Salt og peberkværn test

Af Frederikke Thuesen Jensen BAdge
Frederikke Thuesen Jensen

Frederikke er 24 år gammel, bor i København, og har beskæftiget sig en del i køkkenet.    I mange år havde Frederikkes familie et af Skandinaviens største brandhouse indenfor køkkenudstyr,...

Peugeot Paris Duo U’Select Peberkværn, Saltkværn 18 cm 12 x 5.8 cm
TESTVINDER

Peugeot Paris Duo U’Select Peberkværn, Saltkværn 18 cm 12 x 5.8 cm

Væk dine sanser med denne duo af manuelle salt- og peberkværne fra Paris u’Select-kollektionen. Med klassiske linjer og en krop i chokoladefarvet træ er dette par af Peugeot-møller essentiel i ethvert køkken. Og vurderes som…

Peugeot Paris Duo U’Select Peberkværn, Saltkværn 18 cm 12 x 5.8 cm 1
Bedste salt og peberkværn

Peugeot Paris Duo U’Select Peberkværn, Saltkværn 18 cm 12 x 5.8 cm

Rosendahl Grand Cru Peberkværn, Saltkværn 7 cm 2 stk 20 cm 2
Bedste glas salt og peberkværn

Rosendahl Grand Cru Peberkværn, Saltkværn 7 cm 2 stk 20 cm

Peugeot Bistro Peberkværn, Saltkværn 10 cm 10.5 x 5.3 cm 4
Bedste bæredygtige salt og peberkværn

Peugeot Bistro Peberkværn, Saltkværn 10 cm 10.5 x 5.3 cm

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Når du krydrer din mad, er det den basale salt- og peberduo, du kan ende med at gribe efter i køkkenkammeret. De er de to almindelige ingredienser i køkkenets krydderihylde, som aldrig vakler, medmindre du overdriver dets dispensering.
Friske peberkorn malet af en kværn er langt mere appetitligt end den almindelige butik købt peber. Det er friskere og har en bedre smagsstruktur. Det samme gælder for salt. At få alle essentielle olier og mineraler ud af sin salt og peber er et must.

Hvert måltid fortjener det bedste, uanset om det er i dit køkken eller restauranter. Der er mange valgmuligheder på markedet, og alle har forskellige funktioner, mærke, design og udseende. I denne guide giver vi et overblik over de bedste i test.

Peugeot Paris Duo U’Select Peberkværn, Saltkværn 18 cm 12 x 5.8 cm

Bedste salt og peberkværn

Peugeot Paris Duo U’Select Peberkværn, Saltkværn 18 cm 12 x 5.8 cm
Fordele
 • pros-icon.svg Formalingsteknologi med 6 forskellige valgmuligheder
 • pros-icon.svg Fås i flere størrelser, så der er en til alle
 • pros-icon.svg Flot og tidsløst design

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Peugeot Paris Duo U’Select Peberkværn, Saltkværn

Væk dine sanser med denne duo af manuelle salt- og peberkværne fra Paris u’Select-kollektionen. Med klassiske linjer og en krop i chokoladefarvet træ er dette par af Peugeot-møller essentiel i ethvert køkken. Og vurderes som de bedste på markedet. Kan bruges af både for kokke og elskere af smag. Paris u’Select parret ​​salt- og peberkværne i chokolade behandlet træ, kommer med et tidløst design og en fløjlslignende fornemmelse ved grebet. De er essentielt til bordet og køkkenet. Kværnen er fremstillet i bøgetræ, i en gourmet chokolade nuance, som stimulerer sanserne både udseendemæssigt og smagsmæssigt. Disse to kværne er udstyret med det geniale u’Select-kværn justeringssystem, patenteret af Peugeot, som giver dig mulighed for at justere salt- og peberkværningen præcist. Du vil være i stand til at forbedre de retter, du laver, så meget som muligt. Peugeot Paris u’Select salt og peber måler 7,1 tommer natur bøg Den eksklusive teknologi tillader 6 forskellige formalingsniveauer ved drejning af bunden. For at passe bedst på det moderne design anbefales der at rengøre kværnen omhyggelig men med opmærksomhed. Rengør kværnen med en let fugtig klud og brug ikke opvaskemiddel, da malingen vil reagere på det kemiske indhold i sæben. Salt og peberkværnen fra Paris U’select kommer i flere størrelser, så der er en til alle der ønsker det.

