingen undtagelse. Denne maskine er derfor ideel til den kræsne kaffedrikker, der stiller høje krav til både smag og kvalitet.

Derfor skal du vælge Moccamaster KBGT 741 Termo

Denne kaffemaskine med termokande fra Moccamaster er kåret som den bedste i test, fordi den lever op til krav som funktionalitet, design og kvalitet. Generelt set rangerer kaffemaskinerne fra Moccamaster højt på de fleste tests, og når det kommer til kaffemaskiner med termokande er denne maskine en vinder. Hos Skousen er den kåret som kundernes favorit, og har fået tildelt 4,5 stjerner ud af 5. Anmelderne roser blandt andet maskinen for den hurtige bryggetid, og dens evne til at brygge kaffe af høj kvalitet. Denne maskine ville derfor kunne leve op til kaffentusiastens behov, der stiller høje krav til smagsoplevelse.

Kaffemaskinen brygger kaffen direkte ned i en termokande, der holder kaffen varm i flere timer. Selve termokanden er fremstillet af rustfrit stål både ude og indvendigt. Med termokanden vil du derfor nemt og hurtigt kunne servere kaffe for dine gæster, der stadig holder sin aromer efter mange timer. Maskinen er i stand til at kunne brygge 1,25 liter ad gangen, hvilket er tilstrækkeligt, når gæsterne skal have slukket kaffetørsten. Filtertragten er udstyret med en drypstop-funktion, så kaffen ikke løber ud over kanten. Som de fleste kaffemaskiner fra moccamaster, er denne maskine produceret i et stilrent design, der passer rigtig godt ind i de skandinaviske hjem.

Produktdetaljer:

 • Farve: Aluminium
 • Kapacitet: 1.25 liter
 • Effekt: 1450 watt
 • Direkte vandtilførsel: Nej
Det kan vi lide:
 • Brygger kaffe på under 6 minutter
 • Temperaturkontrol der sikre smagsoplevelse af høj kvalitet
 • Termokande der holder kaffen varm i flere time

Melitta Look Basic Therm Kaffemaskine – Bedste billige og enkle kaffemaskine med termokande


[affiliatehub q="Melitta Look Basic Therm Kaffemaskine"]

Melitta er endnu et anerkendt mærke på markedet, når det kommer til kaffemaskiner. Melitta er kendt for at levere kaffemaskiner af høj kvalitet til en pris, hvor alle kan være med. De har dermed formået at mestre den svære kunst i at kombinere kvalitet og pris. Denne model er et godt bud på en god kaffemaskine, som alle husholdninger har råd til.

Derfor skal du vælge Melitta Look Basic Therm Kaffemaskine

Melitta Look Basic Therm er et fornuftigt valg til dig, der ønsker en maskine, der kan brygge en god kop kaffe til en god pris. Med denne maskine kan du være sikker på at få en effektiv maskine, du kan få glæde af i mange år. Maskinen er udstyret med en ny teknologi, den patenterede AromaSelector, der tillader dig at indstille styrken på kaffen. På den måde kan du brygge kaffe efter den smag du foretrækker.

Med en kapacitet på 1,1 liter kan den give op til 8 kopper kaffe, så du kan servere kaffe for venner og familie på ingen tid. Maskinen har desuden en drypstop funktion, der sørger for at maskinen ikke drypper, når du hælder kaffe op. Kaffebrygningen fortsætter automatisk igen, når kanden stilles tilbage i maskinen, men er også udstyret med automatisk sluk, så den ikke bruger en unødvendig mængde strøm. Produktet er desuden VDE testet og har en isoleret kande, så du ikke brænder dig.

Produktdetaljer:

 • Farve: Sort
 • Kapacitet: 1,1 liter
 • Effekt: 1000 watt
 • Autosluk: Ja
 • Direkte vandtilførsel: Nej
[pros]
 • Sælges til en budgetvenlig pris
 • Brygger 8 kopper kaffe på kort tid
 • Aromavælger, så du selv kan vælge styrken på kaffen
[/pros][cons][/cons][info q="Philips Café Gaia HD7546/20 "]

Philips Café Gaia HD7546/20 – billig og god kaffemaskine med termokande

Titlen som ‘bedst til prisen’ går til PHILIPS Café Gaia, som er blandt de mest populære modeller på markedet. Som vi kender det med mange af Phillips andre produkter, leverer brandet altid produkter af høj kvalitet, og dette gælder naturligvis også, når det kommer til kaffemaskiner. PHILIPS Café Gaia er en simpel kaffemaskine til dig, der som bare vil have en  maskine, der gør sit arbejde, uden for mange avancerede indstillinger.

