Kaffemaskine med timer (2022) → Guide til de 7 bedste modeller

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

Philips HD7769/00 Kaffemaskine
TESTVINDER

Philips HD7769/00 Kaffemaskine

Du kan ikke gå galt i byen med denne Grind & Brew kaffemaskine fra Philips. Modellen er nemlig udstyret med en indbygget kaffekværn med 9 malingsgrader og en todelt beholder til bønner, så du kan…

Philips HD7769/00 Kaffemaskine 1
Den bedste kaffemaskine med timer

Philips HD7769/00 Kaffemaskine

Hamilton Beach The Scoop 49980-SC Kaffemaskine 2
Den bedste billige kaffemaskine med timer

Hamilton Beach The Scoop 49980-SC Kaffemaskine

Gastroback Grind & Brew Pro 42711 Kaffemaskine 3
En robust kaffemaskine med kværn og timer

Gastroback Grind & Brew Pro 42711 Kaffemaskine

Russell Hobbs Grind & Brew Thermal Kaffemaskine 4
God kaffemaskine med timer og termokande

Russell Hobbs Grind & Brew Thermal Kaffemaskine

Emerio CME-121773 Kaffemaskine 6
Kaffemaskine med timer og indbygget vanddispenser

Emerio CME-121773 Kaffemaskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel kan du læse om de bedste kaffemaskiner med timer. Denne funktion er særlig relevant til dig, der vil have mulighed for at indstille tiden for, hvornår kaffen skal stå klar. På den måde kan du bekymre dig om andre ting end din daglige kop kaffe. Er du i tvivl om, hvilken model du skal gå efter, kan du med fordel se nærmere på vores testvinder: en Philips HD7769/00 Kaffemaskine, da den passer til de flestes behov.

Alle modeller i denne test brygger en fremragende kop kaffe, så du kan frit vælge mellem de nedenstående produkter. De adskiller sig en smule i opbygning, udseende, prisklasse og funktionalitet. Læs mere om, hvordan du vælger den bedste kaffemaskine med timer efter gennemgangen af produkterne.

De 7 bedste kaffemaskiner med timere i 2021:

Philips HD7769/00 Kaffemaskine

Den bedste kaffemaskine med timer

Philips HD7769/00 Kaffemaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med et hav af funktioner og indstillingsmuligheder for den perfekte kop kaffe
 • pros-icon.svg Integreret kaffekværn med todelt beholder gør det nemt at lave kaffe
 • pros-icon.svg En tidligere udgave af modellen har fået gode resultater i Forbrugerrådet Tænks test
 • pros-icon.svg Mulighed for at brygge en hel kande friskbrygget kaffe på blot 10 minutter

Detaljeret gennemgang

Du kan ikke gå galt i byen med denne Grind & Brew kaffemaskine fra Philips. Modellen er nemlig udstyret med en indbygget kaffekværn med 9 malingsgrader og en todelt beholder til bønner, så du kan få lige den kop kaffe, du ønsker. Derudover har maskinen timer, auto sluk, hold varm og drypstop funktioner. Alt i alt er det en maskine, der er investeringen værd.

Derfor skal du vælge en Philips HD7769/00 Kaffemaskine

Vi vil i den grad anbefale dig at investere i vores testvinder, hvis du gerne vil have en yderst funktionel kaffemaskine med timer, der også vil se pæn ud på køkkenbordet. Lige netop denne model er udstyret med en et hav af indstillingsmuligheder, hvilket gør det muligt for dig at brygge den perfekte kop kaffe hver eneste dag. F.eks. har modellen en integreret kaffekværn, der kan indstilles til 9 forskellige malingsgrader. Det er desuden muligt at opbevare to forskellige slags bønner, da beholderen er todelt.

Du kan naturligvis også justere styrken af kaffen, så du altid opnår lige den smag og aroma, som du ønsker. Det er faktisk også muligt at benytte formalet kaffe i maskinen, hvis du foretrækker det. Alle indstillinger indtastes let og hurtigt på maskinens funktionelle LCD display. Modellens timerfunktion giver dig mulighed for at klargøre alt til kaffen aftenen før, så du kan nyde friskbrygget kaffe i dét øjeblik, du står op. Og selv hvis du kommer lidt senere op, vil maskinen holde indholdet varmt i op til 2 timer.

Andre fordele ved denne model er, at den har auto sluk og drypstop funktioner. Du skal altså hverken bekymre dig om sikkerhed eller rengøring, når du benytter denne model. Og så kan du altid servere en kop kaffe, selvom hele bryggeprocessen ikke er nået til enden. En tidligere udgave af denne kaffemaskine (HD7767) blev kåret som et godt køb hos Forbrugerrådet Tænk i 2018. Du behøver altså ikke blot stole på vores ord for, at denne model er investeringen værd.

