Pizza saks – Den bedste pizzasaks 2022

1
Dreamfarm Scizza Pizzasaks

Derfor skal du vælge Dreamfarm Scizza Pizzasaks Med denne pizzasaks fra Dreamfarm får du det perfekte stykke værktøj til at klippe din pizza i passende stykker. I modsætning til en almindelig køkkensaks, har denne pizzasaks en flad bund i nonstick varmeresistent nylon, som sikrer, at der ikke kommer ridser i underlaget, som en almindelig saks ville forårsage. En pizzasaks, som Scizza, glider perfekt ind under din pizza og sikrer den skarpe udskæring uden at forstyrre…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Dreamfarm Scizza Pizzasaks 141 DKK happii.dk
GeFu Køkken- og Pizzasaks 156 DKK happii.dk
Küchenprofi Pizzasaks 146 DKK happii.dk

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Den bedste pizza saks skærer din pizza ud i perfekte stykker uden at ødelægge hverken fyld eller skorpe.
Kender du det, når den nybagte pizza lige er kommet ud af din pizzaovn med den sprøde skorpe og lækre fyld. Så kender du helt sikkert også til synet af flysk fyld og iturevne skorper når du har kørt gennem pizzaen med pizzahjulet.

Med en pizzasaks vil den flade bund og det vinklede håndtag løse problemet og bidrage til at få din perfekte pizza udskåret, så alle kan smage et stykke perfekt pizza direkte fra pizzaovnen.

Vi har kigget på de tre bedste på markedet og sammenlignet dem, så du kan få overblik over de forskellige modeller.

Vi har blandt andet kigget på længden, om den går i opvaskemaskinen, materialevalg, hvorvidt de har en flad bund og spatel-funktion, så du kan servere pizzaen direkte.

I vores købsguide kan du blive meget klogere på alt det du skal være opmærksom på inden du vælger din nye bedste pizza-makker.

Dreamfarm Scizza Pizzasaks – Bedst i test

Dreamfarm Scizza Pizzasaks

Derfor skal du vælge Dreamfarm Scizza Pizzasaks

Med denne pizzasaks fra Dreamfarm får du det perfekte stykke værktøj til at klippe din pizza i passende stykker. I modsætning til en almindelig køkkensaks, har denne pizzasaks en flad bund i nonstick varmeresistent nylon, som sikrer, at der ikke kommer ridser i underlaget, som en almindelig saks ville forårsage.

En pizzasaks, som Scizza, glider perfekt ind under din pizza og sikrer den skarpe udskæring uden at forstyrre fyldet.

Ligeledes behøver du ikke at tage pizzaen af din pizzasten, hvis du benytter sådan en. Hverken pizzastenen eller pizzasaksen tager skade, da Scizza er lavet af rustfrit stål, nylon og intet andet.

I designet er det inkorporeret, at det kun er nylon-delen, der kommer i kontakt med overfladen under din pizza.

De aftagelige blade på saksen kan skilles ad, så du kan få den slebet og bevare det helt skarpe snit. Knivenes skarphed på Scizza sikrer desuden, at fyldet forbliver hvor det er, mens du klipper pizzaen.

Denne pizzasaks er 30 cm lang, har flad bund og er lavet i rustfrit stål og varmeresistent nylon.

Det kan vi lide:
 • Flad bund
 • Langt blad
 • Aftagelige blade
 • Rustfrit stål – tåler opvaskemaskine
Det skal du være opmærksom på:
 • Kan ikke fungere som pizza spatel

GeFu Køkken- og Pizzasaks – Bedste billige

GeFu Køkken- og Pizzasaks

Derfor skal du vælge GeFu Køkken- og Pizzasaks

Med GeFu saksen får du en en pizzasaks, som ikke kun klipper din hjemmelavede pizza i perfekte slices, men også serverer pizzaen. Du får nemlig 2 produkter i 1 med både en pizzasaks og en spatel til at flytte et stykke pizza med.

Denne smarte pizzasaks kan hurtigt rengøres med en tur i opvaskemaskinen efter du har fået de helt skarpe snit i din brandvarme pizza.

Skal du desuden rengøre saksen i bund, kan den skilles ad i de aftagelige blade.

Som navnet lægger op til ved Køkken- og pizzasaksen, kan den bruges til flere ting. Både pizza, fyldte pandekager og andre retter, der kræver præcis udskæring.

Denne pizzasaks er 27,2 cm lang, har spatel funktion og er lavet i rustfrit stål og plastik.