Derfor skal du vælge PHILIPS Café Gaia HD7546/20

I dag findes der mange smarte og avancerede kaffemaskiner på markedet, men kaffebrygningen behøver ikke at være avanceret, for at levere en god kop kaffe. Med denne Philips Café Gaia kaffemaskine kan du nemt og hurtigt brygge en god kop kaffe i hverdagen. Derfor er den ideel til dig, der elsker den simple løsning, og som ikke ønsker at kaste penge efter de avancerede espressomaskiner. Denne kaffemaskine fra Philips er en populær model blandt forbrugerne, fordi den både er billig og leverer en god kop kaffe. Kaffen brygges i en termokande, der er lavet af metal, og som holder kaffen varm på mindst 65 grader efter 2 timer.

I kaffemaskinen er der indbygget en funktion, der giver en koncentreret vandstrømning, der er med til at trække den mest optimale smag ud af bønnerne. Som så mange andre kaffemaskiner på markedet, har denne model en drypstop-funktion, der gør det muligt at hælde kaffe op uden at dryppe. Hvis du er typen, der ofte glemmer at slukke for kaffemaskinen, så vil denne maskine være et godt valg, da den er udstyret med en automatisk sluk funktion. På den måde sparer du samtidig også på elregningen.

Produktdetaljer:

 • Farve: Rustfrit stål
 • Kapacitet: 1,2 liter
 • Effekt: 1000 watt
 • Direkte vandtilførsel: Nej
 • Drypstop: Ja
Det kan vi lide:
 • God kaffemaskine til en god pris
 • Koncentreret vandstrømning, der giver en god smagsoplevelse

Bosch TKA8653 – kaffemaskine med termokande og aftagelig vandbeholder

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Bosch TKA8653 er også en populær model hos forbrugerne, og er en traditionel filterkaffemaskine, som brygger god og hurtig kaffe. Bosch er også blandt de stærke spillere på markedet, når det kommer til kaffemaskiner, og man går derfor ikke galt i byen med deres modeller.

Derfor skal du vælge Bosch TKA8653

Bosch TKA8653 er ideel til dig, der ønsker en traditionel kaffemaskine, der kan leverer en hurtig og velsmagende kaffe. Kaffemaskinen er i stand til at kunne brygge det, der svarer til 8 kopper kaffe, hvilket er en smule mindre end normalt. Denne maskine er bygget til at kunne levere en god kvalitetsoplevelse, uanset om du brygger en enkelt kop eller en hel kande. Derfor kan du med lethed serverer kaffe, når du har familie og venner på besøg, og når du selv skal nyde en kop.

Modellen er udstyret med et kontrolpanel, der indeholder få knapper, hvilket gør den let at betjene. Udover dette er der også indbygget en række moderne funktioner i form af en smart timer, der både indeholder et ur og en memory-funktion.

Den aftagelige vandtank og filterbeholder er noget, der er særligt unikt ved denne model, der er med til at gøre maskinen let at håndtere. Denne model er også udstyret med en automatisk sluk funktion, der aktiveres, når kaffen er færdigbrygget. Som mange andre kaffemaskiner på markedet, har denne model også drypstop.

Produktdetaljer:

 • Farve: Sort
 • Kapacitet: 1 Liter
 • Effekt: 1100 watt
 • Timerfunktion
 • Automatisk sluk: Ja
Det kan vi lide:
 • Indbygget timer
 • Aftagelig vandbeholder
 • Kan brygge 8 kopper kaffe

Electrolux EKF7900 – kaffemaskine med timer og termokande

Denne model er perfekt til dig, der ønsker en god kaffemaskine med mange praktiske funktioner, der gør hverdagen lettere. Kaffemaskinen har indbygget en timer, der gør det muligt for dig at sætte kaffemaskinen til at starte, inden du står op om morgenen. På den måde kan du hurtigt og nemt snuppe dig en kop kaffe, inden du skal ud af døren.

Derfor skal du vælge Electrolux EKF7900

Denne model fra Electrolux er fyldt med moderne funktioner, der både sikrer en god smagsoplevelse og gør hverdagen lettere. Kaffemaskinen har et indbygget vandfiltreringssystem, der er med til at give den bedste smagsoplevelse. Med den indbyggede 24 timers automatiske timer, kan du vågne op til en friskbrygget kop kaffe hver morgen. Det eneste du skal gøre, er blot at indstille det ønskede tidspunkt, for hvornår kaffen skal være klar. Derefter kan du ved hjælp af AromaStreghth teknologien vælge din foretrukne styrke. Der kan brygges 10 kopper kaffe, hvilket er en tilpas mængde.

