Termokopper – De bedste termokopper 2022

Af Kira BAdge
Kira

Kira Petersen bruger sin tid på at pendle mellem Frankrig og Danmark og bruger det meste af sin tid på at læse, skrive (ja, også i sin fritid!) og spille...

Haps Nordic Termokopper 2
Bedste billige

Haps Nordic Termokopper

Bjørn Wiinblad Felicia Tekop 4
Bedste Kunstneriske

Bjørn Wiinblad Felicia Tekop

Prissammenligning i samarbejde med  Pricerunner Logo

De bedste termokopper holder din kaffe varm uden du brænder fingrene.

Kender du det, at få brygget en god kop kaffe og kortvarigt gå fra den for at ordne et ærinde? Og når du kommer tilbage til din kaffe, er den blevet kold. Netop dette kan du undgå ved at bruge termokopper til de varme drikke.

Med en termokop kan du holde drikken varm uden at skulle gå på kompromis med design og funktionalitet.

Vi har undersøgt de bedste termokopper på markedet, så du kan drikke din kaffe varm – selv efter lidt tid på køkkenbordet. Vi har sammenlignet dem på bl.a. design, størrelse, materialevalg og egnethed til frys, ovn, mikroovn og opvaskemaskine. Få overblik over de forskellige modeller her i vores sammenligningstabel og læs med i vores købsguide for at lære mere om de bedste termokopper på markedet.

Fordele
 • pros-icon.svg Godkendt til frys, ovn og mikroovn
 • pros-icon.svg Flot transparent design
 • pros-icon.svg Dobbeltvægget design – brudsikker

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Bodum Pavina Drikkeglas

Med Bodum Pavina Drikkeglas får du termokrus, som både kan holde til kaffen og den iskolde drik. Med det dobbeltvæggede design får du nemlig en transparent termokop, som holder på varmen af kaffen og holder kondensvandet væk ved de kolde drikke.

Desuden er denne termokop perfekt til den travle hverdag, da den kan holde til lidt af hvert. Du kan både smide den ovnen, mikroovnen og fryseren uden problemer. Og så kan den nemt komme i opvaskemaskinen, så du ikke skal stå og vaske den op i hånden.

En andet flot træk ved disse kopper, er at de er transparente således, at du kan se den fine farve på macchiatoen eller teen mens den trækker.

Haps Nordic Termokopper

Bedste billige

Haps Nordic Termokopper
Fordele
 • pros-icon.svg Kan stables
 • pros-icon.svg Designet i flot rustfrit stål
 • pros-icon.svg Lavet af dansk firma med fokus på genanvendelse og miljørigtighed

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Haps Nordic Termokopper

Disse termokrus er til dig, som ønsker kompakte, små termokopper, der holder temperaturen på dine varme drikke. Kopperne er lavet i fødevaregodkendt rustfrit stål med et dobbeltvægget termo design. Dette design sikrer desuden, at kopperne holder en behagelig temperatur på ydersiden uden brug af silikone omkring det rustfrie stål. De er altså til at holde ved om hele koppen og ikke bare toppen af den.

Hvis du ønsker en stilet kop, som også kan komme med på farten, er Haps Nordic termokrus perfekte, da de netop kan stables og dermed ikke optager så meget plads.

Vil du derudover gerne være opmærksom på at købe dansk med fokus på genanvendelige og miljøvenlige materialer, er denne termokop perfekt. Haps Nordic er nemlig en dansk virksomhed med stort fokus på at skåne miljøet og bruge genanvendelige materialer, som holder.

Uanset om du vælger at bruge kopperne på farten, som to go kop, eller du vil nyde en kop varm kaffe derhjemme, er rengøringen nem, da koppen går i opvaskemaskinen og dermed ikke kræver længere rengøring.

Fordele
 • pros-icon.svg Klassisk design
 • pros-icon.svg Royal Copenhagen brudgaranti
 • pros-icon.svg 3 forskellige, komplementære designs
 • pros-icon.svg Det dobbeltvæggede design gør at koppen ikke bliver varm at holde på

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Royal Copenhagen Blå Mega Riflet Termokop

En Blå Mega Riflet Termokop fra Royal Copenhagen er den perfekte termokop til dig, som ønsker et klassisk dansk design med en hvid riflet kant, som ikke er til at tage fejl af. Den blå mega riflet termokop er en del af Royal Copenhagens serie med samme navn, hvor det klassiske musselmalede design er blevet forstørret på en hvid riflet termokop i porcelæn. Desuden er denne serie fra Royal Copenhagen naturligvis også malet i hånd og ikke maskine. Her får man altså en moderne termokop med dybt forankrede traditioner fra det dansk Royal Copenhagen.

I denne kombination af termokrus får du tre termokrus, hvoraf to er muselmalet med den klassiske blå farve og den sidste er hvid riflet.

Denne termokop holder dine varme drikke varme og sikrer dig en kop varm kaffe eller te, selv efter den har stået et rum tid på køkkenbordet. Desuden tåler koppen både mikroovn og opvaskemaskine, så den er dermed også egnet til den travle hverdag.

