Opvaskemaskine 45 cm (2022) → Top 4 bedste smalle varianter

1
Siemens SR415W00CS Underbygningsopvaskemaskine

Du kan ikke gå galt i byen med denne smalle underbygningsopvaskemaskine fra Siemens. Modellen rengør i dybden med sin dobbelte spulearm og har en eminent tørreevne, så selv plast bliver helt tørt. Derudover kan den selv tilpasse vandmængde og temperatur på et autoprogram, samt har fleksible kurve, så du kan udnytte pladsen efter behov. Derfor skal du vælge en Siemens SR415W00CS Underbygningsopvaskemaskine Hvis du gerne vil være sikker på, at du får fingrene i en…

Tjek prisen →
TESTVINDER
 PrisBilligst hos 
Siemens SR415W00CS Underbygningsopvaskemaskine
Electrolux ESL4510LO Integrerbar opvaskemaskine
Electrolux ESF4661ROW Underbygningsopvaskemaskine
Smeg STA4525IN Integrerbar opvaskemaskine

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

I denne artikel sætter vi fokus på smalle opvaskemaskiner med en bredde på cirka 45 cm. Disse opvaskemaskiner er mere pladsbesparende end almindelige opvaskemaskiner, hvorfor de passer godt ind i et mindre køkken. Der er rigeligt med plads til flere kuverter i en smal opvaskemaskine, så de kan sagtens benyttes til en almindelig størrelses husholdning.

Alle modeller i denne artikel er effektive i drift, har et lavt lydniveau, gode vaske- og tørreevner, samt andre funktionelle egenskaber. Du finder både eksempler på underbygnings- og integrerbare opvaskemaskiner på listen. Og i de efterfølgende afsnit guider vi dig desuden til det bedste køb af og tilbud på opvaskemaskiner á 45 cm.

Siemens SR415W00CS Underbygningsopvaskemaskine – Den bedste opvaskemaskine 45 cm

Du kan ikke gå galt i byen med denne smalle underbygningsopvaskemaskine fra Siemens. Modellen rengør i dybden med sin dobbelte spulearm og har en eminent tørreevne, så selv plast bliver helt tørt. Derudover kan den selv tilpasse vandmængde og temperatur på et autoprogram, samt har fleksible kurve, så du kan udnytte pladsen efter behov.

Derfor skal du vælge en Siemens SR415W00CS Underbygningsopvaskemaskine

Hvis du gerne vil være sikker på, at du får fingrene i en god smal opvaskemaskine, som du kan få glæde af i mange år, så vil vi anbefale dig at se nærmere på denne model fra Siemens. Opvaskemaskinen er udviklet med fremragende tørre og vaske egenskaber, som sikrer, at du altid står med skinnende rent og tørt service efter en omgang i maskinen. F.eks. har modellen duoPower teknologi, hvilket betyder, at den vasker med en dobbelt spulearm, hvor vanddyserne krydser hinanden, så alle dele i maskinen vaskes til perfektion. Og har du meget plast i opvaskemaskinen, kan du med fordel benytte tillægsfunktionen extraDry.

Denne maskine hjælper dig desuden med at spare på både dit vand-, sæbe og energiforbrug. Det skyldes, at produktet er udviklet med doseringsassistent og diverse sensorer, der registrerer indholdet og tilpasser vand- og temperatur til det. Du kan også få plads til en del i maskinen, da den har plads til 9 kuverter og er udstyret med fleksibelt kurvesystem, så du kan skabe plads til selv større genstande. Modellen har også en timerfunktion, hvilket gør det muligt for dig at sætte maskinen til en udskudt start 1 til 24 timer frem i tiden.

Ud over alt det ovenstående er denne opvaskemaskine udviklet med en energibesparende og stillegående motorteknologi, en iQdrive motor. Dette sikrer, at maskinen har et lavt lydniveau på 46 dB(A). Du skal heller ikke selv holde øje med, hvornår maskinen mangler salt og afspændingsmiddel, da du informeres om dette via en elektronisk indikator på maskinen. Og så har den endda et selvrensende filtersystem, så du skal slet ikke bekymre dig om rensning af filteret.

