Køleskab med glaslåge – 4 smart displaykøleskabe du bør overveje

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

TESTVINDER

CASO CS688 Rustfrit stål , Fritstående køleskab

Dette køleskab er helt specielt. Det er nemlig ikke bare et køleskab, der holder dine elementer kolde og friske. Skabet fungerer også som et tørre og modningsskab. Dette er helt specielt for denne slags køleskab,…

1
Praktisk køleskab med ophæng til kød

CASO CS688 Rustfrit stål , Fritstående køleskab

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Køleskabe kommer i alle mulige former, farver og typer. Det kan være svært at vælge, hvilket køleskab man gerne vil have. Køleskab med glaslåge er et af de typer køleskabe, som er blevet populære, da der skabes overblik over de elementer, som man har i køleskabet.

Ofte bliver køleskabe med glaslåge brugt i forbindelse med syltning, fermentering og andre former for hjemmeproducerede madvarer, som man ønsker at opbevare koldt og sikkert, men som også gerne må kunne ses af både kok og gæster. Derudover er denne type displaykøleskabe også meget kendte fra restaurationer til opbevaring af drikkevarer.

For at give dig det bedst mulige overblik over, hvilke køleskabe, der findes derude på markedet, får du på denne side en grundig gennemgang og indføring i, hvilke muligheder du har, så du kan vælge det bedste køleskab med glaslåge til lige præcis dig og dine behov.

CASO CS688 Rustfrit stål , Fritstående køleskab

Praktisk køleskab med ophæng til kød

Fordele
 • pros-icon.svg Kompressor teknik
 • pros-icon.svg UV resistens isoleringsglas

Detaljeret gennemgang

Dette køleskab er helt specielt. Det er nemlig ikke bare et køleskab, der holder dine elementer kolde og friske. Skabet fungerer også som et tørre og modningsskab. Dette er helt specielt for denne slags køleskab, og fungerer således til helt specifikt brug af køleskabet.

Derfor skal du vælge CASO CS688 Rustfrit stål

Dette helt utroligt lækre køleskab er som skabt til dig, der elsker “at gøre det selv”, og gerne vil have det meste ud af dine råvarer og ikke mindst af dit køleskab. Dette køleskab fungerer nemlig som et højkvalitets modningsskab. Det betyder, at køleskabet kan bruges til at modne råvarer som kød og ost. Denne metode er meget anerkendt, og benyttes i de fleste specialbutikker som eksempelvis slagtere og ostehandlere. Denne type køleskab kan bestemt også benyttes af madentusiaster, der elsker at eksperimentere i køkkenet, eller af de som gerne selv vil stå for modningen af sine råvarer.

Køleskabets glaslåge har UV filter, hvilket betyder, at dine elementer beskyttes mod stråler udefra. Hermed passes der godt på dine råvarer, mens de er i modningsskabet. Derudover er det helt unikt for disse modningsskabe, at de laves med gennemsigtigt glas, således at der altid kan holdes overblik over de elementer, som der er i køleskabet, og om de har det godt derinde.

Den unikke kompressor teknologi, som er indbygget i køleskabet, samt den indbyggede ventilation betyder, at der holdes en konstant og ensartet temperatur i hele køleskabet, så dine råvarer har det bedst og modnes ensartet. Temperaturen indstilles elektronisk på et indvendigt display, og herefter kan du stole på, at køleskabet gør resten for dig.

Produktdetaljer:

 • Temperatur fra 2-7 grader
 • Fugtighed mellem 50-85 procent
 • Der medfølger kroge og gitterværk
 • Installeret med både antibakterielt og almindeligt lys

SCANDOMESTIC High Cube

Perfekt til barnlige sjæle og Coca Cola fans

Fordele
 • pros-icon.svg Energiklasse A+
 • pros-icon.svg 115 liter

Detaljeret gennemgang

Dette er et køleskab i energimærke A+ med meget sjove og gode features. Det er ikke stort køleskab, men kan sagtens fungere som et anderledes og sjovt køleskab, for en husstand på op til to personer.

Derfor skal du vælge SCANDOMESTIC High Cube

Dette køleskab er for dem, der er til det lidt mere anderledes, og ikke har noget imod, at der er noget spas i indretningen. Køleskabet kommer nemlig med Coca Cola design, og minder derfor for mange mennesker om de køleskabe, som kan se ude på restauranter, cafeer og barer rundt om i verden. Men det kan altså også blive dit næste køleskab.

