Køleskab med glaslåge – 4 smart displaykøleskabe du bør overveje

1
CASO CS688 Rustfrit stål , Fritstående køleskab

Dette køleskab er helt specielt. Det er nemlig ikke bare et køleskab, der holder dine elementer kolde og friske. Skabet fungerer også som et tørre og modningsskab. Dette er helt specielt for denne slags køleskab, og fungerer således til helt specifikt brug af køleskabet. Derfor skal du vælge CASO CS688 Rustfrit stål Dette helt utroligt lækre køleskab er som skabt til dig, der elsker “at gøre det selv”, og gerne vil have det meste ud…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
CASO CS688 Rustfrit stål , Fritstående køleskab
SCANDOMESTIC High Cube
Power
Vestfrost M180 Fritstående køleskab
Skousen
SEVERIN 9878 KØLESKAB MED GLASLÅGE
Ikke på lager

Køleskabe kommer i alle mulige former, farver og typer. Det kan være svært at vælge, hvilket køleskab man gerne vil have. Køleskab med glaslåge er et af de typer køleskabe, som er blevet populære, da der skabes overblik over de elementer, som man har i køleskabet.

Ofte bliver køleskabe med glaslåge brugt i forbindelse med syltning, fermentering og andre former for hjemmeproducerede madvarer, som man ønsker at opbevare koldt og sikkert, men som også gerne må kunne ses af både kok og gæster. Derudover er denne type displaykøleskabe også meget kendte fra restaurationer til opbevaring af drikkevarer.

For at give dig det bedst mulige overblik over, hvilke køleskabe, der findes derude på markedet, får du på denne side en grundig gennemgang og indføring i, hvilke muligheder du har, så du kan vælge det bedste køleskab med glaslåge til lige præcis dig og dine behov.

CASO CS688 Rustfrit stål , Fritstående køleskab – Praktisk køleskab med ophæng til kød

Dette køleskab er helt specielt. Det er nemlig ikke bare et køleskab, der holder dine elementer kolde og friske. Skabet fungerer også som et tørre og modningsskab. Dette er helt specielt for denne slags køleskab, og fungerer således til helt specifikt brug af køleskabet.

Derfor skal du vælge CASO CS688 Rustfrit stål

Dette helt utroligt lækre køleskab er som skabt til dig, der elsker “at gøre det selv”, og gerne vil have det meste ud af dine råvarer og ikke mindst af dit køleskab. Dette køleskab fungerer nemlig som et højkvalitets modningsskab. Det betyder, at køleskabet kan bruges til at modne råvarer som kød og ost. Denne metode er meget anerkendt, og benyttes i de fleste specialbutikker som eksempelvis slagtere og ostehandlere. Denne type køleskab kan bestemt også benyttes af madentusiaster, der elsker at eksperimentere i køkkenet, eller af de som gerne selv vil stå for modningen af sine råvarer.

Køleskabets glaslåge har UV filter, hvilket betyder, at dine elementer beskyttes mod stråler udefra. Hermed passes der godt på dine råvarer, mens de er i modningsskabet. Derudover er det helt unikt for disse modningsskabe, at de laves med gennemsigtigt glas, således at der altid kan holdes overblik over de elementer, som der er i køleskabet, og om de har det godt derinde.

Den unikke kompressor teknologi, som er indbygget i køleskabet, samt den indbyggede ventilation betyder, at der holdes en konstant og ensartet temperatur i hele køleskabet, så dine råvarer har det bedst og modnes ensartet. Temperaturen indstilles elektronisk på et indvendigt display, og herefter kan du stole på, at køleskabet gør resten for dig.

Produktdetaljer:

 • Temperatur fra 2-7 grader
 • Fugtighed mellem 50-85 procent
 • Der medfølger kroge og gitterværk
 • Installeret med både antibakterielt og almindeligt lys
Det kan vi lide:
 • Kompressor teknik
 • UV resistens isoleringsglas

SCANDOMESTIC High Cube – Perfekt til barnlige sjæle og Coca Cola fans

Dette er et køleskab i energimærke A+ med meget sjove og gode features. Det er ikke stort køleskab, men kan sagtens fungere som et anderledes og sjovt køleskab, for en husstand på op til to personer.

Derfor skal du vælge SCANDOMESTIC High Cube

Dette køleskab er for dem, der er til det lidt mere anderledes, og ikke har noget imod, at der er noget spas i indretningen. Køleskabet kommer nemlig med Coca Cola design, og minder derfor for mange mennesker om de køleskabe, som kan se ude på restauranter, cafeer og barer rundt om i verden. Men det kan altså også blive dit næste køleskab.

For mange vil dette køleskab være helt optimalt til opbevaring af drikkevarer. Har man eksempelvis et skur, et det helt perfekt til at have køleskabet stående med diverse læskende drikke, både til sommerens fester, vinterens hyggestunder og alt derimellem.

Køleskabet måler en højde på 840 millimeter og fylder derfor ikke så meget. Derfor er køleskabet meget velegnet til den mindre opbevaring.