Maskinen er lavet i rustfrit stål, hvilket er med til at give den et eksklusivt design, der passer godt ind i de fleste køkkener. Her foregår brygningen også direkte ned i en termokande. Ud over de mange teknologiske funktioner, så rummer maskinen også mange praktiske funktioner, herunder aromavælger, autosluk og drypstop-funktion. Derudover er kaffemaskinen selvrensende.

Produktdetaljer:

 • 10 kopper
 • Effekt: 1080 Watt
 • Termokande/Autosluk
 • Drypstop
Det kan vi lide:
 • Indbygget timer-funktion
 • Kan brygge op til 10 kopper
 • Selvrensende

Siemens TC86503 Kaffemaskine – kaffemaskine med termokande og afkalkningssystem

Siemens er blandt en af de mest populære producenter når det kommer til kaffemaskiner. Siemens er et brand med fokus på kvalitet, og dette kommer også til udtryk i denne kaffemaskine. Siemens TC86503 er en populær model hos mange forbrugere, der er i stand til at servere 8-12 kopper kaffe med sin kapacitet på 1 liter.

Derfor skal du vælge Siemens TC86503

Denne model fra Siemens er ideel til dig, der leder efter en funktionel og traditionel kaffemaskine. Kaffemaskinen er især populær på baggrund af den indbyggede timer og AromaSensePlus-funktion. Den indbyggede timer giver dig mulighed for, at have kaffen klar når du står op om morgenen, hvor du selv kan indstille tiden for, hvornår kaffen skal være klar. Ligeledes har den en smart AromaSensePlus-funktion, der giver en god smagsoplevelse, uanset om du brygger lidt eller meget.

Med en vandbeholder på 1 liter, giver den mulighed for at lave en stor kande kaffe. Her er der også skruet op for brugervenligheden, da den har indbygget en automatisk sluk-funktion, der aktiveres efter brug. På denne maskine finder du også en drypstop funktion, der gør at rengøring ikke bliver nødvendigt.

Produktdetaljer:

 • Farve: Sort/Sølv
 • Kapacitet: 1 liter
 • Effekt: 1100 watt
 • Autosluk: Ja
 • Drypstop: Ja
Det kan vi lide:
 • Indbygget timer
 • AromaSensePlus for optimal kaffe aroma
 • Aftagelig vandtank og afkalkningssystem

Philips HD7474 kaffemaskine – brugervenlig og billig kaffemaskine med termokande

Phillips HD7474 er en enkel og kompakt kaffemaskine, der er perfekt til dig, der kun drikker kaffe en gang imellem, og som derfor ønsker en simpel og billig løsning. Med en kapacitet på 1 liter kan den brygge ca. 8 kopper, hvilket er perfekt, når du får kaffedrikkende gæster på besøg.

Derfor skal du vælge Philips HD7474

Denne kaffemaskine er for dig, der kun lejlighedsvis drikker en kop kaffe. Men den er også for dig, der ikke selv drikker kaffe, men som stadig ønsker at kunne byde på en kop kaffe, når familie og venner kommer på besøg. Når man drikker meget lidt kaffe eller måske slet ikke drikker det selv, kan det være lidt voldsomt at investere i en af de dyrer maskiner på markedet. Derfor er denne model fra Philips et rigtig godt bud på en billig kaffemaskine, der samtidig indeholder de vigtigste funktioner.

Her serveres kaffen også direkte i termokanden, som er lavet af rustfri stål, så kaffen kan stilles på bordet med det samme. Der er også en vandindikator på vandtanken, så du kan se, hvor meget vand du har påfyldt. Denne kaffemaskine er desuden udstyret med nyttige og praktiske funktioner såsom, drypstop og automatisk slukning. Når maskinen er færdig slukker den altså automatisk for at spare på strømmen.

Produktdetaljer:

 • Kapacitet: 1 liter
 • Effekt: 1000 Watt
 • Automatisk sluk: Ja
 • Drypstop: Ja
Det kan vi lide:
 • Termokande af rustfrit stål
 • Vandindikator på vandtanken
 • Fin kvalitet til en god pris

Braun KF610 kaffemaskine – Enkel kaffemaskine med vandfilter

Endnu et godt bud på en kaffemaskine til dig, der ønsker en simpel løsning. Kaffemaskinen er kompakt og enkel, og egner sig derfor godt til de små køkkener. Kaffen brygges direkte i termokanden.