Produktdetaljer:

 • Højde: 44 cm
 • Dybde: 27,7 cm
 • Bredde: 21,2 cm
 • Vægt: 4,6 kg
 • Farve: Sort og sølv
 • Effekt: 1000 watt
 • Kapacitet: 1,2 liter
 • Antal kopper: 12 stk

Hamilton Beach The Scoop 49980-SC Kaffemaskine

Den bedste billige kaffemaskine med timer

Hamilton Beach The Scoop 49980-SC Kaffemaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Sælges til en budgetvenlig pris i forhold til andre gode kaffemaskiner med timer
 • pros-icon.svg Mulighed for at fylde en kande eller hælde direkte i en termokop (medfølger
 • pros-icon.svg Permanent filter i maskinen, der endda kan benyttes som et scoop til formalet kaffe
 • pros-icon.svg Brygger ved en temperatur på 84-86 grader, samt har antidryp og autosluk

Detaljeret gennemgang

Der findes mange forskellige kaffemaskiner på markedet, så det er ikke svært at finde en model, der passer til dit budget. Men hvis du gerne vil have en funktionel model med indbygget timerfunktion, der dog ikke koster alverden, så er denne model fra Hamilton Beach det rette valg for dig. Modellen leveres endda både med kande og termokop.

Derfor skal du vælge en Hamilton Beach The Scoop 49980-SC Kaffemaskine

Hvis du ikke har det største budget at gøre godt med i købet af en ny kaffemaskine, men virkelig gerne vil prioritere en model med indbygget timerfunktion, så kan du med fordel gå efter vores bedste billige model i denne test. For ved at vælge denne variant fra Hamilton Beach, kan du være sikker på, at du ikke skal af med unødvendigt mange penge, men at du samtidig får en velfungerende kaffemaskine. Modellen har en indbygget timerfunktion, der kan indstilles i op til 24 timer. Så du kan altså uden problemer planlægge kaffen dagen forinden.

En anden klar fordel ved denne maskine er, at den sikrer dig mere fleksibilitet i hverdagen. Du kan nemlig selv vælge, om du vil lave kaffe i den medfølgende glaskande, der kan rumme op til 12 kopper kaffe, eller om du hellere vil have din kaffe to-go. I så fald kan du blot få maskinen til at hælde kaffe direkte over en den praktiske termokop. Denne medfølger i købet og har en kapacitet på 0,4 liter. Du kan altså stadig nyde en nybrygget kop kaffe, selvom du skal skynde dig ud af døren.

Denne kaffemaskine med timer er desuden udstyret med et særligt permanent filter. Det betyder, at du ikke skal bekymre dig om indkøb af filtre til din kaffemaskine i fremtiden. Lige netop dette filter er desuden et såkaldt filterscoop, og det vil derfor være muligt for dig nemt at måle mængden af formalet kaffe direkte i filteret. Så bliver det næsten ikke lettere at lave en god kop kaffe. Derudover er maskinen udviklet med autosluk funktion og antidryp, så du kan hælde fra kanden undervejs i brygningen, hvis det skulle blive nødvendigt.

Produktdetaljer:

 • Højde: 35,3 cm
 • Dybde: 28,1 cm
 • Bredde: 31 cm
 • Farve: Sølv og sort
 • Effekt: 950 watt
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Antal kopper: 12 stk

Gastroback Grind & Brew Pro 42711 Kaffemaskine

En robust kaffemaskine med kværn og timer

Gastroback Grind & Brew Pro 42711 Kaffemaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilpasse smagsintensiteten til dine ønsker og behov
 • pros-icon.svg Indbygget kaffekværn med beholder til 250 gram bønner og 8 malingsgrader
 • pros-icon.svg Leveres med permanent filter, der kan genbruges igen og igen
 • pros-icon.svg Soft touch LCD display sikrer nem betjening og et flot udseende

Detaljeret gennemgang

Denne model fra Gastroback ligner vores testvinder en smule i opbygningen og udseendet. Af den grund er denne model ideel til dig, der egentlig godt kunne lide testvinderen, men gerne vil have en kaffemaskine med lidt andre funktioner. Maskinen er udstyret med en konisk kaffekværn, har permanent filter og giver dig mulighed for at vælge styrke niveauet.