Rosendahl Grand Cru Peberkværn, Saltkværn 7 cm 2 stk 20 cm

Bedste glas salt og peberkværn

Rosendahl Grand Cru Peberkværn, Saltkværn 7 cm 2 stk 20 cm
Fordele
 • pros-icon.svg Kommer med et låg så der undgås spild
 • pros-icon.svg Er robus
 • pros-icon.svg Hører til et sæt af flere køkkenremedier
 • pros-icon.svg Let at rengøre

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Rosendahl Grand Cru Peberkværn, Saltkværn

Krydderier skal ikke skjules mere, de skal vises frem i den ny moderne stil. Grand Cru salt- og peberkværnene er et ægte blikfang takket være de harmoniske proportioner og det flotte look. På grund af den professionelle efterspørgsel fra Rosendahl, mangler der intet ved designets funktionalitet. Det danske glas omslutter salt og peber helt sikkert. Den keramiske kværn i Grand Cru salt- og peberkværnen er udstyret med 25 års garanti og er nem at rengøre.

Formalingsniveauet på CrushGrind-systemet kan desuden nemt justeres, sådan når du med det samme den ønskede størrelse på dine krydderier. Rosendahl Grand Cru salt- og peberkværnen er en vidunderlig dekoration på ethvert spisebord. De robuste kværne er ægte klassikere i køkkenet og er lavet til at blive brugt ofte. De har en stor krukke, så du ikke behøver at fylde den op så tit, og den keramiske mølle er placeret ovenpå for at undgå, at salt og peber spildes på bordet.Det er det perfekt valg til det danske hjem, og til at have hele sættet passende til køkkenets design. Den perfekt formede Grand Cru-serie fra Rosendahl er blevet udvidet med en salt- og peberkværn. Grand Cru krydderi kværnene har en professionel stil, hvilket også er kendetegnet som højeste funktionalitet og mode. Med salt- og peberkværnen tilbyder Rosendahl den ideelle opfyldelse af de andre produkter fra Grand Cru-kollektionen, og giver dig de perfekte sammensætning i køkkenet.

Champion Elektrisk Saltkværn, Peberkværn

Bedste elektriske salt og peberkværn

Fordele
 • pros-icon.svg Kværnen er med keramisk kværn
 • pros-icon.svg Der kan indstilles hvor fin eller groft peber eller salt der ønskes kværnet
 • pros-icon.svg Ergonomisk god

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Champion salt og peberkværn

Champions elektriske salt- og peberkværn er en kæmpe fornøjelse at bruge for enhver der nyde teknologi. Fyld blot møllerne med peber, salt eller andet krydderi og tryk på knappen på toppen for at starte fræsningen. Når teknologi udvikler sig, skal alt sammen omkring følge med, og Champion har et svar på den moderne digitalisering igennem salt og peberkværn. Bliv smart med denne elektriske salt og peberkværn. Denne elektriske salt- og peberkværn er lavet af rustfrit stål af højeste kvalitet med forbedret konstruktion og en keramisk kerne for at sikre jævn og nem kværning med blot et tryk på en knap. Kværnen har et praktisk vindue, som viser dig, hvor meget krydderi der er tilbage i kværnen. Maleren er justerbar, hvilket betyder, at du kan vælge hvilken grad du ønsker at male med. De er desuden udstyret med praktisk belysning i bunden. Den er batteridrevet og utrolig nem at bruge med sit smarte enhånds design, så du kan krydre din mad med blot et tryk på en knap. Separat batterirum for nem installation og udskiftning. Den elektriske peberkværn har brug for 4 AA ikke-genopladelige batterier. Produktet er EC-certificeret, hvilket bekræfter, at konstruktion og fremstilling er på niveau med det europæiske direktiv for CE-mærkning.