Bjørn Wiinblad Felicia Tekop

Bedste Kunstneriske

Bjørn Wiinblad Felicia Tekop
Fordele
 • pros-icon.svg Flot og anderledes design
 • pros-icon.svg Fås i flere farver
 • pros-icon.svg Velkendt dansk design af Bjørn Wiinblad

Detaljeret gennemgang

Derfor skal du vælge Bjørn Wiinblad Felicia Tekop

Med en Bjørn Wiinblad Felicia Termokop får du en termokop, der er mere end bare det. De gode termokopper er prydet med de klassiske tegninger af Bjørn Wiinblad i forskellige farver. Dermed bliver koppen også til en måde at pynte kaffebordet på.

Med denne Bjørn Wiinblad termokop i porcelæn går funktionalitet og flot design altså hånd i hånd. Designet på denne Felicia kop fra Bjørn Wiinblad, er med smukke håndmalede portrætter af kvinder.

Efter en god kop varm kaffe kan dette termokrus nemt puttes i en opvaskemaskine, så du ikke skal stå med opvasken i hånden. Den kan desuden også holde til at komme i mikroovnen.

Guide

Bodum Pavina Haps Nordic Royal Copenhagen Mega Riflet Bjørn Wiinblad Felicia
Tåler opvaskemaskine Ja Ja Ja Ja
Tåler mikroovn Ja Nej Ja Ja
Tåler ovn og frys Ja Nej Nej Nej
Kan indeholde 350 ml 180 ml 260 ml 250 ml

Sådan vælger du den bedste termokop

For at finde det bedste termokrus til dig, er der flere parametre du kan være opmærksom på. Er du ude efter en praktisk termokop eller i større grad efter en termokop, hvor designet sidder lige i skabet? Hvis du primært er efter et flot design, kan en hvid riflet termokop fra Royal Copenhagen eller den fine termokop fra Bjørn Wiinblad være gode bud. Er du mere til at det skal være praktisk, kan den stabelbare termokop, som også kan agere to go kop, fra Haps Nordic være et godt bud.

Derudover skal du være opmærksom på funktionaliteten af den termokop, du vælger. Her er det godt at kigge efter om den er med et dobbeltvægget design, brudsikker og er stor nok til at indeholde en hel kop kaffe eller te efter dine standarder.

Det skal du være opmærksom på

I korte træk skal du altså være opmærksom på:

Termoeffekt – Dobbeltvægget design eller med låg?

Vær opmærksom på kroppens evne til at holde temperaturen på varme drikke. Det kan eksempelvis være med et dobbeltvægget design. Din varme drik vil også holde sig bedre på farten i en kop med låg.

Materiale

Materialevalget er mest af alt en smagssag. Ønsker du en gennemsigtig kop, så du kan se din varme drik, er glas et godt valg. Vil du derimod gerne have et mere klassisk udtryk, kan porcelæn være det gode valg.

Egnethed og funktionalitet

Vær opmærksom på hvorvidt koppen, du kigger på, er egnet til opvaskemaskine, mikroovn, ovn og frys. Så bliver du fri for at vaske den op i hånden og kan bruge den til det, du gerne vil.

Farvevalg

Ønsker du et farverigt udtryk på dit kaffebord, kan mulighed for at vælge forskellige farver være en god ide. Du kan derved have forskellige kopper på bordet samtidig med, at de står godt sammen.

Størrelse

Vil du gerne kunne have meget af de varme drikke i koppen, er det en god ide at være opmærksom på størrelsen af koppen, du kigger på. Vær derfor opmærksom på, om du ønsker en mindre kop eller et større krus.

Rejsekrus

Vil du gerne have et rejsekrus, der primært skal bruges to go, kan det være en ide at kigge mere ind i termokopper med låg. Når koppen primært skal bruges på farten vil låget være med til at skabe et vakuum som holder bedre på varmen end hvis låget ikke var der.

Ved et rejsekrus, skal du desuden være opmærksom på hvorvidt det passer i de fleste kopholdere. Designet på en kop, der skal bruges i bilen, i toget eller på andre rejser, skal være praktisk, så du kan drikke væsken ud af låget uden problemer.

FAQ

Hvilke termokopper er bedst i test?

De bedste termokopper i test er Bodum Pavina drikkeglas. Med denne Bodum kop, kan du drikke din varme drik eks. varm kaffe uden at skulle holde på toppen af koppen for ikke at brænde fingrene.

Hvad er forskellen på et krus og en kop?

Forskellen udgøres primært af hvor meget væske, der kan være i. En kop kan indeholde mindre af din varme drik end et krus kan. Så hvis du skal drikke meget kaffe på én gang, kan kruset være et godt valg.

 

Beskrivelse af kilder og tests

Vi håber, du fornemmer, at der ligger et stort arbejde bag denne artikel. Vi ønsker at give dig en objektiv vurdering af samtlige produkter, og derfor læner vi os op ad både officielle forbrugerråd, eksterne eksperter samt forbrugernes egne anmeldelser på tværs af både danske og internationale webshops. Vores research-team har gransket markedet og undersøgt alle relevante kilder.
I vores arbejde har vi anvendt følgende ekspertkilder og tests:

×