Derfor skal du vælge en Gastroback Grind & Brew Pro 42711 Kaffemaskine

Vil du gerne have fingrene i en kaffemaskine, der ikke blot er udstyret med en smart timerfunktion, men også en indbygget kaffekværn? Så er denne model fra mærket Gastroback muligvis den rette kaffemaskine til dig. Overordnet set minder modellen en del om vores testvinder, så hvis du godt kunne lide dens opbygning, bliver du også glad for denne fra Gastroback. Modellen har en solid opbygning, der gør, at den kan holde i mange år. Og så er den funktionel i drift og ser flot ud på køkkenbordet.

Maskinen er har, som nævnt, en integreret kværn. Denne kan indstilles til 8 forskellige malingsgrader og har en beholder med plads til 250 gram bønner. Det er muligt at benytte formalet kaffe i maskinen, hvis du ønsker at skifte lidt. Derudover vælger du selv smagsintensiteten af kaffen, da denne er justerbar. Til maskinen kan du både benytte 1/4 kaffefiltre eller blot genbruge det permanente filter. Dette kan nemlig rengøres gang på gang.

Det er nemt at indstille kaffemaskinen til dine behov og ønsker til kaffen, da dette gøres på et soft touch LCD display. Displayet sikrer desuden et flot udseende på kaffemaskinen, og får den til at blende perfekt ind i det moderne køkken. Du kan indstille kaffemaskinen til brygning op til 24 timer før tid og du får stadig varm kaffe, selv hvis du bliver lidt forsinket. Den har nemlig en hold varm funktion på op til 30 minutter. Derudover har maskinen også autosluk og drypstop funktioner.

Produktdetaljer:

 • Højde: 43 cm
 • Dybde: 31,4 cm
 • Bredde: 21,3 cm
 • Vægt: 4,5 kg
 • Farve: Sølv og sort
 • Effekt: 900 watt
 • Kapacitet: 1,5 liter
 • Antal kopper: 12 stk

Russell Hobbs Grind & Brew Thermal Kaffemaskine

God kaffemaskine med timer og termokande

Russell Hobbs Grind & Brew Thermal Kaffemaskine
Fordele
 • pros-icon.svg Udstyret med termokande, så kaffen holder sig varm i længere tid efter brygning
 • pros-icon.svg Auto rens funktion og aftagelig bønnebeholder sikrer en nem vedligeholdelse
 • pros-icon.svg Mulighed for at tilpasse smagen og intensiteten af kaffen til dine ønsker

Detaljeret gennemgang

Denne kaffemaskine fra mærket Russell Hobbs har både indbygget kværn og timerfunktion, samt en række indstillingsmuligheder, så du kan få din kaffe i lige netop dén intensitet, som du foretrækker. En anden fordel ved modellen er, at den leveres med en termokande frem for glaskande. Og så har den endda auto rens, så du ikke skal bekymre dig om rengøring.

Derfor skal du vælge en Russell Hobbs Grind & Brew Thermal Kaffemaskine

Kan du godt lide at nyde en kande kaffe over længere tid? Eller måske du bare står og mangler både en kaffemaskine og en termokande? Uanset hvad årsagen er til, at du gerne vil kunne have en hel kande kaffe varm efter brygning, så er denne kaffemaskine fra mærket Russell Hobbs det rette valg i situationen. Du får mulighed for at brygge op mod 1 liter kaffe i kanden, hvilket svarer til cirka 10 kopper.

Det særlige ved denne model er nemlig, at den leveres med en termokande frem for en glaskande (den kan dog også købes med en glaskande, hvis du foretrækker det). Kanden kan holde indholdet varm i længere tid. Men du har naturligvis også mulighed for at tilrettelægge tidspunkt for brygningen grundet maskinens indbyggede timerfunktion. Denne kan indstilles op til 24 timer.

Kaffemaskinen fra Russell Hobbs har en integreret kaffekværn i børstet stål og en bønnebeholder med kapacitet på 250 gram. Denne er nem at tage af, så du kan komme ordentligt rundt i rengøringen af maskinen. Selve maskinens rengøring skal du dog ikke tænke for meget på i hverdagen, da den har auto rens. Fik vi nævnt, at du selv bestemmer kaffestyrken og kværneindstillinger for denne model? Så bliver det nemmere at få en personlig kaffeoplevelse.