Peugeot Bistro Peberkværn, Saltkværn 10 cm 10.5 x 5.3 cm

Bedste bæredygtige salt og peberkværn

Peugeot Bistro Peberkværn, Saltkværn 10 cm 10.5 x 5.3 cm
Fordele
 • pros-icon.svg Materialet er lavet naturligt
 • pros-icon.svg Lavet med PEFC-certificeret træ fra lokale bæredygtigt forvaltede skove
 • pros-icon.svg Vandbaseret maling

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Peugeot Bistro Peberkværn, Saltkværn 10 cm 10.5 x 5.3 cm

Den første kværn designet af Peugeot i 1874, er genfødt i form af Bistro-modellen. Dette par af salt- og peberkværn tager os tilbage i tiden med sin blanding af harmonisk chokolade og naturlige farver. Ikke nok med at de stadig den dag i dag er moderne, så giver dette par en smuk retro stil til køkkenet, ved at genkalde de gamle dage ind. Lavet af træ, pyntet af en lys metalknop, sådan var designet af den emblematiske model Z fra Peugeot, skabt for mere end 150 år siden. Parret af ​​Bistro salt- og peberkværnen tager disse stilikoner op for at føde en mere moderne kopi af den første Peugeot-kværn. Bistro er et symbol på den franske livsstil, essentielt i de mest kendte cafeer og bistroer. Under den chokolade behandlede eller naturlige træoverflade er Bistros manuelle kværn udstyret med Peugeot-mekanismen, som kommer med livstidsgaranti. Peberkorn og salt er perfekt malet for at frigive de æteriske olier, der er fanget inde med denne kværn. Kværnen er skabt bevidst af Peugeot og tilbyder friskkværnet peber/salt med præcision og konsistens. Det er nemt at justere formalingens grovhed ved blot at dreje justerings møtrikken på toppen af ​​møllen; vridning med uret resulterer i en finere slibning, mens drejning mod uret resulterer i en grov slibning. Peugeot har en stærk overbevisning om, at en kværn skal laves specifikt til den urt eller krydderi, der skal males, så for de bedste resultater bør disse kværn kun bruges med salt og peber.

Vipp

Peberkværn, Saltkværn 6.5 cm 11.5 cm

Fordele
 • pros-icon.svg Kan holde hele livet og behøver ikke udskiftning
 • pros-icon.svg Kværn salt og peber perfekt
 • pros-icon.svg Gummielementet i bunden kan nemt fjernes for rengøring

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Vipp salt og peberkværn

Slægtskabet i Vipp-kollektionen er ikke til at tage fejl af; nye såvel som gamle produkter forstærker Vipps mere end 70 år gamle tradition for designprodukter i fremragende kvalitet, og denne salt og peberkværn er ikke en undtagelse. Invester i et moderne look, tilhørende en kollektion, i et materiale der holder for livet. Vipp salt- og peber kværnene er køkken fornødenheder til hjemmet og kan bruge som et ekstra moderne look til spisebordet. Sættet af kværne er konstrueret med en drejelig top og en holdbar keramisk kværn med en raffineret slibelyd. En keramisk kværn indkapslet af solide materialer betyder, at du har et kværnsæt for livet. Dette sæt er inspireret af den betydningsfulde lyd fra et Franz Jaeger pengeskab, hvilket gør at Vipp salt- og peberkværnen kommer med en lydoplevelse, når du maler kværnen. Vipp salt- og peberkværnen er konstrueret med en drejelig top i solidt rustfrit stål. kværnene fås som et sæt sammen med en praktisk base i pulverlakeret aluminium. Gummielementet på basen kan nemt fjernes for rengøring. Vedligeholdelse: Overflader i rustfrit stål skal rengøres og poleres med en mikrofiberklud, glasrens eller andre ikke-slibende og skånsomme rengøringsmidler. Lakerede overflader bør rengøres med en fugtig klud ligeledes skal gummidele.

Georg Jensen Alfredo Peberkværn, Saltkværn

Bedste stilrene salt og peberkværn

Fordele
 • pros-icon.svg Arbejder ergonomisk i hånden
 • pros-icon.svg Den justerbare ‘All-Grind – Ceramic-teknologi
 • pros-icon.svg Stilrent look

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Georg Jensen Alfredo Peberkværn, Saltkværn

