Kaffemaskine til kontor (2022) → Bedste kaffeløsning til kontoret

1
Moccamaster Moccafour Autofill Kaffemaskine

Med denne kaffemaskine kan du lave kaffe til enhver på kontoret, uanset om I blot sidder 5 mennesker eller 20. Maskinen er således den ideelle kaffemaskine til både små og store kontorer. I alt kan der brygges 3,2 liter kaffe på 7 minutter, da maskinen kan brygge til to kander á 1,8 liter ad gangen. Der medfølger dog 4 kander, så du hurtigt kan brygge mere. Derfor skal du vælge en Moccamaster Moccafour Autofill Kaffemaskine…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Moccamaster Moccafour Autofill Kaffemaskine
OBH Nordica Duo Tech Kaffemaskine 866 DKK happii.dk
Nivona CafeRomatica 1030 espressomaskine
Moccamaster Double CDG T20 kaffemaskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel kan du læse om de bedste kaffeløsninger til forskellige virksomheder. Vi sætter fokus på de bedste maskiner til kontormiljøet i denne kaffemaskine til kontor test. Du kan ikke gå galt i byen med vores testvinder: en Moccamaster Moccafour Autofill Kaffemaskine. Men leder du efter en billig eller mere eksklusiv kaffemaskine, kan du også finde vores bedste bud på en sådan model i den nedenstående test.

Det vigtigste i valget af kaffemaskine til kontoret er, at du finder en variant, der kan brygge hurtigt uden at gå på kompromis med smagen. Derudover vil det for nogle også betyde en del, hvor mange kopper kaffe, der kan brygges på én gang.

Moccamaster Moccafour Autofill Kaffemaskine – Den bedste kaffemaskine til kontor

Med denne kaffemaskine kan du lave kaffe til enhver på kontoret, uanset om I blot sidder 5 mennesker eller 20. Maskinen er således den ideelle kaffemaskine til både små og store kontorer. I alt kan der brygges 3,2 liter kaffe på 7 minutter, da maskinen kan brygge til to kander á 1,8 liter ad gangen. Der medfølger dog 4 kander, så du hurtigt kan brygge mere.

Derfor skal du vælge en Moccamaster Moccafour Autofill Kaffemaskine

Vil du gerne være sikker på, at der er nok kaffe, uanset om I blot er få på kontoret eller I får en masse udefrakommende gæster på besøg? I så fald vil vi anbefale dig at investere i denne kaffemaskine fra Moccamaster. Deres Moccafour Autofill kaffemaskine er effektiv i drift og har en stor kapacitet. Faktisk kan den tilberede to kander kaffe på hver 1,8 liter ad gangen. I alt leveres der 4 glaskander med denne kapacitet.

Du skal desuden ikke nødvendigvis skynde dig at servere kaffen, da de fyldte beholdere blot kan placeres på kaffemaskinens to varmeplader. Disse findes på toppen af maskinen, og kommer således ikke i vejen for en ny brygning. Det tager ej heller så lang tid at få brygget mere kaffe, hvis I skulle være i mangel. Det tager cirka 7 minutter for maskinen at tilberede to fyldte kander. Maskinen har desuden auto sluk funktion, så du skal ikke bekymre dig om, at den skal slukkes inden sidste medarbejder går hjem.

Produktdetaljer

 • Højde: 57 cm
 • Dybde: 44 cm
 • Bredde: 34 cm
 • Effekt: 3040 watt
 • Kapacitet: 2 x 1,8 liter
 • Autosluk funktion: Ja
Det kan vi lide:
 • Mulighed for at brygge kaffe til mange på én gang – og på kort tid
 • To varmeplader på toppen af maskinen holder kaffen varm længere
 • Der medfølger fire glaskander med en kapacitet på 1,8 liter i købet
 • Godkendt af European Coffee Brewing Centre

OBH Nordica Duo Tech Kaffemaskine – En billig kaffemaskine til kontor

En kaffemaskine med en stor kapacitet behøver ikke nødvendigvis at koste alverden. Tag f.eks. denne model fra OBH Nordica, der kan brygge op til 20 kopper kaffe på én gang i to separate kander, som sælges til en billig pris sammenlignet med andre større kaffemaskiner på markedet.