Produktdetaljer:

 • Farve: Sølv
 • Effekt: 1000 watt
 • Kapacitet: 1 liter
 • Antal kopper: 10 stk

Siemens TC86503 Kaffemaskine

Kaffemaskine med timer og memory funktion

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med sensorstyret brygning, så du får den perfekte kop kaffe hver gang
 • pros-icon.svg Timerfunktion er udviklet med memoryfunktion for lettere indstilling
 • pros-icon.svg Videreudvikling af ældre model (TC86303), der er kåret som bedst i test hos Tænk

Detaljeret gennemgang

Med denne kaffemaskine fra Siemens bliver det let at brygge den perfekte kop kaffe. Det skyldes, at maskinen er udstyret med et såkaldt Sensor Controlled System og AromaSense Plus, der sikrer de bedste bryggeresultater. Derudover har modellens timerfunktion en memory funktion, så du let kan indstille den til et fast tidspunkt hver dag.

Derfor skal du vælge en Siemens TC86503 Kaffemaskine

Er du typen, der sætter stor pris på en velbrygget kop kaffe og ikke bare en hvilken som helst kop kaffe? Så kan det være, at denne kaffemaskine passer bedre til dig end nogle af de andre kaffemaskiner på markedet. Denne model er nemlig udviklet med et Sensor Controlled system og AromaSense Plus teknologi. Disse to systemer sikrer, at du får den fulde aroma og smag ud af bønnerne, uanset om du brygger i store eller små mængder.

Som alle de andre modeller i denne test har maskinen fra Siemens en indbygget timerfunktion. Denne adskiller sig dog fra de andres ved at være udstyret med en særlig memory funktion. Det betyder, at du nemmere kan indstille kaffemaskinens timer til det samme tidspunkt i hverdagen frem for at skulle stå og regne tidsforskellen ud i hovedet gang på på. Maskinen har dog også et indbygget ur, hvis du har brug for at holde øje på tiden, mens du brygger kaffe.

Du behøver ikke kun at stole på vores ord for, at denne kaffemaskine med timer er en god investering. Modellen er nemlig en videreudvikling af den tidligere TC86303 model fra Siemens, som blev kåret som bedst i test i Forbrugerrådet Tænks test fra 2018 med en testscore på 82 procent. Model TC86503 har dog et lidt mere stilrent design og leveres med en termokande frem for en variant af glas. Andre fordele ved denne variant tæller, at den har automatisk slukning, drypstop, indbygget afkalkningssystem, ledningsoprul og en aftagelig vandtank med integreret håndtag og måleenhed på begge sider.

Produktdetaljer:

 • Højde: 35,5 cm
 • Dybde: 25 cm
 • Bredde: 26 cm
 • Vægt: 3,1 kg
 • Farve: Sort og sølv
 • Effekt: 1100 watt
 • Kapacitet: 1,15 liter
 • Antal kopper: Op til 12 stk

Emerio CME-121773 Kaffemaskine

Kaffemaskine med timer og indbygget vanddispenser

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Fordele
 • pros-icon.svg Mulighed for at brygge kaffe eller vand til te på den samme maskine
 • pros-icon.svg Timeren kan indstilles efter behov og kanden holdes varm, hvis ikke den tages af
 • pros-icon.svg Stor kapacitet sikrer en nem og hurtig brygning af mange kopper kaffe
 • pros-icon.svg Brugervenlig opbygning med digitalt display og enkelte trykknapper

Detaljeret gennemgang

Uanset om du udelukkende drikker kaffe i hverdagen eller nyder at skifte mellem en kop kaffe og te, så er denne model ideel til dig. For maskinen sikrer dig en optimalt brygget kande kaffe hver gang, men har samtidig en indbygget vanddispenser til tevand. På den måde kan du nemt tilbyde dine gæster eller husholdning lige den varme drik, de ønsker.

Derfor skal du vælge en Emerio CME-121773 Kaffemaskine

Skal du gerne have fingrene i en maskine, der både kan brygge kaffe og opvarme vand til te? I så fald skal du se nærmere på denne maskine fra mærket Emerio. Denne variant er udviklet med en indbygget vanddispenser, som gør det muligt at lave en kop eller servere en kande te på ingen tid. Så kan du og dine gæster selv vælge, om I vil have te eller kaffe den pågældende dag. Du kan dog også blot bruge maskinen til at brygge en god kop kaffe – eller en hel kande, afhængigt af hvor meget du skal bruge.

Du skal ikke bekymre dig alt for meget om at slukke kaffemaskinen efter endt brygning, da den selv slukker, når den er færdig med brygningen for at spare på strømmen. Dette sikrer både et lavere forbrug og en bedre sikkerhed. Tager du ikke lige kanden med det samme, når bryggeprocessen er færdig, så vil maskinen automatisk holde indholdet i kanden varm. I alt kan denne kaffemaskine lave op til 1,8 liter kaffe, så du kan altså brygge meget på én gang.