Dette flotte salt og peber sæt er en mesterklasse i modens øjne. Al unødvendig dekoration er blevet fjernet og efterlader kun den smukke organiske form. Alfredo Salt- og peberkværn fra Georg Jensen er et par stilfulde kværne til salt og peber. Det er et absolut stilikon at have stående i et premium køkken, og skaber en opgraderet stemning i hjemmet. Georg Jensens Alfredo salt- og peberkværne er lavet af rustfrit stål. Kværnen er designet af den berømte Alfredo Häberli, og har en AllGrind Ceramic Technology-kværn, der er langtidsholdbar og af højeste kvalitet blandt kværne. Størrelsen på grunden kan nemt justeres med skruen placeret i bunden af ​​salt- og peberkværnen. Alfredo kværnen tilføjer attraktiv og tidløs stil til enhver borddækning. Den argentinskfødte Alfredo Häberli er kendt for sin kærlighed til håndværk og kunst, som han altid nærmer sig med en sans for humor. Hans arbejde er legende, engagerende og levende, og han mener, at det altid bør fremkalde en form for følelsesmæssig reaktion fra forbrugeren. De to matchende kværn er lavet af højpoleret kreativitet og kunst. Og giver et opgraderet udtryk til brugeren.

Le Creuset

Peberkværn, Saltkværn 2 stk 21 cm

Fordele
 • pros-icon.svg Letvægtsmateriale holder farven længere end træ, modstår ridser, afslag, lugt og pletter
 • pros-icon.svg Groftheden kan justeres
 • pros-icon.svg De er nemme at genopfylde
 • pros-icon.svg Kommer i en række skønne farver
 • pros-icon.svg Har 10 års garanti

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Le Creuset – Peberkværn, Saltkværn 2 stk 21 cm

Krydr hver ret til perfektion med Le Creuset salt- og peberkværn. Ved at kombinere klassisk form og moderne teknologi med ikoniske farver er den keramiske kværn stærk nok til at knække peberkorn og korrosionsbestandig til at male salt. Investere i et udtryksfuldt look til spisebordet eller køkkenet. Den proprietære proces og udvendige finish er en af ​​de mest overbevisende forskelle mellem Le Creuset og andre mærker. De er både lugt- og pletafvisende, hvilket betyder at Le Creuset kværne er lige så praktiske, som de er smukke. De modstår ridser og skår bedre end nogen trækonstruktion, hvilket sikrer dig, at de vil se godt ud på bordpladen i mange år fremover. Kværnen kan plet-rengøres eller håndvaskes med en fugtig klud, og lad tørre grundigt inden påfyldning. Le Creuset salt- og peberkværne kombinerer klassisk form og funktionalitet med smukke graderede farver, der er synonyme med mærket. Den keramiske kværn er stærk nok til at knække peberkorn, mens den modstår korrosion, når salt males. Juster slibning indstillingen ved at dreje på knappen – med uret for en finere jord og mod uret for en grovere slibning. Keramisk kværn er stærk nok til at knække peberkorn og korrosionsbestandig – ideel til at male salt. For at fylde skal metalknappen skrues af ​​og toppen tages af. Fyld kværnen med tørre peberkorn eller groft salt, og sæt top- og metalknop på igen.

Guide

Salt og peberkværn test

Salt og peber er essentielle komponenter i næsten ethvert måltid, og i betragtning af at friskkværnet smager så meget bedre end de færdigmalede varianter, der er til rådighed, er en god kværn eller to et essentielt produkt til et køkken.

Som et hårdtarbejdende stykke køkkensæt til hverdagen giver det mening at investere i et kværnesæt af god kvalitet, der hjælper dig med at krydre din mad til perfektion.

Du kan få alt lige fra klassiske manuelle kværne til batteridrevne automatiske kværne og stilarter lige fra traditionelle træ-sæt til seje, metalliske versioner. Der er en kværn, der lige passer til dig og dit køkken, spørgsmålet er bare hvad behovet er? Læs med i denne guide hvor vi finder den bedste i test.

Vi har her samlet en lille guide til, hvordan du vælger de bedste salt- og peberkværne til dit køkken og din hverdag.

Hvordan vælger man den bedste salt og peberkværn?

Selvom at vælge en specifik model måske ikke lyder som noget, der kræver dyb eftertanke eller overvejelse, er det bedst ikke blot at snuppe den første, du ser på supermarkedets eller stormagasinets hylde. Dette gælder især for de færdig fyldte enheder, fordi ikke kun enheden kan være ringere, du har heller ingen idé om, hvor gamle og forældede peberkornene indeni er. Som et køkkenværktøj, som du vil bruge dagligt, er det vigtigt at købe et produkt, der er ideelt til din påtænkte brug og præferencer.