Derfor skal du vælge en OBH Nordica Duo Tech Kaffemaskine

Hvis ikke du har det største budget at gøre godt med, så kan du med fordel kaste blikket på denne kaffemaskine fra mærket OBH Nordica. Modellen sælges til en budgetvenlig pris, hvorfor den er ideel til dig, der gerne vil have en god kaffemaskine med stor kapacitet, der dog ikke koster alt for meget. Maskinen har en opbygning med to kaffekander, der hver kan rumme op mod 1,4 liter. Dette svarer til, at hver kande brygger 10 kopper kaffe.

Du skal ikke være nervøs for, at du går på kompromis med din kaffe, selvom maskinen kan brygge en del på én gang og sælges til en overskuelig pris. Modellen er nemlig udviklet med aromafunktion, der sikrer dig den perfekte kop kaffe hver gang. Derudover har den antidryp funktion indbygget, så du ikke spilder kaffe, selvom du ønsker at tage kanden af varmepladen under brygning. Du skal ej heller tænke på at slukke for kaffemaskinen, da den automatisk slukker efter 40 minutter uden brug.

Produktdetaljer

 • Højde: 37 cm
 • Dybde: 26,6 cm
 • Bredde: 37,4 cm
 • Vægt: 4,2 kg
 • Effekt: 2100 watt
 • Kapacitet: 2,8 liter
 • Autosluk funktion: Ja
Det kan vi lide:
 • Sælges til en billig pris, men har stadig stor kapacitet, så der kan brygges meget
 • Smart Aroma funktion garanterer en bedre smag for kaffen
 • Udviklet med antidryp funktion, så der ikke spildes kaffe selv ved afbrydelse

Nivona CafeRomatica 1030 espressomaskine – Premium kaffemaskine til kontor

Med denne kaffemaskine kan enhver på kontoret brygge den perfekte kop kaffe for dem. Maskinen tilbyder en større fleksibilitet i kaffebrygning end andre modeller, da den har flere indstillingsmuligheder og et bredt udvalgt. Derudover er den fremstillet i høj kvalitet og har flere funktionelle egenskaber.

Derfor skal du vælge en Nivona CafeRomatica 1030 espressomaskine

Vi vil anbefale dig at investere i denne kaffemaskine fra mærket Nivona, hvis du absolut nægter at gå på kompromis med din nye kaffemaskine. Modellen er yderst brugervenlig i sin opbygning med let betjening via et touch display og så er den fuldautomatisk. Det er endda muligt at betjene maskinen via en app gennem Bluetooth forbindelse på din enhed. Lige netop denne variant har desuden en stor vandbeholderkapacitet og indbygget bønnebeholder på 600 gram, hvorfor du selv vælger, om du vil kværne bønner eller benytte pulverkaffe.

Modellen er perfekt til et mindre kontor, da den kan gemme op til 18 individuelle opskrifter på kaffe. Så kan hver af dine medarbejdere have deres foretrukne indstilling gemt. Det er muligt at vælge mellem 3 forskellige kaffetemperaturer og 5 kaffestyrker. Derudover kan du vælge 2 mælketemperaturer og præcis hvordan du ønsker, at din kaffe og mælk blandes. Det er også muligt at hente vand til te på maskinen. Andre fordele tæller bl.a. et lydsvagt system og automatiske renseprogrammer, så det bliver let at opretholde en god hygiejne.