For mange vil dette køleskab være helt optimalt til opbevaring af drikkevarer. Har man eksempelvis et skur, et det helt perfekt til at have køleskabet stående med diverse læskende drikke, både til sommerens fester, vinterens hyggestunder og alt derimellem.

Køleskabet måler en højde på 840 millimeter og fylder derfor ikke så meget. Derfor er køleskabet meget velegnet til den mindre opbevaring.

Produktdetaljer:

 • LED-belysning
 • Vendbar dør
 • Lydniveau 39 decibel
 • Fungerer i temperaturer fra 16 til 32 grader

Vestfrost M180 Fritstående køleskab

Lydsvagt køleskab med glaslåge og ventileret køling

Fordele
 • pros-icon.svg Udviklet med ventileret køling, der sørger for optimal temperatur på alle hylder
 • pros-icon.svg Automatisk afrimning for mindre vedligeholdelse
 • pros-icon.svg Lavt lydniveau på 44 dB(A)
 • pros-icon.svg Mulighed for at låse køleskabet

Detaljeret gennemgang

Med dette fritstående køleskab fra mærket Vestfront behøver du ikke bekymre dig om, hvor du placerer dit køleskab. Det er nemlig udviklet til at have et lavt lydniveau i drift, hvorfor det ikke virker forstyrrende. Andre fordele ved produktet tæller, at det har automatisk afrimning og ventileret køling. Dette sørger for optimal vedligeholdelse og kulde overalt i skabet.

Derfor skal du vælge Vestfrost M180 Fritstående køleskab

Der er flere fordele ved at investere i en M180 model fra Vestfront. Først og fremmest er produktet udviklet med ventileret køl, hvilket sikrer, at temperaturen fordeles over hele køleskabet. På den måde vil alle hylder opnå den samme temperatur frem for at nogle er koldere eller varmere end andre. Du kan altså placeres flasker og dåser overalt, uden at skulle bekymre dig. Det har desuden elektronisk temperaturstyring mellem 3 og 10 grader.

En anden fordel ved produktet er, at det har et reduceret lydniveau. Dette rammer blot 44 dB(A), hvilket sikrer dig et lydsvagt køleskab med glaslåge. Du kan altså udmærket placere køleskabet, hvor du lyster, da det ikke vil virke forstyrrende eller larmende. Derudover kræver dette køleskab minimal vedligeholdelse, da det er udviklet til at afrimme automatisk.

I alt er der plads til 231 flasker i størrelsen 0,5 liter eller 476 dåser i skabet. Disse kan fordeles på fem trådhylder, der både er regulerbare og robuste. Døren er højrehængslet, men er vendbar. Derudover er der indvendig lys i køleskabet, så du kan se, hvilken flaske du får fat på. Du kan også altid vælge at læse døren, hvis du vil sikre dig, at andre ikke tager af indholdet.

Produktdetaljer:

 • Højde 185 cm
 • 231 0,5 liter flasker / 476 dåser
 • Auto afrimning
 • Ventileret køling
 • Lavt lydniveau, 44 dB(A)
 • Lås på køleskabet

Guide

Hvad skal jeg være opmærksom på i valget af køleskab med glaslåge?

Når du skal vælge dit displaykøleskab, er det vigtigste, som du skal starte med at finde ud af, hvor meget plads du har brug for til opbevaring i dit nye køleskab og dermed også, hvad du ønsker at bruge køleskabet til.

Ovenfor er der fremhævet nogle forskellige typer køleskabe, som alle kan benyttes på hver deres måde og til forskellige ting alt efter, hvad behovet er.

Med et køleskab, der også fungerer som tørre og modningsskab er det eksempelvis muligt at benytte køleskabet på en helt anderledes måde og selv producere sine egne råvarer i køleskabet. Her er der især tale om modning af kød eller oste, som kan gøres helt perfekt i denne type modningskabe. Her vil især madentusiaster kunne finde en glæde denne type køleskab, der kan lidt mere end de fleste andre køleskabe.

Andre køleskabe er mere velegnede til opbevaring af drikkevarer som øl, sodavand, vin og lignende, som man ønsker skal stå koldt, men som måske ikke kræver det mest æstetiske køleskab. Herunder er det også muligt at vælge størrelsen på det køleskab, som man skal bruge alt efter, hvor meget man ønsker at kunne opbevare.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×