Derfor skal du vælge Braun KF610

Dette er endnu en kaffemaskine, der opfylder det basale kaffebehov. Med denne model fra Braun får du en maskine, der lever op til de nødvendige krav for en god kaffemaskine. Fordelen ved denne maskine er, at den har nogle unikke egenskaber, der gør den i stand til at brygge en god kop kaffe. Den er eksempelvis udstyret med PureAqua-vandfiltre, der forebygger forekomsten af kalkaflejringer. Denne funktion bidrager til at udnytte bønnerne på den mest optimale måde. Derudover er maskinen udstyret med et OptiBrewSystem, der opretholder et optimalt forhold mellem temperatur og smagsudtrækning. På den måde bidrager de forskellige tekniske funktioner til den gode smagsoplevelse.

Produktdetaljer:

 • Farve: Sort
 • Kapacitet: 1,25 liter
 • Effekt: 1100 watt
 • Automatisk sluk: Ja
 • Bryggetid: 10 min.
Det kan vi lide:
 • Thermokande af rustfrit stål
 • Stilrent og kompakt design
 • Udstyret med vandfiltre, som forebygger kalkaflejringer

OBH Nordica Adagio OP3808S0 – Klassisk kaffemaskine der holder kaffen varm

Her får du en kaffemaskine, der holder din kaffe varm i hele 4 timer, så du kan tage dig god tid til at nyde din kaffe. Termokanden sørger for at holde godt på varmen, så du altid har adgang til en varm kop kaffe.

Derfor skal du vælge OBH Nordica Adagio OP3808S0

Denne model fra OBH Nordica er en simpel kaffemaskine med tilhørende termokande. Fordelen ved denne model er, at den er i stand til at holde kaffen varm i op til 4 timer takket være den dobbeltvæggede kande. Du kan dermed tage dig god tid til at nyde din kaffe, og derfor er den helt perfekt til dig, der elsker langsomme morgener. Kaffemaskinen brygger op til 8 kopper på en gang, så der er nok til hele familien. Kaffemaskinen indeholder ligeledes nyttige funktioner såsom drypstop og autosluk.

Produktdetaljer:

 • Materiale: Plast
 • Farve: Sort
 • Effekt: 850 watt
 • Kapacitet: 1,25 liter
 • Drypstop: Ja
 • Autosluk: Ja
Det kan vi lide:
 • Holder kaffen varm i 4 timer
 • Drypstop og autosluk
 • 8 kopper

Kaffemaskiner med kværn er feinschmeckerens genvej

Hvis du er en rigtig kaffeelsker, der går op i hvordan kaffen smager, så kan en kaffemaskine med kværn være en god investering. Ved at brygge kaffe på friskkværnede bønner, tager du din smagsoplevelse et skridt videre, fordi der frigives flere aromaer, så du oplever flere smagsnuancer. En kaffemaskine med kværn adskiller sig fra den traditionelle kaffemaskine, ved at have en indbygget kaffekværn, der automatisk kværner dine kaffebønner, når du starter kaffemaskinen. En kaffemaskine med kværn giver dig dermed mulighed for at brygge kaffe på friskkværnede bønner, frem for formalede. På mange af maskinerne er der mulighed for at indstille på styrken af kaffen, så du kan få den lige som du ønsker. På de mere avancerede maskiner, kan man lave flere forskellige typer af kaffe såsom cappuccino, latte og espresso. På den måde kan du få en caféoplevelse i dit eget hjem.

Derfor skal du vælge hele bønner fremfor formalet kaffe

Som nævnt i ovenstående afsnit bidrager friskkværnede bønner med mere smag til kaffen. Man ville kunne smage stor forskel på formalet kaffe og friskkværnet, da smagen ved friskmalet kaffe vil fremstå mere intens of nuanceret i smagen. Friskkværnede bønner frigiver meget mere smag, fordi bønnerne bibeholder deres smag og olier inden de kværnes. Du vil derfor opnå en mere optimal smagsoplevelse ved at benytte dig af friskkværnede bønner.

Kaffekværn som alternativ

Er du glad for den kaffemaskine du allerede har stående derhjemme, kan du som en alternativ løsning vælge at investerer i en kaffekværn. Med kaffekværnen kan du nemlig kværne bønnerne og derefter hælde kaffen op i filteret på din kaffemaskine. Derudover kan du selv bestemme, hvor fint kaffen skal males afhængig af formålet. Skal du for eksempel kværne bønner til filterkaffe, er det bedst at kværne bønnerne en smule finere. Men skal du lave kaffe i din stempelkande, er det bedst hvis kaffen er groftmalet. Her kan du med fordel vælge en kaffekværn med mulighed for indstilling af kværnegraden.