Produktdetaljer:

 • Højde: 42 cm
 • Dybde: 48 cm
 • Bredde: 30 cm
 • Vægt: 16,7 kg
 • Effekt: 2700 watt
 • Kapacitet: 3,5 liter
 • Autosluk funktion: Ja
Det kan vi lide:
 • Flere indstillingsmuligheder tilbyder et stort udvalg af kaffe til dine medarbejdere
 • Brugervenlig opbygning med touch display – kan også betjenes via en app
 • Nem rengøring grundet tre indbyggede rengøringsprogrammer
 • Brygger kaffe i høj kvalitet, samt har indbygget mælkeskummer og tevand

Moccamaster Double CDG T20 kaffemaskine – Traditionel kaffemaskine med hurtige bryggeegenskaber

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Denne kaffemaskine fra mærket Moccamaster er ideel til dig, der vil have en enkel og dog stilfuld kaffemaskine til kontoret. Modellen sikrer dig en god kaffeløsning, uanset om der blot skal være nok til virksomheden eller også til gæster. Den brygger nemlig hele 20 kopper kaffe på blot 6 minutter – og holder indholdet varmt over længere tid.

Derfor skal du vælge en Moccamaster Double CDG T20 kaffemaskine

En god kaffemaskine er ikke nødvendigvis en af de smarte espressomaskiner på markedet. Er du mere til en enkel kaffeløsning og en maskine, der brygger hurtigt, så vil vi anbefale dig at investere i denne variant fra mærket Moccamaster. Produktet er stilren i sin opbygning og leveres med to separate kander med en kapacitet på 10 kopper kaffe hver. I alt kan du altså brygge 20 kopper kaffe – og det tager blot 6 minutter med denne maskine.

De to medfølgende kander er desuden termokander, hvorfor de vil holde indholdet ved den rette temperatur i længere tid. Dette sikrer, at dine medarbejdere kan få varm kaffe hele dagen. Maskinen er godkendt af European Coffee Brewing Center og har indbygget drypstop funktion, så der kan tages en kop kaffe, mens brygningen er i gang. Maskinen er desuden robust, da den er udført i ridsefast aluminium.

Produktdetaljer:

 • Højde: 40 cm
 • Dybde: 40 cm
 • Bredde: 30 cm
 • Vægt: 6 kg
 • Effekt: 2900 watt
 • Kapacitet: 2,5 liter
Det kan vi lide:
 • Brygger op til 20 kopper på knap 6 minutter – i to separate kander
 • Leveres med to termokander, der holder kaffen varm i længere tid
 • Enkel og stilren opbygning sikrer dig en stilfuld kaffemaskine

Sådan vælger du den bedste kaffemaskine til kontor

Der er mange faktorer, som spiller ind i valget af en god kaffemaskine. For at være sikker på, at du finder den rette model, er du nødt til at overveje, hvad du forventer af maskinen og hvilke præferencer der skal tages hensyn til i forhold til selve brygningen. F.eks. skal du gå efter en mere funktionel kaffemaskine, hvis du ønsker en variant, der også kan lave espresso, cappuccino o.l. Vil du bare have en enkel kop kaffe, er en traditionel kaffemaskine et oplagt valg.

Vi vil anbefale dig at læse vores store kaffemaskine test, hvis du mangler inspiration og vejledning til valget af kaffemaskine. I artiklen sætter vi ikke blot fokus på de bedste kaffemaskiner på tværs af producenter og funktionalitet, men guider dig også til, hvad du skal være opmærksom på inden du køber en ny kaffemaskine for at komme hjem med den rette model for dig.

FAQ

Hvilken kaffemaskine til kontor er bedst i test?

Vi har kåret en Moccamaster Moccafour Autofill Kaffemaskine som testvinder, da den er ideel til de fleste virksomheder og en af de bedste kaffeløsninger. Læs med og bliv vejledt til købet.

Hvorfor skal jeg vælge en af modellerne i testen?

Du skal vælge en af de nævnte produkter i denne test, da de især egner sig godt til kontoret. Det skyldes, at de brygger meget kaffe på kort tid og har flere funktionelle egenskaber.

Kan jeg finde en billig kaffemaskine til kontoret?

Ja, en kaffemaskine til kontoret behøver ikke at koste alverden - ej heller hvis den skal have en stor kapacitet. I denne test har vi faktisk inkluderet en billig variant, der er af høj kvalitet.