Kaffemaskinen er udviklet med et digitalt display og enkelte trykknapper, hvilket gør det nemt for dig at indstille den efter behov. Det tager ikke særlig lang tid at sætte sig ind i brugen af maskinen, hvorfor du kan få det fulde udbytte af den inden for kort tid. Derudover har modellen en indbygget vandtank og en antidryp funktion, så du kan hælde fra kanden undervejs i brygningen.

Produktdetaljer:

 • Højde: 27,1 cm
 • Dybde: 30,8 cm
 • Bredde: 27,1 cm
 • Vægt: 4,29 kg
 • Farve: Sølv og sort
 • Effekt: 1900 watt
 • Kapacitet: 1,8 liter

Guide

Sådan vælger du den bedste kaffemaskine med timer

Er du i tvivl om, hvordan du finder den bedste kaffemaskine med timer? Så er du kommet til det rette sted. Herunder guider vi dig nemlig til, hvilke parametre du især skal lægge vægt på i købet af en ny kaffemaskine med timer. På den måde er der større sandsynlighed for, at du rent faktisk får bestilt den rette model for dig hjem i første omgang.

 • Kapacitet: Det er en god ide at holde øje med, hvor meget kaffe den enkelte maskine kan brygge. Nogen kan blot brygge nok til et par kopper, mens andre brygger over 10 kopper kaffe på én gang. Du skal gerne gå efter en model, der passer til dit behov
 • Størrelse: Kapacitet og størrelse hænger ikke altid sammen. Nogle modeller fylder nemlig helt generelt bare mere end andre. Det er værd at overveje, hvor meget plads du har på køkkenbordet til din nye kaffemaskine, så du finder en model, der passer
 • Udseende: Kaffemaskinen skal højst sandsynligt stå fremme på køkkenbordet på daglig basis, og derfor må den gerne være lidt pæn at se på. Det er individuelt, hvad vi hver især synes er pænt, så du skal naturligvis gå efter en model, der passer til dine ønsker til designet
 • Særlige funktioner: Gør dig gerne nogle overvejelser om, hvilke funktioner du ønsker at prioritere i købet af en ny kaffemaskine med timer. Skal modellen have indbygget kaffekværn, så du selv kan male bønner? Skal det være muligt at justere styrken af kaffen? Foretrækker du en model med drypstop og hold varm funktion? Eller måske kanden skal være en termokande frem for af glas? Uanset hvad du foretrækker, så findes der med stor sandsynlighed en variant, der lever op til forventningerne
 • Rengøring: Det er en klar fordel, hvis kaffemaskinen er nem at rengøre. Dette sikrer generelt en bedre holdbarhed og en mere hygiejnisk maskine (og dermed også en bedre smag i kaffen). Vi kan især anbefale dig at investere i en model med et indbygget rense- og / eller afkalkningssystem e.l., hvis du ønsker at slippe mest muligt for rengøring og vedligeholdelse

Sådan er denne kaffemaskine med timer test udført

Til udarbejdelsen af denne test har vi undersøgt funktionaliteten af en lang række kaffemaskiner for at definere, hvilke der er bedst i test. Vi har bl.a. rådført os med andre testkilders resultater for at finde frem til, hvilke modeller der klarer sig bedre end andre. Derudover har vi også læse en stor mængde anmeldelser for at få et indblik i, hvordan de enkelte maskiner virker ude hos forbrugeren. Det er trods alt lige vigtigt, at maskinen ikke blot er god i test, men også i daglig brug.

Har du ikke et særligt behov for at investere i en kaffemaskine med timer, men vil bare gerne være sikker på, at du får en god kaffemaskine bestilt hjem? I så fald kan du også tage et kig på vores mere generelle test af kaffemaskiner, hvor vi har inddraget en lang række forskellige modeller, der alle har hver deres fordele.

FAQ

Hvilken kaffemaskine med timer skal jeg vælge?

Du kan med fordel vælge vores testvinder: en Philips HD7769/00 Kaffemaskine. Denne maskine passer til de flestes behov, da den er funktionel i drift. Læs med og find den bedste kaffemaskine til dig.

Hvad koster en kaffemaskine med timer?

Du kan både finde billige og lidt dyrere kaffemaskiner med timer. Prisen afhænger af, hvor mange funktioner maskinen er udstyret med, dens kapacitet o.l. Normalt koster en god model dog +500 kroner.

Hvordan har I fundet frem til de bedste kaffemaskiner med timer?

Vi har undersøgt markedet ved at rådføre os med andre testkilders resultater, samt læst en lang række brugeranmeldelser af de forskellige kaffemaskiner. Derfra har vi udvalgt de inddragede modeller.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×