Det kan vi lide:
 • 2-i-1 pizzasaks- og spatel
 • Rustfrit stål – tåler opvaskemaskine
 • Aftagelige blade for grundig rengøring
Det skal du være opmærksom på:
 • Ridser underlaget, hvis man ikke er opmærksom

Küchenprofi Pizzasaks – Bedste premium

Küchenprofi Pizzasaks

Derfor skal du vælge Küchenprofi Pizzasaks

Med en Küchenprofi pizzasaks får du en god pizzasaks af slidstærk tysk stål beskyttende mod alt det, du kunne finde på at bruge saksen til.

Pizzasaksen er et godt redskab når du skal klippe pizza, da den vil kunne gøre det skarpere end en almindelig kniv.

Pizzastykkerne bliver pæne og du kan servere dem direkte med den indbyggede spatel.

På trods af, at denne pizzasaks ikke har en flad bund, vil den stadig ridse væsentligt mindre i underlaget end en kniv eller dit pizzahjul ville gøre. Du kan altså trygt få skåret en hjemmelavet pizza og ovenikøbet servere pizzaen med den indbyggede spatel.

Da pizzasaksen er lavet i slidstærk tysk stål betyder det at den også tåler opvaskemaskine og derfor ikke kræver en urimelig lang rengøring i hånden.

Denne pizzasaks er 27,1 cm lang, har spatel funktion og er lavet i rustfrit stål og plastik.

Det kan vi lide:
 • Rustfrit stål – tåler opvaskemaskine
 • 2 i 1 pizzasaks- og spatel
 • Meget præcis udskæring
Det skal du være opmærksom på:
 • Uden den flade underside kan den ridse underlaget

Sådan vælger du den bedste pizzasaks

Med en pizzasaks, får du et redskab, som uden tvivl vil blive din nye go-to pizzamakker. Du kan klippe pizzaen i så mange stykker, du ønsker, uden at skulle bekymre sig om fyld, der flyder ud til siderne. For selv med produkter, som egentlig er lavet til det, eks. et pizzahjul eller en pizzaskærer, vil fyldet rigtig ofte rykke sig rundt under udskæring.

Så for en mere præcis udskæring med skorpe og fyld intakt, er pizzasaksen den bedste løsning.

Når du skal ud og investere i en af de populære pizzasakse, er der nogle ting, som er smarte at være opmærksom på.

Vinkel og form

En god pizzasaks er vinklet så både pizza og pizzasaks ligger vandret med underlaget. I modsætning til en almindelig saks, vil den bedste pizzasaks altså have et håndtag, der er placeret lidt ovenfor bladene.

Ligeledes skal du være opmærksom på formen og eventuelt den flade underside af pizzasaksen. Har den en flad bund som Scizza pizzasaksen, vil du undgå at lave ridser i underlaget.

Prioriterer du derimod at have en spatel funktion, som ved modellerne fra Küchenprofi og GeFu, får du en pizzasaks, der også kan bruges til at servere pizzaen.

Skarphed

En vigtig ting, når du skal bruge pizzasaksen, er naturligvis hvor god den er til at klippe pizzaen i flere stykker med et skarpt snit. Derfor er det vigtigt, at den rigtige pizzasaks er skarp og også gerne har mulighed for at blive slebet.

Det kan derfor være meget relevant at være opmærksom på om pizzasaksen har aftagelige blade.

Lige som de bedste knive med tiden bliver sløve vil du også opleve at din pizzasaks bliver sløv, særligt hvis du bruger den flittigt.

Længde

De bedste pizzasakse giver mulighed for at udskære passende stykker uden, at du klipper i evigheder. Jo flere klip du skal foretage jo større chance er der også for at fyldet bliver forstyrret og begynder at flyde ud.

For at klippe pizza uden at få ondt i fingre og håndled, inden man er færdig, skal man derfor være opmærksom på længden af bladene.

Jo længere bladene er på pizzasaksen, jo hurtigere kan du servere et stykke af den brandvarme pizza.

Opvaskemaskine

Ønsker du at bruge pizzasaksen uden at stå med en stor rengøring som ved meget andet køkkenudstyr, er det en god ide at lægge mærke til om din pizzasaks går i opvaskemaskinen.

Det er nemlig ikke alle pizzasakse, der kan klare en tur i opvaskemaskine og derfor vil kræve at du vasker dem op i hånden.

FAQ

Hvilken pizzasaks er bedst i test?

Den bedste pizzasaks i test er Scizza pizzasaks fra Dreamfarm. Med den flade bund og det skarpe blad, kan du klippe pizza i passende stykker uden at forstyrre fyldet på pizzaen eller ridse pladen under. Læs resten af testen for flere detaljer om din nye pizzasaks.

Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg køber en pizzasaks?

Når du køber en pizzasaks, skal du bl.a. være opmærksom på vinklen på din pizzasaks. Den skal nemlig være vinklet mere end en almindelig saks. Derudover skal du være opmærksom på om den har en flad bund, er skarp, har en god længde og om den tåler opvaskemaskine.