Kobbergryde – De bedste kobbergryder 2022

Af Kira BAdge
Kira

Kira Petersen bruger sin tid på at pendle mellem Frankrig og Danmark og bruger det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille...

Eva Solo Trio Copper Kobbergryde
TESTVINDER

Eva Solo Trio Copper Kobbergryde

Her får du en god all-round kobbergryde med ophæng, der passer på alle varmekilder. Med denne smukke Eva Trio kobbergryde får du en gryde i et godt materiale, der er sikker på at holde i…

Eva Solo Trio Copper Kobbergryde 1
Bedst i test

Eva Solo Trio Copper Kobbergryde

Tefal-Jamie-Oliver-Triply-Copper-med-laag-16cm 2
Bedste billige

Tefal Jamie Oliver Triply Copper med låg Kobbergryde

Mauviel M’150s Casserole med låg Kobbergryde 3
Bedste premium

Mauviel M’150s Casserole med låg Kobbergryde

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Læs med i vores kobbergryde test, hvor vi tester og anmelder de 3 bedste kobbergryder.

Kobbergryder løfter din madlavning til smukke og nye højder. Kobbergryder pynter også i dit køkken og gør du får et flot element til din madlavning, som sagtens kan bruges til servering.
Kobbergryder har flere forskellige fordele.
Kobber leder varme bedre end jern, hvilket gør at en gryde af kobber giver en jævn varmefordeling. Kobbergryder reagerer også hurtigt, når du ændrer på varmen.

I sammenligningstabellen finder du en oversigt over fordele og ulemper ved de 3 kobbergryder. Længere nede finder du en købsguide, hvor vi guider dig til hvilke parametre, det kan være relevant for dig at kigge efter, når du skal finde den ideelle kobbergryde til dig og dine behov.

Eva Solo Trio Copper Kobbergryde

Bedst i test

Eva Solo Trio Copper Kobbergryde
Fordele
 • pros-icon.svg Fås i 2 størrelser: 1,5 og 3,9 L
 • pros-icon.svg Virker på alle varmekilder
 • pros-icon.svg Flot udseende

Detaljeret gennemgang

Her får du en god all-round kobbergryde med ophæng, der passer på alle varmekilder.

Derfor skal du vælge Eva Solo Trio Copper Kobbergryde

Med denne smukke Eva Trio kobbergryde får du en gryde i et godt materiale, der er sikker på at holde i mange år, der pynter i dit køkken, på dit komfur og sikre dig en jævn varmefordeling.

Denne gryde er lavet i et tidsløst design. Gryden her er fremstillet i aluminium, rustfrit stål og kobber selvfølgelig. Det gør den fungerer godt uanset om du har et keramisk komfur, et gaskomfur eller et induktionskomfur.

Eva trio kobbergryde har et smart ophængsøje, som gør gryden af kobber nem at opbevare. Det gør også, at du ikke skal tænke over hvordan den passer ind i indretningen af køkkenet.

Fordi gryden er fremstillet i bl.a. kobber, er kobbergryden ekstra god til at reagere på ændringer i temperatur på komfuret. Det er en fordel i mange aspekter i din madlavning fra at hjælpe dig med at sikre at dit vand ikke koger over, til når du kokkererer den perfekte sauce.

Som en ekstra detalje har gryden en smart kant til at hælde af. Det gør det er nemt, både at bruge selve kobbergryden til at servere med, samt at hælde f.eks. din sauce over i en kanden.   

Tefal Jamie Oliver Triply Copper med låg Kobbergryde

Bedste billige

Tefal-Jamie-Oliver-Triply-Copper-med-laag-16cm
Fordele
 • pros-icon.svg Kan komme i din ovn
 • pros-icon.svg Ergonomisk håndtag
 • pros-icon.svg Flot udseende
 • pros-icon.svg Rummer 1,4 L

Detaljeret gennemgang

Her får du en kobbergryde til induktion til testens bedste pris. Håndtagene er i et ergonomisk design med smarte indlæg af silikone, som sikre du får det ideelle greb om gryden.

Derfor skal du vælge Tefal Jamie Oliver Triply Copper med låg Kobbergryde

Her et godt bud på den ideelle kobbergryde, hvor designet gør den meget alsidig.

Du får en gryde, der pynter i et køkken og gør, du sagtens kan bruge denne gryde til servering. Håndtagene er sikret mod, at du brænder dig på dem – de forbliver kolde, når gryden er varm. Det er en god og smart detalje, der løfter gryden op på et ekstra niveau.

Du får en gryde, du kan bruge i enhver type madlavning, da du også kan komme gryden i din ovn, hvilket gør du bl.a. kan varme maden i ovnen.

Den er fremstillet i en blanding af rustfrit stål, aluminium og selvfølgelig kobber. Det gør den virker uanset hvilket komfur du har. Det skaber samtidig 3 lag, der er med til at sikre en god varmefordeling. 

