Termokande med pumpe – Bedste termokande med pumpe 2022

Af Kira BAdge
Kira

Kira Petersen bruger sin tid på at pendle mellem Frankrig og Danmark og bruger det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille...

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

Mangler du en termokande med pumpe? Så læs med her i vores test af de tre bedste.

Termokanden hjælper med at holde kaffen, teen eller kakaoen, varm i mange timer. Så hvis du er typen der nyder lidt varmt at drikke, så er en termokande med pumpe, et rigtig godt køb for dig. Er du mere til dejlig kolde drikke, så er en termokande faktisk også en god løsning, for det er nemlig ikke kun varmen den holder på. 

Der findes en masse forskellige modeller, der passer til mange forskellige behov, og hvilken en er så lige den rigtige for dig?

 Vi har her lavet en købsguide, så du nemt kan tage den rigtige beslutning, og hvis du samtidig tjekker vores sammenligningstabel, så kan du hurtigt og nemt få et godt overblik over specifikationer så du kan vælge den helt rigtige pumpetermokande til dig, hvad enten det er hjemme i privaten, eller på arbejdspladsen. 

Fordele
  • pros-icon.svg Indvendig glas beholder der holder på varmen
  • pros-icon.svg Passer til TH og THA kaffemaskiner
  • pros-icon.svg Let rengøring

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Bravilor Bonamat Airpot Furento Pump Termokande

Her får du en termokande lavet i rustfrit stål, så den er både flot og holdbar. Termokanden har en kapacitet på 2,2 liter, så der er altså rimelig stor kapacitet, hvis du eksempelvis laver kaffe eller te til møder, eller til en lang arbejdsdag foran computeren, hvor du ikke gider bruge tid på at lave ny kaffe eller te hele tiden. Dette er den bedste termokande i vores test. Du får en kande med en god højde, og en stor termokande med pumpe.

Hvis du ejer en TH eller THA kaffemaskine fra samme mærke, kan du brygge direkte ned i kanden, men hvis du ikke ejer denne specifikke kaffemaskine, kan termokanden sagtens bruges alligevel. Termokanden har en indvendig beholder af glas, også kaldet en glas indsats, der gør at den holder på varmen endnu længere. Rengøringen klares også nemt,  da hele overdelen kan fjernes med et drej, så du kan komme ned i bunden af kanden.

Fordele
  • pros-icon.svg God til prisen
  • pros-icon.svg Roterende bund
  • pros-icon.svg Med håndtag

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Funktion Pump Termokande 1.9L

Her får du en rigtig god termokande til prisen. Termokanden kan indeholde op til 1,9 liter varme eller kolde drikke, og egner sig derfor rigtig godt til dig der gerne vil holde kaffen varm, men som ikke har brug for en stor termokande med plads til mange liter. Termokanden har også glas indsats der hjælper med at holde kaffen varm, eller saftevandet koldt i længere tid. Håndtaget i toppen gør det nemt at have termokanden med på farten eller rundt i huset.  

Fordele
  • pros-icon.svg Pumpe garanti mindst 30.000 gange
  • pros-icon.svg 360 graders roterende bund
  • pros-icon.svg Klassisk design

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Eva Solo Pump Termokande

Med Eva Solo får du en pumpekande i det klassiske Eva Solo design, og kvaliteten der kendetegner mærket. Det er en lidt mindre termokande der kan indeholde 1,8 liter. Den er oplagt at tage med på farten, hvad end det er en tur til stranden, en skovtur, eller måske en længere køretur. Du får en pumpetermokande der har et håndtag der gør det nemt at have den med rundt, og kanden har en roterende bund der kan dreje 360 grader rundt, så du nemt kan servere kaffen til familie og venner rundt om bordet. Eva solo garanterer at deres pumpe kan pumpe kaffe eller te mindst 30.000 gange før den bliver træt. Du får en pumpetermokande der har en indsats af glas, der gør at temperaturen på væsken inde i, holder længere.

Guide

 

Sådan vælger du den bedste termokande med pumpe

Når du skal tage valget omkring hvilken termokande med pumpe du skal vælge, så er størrelsen noget af de vigtigste at tage højde for, så du er sikke på at gøe det helt rigtige køb.