Produktdetaljer

 • Højde: Mellem 81,5 og 87,5 cm
 • Dybde: 57,3 cm
 • Bredde: 44,8 cm
 • Farve: Hvid
 • Lydniveau: 46 dB(A)
 • Kapacitet: 9 kuverter
 • Antal programmer: 5 stk
 • Tørreevne: A
 • Energiklasse: A+
Det kan vi lide:
 • Udviklet med duoPower: dobbelt spulearm med vanddyser, der krydser hinanden
 • Mulighed for at benytte funktionen extraDry, hvis der skal tørres meget plast
 • Udregner selv den passende vandmængde og temperatur på autoprogram
 • Plads til 9 kuverter i alt med mulighed for at justere kurvesystemet

Electrolux ESL4510LO Integrerbar opvaskemaskine – Den bedste integreret smalle opvaskemaskine 45cm

Med denne opvaskemaskine fra Electrolux kan du enten indstille maskinen til den enkelte opvask eller blot benytte AutoFlex programmer, der selv regulerer temperatur og vandmængde til indholdet. Du kan desuden justerer kurvesystemet, selv efter det er fyldt op, og så benytter maskinen lufttørring efter endt program, så du får helt tørt service.

Derfor skal du vælge en Electrolux ESL4510LO Integrerbar opvaskemaskine

Er du på jagt efter en integreret opvaskemaskine, der gør i et med køkkenet og vasker al slags service grundigt? I så fald skal du se nærmere på denne model fra Electrolux. Maskinen er en integreret opvaskemaskine, der lyser direkte på gulvet under maskinen, så du stadig kan følge med i, hvornår maskinen er i gang. Du skal ikke engang huske at slukke for maskinen, da den automatisk slukker efter endt opvask. På den måde spildes der ikke unødvendig strøm.

Du har mulighed for at skifte mellem 5 forskellige programmer med denne opvaskemaskine. Og er du i tvivl om, hvilket program der bedst passer til indholdet, så kan du benytte AutoFlex programmet. Dette program regulerer nemlig selv temperatur og vandmængde til servicets besmudsningsgrad, så du opnår det bedste resultat uanset indholdet. Alle genstande vil desuden altid være helt tørre, da maskinen afslutter programmet med at åbne lågen for at benytte lufttørring.

Det er muligt at indstille maskinen til at halvere programtiden, hvis du har travlt med TimeManager funktionen. Du opnår stadig de samme vaskeresultater, selvom programmet gennemføres hurtigere. Modellen har også en indbygget timerfunktion, som du kan benytte, hvis du ønsker en udskudt start. Timeren kan indstilles op til 24 timer frem i tiden. Derudover er det muligt at tilpasse kurvene i maskinen, så du kan få plads til større genstande. Og så er sikkerheden i top, da maskinen er beskyttet mod vandudslip.

Produktdetaljer

 • Højde: Mellem 82 og 90 cm
 • Dybde: 55 cm
 • Bredde: 44,6 cm
 • Farve: Hvid
 • Lydniveau: 47 dB(A)
 • Kapacitet: 9 kuverter
 • Antal programmer: 5 stk
 • Tørreevne: A
 • Energiklasse: A+
Det kan vi lide:
 • Vask tilpasset indholdet og afslutning med lufttørring sikrer de bedste resultater
 • Mulighed for at halvere programtiden med de samme resultater, hvis du har travlt
 • Går i et med køkkenet, men lyser på gulvet, så du kan se, hvornår den er i gang
 • God plads til alt indhold grundet opbygning med justerbare kurvesystem

Electrolux ESF4661ROW Underbygningsopvaskemaskine – Den bedste lydsvage opvaskemaskine 45 cm

Du vil ikke føle, at denne opvaskemaskine fra Electrolux virker støjende, når den er i gang, da det er en lydsvag model med et lydniveau på kun 44 dB(A). Derudover rengør den effektivt grundet en satellitspulearm, samt passer godt på glas med et særligt GlassCare System, der holder glassene på plads, og program, der renser skånsomt.

Derfor skal du vælge en Electrolux ESF4661ROW Underbygningsopvaskemaskine

Hvis du gerne vil have fingrene i en lydsvag opvaskemaskine med en brugervenlig opbygning, så er du kommet til den rette model. Denne underbygningsmodel fra Electrolux er nemlig udviklet med et symbolbaseret betjeningspanel, som gør det let at få overblik over de forskellige indstillingsmuligheder. Du kan endda sætte maskinen til udskudt start efter behov med den indbyggede timerfunktion. Modellen er desuden udviklet med et lydniveau på 44 dB(A), hvilket gør denne opvaskemaskine til den mest lydsvage i artiklen.

Der er ingen grund til at være nervøs for, at denne opvaskemaskine ikke kan klare enhver type rensning af dit service. I maskinen finder du en satellitspulearm, der sikrer, at vandet når ud til hver enkelt hjørne af opvaskemaskinen. Du kan også sagtens vaske glas i opvaskemaskinen, da den er udstyret med et GlassCare System med SoftGrip funktion, der holder hvert enkelt glas sikkert på plads. Det unikke glasprogram vasker desuden glas og andet sart service yderst skånsomt.

