Hvem er vi

Køkkenuniverser din ultimative køkkenguide i den digitale verden. Vores mission er at gøre dit indkøb til køkkenet både mere effektiv og selvsikker. Vi dykker ned i et væld af produktinformation, krydrer det med vores køkkeneksperternes dybe viden, og serverer de mest velovervejede anbefalinger for dig. Siden vores kulinariske start i 2017 har vi bistået over 20.000 danske madentusiaster hver måned, og nøje gransket over 2.900 køkkenprodukter i næsten 300 appetitvækkende produktkategorier.

Hvordan finansieres Køkkenunivers.dk?

Når du anskaffer et nyt køkkenprodukt baseret på vores anbefalinger, bidrager du til Bedsteitest.dk. Men vær sikker: Vores integritet er i top. Vi holder os 100% upartiske og lader os ikke påvirke af specifikke mærker eller forhandlere. Med Pricerunner sikrer vi en retfærdig prissammenligning, så du altid er garanteret den mest konkurrencedygtige pris på de køkkenredskaber, du søger.

981 Produkter analyseret
6 Produkteksperter
20 000 læsere hver måned

Køkkeneksperterne

Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr, så hendes viden inden for køkkenudstyr og de forskellige brands i branchen er meget høj.  Mange gange har hun besøgt fabrikker rundt omkring i verden, været på mange workshops med dygtige og anerkendte kokke og forretningsmesser i hele verden.  For en kort periode arbejdede hun også som salgsassistent i Kop & Kande, hvor hun også kunne bruge hendes viden - og udvide hendes viden - til at hjælpe kunder til at træffe et god valg. Det var netop også grunden til, at idéen om at skrive om køkkenudstyr og teste køkkenudstyr startede.  Overordnet set kender Frederikke altså køkkenudstyrsbranchen ganske godt - og nok også bedre end de fleste.    Bagning og madlavning har også altid været en stor del af Frederikkes hverdag. Da Blomsterberg dukkede op på TV-skærmen blev alle veninderne inviteret med hjem for at bage, og der var ofte flere kager i gang på samme tid. Igennem hele hendes folkeskole-tid blev pigerne i klassen inviteret hjem hver jul for at bage brunkager og andre julegodter, og så har hun altid elsket at forkæle hendes forældre - og ny også hendes kæreste - med lækre kager.  Frederikkes kæreste har de sidste par år overtaget interessen for madlavning, da hans interesse og evner til at lave fantastisk mad, finde på nyt og afprøve er en smule større end hendes egne evner, men hun elsker at se på imens han løber rundt i køkkenet - og det er selvfølgelig stadig Frederikke der vælger køkkenudstyret ;-) 

ida

Amanda Lee Edelstein

Kira

Kira Petersen bruger sin tid på at pendle mellem Frankrig og Danmark og bruger det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille squash. Hun er altid nysgerrig på at lære noget nyt og finder en særlig tilfredsstillelse i at formidle teknisk og kompliceret content og gøre det forståeligt for alle læsere – uanset om det er til køkkenet, hjemmet eller til den daglige skønhedspleje. Hvis hun nu selv skulle sige det, så er hun ret ferm i et køkken! Hun tilbringer det meste af weekenden på at lave masser af mad og fylde køleskabet med lækre nye retter! Hun er altid på udkig efter godt og effektivt, men især kvalitativt køkkenudstyr, der gør madlavningen endnu sjovere. Den viden læner hun sig op ad, når hun skriver om diverse køkkenmaskine og redskaber. Ud over Danmark har Kira også boet i England, Tyskland og Frankrig. Hun har en bachelor i moderne sprog og en master i oversættelse. Som del af sin oversættelsesuddannelse specialiserede hun sig i teknisk kommunikation. At gøre kompliceret og teknisk content let tilgængelig er derfor en af hendes spidskompetencer, som hun gør flittigt brug af for at gøre læseren – og sig selv – klogere på de forskellige produkter.

Omtalt på