Sådan får du mest glæde ud af dit køkken

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

Det er ikke nogen hemmelighed, at maden til tider er det, der kan samle os alle om bordet. Det er således et godt måltid mad, der kan skabe en god stemning og den intime atmosfære, som til tider skal herske, når der er behov for, at der bliver taget nogle gode snakke i for eksempel en familie. Og det er lige meget, om der er tale om de mere alvorlige samtaler eller blot dem, der sørger for, at alle har haft en god dag medskole, studie og job. Måltiden er således det, der samler familien og sørger for, at alle har det godt og bliver hørt.

Dit køkken skal blive ved med at være inspirerende at lave mad i

Er det noget, som du kan nikken genkendende til? Så ved du, hvor vigtigt det er, at du hele tiden sørger for at holde dit køkken inspirerende. Det er nemlig kun det, der sørger for, at der bliver ved med at være en god stemning og en hyggelig atmosfære, som opfordrer alle til at mødes om det gode måltid. Og hvis det er noget, som der mangler hjemme hos jer, så kan det være, at det er ved at være tid til, at du gør noget ved dit køkken, således det bliver skønt at opholde sig i.

Indret dit køkken så det er effektivt at færdes i

Du bør derfor starte med at tage et kig på den måde, dit køkken er indrettet på. Det er nemlig vigtigt, at alle stationerne er praktiske for dig, således det er effektivt at færdes og lave mad i dit køkken. På den måde vil det føles mere overskueligt at tilberede et godt måltid mad til hele familien. Det betyder, at køleskabet gerne skal være ved siden af en tom bordplade, mens vasken gerne skal være i nærheden af opvaskemaskinen, så det er let at vaske af og stille den beskidte service i opvaskemaskinen med det samme.

Der skal være plads til det firbenede familiemedlem i køkkenet

Og så er det også vigtigt at huske på, at det ikke kun er jer, der skal have det godt i hjemmets køkken. Det gælder også familiens firbenene ven, hunden. Denne skal nemlig også have en plads i hjerterummet, hvorfor det er vigtigt at sørge for en god plads til for eksempel hundeskålen, således I alle kan spise sammen i ro og mag. Det kan også være en fordel med et tæppe eller en kurv, således hunden kan føle jeres nærvær under måltidet.

Husk forholdsreglerne

Med en hund i køkkenet er der dog nogle forholdsregler. Men ligegyldigt hvor mange forholdsregler du har, og hvor forsigtig du er, er det en god ide med en god forsikring til din hund.

For det første skal der nok støvsuges oftere, idet det ikke kun er krummer og madrester, der ligger på gulvet, men også hundehår. Derudover vil hunden altid være hurtig, når der falder noget mad på gulvet, og det gælder også den mad, som hunden måske ikke har godt af. Derfor kan det godt blive syg, og derfor er det en fordel med en sygeforsikring til din hund.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×