Køleskab med glaslåge – 4 smart displaykøleskabe du bør overveje

1

CASO CS688 Rustfrit stål

Dette køleskab er helt specielt. Det er nemlig ikke bare et køleskab, der holder dine elementer kolde og friske. Skabet fungerer også som et tørre og modningsskab. Dette er helt specielt for denne slags køleskab, og fungerer således til helt specifikt brug af køleskabet.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
CASO CS688 Rustfrit stål 6.499,00 Kitchenone.dk
SCANDOMESTIC High Cube (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
LIEBHERR CMes 502-20 001 11.999,00 Whiteaway.com
SEVERIN 9878 KØLESKAB MED GLASLÅGE 5.695,00 Kitchenone.dk

Køleskabe kommer i alle mulige former, farver og typer. Det kan være svært at vælge, hvilket køleskab man gerne vil have. Køleskab med glaslåge er et af de typer køleskabe, som er blevet populære, da der skabes overblik over de elementer, som man har i køleskabet.

Ofte bliver køleskabe med glaslåge brugt i forbindelse med syltning, fermentering og andre former for hjemmeproducerede madvarer, som man ønsker at opbevare koldt og sikkert, men som også gerne må kunne ses af både kok og gæster. Derudover er denne type displaykøleskabe også meget kendte fra restaurationer til opbevaring af drikkevarer.

For at give dig det bedst mulige overblik over, hvilke køleskabe, der findes derude på markedet, får du på denne side en grundig gennemgang og indføring i, hvilke muligheder du har, så du kan vælge det bedste køleskab med glaslåge til lige præcis dig og dine behov.

CASO CS688 Rustfrit stål , Fritstående køleskab#1 CASO CS688 Rustfrit stål , Fritstående køleskab – Praktisk køleskab med ophæng til kød

Dette køleskab er helt specielt. Det er nemlig ikke bare et køleskab, der holder dine elementer kolde og friske. Skabet fungerer også som et tørre og modningsskab. Dette er helt specielt for denne slags køleskab, og fungerer således til helt specifikt brug af køleskabet.

Fremhævede fordele:

 1. Kompressor teknik
 2. UV resistens isoleringsglas
Forhandler Totalpris Læs mere
6.499,00 Se produkt
8.999,00 Se produkt

Derfor skal du vælge CASO CS688 Rustfrit stål

Dette helt utroligt lækre køleskab er som skabt til dig, der elsker “at gøre det selv”, og gerne vil have det meste ud af dine råvarer og ikke mindst af dit køleskab. Dette køleskab fungerer nemlig som et højkvalitets modningsskab. Det betyder, at køleskabet kan bruges til at modne råvarer som kød og ost. Denne metode er meget anerkendt, og benyttes i de fleste specialbutikker som eksempelvis slagtere og ostehandlere. Denne type køleskab kan bestemt også benyttes af madentusiaster, der elsker at eksperimentere i køkkenet, eller af de som gerne selv vil stå for modningen af sine råvarer.

Køleskabets glaslåge har UV filter, hvilket betyder, at dine elementer beskyttes mod stråler udefra. Hermed passes der godt på dine råvarer, mens de er i modningsskabet. Derudover er det helt unikt for disse modningsskabe, at de laves med gennemsigtigt glas, således at der altid kan holdes overblik over de elementer, som der er i køleskabet, og om de har det godt derinde.

Den unikke kompressor teknologi, som er indbygget i køleskabet, samt den indbyggede ventilation betyder, at der holdes en konstant og ensartet temperatur i hele køleskabet, så dine råvarer har det bedst og modnes ensartet. Temperaturen indstilles elektronisk på et indvendigt display, og herefter kan du stole på, at køleskabet gør resten for dig.

Produktdetaljer:

 • Temperatur fra 2-7 grader
 • Fugtighed mellem 50-85 procent
 • Der medfølger kroge og gitterværk
 • Installeret med både antibakterielt og almindeligt lys

SCANDOMESTIC High Cube #2 SCANDOMESTIC High Cube – Perfekt til barnlige sjæle og Coca Cola fans

Dette er et køleskab i energimærke A+ med meget sjove og gode features. Det er ikke stort køleskab, men kan sagtens fungere som et anderledes og sjovt køleskab, for en husstand på op til to personer.

Fremhævede fordele

 1. Energiklasse A+
 2. 115 liter
Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge SCANDOMESTIC High Cube

Dette køleskab er for dem, der er til det lidt mere anderledes, og ikke har noget imod, at der er noget spas i indretningen. Køleskabet kommer nemlig med Coca Cola design, og minder derfor for mange mennesker om de køleskabe, som kan se ude på restauranter, cafeer og barer rundt om i verden. Men det kan altså også blive dit næste køleskab.

For mange vil dette køleskab være helt optimalt til opbevaring af drikkevarer. Har man eksempelvis et skur, et det helt perfekt til at have køleskabet stående med diverse læskende drikke, både til sommerens fester, vinterens hyggestunder og alt derimellem.