Der er mange flere muligheder, end du måske tror. Og alle modeller er bestemt ikke ens. At udstyre dit køkken med et godt sæt salt- og peberkværne vil være en langsigtet investering for fremtiden, og du kan nyde dem hver dag i de kommende år.

Kværne er ret simple maskiner med kun få bevægelige dele. Hoveddelen er karret, der rummer de hele peberkorn eller groft salt. På ydersiden vil toppen af ​​enheden indeholde en håndsving, der fastgøres til en spindel, som drejer kværnmekanismen inde i enheden.

Når håndsvinget drejes, trækkes peberkornene op på en grat med tænder, der gnider sammen for at tvinge krydderiet til at kværne i små stykker. Dette kan også arrangeres som et hoved, der roterer og kværner peberkornene eller salt granulatet mod en fast ring. Mellemrummet mellem graterne eller hovedet og ringen bestemmer den finhed eller grovhed, som krydderiet vil have efter det er malet.

Hvad skal man overveje ved køb af saltkværn?

At male salt er en lidt anderledes situation end peber, da salt ikke er så kompatibelt med metal. Hvis du planlægger at male salt, vil en keramisk mekanisme sandsynligvis fungere bedre, end metal vil. En keramisk mekanisme er dog ikke nær så holdbar som varianter af rustfrit stål, og derfor holder kværnen muligvis ikke så længe på grund af potentiel splintring eller brud.

Du kan opleve, at nogle virksomheder tilbyder en korrosionsbestandig metal mekanisme, der kan være effektiv i kort tid, men den vil stadig ikke være så langtidsholdbar med henblik på at male salt, som en keramisk kværn ville være. Himalaya-, lyserøde, keltiske eller grå salte kan indeholde mere fugt og kan få slibe granerne til at blive klistrede, så det er nyttigt at opbevare din saltkværn et sted, der har den lavest mulige luftfugtighed.

Hvad skal man holde øje med når man skal købe salt og peberkværn?

Når du skal vælge en bestemt model, er der et par punkter, du skal overveje for at være sikker på, at du får det bedste produkt, der passer til dine madlavning behov og ønsker. Stil dig selv nogle spørgsmål for at hjælpe dig med at prioritere, hvilke funktioner der er vigtigere for dig, når du skal bestemme, hvilken kværn du skal købe:

Kværningsmekanismen

En gratmekanisme af høj kvalitet er afgørende for at sikre, at enheden giver en ensartet kværning i mange år. Nogle af de lavere kvalitets kværn bruger akrylmekanismer, som er væsentligt ringere end et rustfrit stål gearsystem. Helt ærligt, så er de billige akrylmekanismer ikke rigtig værd at bøvle med. Akryl formår simpelthen ikke at give den holdbarhed og konsistens af kværning, der tilbydes af de bedre kulstofstål eller keramiske varianter, hvilket efterlader dig med et mindre produkt, der er meget mere tilbøjelige til at gå i stykker (samt roder med mængden af ​​salt, du tilføjer til en ret).

Hvis du vil investere dine penge i en salt- eller peberkværn, hvorfor så få en under parret model? Det er bestemt bedre at investere et par mønter mere på forhånd for at få en kvalitetsenhed, der sandsynligvis vil blive en langvarig ven. Mens mange overlegne modeller er lavet med rustfri stål mekanismer, har keramik også en god historie som et produkt, der ofte er meget nemt at rengøre, på trods af at det ganske vist er mere sart.

Grovfthedsindstilling

En salt- eller peberkværn af virkelig overlegen kvalitet giver brugeren mulighed for at ændre finheden eller grovheden af ​​malingen, baseret på opskriftens krav og kokkens behov. For eksempel tilbyder Peugeot Paris U’Select seks indstillinger af grovhed fra meget fin til groft revnet. Andre kværne giver også mulighed for at ændre malingsstørrelsen, men de giver muligvis ikke så meget konsistens uden markerede indstillinger. Dette er især nyttigt til en peberkværn, men kan også være praktisk til at male salt.