Størrelse

Du skal blandt andet overveje i hvilken sammenhæng du skal bruge kanden. Hvis det er til kontoret, og der er mange der vil bruge den, så er det selvfølgelig vigtigt at du vælger en med rimelig stor rummelighed, så du ikke skal fylde op hele tiden. Hvis det tilgengæld primært er til eget brug, så behøver du måske ikke vælge den aller største model, men i stedet en der er lettere at have med på farten, eller som ikke fylder for meget på køkkenbordet.

Design og farve

Så skal du selvfølgelig også se på sådan noget som design og farve. Hvordan du godt kunne tænke dig at din termokande skal se ud. Skal den blot være praktisk eller må den gerne være lidt mere stilfuld, og eventuelt passe ind med andre ting du har i dit køkken, eller på dit kontor. Du kan også tænke over om du foretrækker en termokande med eller uden håndtag.

Sådan rengører du din termokande

Når du ud fra vores termokande med pumpe test, har valgt den helt rigtige model, så er det en god ide at du ved hvordan du bedt rengøre den, både for hygiejnens skyld, men også for holdbarhed, så dens pumpe eksempelvis holder så længe som muligt.

Misfarvninger fra kaffe og te

Der kan komme slemme misfarvninger også selvom du vasker og skyller din kande efter brug, så vil der stadig sætte sig belægninger indeni med tiden, som kan resultere i grimme misfarvninger i brune og gule nuancer, og det ser bare ikke særlig appetitlig ud, og samtidig er det svært at vurdere om kanden rent faktisk er rent, men fortvivl ej, der findes nemlig forskellige metoder til rengøring som både er forebyggende, og som kan rette op hvis skaden allerede er sket.

Rengøring med bagepulver

Bagepulver er ikke kun godt når du skal bage boller, nej faktisk er bagepulver et genialt redskab når du skal rengøre din termokande. Du kan både bruge bagepulver hvis du skal lave en lettere rengøring, men du kan også bruge det hvide pulver hvis du skal igang med den helt store og grundige rengøring.

Den hurtige rengøring

Hvis din termokande ikke trænger til den helt store tur, men blot til en hurtig rengøring, så tager det dig faktisk ikke mere end 10 minutter. Først skal du hælde en teske bagepulver ned i kanden, og derefter fylder du den op med kogende vand. Bagepulveret vil reagere på vandet og begynde at syde og boble let. Så lader du simpelthen bare kanden stå i ca. 10 minutter med blandingen i, og skyller grundigt efter et par gange når du har hæld blandingen ud.

Den grundige rengøring

Hvis din termokande virkelig trænger til en grundig rengøring, så tager det lidt længere tid end de 10 minutter, men det kræver faktisk ikke ret meget af dig alligevel. Du skal nemlig gøre præcis det samme som beskrevet ovenfor, men i stedet for at hælde blandingen ud efter 10 minutter, lader du den stå hen over natten og gøre arbejdet selv. Dagen efter skyller du grundigt med vand, og så skulle de grimme misfarvninger gerne være pist væk.

Genstridige rester og dårlig lugt

Hvis der mod forventning, stadig skulle sidde stædige og genstridige pletter, så skal der skrappere midler i brug, men bare rolig, du har sikkert allerede alt du skal bruge i køkkenskabet. Du skal nemlig komme en halv opvasketablet ned i kanden, og hælde kogende vand derned. Lad blandingen stå og arbejde i nogle timer, og skyl derefter. Hvis din kande er meget beskidt, kan det være nødvendigt at gentage proceduren et par gange, før du er helt tilfreds med resultatet.

Hvis det lugter dårligt fra din termokande, er der heldigvis også råd for det. En termokande kan godt komme til at få en sur lugt med tiden, og det er trods alt ikke så lækkert. Et godt råd kan være at hælde en spieskefuld groft salt ned i kanden, fyld den så op med almindelig kold vand fra hanen, og lad det stå og arbejde hen over natten.

FAQ

Hvilken termokande er bedst i test?

Den bedste termokande i test erBravilor Bonamat Airpot Furento Pump Termokande. Kanden kan indeholde op til 2,2 liter, og er let at rengøre da, hele låget let kan drejes af. Kanden er lavet i rustfrit stål.

Hvad gør glasindsats?

De flest pumpekander har et indvendigt glasindsats, der gør at kanden lettere kan holde på varmen, og holde dine varme drikke i den rigtige temperatur.

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×