En anden fordel ved denne model, og også en af grundene til, at maskinen tilhører energiklasse A++, er, at energi- og vandforbruget automatisk tilpasses den enkelte vasks indhold. Dette hjælper dig med at spare på vand og el. AutoSluk funktionen sikrer desuden, at opvaskemaskinen ikke står tændt efter endt program. Modellen er også udviklet med en AirDry teknologi, som benytter sig af naturlig lufttørring efter endt program. Du kan også altid vælge XtraDry funktionen, hvis du har brug for ekstra varme til at tørre plastdele.

Produktdetaljer

 • Højde: Mellem 82 og 90 cm
 • Dybde: 57 cm
 • Bredde: 45 cm
 • Farve: Hvid
 • Lydniveau: 44 dB(A)
 • Kapacitet: 9 kuverter
 • Antal programmer: 6 stk
 • Tørreevne: A
 • Energiklasse: A++
Det kan vi lide:
 • Lydsvag model med et lydniveau på 44 dB(A), så den ikke virker forstyrrende
 • Udviklet med en Satellitspulearm, så alle områder af maskinen vaskes grundigt
 • Passer godt på glas grundet særligt glasprogram og GlassCare System
 • Brugervenligt betjeningspanel med symboler

Smeg STA4525IN Integrerbar opvaskemaskine – Den bedste miljøvenlige opvaskemaskine 45 cm

Ved at investere i denne integrerede opvaskemaskine fra Smeg, kan du være sikker på, at du gør noget godt for både miljøet og din pengepung. Modellen virker nemlig vand- og energibesparende, hvorfor den har fået den næstbedste energimærkning: A++. Du kan endda få klaret opvasken på rekordtid, da maskinen er udstyret med 5 hurtigprogrammer.

Derfor skal du vælge en Smeg STA4525IN Integrerbar opvaskemaskine

Ønsker du en miljøvenlig opvaskemaskine, der nemt blender ind i køkkenet? Så vil vi anbefale dig at kaste blikket på denne model fra Smeg. Modellen er tildelt energimærkning A++, hvilket indikerer, at den er miljøvenlig. Dette skyldes bl.a. opvaskemaskinens energi- og vandbesparende funktioner. På et standard Eco program har maskinen således et vandforbrug på 9,5 liter, hvilket svarer til et årligt vandforbrug på cirka 2660 liter. Energiforbruget ligger også lavt med 0,74 kWh per program (Eco) og et årligt strømforbrug på cirka 210 kWh.

Du har mulighed for at skifte mellem 10 forskellige programmer med denne opvaskemaskine, hvoraf 5 af programmerne er såkaldte hurtigprogrammer. Du skal altså ikke vente alt for længe på, at dit service er rent, hvis du har denne opvaskemaskine stående i hjemmet. Og hvis det ikke lige passer dig at sætte maskinen i gang, mens du er hjemme, så kan du benytte timerfunktionen og sætte den til en udskudt start. Denne kan sætte op til 24 timer frem i tiden.

En anden fordel ved denne opvaskemaskine er, at den ikke er større en andre smalle opvaskemaskiner, men dog har en større kapacitet. I alt kan der være op til 10 antal kuverter i maskinen, og med de justerbare kurve kan du nemt gøre plads til selv større genstande. Maskinens arbejder med naturlig kondenstørring, hvor den automatisk åbner lågen, når et program er afsluttet, så der kan komme ren luft ind i opvaskemaskinen.

Produktdetaljer

 • Højde: Mellem 81,8 og 88,8 cm
 • Dybde: 55 cm
 • Bredde: 44,8 cm
 • Farve: Sort
 • Lydniveau: 46 dB(A)
 • Kapacitet: 10 kuverter
 • Antal programmer: 10 stk
 • Tørreevne: A
 • Energiklasse: A++
Det kan vi lide:
 • Energi- og vandbesparende, hvorfor den er miljøvenlig og tilhører energiklasse A++
 • Mulighed for at benytte fem hurtigprogrammer og en timerfunktion
 • Brugervenligt display med symboler, der bl.a. viser programtid og diverse indikatorer
 • Benytter naturlig kondenstørring med lågeåbningssystem efter endt program

Guide til valg af en smal opvaskemaskine 45 cm

I de nedenstående afsnit guider vi dig til købet af smalle opvaskemaskiner og hvordan du finder det bedste tilbud. På den måde er du bedre klædt på til at foretage købet.