Køleskabet måler en højde på 840 millimeter og fylder derfor ikke så meget. Derfor er køleskabet meget velegnet til den mindre opbevaring.

Produktdetaljer:

 • LED-belysning
 • Vendbar dør
 • Lydniveau 39 decibel
 • Fungerer i temperaturer fra 16 til 32 grader

LIEBHERR CMes 502-20 001  #3 LIEBHERR CMes 502-20 001  – Lille, pæn og praktisk

Dette lille, men utroligt pæne og praktiske køleskab er lige noget for dig, der er vild med flot design, og som ikke har brug for det store opbevaringsplads.

Fremhævede fordele:

 1. Energiklasse A+
 2. Ventileret køling
Forhandler Totalpris Læs mere
11.999,00 Se produkt

Derfor skal du vælge LIEBHERR CMes 502-20 001

Dette lækre lille køleskab er for dig, der har brug for køleplads på arbejdspladsen, i sommerhuset eller andre steder, hvor der kun er behov for et mindre køleskab passende til et tekøkken. Selvom køleskabet er småt, så er det bestemt stadig brugbart. Dette passer perfekt til et mindre behov, måske til pålæg og drikkevarer til et par dage.

Derudover er køleskabet i et lækkert og flot design, som vil tiltale de fleste der er vild med minimalistiske løsninger. Køleskabet kommer i rustfrit stål, og har flotte og glatte overflader, der er nemme at tørre af og holde rene.

Køleskabet har ventileret køling, som er en af lækreste features, der er at finde i nyere køleskabe. Dette sørger for, at der altid er samme temperatur i hele køleskabet, og at man derfor ikke skal bøvle med frost i den ende og for meget varme i den anden ende af køleskabet.

Produktdetaljer:

 • 42 liters kapacitet
 • Højde 612 millimeter
 • Lydniveau 35 decibel
 • Højrehængt dørhængsling

9878-koeleskab-9878-19636-1#4 SEVERIN 9878 KØLESKAB MED GLASLÅGE – Rummeligt køleskab til cafeer eller som hjemmekøler

Dette køleskab er til dig, der har brug for mere plads at boltre dig på, hvad angår dine elementer i køleskabet. Det er et næsten halvanden meter højt køleskab, og med sine 145 centimeter, så er der masser af plads at holde sine varer kolde og lækre på.

Fremhævede fordele:

 1. Automatisk afrimning
 2. Støjniveau på 43 decibel
Forhandler Totalpris Læs mere
5.695,00 Se produkt

Derfor skal du vælge SEVERIN 9878 KØLESKAB MED GLASLÅGE

Dette køleskab anbefales i særdeleshed til restauranter og cafeer, der har brug for opbevaring, hvor kunder og ansatte kan holde overblik over køleskabets indhold. Dog kan køleskabet bestemt også være velegnet til dig, der ønsker at have et køleskab med displayfunktion, hvor du kan se indholdet af dit køleskab og have plads til rigtig mange lækre sager på en og samme tid.

Køleskabet er også meget velegnet som vinkøler eller til opbevaring af kolde drikke. Køleskabet kan nemlig holde temperaturen på mellem 0 og 10 grader.

Køleskabet har også den lækre feature, at der er ventileret køling, hvilket betyder, at der holdes en ensartet temperatur i hele køleskabet, så alt holdes på samme bestemte temperatur.

Til sidst, men bestemt ikke mindst har køleskabet automatisk afrimning, hvilket er en af de meget efterspurgte features i nyere køleskabe. Det betyder, at du aldrig mere selv skal sørge for at afrime dit køleskab og bøvle med is og rim i køleskabet.

Produktdetaljer:

 • Temperaturkontrol på 0-10 grader
 • Justerbare forben
 • To hjul bagerst
 • Højrehængt glasdør

Hvad skal jeg være opmærksom på i valget af køleskab med glaslåge?

Når du skal vælge dit displaykøleskab, er det vigtigste, som du skal starte med at finde ud af, hvor meget plads du har brug for til opbevaring i dit nye køleskab og dermed også, hvad du ønsker at bruge køleskabet til.

Ovenfor er der fremhævet nogle forskellige typer køleskabe, som alle kan benyttes på hver deres måde og til forskellige ting alt efter, hvad behovet er.

Med et køleskab, der også fungerer som tørre og modningsskab er det eksempelvis muligt at benytte køleskabet på en helt anderledes måde og selv producere sine egne råvarer i køleskabet. Her er der især tale om modning af kød eller oste, som kan gøres helt perfekt i denne type modningskabe. Her vil især madentusiaster kunne finde en glæde denne type køleskab, der kan lidt mere end de fleste andre køleskabe.

Andre køleskabe er mere velegnede til opbevaring af drikkevarer som øl, sodavand, vin og lignende, som man ønsker skal stå koldt, men som måske ikke kræver det mest æstetiske køleskab. Herunder er det også muligt at vælge størrelsen på det køleskab, som man skal bruge alt efter, hvor meget man ønsker at kunne opbevare.

Giv dit besyv med