Østerskniv – Vælg den bedste (Se de 4 bedste østersknive!)

1

Laguiole Truyere Østersæt

Østersknivsættet fra Lagiuole Truyere er den bedste østerskniv på markedet i øjeblikket. Knivsættet scorer højt på den tyske test-side test-vergleiche.com, hvor den scorer højest i deres test af østersknive. Samtidig har den 5 ud af 5 stjerner på den tyske amazon.de.

Gå til forhandler →
TESTVINDER
Pris Billigst hos
Laguiole Truyere Østersæt 209,00 Kitchenone.dk
Victorinox Østerskniv med Fibrox-skæfte (AFP: Error loading price from price table) (AFP: Error loading reseller from price table)
Zwilling Østerssæt, kniv og holder 99,00 Kitchenone.dk
Opinel Østers- og skaldyrskniv NO 9 169,00 Kitchenone.dk

Østers er en delikatesse, og ikke en hverdagsspise for de fleste. Derfor er det vigtigt, at når der kommer østers på menuen, at udstyret er i orden. Den vigtigste ting at have på plads inden østers kommer på bordet er østerskniven. Østers kan være problematiske at åbne, og det kræver den bedste østerskniv for at kunne åbne alle østers.

I denne østerskniv test vil de bedste østersknive på markedet blive beskrevet og rangeret efter deres bedste kvaliteter. Læs videre og bliv klar til klar til den kommende østerssæson.

Laguiole Truyere Østersæt#1 Laguiole Truyere Østersæt – Den bedste østerskniv

Østersknivsættet fra Lagiuole Truyere er den bedste østerskniv på markedet i øjeblikket. Knivsættet scorer højt på den tyske test-side test-vergleiche.com, hvor den scorer højest i deres test af østersknive. Samtidig har den 5 ud af 5 stjerner på den tyske amazon.de.

 1. Kommer i et sæt af 4 dele: en citronklemme, en østerskniv, en holder og en polstret klud
 2. Elegant og rustikt design
 3. Let og sikker at bruge – minimal risiko for skade
Forhandler Totalpris Læs mere
209,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Laguiole Truyere Østersæt

Dette østersæt fra Laguiole Truyere er et kvalitetsprodukt, og stammer fra det stærke brand, Laguiole. De har eksisteret i mere end 150 år og har specialiseret sig i produkter til den fine cuisine. De er kendt for deres kvalitet, og det kan mærkes på dette østersknivsæt, hvor det er solidt og robust metal, der er brugt til selve klingen.


Victorinox Østerskniv med Fibrox-skæfte#2 Victorinox Østerskniv med Fibrox-skæfte – hverdagens østerskniv

Victorinox er et brand kendt for deres solide hverdagsprodukter, der er ergonomiske og lette at bruge for enhver. Victorinox har lavet knive i mere end 130 år og er et af europas mest velkendte og velrenommerede knishuse.

 1. Rustfrit stål – god kvalitet og holdbar over længere tid
 2. Indbygget fingerbeskyttelse – for at undgå rifter og åbne fingre
 3. Produceret i Schweiz
Forhandler Totalpris Læs mere

Derfor skal du vælge Victorinox Østerskniv med Fibrox-skæfte

Denne østerskniv fra Victorinox er en funktionel kniv, som ikke gør sig til mere end den er. Den er produceret for at kunne åbne østers og beskytte brugeren af den, og ikke mere. Derfor er den perfekt til hverdagsbrug, hvor det handler om at åbnet østersne på nemmest vis.

Skaftet er af Fibrox som ikke bliver glat med berøring med vand. Derudover kan den komme i opvaskemaskinen, men den anbefales at vaskes i hånden, da det forlænger levetiden og undgår unødig slittage.


Zwilling Østerssæt, kniv og holder#3 Zwilling Østerssæt, kniv og holder – østerskniv med holder

Zwilling har med deres østerssæt skabt en simpel kniv, som kan bruges af enhver. Brugeren af kniven, som placerer sig i en mere overkommelig prisklasse, er også vilde med produktet.

 1. Sikkerhedsholder – sikrer at du ikke skærer dig i hånden, der holder østersen
 2. Holder produceret i elegant træ
 3. Lille og praktisk
Forhandler Totalpris Læs mere
99,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Zwilling østersæt

Østersættet fra Zwilling er et elegant produkt, hvis størrelse gør det nemt at opbevare og finde frem når det skal bruges. Samtidig har produktet sørget for at der er optimal sikkerhed, når brugeren skal åbne østersen. Sikkerhedsholderen samt beskyttelse på selve kniven gør at brugeren ikke kan skære sig.  Prisklassen gør den oplagt til hverdagsbrug.


Opinel Østers- og skaldyrskniv NO 9#4 Opinel Østers- og skaldyrskniv NO 9 – Østers- og skaldyrskniv

Opinels kniv er den niende i deres serie af østers- og skaldyrsknive, og det er en af de mere spektakulære. Den franske knivproducent er kendt for deres håndværk og stilfulde design. Kniven får også 4 ud af fem stjerner på Amazon.com af brugerne.

 1. Unikt og smukt design
 2. Højkvalitets stål – Sandvik 12C27 stål
 3. Bruges til både skaldyr og østers
Forhandler Totalpris Læs mere
169,00 Se produkt

Derfor skal du vælge Opinel Østers- og skaldyrsknive NO 9

Det elegante franske design og kvalitetsstål er svært at komme udenom. Denne kniv vil imponere til middagsselskaber, og grundets dens kvalitet vil den holde i mange år. Derudover producerer Opinel kun i naturvenlige materialer, hvilket gør deres produktion af knive tæt på CO2-neutral.


Hvorfor er det en god idé at købe en østerskniv?

Østers er en delikat spise, men det er problematisk at åbne de små skaller og komme ned til selve spise. Selve østersen kan ikke åbne med hænderne eller en almindelig kniv, og mange er kommet til skade i forsøget.

Derfor er en østerskniv essentiel når man skal spise østers. Det spidse knivsblade, samt holderen eller viskestykket, er med til at man nemt kan finde åbningen på østersen og lirke den op.

Som det fremgår af testen har flere af produkterne også indbygget to hager på skaftet af kniven. Dette er for at sikre, at skulle hånden skride, mens brugeren forsøger at åbne østersen vil fingre og hånd blive stoppet. På den måde undgår man skader og snitsår, når østersen åbner.

Giv dit besyv med