Brugervenlighed

At sørge for, at dine peber- og saltkværne er nemme at dreje og håndtere, vil være en stor fordel for dine håndled, samt give bekvemmelighed og hurtighed i køkkenet. Et behageligt greb og let drejende top eller håndsving er en vigtig faktor ved valg af ny kværn.

Kapacitet

Selvom det ofte ikke er et problem for hjemmekokken at skulle genopfylde sin kværn, vil man helt sikkert have en større kapacitet, hvis man køber til en restaurant eller et cateringfirma. Mindre enheder spænder normalt fra 1/8 kop og derover, og den største model kan potentielt rumme op til 1 ½ kop peberkorn. En lille til mellemstor kværn er sandsynligvis bedst til et hjemmekøkken, fordi krydderierne har en tendens til at miste deres smag, når de ældes, og du ønsker ikke at lade dem sidde for længe.

Stil 

Selvom ydeevne er afgørende for at rangere disse kværne, er stil også meget vigtig for mange mennesker. Lige fra traditionelt træ til slanke og moderne versioner lavet af en række forskellige materialer, er stil meget baseret på personlige præferencer. Fordi salt- eller peberkværn ofte holder hele livet, er den bedste praksis at vælge en tidløs klassisk model, som du sandsynligvis ikke hurtigt bliver træt af.

Materiale 

Kværne kommer i en række forskellige materialer, fra lette til tunge og fra smarte til enkle. Nogle traditionelle modeller er udskåret i træ og har et håndlavet, enkelt udseende.

Træ: Dette er et ret holdbart valg, da træ ikke går i stykker nemt, når det tabes ved et uheld eller bankes rundt i køkkenet. Træ kan dog være lidt sværere at sikre, at det er rent og desinficeret. Stål-, kobber- eller andre typer metalkværne giver noget glans til køkkenet, men kværne lavet af metal kan være tungere og kan potentielt ruste, medmindre de er aluminium.

Metal: Dette materiale er fantastisk til holdbarhed, men ikke så godt, hvis kokken har problemer med hænder eller håndled og kæmper for at løfte og vride en tung enhed. Denne type vejer nogle gange op til tre gange, hvad andre modeller i samme størrelse vejer.

Plast og acryl: Fordelen ved disse materialer er, at de er ret holdbare og nemme at rengøre, men de kan med tiden blive skøre og revne. Disse materialer giver dog en let mulighed, de kommer ofte i en række lyse farver, og de kan være trimmet med rustfrit stål for et slankt design look.

Manuel eller elektrisk?

En manuelt aktiveret håndkværn, uanset om den betjenes med et håndsving eller blot ved at dreje toppen, er typisk det bedre valg til køkkenet. Der er dog nogle mennesker, der kæmper med greb eller håndstyrke, og de kan drage fordel af en batteridrevet version. Dette kan være særligt nyttigt til bulk kværn i restauranter, til omfattende forberedelsesarbejde eller i en anden form for kommerciel mødested.

I dette tilfælde skal du kigge efter en velafbalanceret batteridrevet eller genopladelig salt og peberkværn, der vil give brugervenlighed ved at kværne hurtigt og støt, men også giver mulighed for justering af grovheden.

Forskellig malestørrelse til forskelligt måltid

For forskellige fødevarer, såsom fisk og skaldyr, vil en person, der bruger en salt- og peberkværn, støde på forskellige malingsstørrelser. Der er en kunst bag salt og peber, der udgør den fantastiske smag i mad. Peber har sine egne dybe essentielle olier, og salt kommer med sit minerale input. Så hvordan bruges disse størrelser og kværn?

Her er de vigtigste.

Den “fine” maling – Ideel til lækre udsøgte dressinger, blandede fødevarer eller endda en blanding af puréer.

Den “mellemstore” maling – En god, generel peber til at krydre skaldyr som fisk. Den er også god til supper, tykke supper og naturligt fjerkræ.

Den “grove” maling – Perfect til tykke saucer og kød, som kan bruge nogle ekstra pebret smage, der kan berige kødets tekstur, og det er alt kød, såvel som saucer.

FAQ

Peugeot Paris Duo U’Select Peberkværn/Saltkværn er bedst i test, da den kommer med flest funktioner, og er favoritten blandt forbrugerne.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×