Den har et tidsløst design og i kombination med materialevalget, er du sikker på du får en gryde, der vil holde dig i mange år. 

Den har en sandwichbund, som gør den til en ideel kobbergryde til induktion.  

Mauviel M’150s Casserole med låg Kobbergryde

Bedste premium

Mauviel M’150s Casserole med låg Kobbergryde
Fordele
 • pros-icon.svg Fremstillet i kobber
 • pros-icon.svg Designet er smukt og funktionelt
 • pros-icon.svg Kan anvendes i ovn
 • pros-icon.svg Rummer 6 L

Detaljeret gennemgang

Når det gælder kobbergryder er gryden her i særklasse. Den er fremstillet i 90% kobber og 10% rustfrit stål, hvilket gør, at gryden giver dig komplet kontrol i din madlavning.

Derfor skal du vælge Mauviel M’150s Casserole med låg Kobbergryde

Kobbergryden her er gryden som selv kokke drømmer om. Selve designet er installeret sådan, at du har stål på indersiden af kobbergryden, samt på grydens håndtag og resten er kobber.

Du får en stor kobbergryde, der er alsidig dels pga. dens størrelse og dels pga. at du kan komme den i ovnen og f.eks. varme eller tilberede maden færdig.

Med en størrelse på 6 L åbner det op for et væld af muligheder i din madlavning med kobbergryden her. At den er fremstillet i kobber og ikke f.eks. aluminium gør, at den er bedre til at fordele varmen. Kobber varmes også hurtigere op end andre metaller, hvilket er en stor fordel for kobbergryder generelt og dermed også kobbergryden her.

Den indre belægning af stål i kobbergryden bidrager til, at maden bliver af høj kvalitet med kobbergryden her. Det gør samtidig, at den er nem at gøre ren og gør, at din mad ikke hænger fast i grydens bund. Vask den i hånden, da kobbergryden ikke kan komme i opvaskemaskinen.  

Guide

Sådan vælger du den bedste kobbergryde

At bruge kobbergryder gør, at du får flotte gryder, der både pynter på komfuret og giver dig mange muligheder i din madlavning. Her sætter vi fokus på, hvilke parametre, det kan være relevant for dig at kigge efter, når du vil købe gryder af kobber.

Størrelse

Størrelsen på gryderne varierer og det er derfor en god idé, at holde sig for øje hvilken størrelse gryderne har, så du får den størrelse du har brug for.

I denne test fås gryderne i alt fra 1,4 til 6 L, hvilket gør en tydelig stor forskel for mængden af mad, du kan have i gryderne. Alt efter om du er i en stor eller lille familie eller måske professionel kok, fås der gryder til lige netop dit eller jeres behov.

Kogeplader

Alt efter hvilken type kogeplader, du har i dit hjem, er det en god idé, at være opmærksom på, hvilken type kogeplader kobbergryderne virker på. Kobber virker på keramiske, glas- og gaskomfurer, men ikke altid på induktion, så har du et induktionskomfur, er det vigtigt at være opmærksom på, om kobbergryden virker til induktion.

Rengøring af kobbergryder

Når det gælder både kobbergryder og gryder generelt, er det altid vigtigt at være opmærksom på, om kobbergryden kan komme i din opvaskemaskine. Nogle kan og andre kan ikke – det varierer for de individuelle kobbergryder. Kan kobbergryden ikke komme i din opvaskemaskine, vask blot kobbergryden i hånden. Du kan sagtens bruge almindelig opvaskemiddel, en normal opvaskebørste eller den bløde side af en svamp – på den måde skader du hverken kobberet eller hvis kobbergryden også indeholder stål. Du kan også tilføre 1 spsk. citronsyre blandet med 1,5 L vand og lidt opvaskemiddel for en ekstra god rengøring.

Hvad er kobbergryder velegnet til?

Da kobberet er god til at fordele varmen jævn, er kobbergryder især velegnet til at smelte chokolade, sautering af grøntsager, samt lave saucer, der ikke må koge. Sidstnævnte er især en fordel med kobbergryder, da de hurtigt tilpasser sig temperaturen og dermed hurtigt reagerer når du skruer op eller ned.

Kobbergryder er god til at tilberede din mad ensartet og sørge for den ikke brænder på.

FAQ

Hvilken kobbergryde er bedst i test?

Den bedste kobbergryde i test er Eva Solo Trio kobbergryde. Den passer på alle typer komfurer, den har et smukt udseende, er god til at fordele varmen og fås i to forskellige størrelser.

Hvad er kobbergryder velegnet til?

Kobbergryder er især velegnet til at sautere grøntsager, smelte chokolade og at tilberede saucer. De er gode til at tilberede din mad ensartet og sørge for den ikke brænder på.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×