Produktdetaljer:

 • LED-belysning
 • Vendbar dør
 • Lydniveau 39 decibel
 • Fungerer i temperaturer fra 16 til 32 grader
Det kan vi lide:
 • Energiklasse A+
 • 115 liter

Vestfrost M180 Fritstående køleskab – Lydsvagt køleskab med glaslåge og ventileret køling

Med dette fritstående køleskab fra mærket Vestfront behøver du ikke bekymre dig om, hvor du placerer dit køleskab. Det er nemlig udviklet til at have et lavt lydniveau i drift, hvorfor det ikke virker forstyrrende. Andre fordele ved produktet tæller, at det har automatisk afrimning og ventileret køling. Dette sørger for optimal vedligeholdelse og kulde overalt i skabet.

Derfor skal du vælge Vestfrost M180 Fritstående køleskab

Der er flere fordele ved at investere i en M180 model fra Vestfront. Først og fremmest er produktet udviklet med ventileret køl, hvilket sikrer, at temperaturen fordeles over hele køleskabet. På den måde vil alle hylder opnå den samme temperatur frem for at nogle er koldere eller varmere end andre. Du kan altså placeres flasker og dåser overalt, uden at skulle bekymre dig. Det har desuden elektronisk temperaturstyring mellem 3 og 10 grader.

En anden fordel ved produktet er, at det har et reduceret lydniveau. Dette rammer blot 44 dB(A), hvilket sikrer dig et lydsvagt køleskab med glaslåge. Du kan altså udmærket placere køleskabet, hvor du lyster, da det ikke vil virke forstyrrende eller larmende. Derudover kræver dette køleskab minimal vedligeholdelse, da det er udviklet til at afrimme automatisk.

I alt er der plads til 231 flasker i størrelsen 0,5 liter eller 476 dåser i skabet. Disse kan fordeles på fem trådhylder, der både er regulerbare og robuste. Døren er højrehængslet, men er vendbar. Derudover er der indvendig lys i køleskabet, så du kan se, hvilken flaske du får fat på. Du kan også altid vælge at læse døren, hvis du vil sikre dig, at andre ikke tager af indholdet.

Produktdetaljer:

 • Højde 185 cm
 • 231 0,5 liter flasker / 476 dåser
 • Auto afrimning
 • Ventileret køling
 • Lavt lydniveau, 44 dB(A)
 • Lås på køleskabet
Det kan vi lide:
 • Udviklet med ventileret køling, der sørger for optimal temperatur på alle hylder
 • Automatisk afrimning for mindre vedligeholdelse
 • Lavt lydniveau på 44 dB(A)
 • Mulighed for at låse køleskabet

SEVERIN 9878 KØLESKAB MED GLASLÅGE – Rummeligt køleskab til cafeer eller som hjemmekøler

Dette køleskab er til dig, der har brug for mere plads at boltre dig på, hvad angår dine elementer i køleskabet. Det er et næsten halvanden meter højt køleskab, og med sine 145 centimeter, så er der masser af plads at holde sine varer kolde og lækre på.

Derfor skal du vælge SEVERIN 9878 KØLESKAB MED GLASLÅGE

Dette køleskab anbefales i særdeleshed til restauranter og cafeer, der har brug for opbevaring, hvor kunder og ansatte kan holde overblik over køleskabets indhold. Dog kan køleskabet bestemt også være velegnet til dig, der ønsker at have et køleskab med displayfunktion, hvor du kan se indholdet af dit køleskab og have plads til rigtig mange lækre sager på en og samme tid.

Køleskabet er også meget velegnet som vinkøler eller til opbevaring af kolde drikke. Køleskabet kan nemlig holde temperaturen på mellem 0 og 10 grader.

Køleskabet har også den lækre feature, at der er ventileret køling, hvilket betyder, at der holdes en ensartet temperatur i hele køleskabet, så alt holdes på samme bestemte temperatur.

Til sidst, men bestemt ikke mindst har køleskabet automatisk afrimning, hvilket er en af de meget efterspurgte features i nyere køleskabe. Det betyder, at du aldrig mere selv skal sørge for at afrime dit køleskab og bøvle med is og rim i køleskabet.

Produktdetaljer:

 • Temperaturkontrol på 0-10 grader
 • Justerbare forben
 • To hjul bagerst
 • Højrehængt glasdør
Det kan vi lide:
 • Automatisk afrimning
 • Støjniveau på 43 decibel

Hvad skal jeg være opmærksom på i valget af køleskab med glaslåge?

Når du skal vælge dit displaykøleskab, er det vigtigste, som du skal starte med at finde ud af, hvor meget plads du har brug for til opbevaring i dit nye køleskab og dermed også, hvad du ønsker at bruge køleskabet til.

Ovenfor er der fremhævet nogle forskellige typer køleskabe, som alle kan benyttes på hver deres måde og til forskellige ting alt efter, hvad behovet er.

Med et køleskab, der også fungerer som tørre og modningsskab er det eksempelvis muligt at benytte køleskabet på en helt anderledes måde og selv producere sine egne råvarer i køleskabet. Her er der især tale om modning af kød eller oste, som kan gøres helt perfekt i denne type modningskabe. Her vil især madentusiaster kunne finde en glæde denne type køleskab, der kan lidt mere end de fleste andre køleskabe.

Andre køleskabe er mere velegnede til opbevaring af drikkevarer som øl, sodavand, vin og lignende, som man ønsker skal stå koldt, men som måske ikke kræver det mest æstetiske køleskab. Herunder er det også muligt at vælge størrelsen på det køleskab, som man skal bruge alt efter, hvor meget man ønsker at kunne opbevare.