5 ting du skal holde øje med i købet af din opvaskemaskine 45 cm

Det kan være lidt svært at vide, hvad man præcis skal fokusere på i købet af en smal opvaskemaskine, da der er mange informationer at holde styr på. Af den grund giver dig her vores bud på de 5 vigtigste parametre, når du skal investere i en ny opvaskemaskine.

 • Kapacitet og udseende: Sørg for, at du investerer i en opvaskemaskine med en kapacitet, der passer til dit behov. For selvom maskinen er mindre i bredden end en model på 60 cm, kan pladsen stadig være udnyttet optimalt, så du har plads til 8 til 10 kuverter. Det er desuden altid at foretrække, at kurvesystemet kan justeres, så du kan skabe plads til større genstande, hvis behovet skulle opstå.
  Husk også at holde et vågent øje med din opvaskemaskines udseende, så du er sikker på, at den passer ind sammen med resten af køkkenet. Det er sjældent opvaskemaskinen, man vil have skiller sig ud
 • Energimærkning: Vi vil anbefale dig at investere i en opvaskemaskine med en høj energimærkning, altså A+ eller derover. På den måde kan du være sikker på, at maskinen ikke benytter unødvendigt meget vand og strøm per opvask. Dette er både godt for miljøet og din pengepung
 • Brugervenlighed: Ved at investere i en opvaskemaskine med en brugervenlig opbygning, sikrer du, at du får det optimale ud af maskinen, da du bedre kan udnytte de forskellige indstillingsmuligheder. Hold især godt øje med, om betjeningspanelet er forståeligt
 • Lydniveau: Der er ingen grund til unødvendig støj i hjemmet, og derfor vil vi også anbefale dig at investere i en lydsvag opvaskemaskine. Lydniveauet skal gerne ligge under 50 dB(A)
 • Sikkerhed: For at minimere risikoen for vandskader i hjemmet, vil vi anbefale dig at gå efter en opvaskemaskine med AquaStop eller en lignende funktion. Maskinen kan også med fordel have indbygget børnesikring, så ingen pilfingre får stoppet et igangværenden program

Sådan finder du det bedste opvaskemaskine tilbud

For at finde frem til det bedste opvaskemaskine tilbud har du brug for en internetforbindelse og lidt tålmodighed. Du finder nemlig de bedste tilbud hos diverse online forhandlere, når de kører med tilbudskampagner. Af den grund vil vi anbefale dig at holde øje med flere forhandleres hjemmesider, når du er på jagt efter en ny opvaskemaskine. Der kan være en del penge at spare, hvis du venter med at købe din udvalgte model til den sælges til en billigere pris.

Leder du efter andre typer af opvaskemaskiner?

Er du ikke helt sikker på, at en smal opvaskemaskine er den rette model for dig? I så fald kan du med fordel se, om en af produkterne i vores store opvaskemaskine test passer bedre til dine behov. I artiklen har vi samlet de bedste opvaskemaskiner fra forskellige forhandlere og i flere prisklasser, så der burde være noget for enhver smag.

Har du hverken plads til en almindelig eller smal opvaskemaskine i hjemmet, men vil gerne have mulighed for at slippe for at vaske alle ting op i hånden, så vil vi anbefale dig at undersøge, om en bordopvaskemaskine kunne være noget for dig. Du kan læse meget mere om denne type opvaskemaskine i vores bordopvaskemaskine test, hvor vi også guider dig til de bedste varianter på markedet.

FAQ

Hvilken opvaskemaskine 45 cm er bedst?

Vi vil anbefale dig at investere i en Siemens SR415W00CS Underbygningsopvaskemaskine, hvis du gerne vil have en velfungerende smal opvaskemaskine. De andre modeller i denne artikel er dog også investeringen værd, så læs endelig med og find den rette til dig!

Hvorfor er det en fordel at investere i en smal opvaskemaskine?

En smal opvaskemaskine optager mindre plads i køkkenet, hvilket er en fordel for dig, der ikke har så meget plads eller blot ikke ønsker, at opvaskemaskinen optager for meget plads. Der er stadig god plads inde i de fleste smalle opvaskemaskiner til meget service.

Hvor mange antal kuverter er der plads til i en smal opvaskemaskine?

Smalle opvaskemaskiners kapacitet skifter fra model til model. De fleste kan dog sagtens have plads til mellem 8 og 10 kuverter, hvilket ikke er så meget mindre end de almindelige opvaskemaskiner. En smal model er altså helt fin til en mindre husholdning.